Ce arată cărţile de Tarot pentru anul 2023

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Ce arată cărţile de Tarot pentru anul 2023


Află ce arată cărţile de Tarot pentru anul 2023!


Berbec:

Cartea etalată – Asul de Monede. Cartea indică că va urma o perioadă prielnică din toate punctele de vedere, eşti aproape de a intra într-o nouă perioadă a vieții tale, marcată de creativitate, bucurie și bogăţie. Dacă sunteți singuri(e), Asul de Monede anunță că o dragoste nouă și puternică ar putea ieși în calea voastră. Dacă sunteți deja într-o relație, Asul de Monede semnalează faptul că veți începe un proiect major creativ sau financiar împreună cu partenerul(a) vostru(astră). Vă așteaptă un nou loc de muncă sau o carieră, împreună cu o creștere substanțială a salariului. Este un an excelent pentru a investi niște bani în ceva puțin mai riscant decât de obicei, deoarece veți fi răsplătiți(te) în viitor. Cartea este un semn pozitiv pentru sănătate, deoarece înseamnă că starea voastră generală se îmbunătățește.


Taur:

Cartea etalată – Pajul de Bâte. Cartea te îndeamnă să îţi asumi riscuri și să îţi exprimi creativitatea. Pajul de Bâte anunță idei și proiecte noi de viitor. Dacă vă simțiți un pic neliniștiți(te) în relație, viața voastră sentimentală ar putea avea nevoie de o schimbare. Cartea vă recomandă să ieșiți din rutină, să faceți ceva nou împreună cu partenerul(a). Dacă v-ați gândit să începeți o nouă slujbă sau să vă lansați propria afacere, acum este anul potrivit pentru a începe. Așteptați-vă la vești bune: un cadou în bani sau o nouă oportunitate de investiții vă vor fi prezentate în curând. Este timpul să fiți mai activi(e) în ceea ce privește sănătatea.


Gemeni:

Cartea etalată – Asul de Bâte. Cartea anunță ambiție, determinare, succes și promovarea unor idei noi. Vei fi individual(ă) și vei crede că ideile tale sunt cele mai bune. Dacă sunteți singur(e), această carte vă spune să vă invocați curajul și să abordați persoana care vă interesează. Entuziasmul și etica puternică a muncii vor avea rezultate din moment ce veți veni cu idei noi. Se prea poate să primiți o mică sumă sub formă de cadou ori moștenire. Acest As poate semnala faptul că în curând veți concepe un/o copil(ă) și că sarcina va fi sănătoasă și de succes.


Rac:

Cartea etalată – Eremitul. Te vei afla într-o perioadă de analiză, de evaluare, vei avea nevoie de timp personal pentru a îţi da seama care îţi sunt valorile personale. Vă aflați într-o călătorie personală și prin meditație și contemplare veți învăța să vă apreciați pentru cine sunteți cu adevărat. Căutați răspunsuri legate de cariera voastră. Acest lucru ar putea însemna să vă întrebați dacă actualul loc de muncă este potrivit pentru voi sau dacă ar trebui să luați în considerare o schimbare. Ar trebui să fiți conservatori(are) cu banii, pentru moment. Investiți în voi înșivă(sevă) și rezistați tentației de a risipi banii. Trebuie să vă acordați timp, să oferiți corpului vostru o pauză care să reducă stresul.






Leu:

Cartea etalată – Doi de Cupe. Cartea reprezintă parteneriatul, manifestat în diverse forme. Acest parteneriat special este unul solid care îţi poate influența prezentul și viitorul, aducând o mare fericire și încredere. Dacă sunteți deja într-o relație, Doi de Cupe poate fi semnul unei căsătorii. Chiar și dacă sunteți strâmtorați(te) cu banii în acest moment, în curând veți putea să vă plătiți facturile și să trăiți confortabil. Dacă v-ați confruntat cu o o boală cronică, această carte este un semn că o recuperare completă ar putea avea loc în viitorul apropiat.


Fecioară:

Cartea etalată – Opt de Monede. Este cartea uceniciei. Fie că este reală sau metaforică, această ucenicie indică că este vremea să capeţi noi abilităţi, să faci ceva nou. Dacă sunteți singur(ă), acordați atenție unui(ei) potențial(e) partener(e) romantic(e) în timp ce învățați o nouă abilitate sau participați la un curs. Dacă sunteți într-o relație, obsesia pentru carieră și bani poate să vă afecteze relația. Trebuie să aveți încredere și să apreciați succesul viitor ca parte a unei călătorii care include calea învățării și nevoia de a fi modești(ste). Nu vă lăsați tentați(te) să cheltuiți bani în mod impulsiv. Dacă nu ați respectat sfaturile medicului sau nu ați acordat suficientă atenție sănătății, Opt de Monede vă solicită să luați măsuri.






Balanţă:

Cartea etalată – Lumea. Cartea semnifică concretizare, realizare și satisfacţie. Toate eforturile tale dau rezultate în final și ajungi la capătul unei călătorii ori ai finalizat un ciclu major al vieții tale. Dacă sunteți într-o relație, sunteți probabil destul de fericiți(e) cu partenerul(a) vostru(astră). Dacă sunteți singuri(e), acum este un an minunat să ieșiți în lume și să cunoașteți persoane noi. Vă apropiați de poziția de vis la care ați lucrat atât de mult pentru a o atinge. Veți fi recompensați(te) pentru abordarea conservatoare a finanțelor. Lumea este o carte norocoasă pentru cei(le) care au administrat o problemă de sănătate.


Scorpion:

Cartea etalată – Cavalerul de Monede. Cartea îţi semnalează faptul că trebuie să fii responsabil(ă), să respecţi programul pentru a te asigura că o sarcină importantă este dusă la finalizare. Rămâneți pe același drum cu partenerul(a) vostru(astră) și veți obține ceea ce doriți. Cei(le) singuri(e) au ocazia de a întâlni un om cu care vor construi o relație de lungă durată. Sunteți hotărâți(te) și abia așteptați să realizați ceea ce v-ați propus să realizați. Acest Cavaler de Monede este întotdeauna un semn bun atunci când este vorba despre bani. Dacă ați fost bolnav(e) și vă recuperați, cartea anunță că vă veți revigora și veți avea din nou un scop în viață.


Săgetător:

Cartea etalată – Cavalerul de Cupe. Cartea reprezintă o atmosferă călduroasă, liniştită şi voie bună. Dacă până acum dominau certurile şi conflictele, cartea de tarot Cavalerul de Cupe indică împăcarea şi înţelegerea. Dacă sunteți singur(e) și ați pus ochii pe un/o posibil(ă) partener(ă), a venit timpul să vă faceți curaj și să îl/o abordați. Dacă vă aflați într-o relație, trebuie ca eventualele probleme să le rezolvați. Se prea poate să fiți pe listă pentru o promovare importantă la locul de muncă. Cavalerul de Cupe este un semn deosebit de încurajator al bogățiilor care ar putea veni. În contextul sănătății, cartea este din nou un semn excelent.






Capricorn:

Cartea etalată – Trei de Cupe. Vei avea motive de a sărbători cu amicii(ele) și familia, poate un moment de realizare personală. Dacă îţi vei uni forțele cu oamenii potriviţi, creativitatea va creşte. Comunicați mai mult în relațiile voastre ca să obțineți mai mult succes. Dacă nu faceți deja parte dintr-un parteneriat de afaceri, așteptați-vă ca unul să vă apară în curând. Este posibil să existe o creștere neprevăzută a veniturilor dumneavoastră în 2023. Va veni un moment de muncă grea și va trebui să fiți bine odihniți(te) și pregătiți(te) pentru provocare.


Vărsător:

Cartea etalată – Pajul de Spade. Cartea reprezintă o bogăție de energie mintală care poate fi folosită cel mai bine urmărindu-ţi dorinţa de cunoaştere, care îţi va aduce niște răspunsuri preţioase. Dacă sunteți într-o relație, ar putea urma o perioadă mai tensionată. Dacă sunteți singur(e), va trebui să fiți mai deschiși(se) pentru a găsi un/o partener(ă). Vă veți planifica viitorul profesional cu atenție. S-ar putea să aveți o încredere prea mare în situația voastră financiară. Dacă aveți probleme de sănătate rămase nerezolvate, 2023 poate fi anul potrivit să le reanalizați și să le lăsați în urmă pentru totdeauna.


Peşti:

Cartea etalată – Zece de Monede. Cartea arată că în ciuda tuturor greutăţilor și obstacolelor te vei simți împlinit(ă). Acest sentiment al împlinirii va veni ca rezultat al reuşitei în carieră, al rezervelor financiare sau al unui mediu familial statornic. Zece de Monede este o carte bună pentru cei(le) aflați(te) într-o relație. Dacă sunteți singuri(e), cineva cu valori apropiate de ale voastre ar putea intra în viața voastră. Zece de Monede este un semn bun în ceea ce privește munca sau educația. Zece de Monede reprezintă privilegiu și bogăție, stabilitate financiară. În general vorbind, Zece de Monede este o carte bună pentru sănătate.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS