Evenimente astrologice în luna septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Evenimente astrologice în luna septembrie 2021


Venus în Scorpion:

În data de 10 septembrie 2021, planeta iubirii, Venus, intră în Scorpionul cel profund şi emoţional. Această schimbare va impune o energie dinamică ce va avea un puternic impact asupra relaţiilor, dar şi asupra finanţelor tuturor. Venus va avea grijă să fim cu toţii(ate) mai asertivi(e) şi mai interesaţi(te) de propria persoană. Pasiunea este în creştere, la fel şi dorinţa de a câştiga mai mulţi bani. Venus în Scorpion ne reaminteşte, de asemenea, că trebuie să ne canalizăm energia spre propria fericire şi mai puţin spre putere.


Marte în Balanţă:

În data de 14 septembrie 2021, războinicul Marte se îndreaptă spre diplomatica Balanţă. Răbdarea ne va fi pusă la încercare. Cât de multe compromisuri eşti dispus(ă) să faci? Provocările şi problemele din relaţii vor ieşi la lumină una câte una pentru a-ţi reaminti că munca în echipă, colaborarea, este mult mai importantă decât orice luptă pentru supremaţie.






Lună Plină în Peşti:

Prima lună plină a toamnei va fi în zodia Peşti. Denumită „Luna Plină a recoltei”, această lunaţie în zodia visătoare a Peştilor aduce finaluri emoţionante care cer să ne căutăm împlinirea în noi înşine. Tot ce e în umbră va fi luminat, scos la suprafaţă. Tot ce nu s-a rostit până acum se va spune.


Sezonul Balanţei:

Sezonul Balanţei debutează în data de 22 septembrie 2021, în ziua echinocţiului de toamnă. Suntem împinşi(se) de la spate să ne reunim cu oamenii, să fim recunoscători(are) celor care ne iubesc şi ne susţin în mod continuu. Vom lucra mai mult la a fi mai concilianţi(te), mai generoşi(ase), mai buni(e).






Mercur retrograd:

Finalul lunii este marcat de intrarea lui Mercur în cel de-al treilea şi ultimul retrograd al anului. Decizii majore ne aşteaptă, dar pentru asta este nevoie de cumpătare şi judecată majoră. Foloseşte-te de acest moment pentru a reflecta la modul în care îţi poţi schimba ideile despre frumuseţe şi perfecţionism.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS