14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă


Berbec:

Ai nevoie de relații armonioase şi vei fi capabil(ă) să faci compromisuri de dragul păcii exterioare și interioare.


Taur:

Vei avea dexteritate în discuțiile și negocierile profesionale și vei găsi rezolvări amiabile. Creativitatea din activitățile de zi cu zi va fi în creștere.


Gemeni:

Acest tranzit vine la pachet cu relații romantice plăcute și posibile flirturi. Comunicarea cu persoana dragă ţie sau cu cei(le) mici va decurge fără probleme. Pui la cale proiecte noi, artistice, creative.






Rac:

Te preocupi de înfrumusețarea mediului în care locuieşti. Sunt posibile unele renovări sau achiziții de obiecte decorative. Va fi o atmosferă plăcută în familie, primeşti prieteni(e) în vizită.


Leu:

Poţi avea parte de o comunicare armonioasă, cu rudele sau cu persoanele din anturajul apropiat. Relațiile sociale sunt echilibrate. Schimburile de idei și mesajele vor decurge fără probleme.


Fecioară:

Marte în Balanţă va fi dificil pentru cei(le) care doresc să obțină resurse materiale, din cauza nehotărârii. Vei avea și înclinarea de a cheltui bani în achiziţionarea unor obiecte frumoase sau bijuterii ori să îţi asumi riscuri financiare.






Balanţă:

Nu îţi va lipsi blândețea, toleranța, bunăvoința și diplomația în această perioadă. Vei obține ceea ce îţi doreşti prin intermediul diplomației, iar agresivitatea va trece în plan secund.


Scorpion:

Va fi o perioadă în care vei deveni cam retras(ă), atenția ta se va orienta spre viața sufletească. Sunt posibile să iasă la iveală secrete, ascunzișuri, iar abordarea ta va deveni indirectă.


Săgetător:

Relațiile sociale, activitățile de grup și cele care au loc în cadrul unor asociații sau organizații se vor amplifica. Vei acționa ca mediator(are) pentru ca lucrurile să progreseze în direcția cea bună.






Capricorn:

Scoţi la suprafaţă diplomația, calitatea ta de negociator(are), puterea ta de convingere va fi apreciată în carieră și la nivel social. S-ar putea ca astfel să îţi atingi obiectivele, să fii apreciat(ă) ca șef(ă) sau ca simplu(ă) angajat(ă).


Vărsător:

Acest tranzit este prielnic activităților educaționale, justiției, relațiilor cu autoritățile. Te interesează în mod special luarea unor decizii juste şi echilibrate.


Peşti:

În relațiile personale vei dori o atmosferă liniştită, plăcută, fără certuri. În acest scop vei fi dispus(ă) să faci compromisuri, să laşi de la tine. Puterea ta va veni prin intermediul altora.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS