Zodiac chinezesc 2023 – Anul Iepurelui de Apă

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc 2023 – Anul Iepurelui de Apă


Șobolan:

Șobolanul întâmpină dificultăți în 2023. Dacă cariera se dezvoltă așa cum ți-ai dorit, impulsivitatea de care dai dovadă te poate îndepărta de cei(le) pe care tu îi/le iubești. Este cazul să depui mai mult efort dacă îți dorești să menții focul aprins în relația sentimentală. Orice problemă de sănătate apare, este cazul să mergi la doctor.


Bivol:

Vei avea un an foarte bun din punct de vedere financiar. Orice oportunitatea îți va apărea în cale, o vei transforma în succes. Ești foarte conștiincios(asă) și cunoști cu exactitate oportunitățile pentru dezvoltare. În horoscopul chinezesc regăsim probleme de sănătate pentru Bivoli.


Tigru:

Pentru Tigrii va fi un an pozitiv. Trebuie să înveți din greșeli, altfel acestea se vor repeta la nesfârșit. Este cazul să îți ții adversarii(ele) în frâu. În plan sentimental lucrurile merg bine, iar tu te simți fericit(ă). Nu este cazul să investești dacă nu cunoști detaliile problemei.






Iepure:

În 2023 pe Iepuri îi așteaptă nenumărate provocări. Pot exista foarte multe schimbări în viața acestui(ei) nativ(e), atât în plan sentimental cât și în plan profesional. Dacă îți dorești schimbarea statutului social, învață să ai mai multă răbdare cu tine, dar și cu cei(le) din jurul tău. Se poate spune că problemele care ai impresia că te urmăresc pot fi create din imaginația ta. Crezi foarte mult în noroc și în ceea ce se poate întâmpla în lipsa acestuia.


Dragon:

Deși nu se anunță un an prea grozav pentru Dragon în 2023, munca și perseverența de care dă dovadă îl va ajuta să remodeleze viitorul. Vor exista succese în plan profesional, însă încărcate cu anumite responsabilități. Deși îți dorești să te căsătorești, în plan personal vor exista câteva probleme. Discuțiile în contradictoriu nu îți creează un ambient plăcut. În ceea ce privește sănătatea nu trebuie să te îngrijorezi.


Șarpe:

Șarpele este preferatul zodiacului în 2023. Ai multe șanse de a evolua în acest an, în special în plan profesional. Vei reuși să primești mai multă apreciere din partea celor din jurul tău, inclusiv a șefilor(elor). Vei fi testat(ă) în permanență, dar ai șanse mari să câștigi certificările pe care le cauți. În plan sentimental stai la fel de bine, asta dacă ești singur(ă). Dacă te afli deja într-o relație este posibil să apară divergențe. În ceea ce privește sănătatea, vor apărea mici probleme. Ai nevoie de mai mult somn.






Cal:

Anul 2023 vine cu atenție sporită aici. Trebuie să depui un efort considerabil pentru a rămâne atent(ă) la detalii în ciuda planurilor riscante pe care le pui în aplicare. În plan sentimental poți întâlni o persoană cu care să îți construiești o relație pozitivă. Oportunitățile de a face bani în plus vine ca o asigurare că orice ți-ai propune ai putea să duci la bun sfârșit. Încearcă să fii în preajma oamenilor pozitivi.


Capră/Oaie:

Aici este vorba atât de noroc cât și de ghinion. Indiferent cum observi situația de ansamblu, trebuie să înveți câteva lecții valoroase. Perspectivele în plan profesional nu sunt de neglijat, așa că promovarea la care ai visat este mai aproape decât crezi. Se recomandă să pui mai mult accent pe cel(a) de lângă tine. Este momentul să te preocupi și de sănătate.


Maimuță:

Pentru Maimuțe vine un an de-a dreptul schimbător. Vor fi atât în creștere, cât și în descreștere. În plan profesional este posibil să întâmpini unele piedici. Ești încurajat(ă) să fii perseverent(ă), asta pentru că stagnarea nu este niciodată permanentă. Vei trece peste momentele dificile, asta pentru că în plan personal reușești să intri în grațiile persoanelor pe care le îndrăgești.






Cocoș:

Pentru Cocoși, anul 2023 nu vine cu vești prea fericite. Deși este foarte determinat să-și schimbe destinul, acesta va continua sub aceeași formă. Vor exista persoane răutăcioase ce vor încerca să pună bețe în roate la fiecare pas. Pe plan financiar nu există nicio schimbare favorabilă. Cel mai indicat este să-ți continui treaba pentru a căpăta banii pe care îi meriți.


Câine:

Norocul ți-l creezi cu mâinile tale în acest an. Trebuie să ai grijă în sfera banilor și a sănătății. În plan personal este indicat să faci mai mult sport. Viața sentimentală vine la pachet și cu câteva conflicte interne de data aceasta. Este recomandat să muncești mai mult pentru a-ți valorifica performanțele. Trebuie să ai grijă de afecțiunile ce pot apărea pe parcurs.


Mistreț:

Norocul este posibil să îți surâdă în 2023. Ai o relație bună atât cu șefii(ele), cât și cu subalternii(ele). De asemenea, o mărire de salariu este adusă în discuție. Se anunță noi parteneriate, atât în plan profesional cât și cel personal. Singura problemă ar fi în planul sănătății. Este foarte important să te îngrijești de bunăstarea proprie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS