Zodiac chinezesc săptămânal: 8-14 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 8-14 noiembrie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

E o perioadă pentru noi începuturi, pentru rezoluţii. Fă-ţi planuri, sădeşte seminţe, lansează în Univers intenţii. Nu este exclus să călătoreşti undeva pentru a-ţi reîncărca bateriile. Dragostea pluteşte în aer, mai ales dacă eşti singur(ă). Dacă ai avut conflicte în cuplu, e vremea pentru sărutul de împăcare. Dar, totuşi, acţionează cu delicateţe.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

E o săptămână dominată de reflecţie. Simţi nevoia să mai acumulezi informaţii înainte de a trece la acţiune. Încearcă să nu intri în lupte de putere, nu te vor duce nicăieri şi, în plus, te vor secătui de energie. Dacă eşti singur(ă), ar trebui să fii mai sociabil(ă). Ieşi mai des, mai ales în weekend. Totuşi, n-ar trebui să forţezi lucrurile. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, urmează o decizie foarte importantă. Succes!


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

E o săptămână liniştită, cu multă socializare. Ieşi mult, te întâlneşti cu oameni. Ai grijă, însă, să nu rămâi în urmă cu treburile de la serviciu. Nu le poţi face pe amândouă dacă nu îţi organizezi foarte bine timpul. Evită sarcinile multiple şi ia fiecare angajament unul câte unul. Dacă eşti singur(ă), nu este exclus ca după mijlocul săptămânii să-ţi întâlneşti jumătatea.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Norocul este cu tine încă de la începutul săptămânii. Nu sunt favorizate deocamdată, ideile cu bătaie lungă. Dacă eşti singur(ă), atenţie la oamenii cu care intri în contact! Unii pot fi potriviţi pentru scurte aventuri, dar nu te poţi baza pe ei pentru ceva serios şi de lungă durată. În cuplurile solide, weekendul se anunţă de-a dreptul romantic.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Pot apărea diferenţe de opinii în această săptămână, de aceea este indicat să fii pregătit(ă) pentru compromisuri. Te pot salva din multe situaţii neplăcute. Din punct de vedere romantic, îţi poţi programa întâlniri spre sfârşitul săptămânii. Dacă eşti singur(ă), nu este exclus să te îndrăgosteşti până la finalul săptămânii. Savurează aceste momente şi lasă lucrurile să înflorească natural. Nu forţa nimic!


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Universul nu îţi oferă toată energia de care ai nevoie, de aceea trebuie să îţi utilizezi înţelept energia. În această lumină, structurează-ţi programul astfel încât să poţi face cu bine şi sarcinilor profesionale, dar şi celor domestice. Încearcă să-ţi păstrezi o atitudine flexibilă, fii gata să faci şi compromisuri dacă este nevoie.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Săptămâna aceasta se anunţă şansa de a echilibra tot ce a fost provocator până acum. Dacă ai avut un moment de rebeliune, de neînţelegere, poţi acum să lămureşti ce s-a întâmplat. Universul îţi face o favoare. Nu îi da cu piciorul. Stabileşte un echilibru între nevoile tale şi nevoile celor din jurul tău.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Ai tot spus afirmativ la multe solicitări şi te-ai aglomerat până peste cap. Învaţă să spui „nu”. Renunţă să îţi mai aduci de muncă acasă. Păstrează casa doar pentru plăcerile vieţii. Organizează-ţi timpul şi munca în aşa fel încât acasă să fii doar cu tine şi cu ai(le) tăi(ale), fără dosare şi sarcini de birou.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Te simţi bine în această săptămână. Adaugi în viaţa ta ingrediente speciale care te fac mai jucăuş(ă), mai aventuros(asă). Te simţi mai îndrăzneţ(aţă), mai pasional(ă). Ideile tale sunt excelente şi acceptate de către partenerul(a) de cuplu. Dacă eşti singur(ă), weekendul poate reaprinde flacăra unei vechi iubiri.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Trebuie să te adaptezi la energiile actuale. Nu te lăsa copleşit(ă) de nimicuri. Concentrează-te asupra vieţii de familie, pe atmosfera plăcută din familie. Weekendul poate aduce mai multă aventură şi ai şansa să ieşi puţin din rutina zilnică. În viaţa profesională, fii mai competitiv(ă) şi nu te lăsa descurajat(ă) de ce spun ceilalţi(lelalte).


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Ai o săptămână plină şi trebuie să profiţi de oportunităţile care apar. Pune accent doar asupra relaţiilor care îţi aduc bucurie şi împlinire. Evită persoanele care apasă butoane sensibile şi nu intra în conflicte, mai ales la birou. Weekendul îţi poate aduce o întâlnire care să-ţi schimbe viaţa, indiferent că este vorba de ceva romantic sau o întâlnire de afaceri.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

E o săptămână profitabilă, în care accentul se va pune asupra muncii. Fă-ţi cât mai multe planuri, creează proiecte, iar când va veni momentul potrivit acţionează pentru punerea lor în practică. Vor veni şi banii pentru efortul depus, dar trebuie să ai răbdare. Weekendul se anunţă romantic şi misterios. Pregăteşte-te pentru surprize speciale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS