Horoscopul zilei de joi, 5 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de joi, 5 august 2021


Horoscop 5 august 2021, Berbec:

Energia astrală te influențează în mod pozitiv. Astăzi trebuie să-ți eliberezi agenda și să-ți acorzi mai multă atenție ție. Trebuie să iei câteva decizii importante cu privire la viitorul tău și ar fi bine să ai mintea clară. Încearcă să nu te grăbești și să cântărești bine fiecare posibilitate. La final, cel mai important lucru este ca tu să fii fericit(ă) cu alegerea făcută. Ai încredere în tine și nu te teme să te avânți în necunoscut. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 5 august 2021, Taur:

Astăzi trebuie să lași deoparte orgoliul. O persoană din viața ta s-ar putea să se simtă rănită de comportamentul tău rece. Încearcă să te pui în situația sa și să fii puțin mai empatic(ă). În plan emoțional, lucrurile par să fie foarte agitate pentru tine. Aștrii îți recomandă să eviți o vreme discuțiile importante cu cei(le) pe care-i(le) iubești.


Horoscop 5 august 2021, Gemeni:

Ești indecis(ă) cu privire la drumul pe care vrei să-l urmezi în viață. Sunt atât de multe posibilități încât dacă ai alege una, pur și simplu te-ai simți limitat(ă). Totuși, încearcă să nu alergi după doi iepuri în același timp. În schimb, concentrează-ți toată energia asupra lucrurilor care te atrag cel mai mult și încearcă să fii cel(a) mai bun(ă) în ceea ce faci.






Horoscop 5 august 2021, Rac:

Cercul tău de prieteni(e) s-ar putea să se lărgească. Astăzi vei avea oportunitatea de a întâlni oameni noi și să formezi noi conexiuni. Profită la maximum de această zi și bucură-te de fiecare secundă. În plan profesional, lucrurile se așază la fel de frumos pentru tine. Ai șansa să fii promovat(ă), însă pentru acest lucru trebuie să-ți pui în valoare talentele. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 5 august 2021, Leu:

Nimic nu poate să-ți stea în cale. Ești una dintre cele mai puternice zodii de foc și te bucuri de abilitățile de lider(ă) înnăscut(ă). Astăzi vei fi responsabil(ă) pentru administrarea mai multor situații tensionate din grupul tău de prieteni(e). Încearcă să fii un/o bun(ă) judecător(are) și să oferi fiecăruia(eia) șansa de a-și expune propria variantă de poveste. În plan emoțional, ai parte de toată atenția din partea partenerului(ei). Acesta(asta) știe cât ești de important(ă) în viața lui/ei și va încerca întotdeauna să te facă să te simți ca un/o prinț/regină. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 5 august 2021, Fecioară:

După o perioadă tumultoasă a sosit timpul să te bucuri de liniște. S-a strâns mult stres în viața ta în ultima vreme, iar în termen lung acest lucru îți poate afecta sănătatea. Nu uita că cel mai important lucru pe care îl poți avea este liniștea sufletească. Bucură-te mai mult de momentele mărunte și nu lăsa problemele să te afecteze. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 5 august 2021, Balanţă:

Pentru tine este foarte important să-ți regăsești echilibrul emoțional. Astăzi ar trebui să-ți dedici ziua meditației sau activităților care să te relaxeze. În plan profesional urmează o perioadă plină de teste. Oamenii sunt dispuși să te avanseze, însă au nevoie să-ți testeze cunoștințele și rezistența la stres. Încearcă să fii stăpân(ă) pe situație și să ai mai multă încredere în tine.


Horoscop 5 august 2021, Scorpion:

Scorpionii se simt în cele din urmă împliniți. Astăzi au parte de toată grija și atenția primită din partea celui(ei) iubit(e). Partenerul(a) tău(a) știe exact de ce ai nevoie și o să încerce să-ți ofere aceste lucruri. Nu te teme să fii sincer(ă) cu el(a) și să-i spui cât de important este pentru tine. Iubirea dintre voi doi este una sinceră și de lungă durată.


Horoscop 5 august 2021, Săgetător:

Se anunță multe surprize plăcute pentru Săgetători. Aceștia trebuie să lase deoparte grijile de zi cu zi și să se bucure mai mult de lucrurile mărunte ale vieții. Aștrii îi sfătuiesc pe Săgetători să fie atenți la oportunitățile care vin din jur. În plus, un grup de prieteni(e) s-ar putea să le propună o călătorie pe care nu ar trebui să o rateze. Se anunță o perioadă plină de spontaneitate pentru Săgetătorii aventuroși.






Horoscop 5 august 2021, Capricorn:

Capricornii trebuie să învețe să se detașeze de trecut. Astăzi sunt preocupați de o persoană care le-a fost alături pentru mult timp. Se pare că sentimentele vechi revin în viața Capricornilor. Aștrii le recomandă să fie precauți și să nu cadă pradă melancoliei. Cel mai bine este să se detașeze complet și să cântărească cu atenție situația. Încearcă să ai încredere în tine și să-ți asculți cu atenție inima.


Horoscop 5 august 2021, Vărsător:

Vărsătorii se fac remarcați prin talentul lor înnăscut. E bine să nu mai stai ascuns(ă). Încearcă să le arăți celor din jur de ce ești capabil(ă) și nu te teme să te afirmi. În plan profesional vei avea parte de câteva oportunități pe care nu ar trebui să le ratezi.


Horoscop 5 august 2021, Peşti:

Peștii se vor bucura astăzi de timpul petrecut în familie. Este o perioadă în care ar trebui să te concentrezi mai mult asupra liniștii tale sufletești și să lași deoparte sarcinile de zi cu zi. În termen lung vei remarca o îmbunătățire a stării tale de spirit. Conectează-te cu natura și încearcă să privești lumea dintr-o perspectivă nouă. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS