Zodiac chinezesc săptămânal: 2-8 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 2-8 august 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Nu îţi face griji, chiar dacă lucrurile nu sunt chiar aşa cum îţi doreşti tu. Păstrează-ţi pozitivitatea şi încearcă să priveşti şi din alte unghiuri fiecare situaţie în parte. Vei vedea aspecte care te vor însenina. Nu e totul aşa negru, cum pare, la prima vedere.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Simţi că rămâi în urmă cu un proiect şi ar trebui să iei măsuri. Nu îţi abandona visurile, fă-ţi planuri. Pune totul pe hârtie, organizează-te. Fă tot ce poţi cu ajutorul tehnologiei informaţiei, apoi aşteaptă rezultatele. În plan sentimental, romantismul pluteşte în aer. Dacă eşti singur(ă), ai putea fi curtat(ă) de cineva apropiat în weekend.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Sunt oameni care îţi vânează fiecare greşeală. Nu îţi bate prea mult capul cu ei, pentru că nu are sens să îţi iroseşti energia. Totuşi, ar fi bine să fii puţin mai atent(ă) cu ceea ce lucrezi. Dacă eşti singur(ă), ar putea apărea cineva interesant în viaţa ta.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Ocupă-te mai mult de viaţa de familie. Ai nevoie de flexibilizare a programului de lucru, astfel încât să mai stai şi cu cei(le) dragi. Fii mai deschis(ă) cu propunerile celor apropiaţi(te). Odihneşte-te mai mult pentru a avea şi mai multă energie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Universul îţi transmite mesajul că este cazul să mai domoleşti puţin ritmul. Nu le poţi face pe toate, la viteză maximă. Ai nevoie de odihnă şi relaxare. Cere ajutorul celorlalţi(te) din familie sau colegilor(elor). Dacă eşti singur(ă), cineva din anturajul tău ţi-ar putea mărturisi sentimentele pe care le are faţă de tine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Bucură-te de această perioadă fructuoasă din punct de vedere profesional. Fă-ţi planuri, gândeşte-te la soluţii, vei vedea că ideile tale vor fi apreciate. Sunt şanse de mărire a veniturilor. În plan sentimental, dacă eşti singur(ă), se anunţă veşti bune!






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Petrece mai mult timp în compania celor dragi. Îţi va face bine şi ţie, şi lor. Practică mai mult compasiunea şi vei fi fericit(ă) şi tu, dar şi cei(le) din jurul tău. Dacă nu reuşeşti într-o chestiune, încearcă să priveşti situaţia din mai multe perspective, ca să o înţelegi mai bine.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Această săptămână este foarte importantă pentru a petrece mai mult timp alături de cei(le) dragi ţie. Fii implicat(ă) în timpul petrecut cu ei(le). Dacă ceva te reţine în a-ţi desfăşura activitatea, analizează acest sentiment. Vezi ce anume te forţează să baţi pasul în loc. Dacă vrei să fii fericit(ă), exersează mai mult compasiunea!


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Poate că traversezi o perioadă mai puţin propice, poate că te confrunţi cu probleme mai dificile. Indiferent care este situaţia, încearcă să nu exagerezi cu reacţiile. Păstrează-ţi calmul şi starea de spirit pozitivă şi îţi va fi mult mai uşor să găseşti soluţiile. Când eşti nervos(asă), ai tendinţa să te cerţi şi să nu vezi soluţii evidente.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Pot apărea probleme în sfera creativităţii, deoarece eşti mult prea stresat(ă). Încearcă să vorbeşti cu cei(le) dragi despre ceea ce ţi se întâmplă, fă exerciţii de relaxare, meditaţii sau orice alte activităţi te-ar putea linişti. Vei vedea că şi creativitatea şi imaginaţia vor reveni la cotele bine ştiute.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Pune-ţi în aplicare planurile la care lucrezi de ceva vreme. Acţionează decisiv, dar cu o moderaţie rezonabilă în afaceri. Fii pregătit(ă) şi pentru ceva compromisuri în situaţii mai controversate. Nu respinge din start totul. Fă ceea ce este corect, fără să-ţi fie teamă că pierzi. Succesul nu va întârzia să apară.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Proiectele tale creative vor prinde contur şi, în curând, vor începe să-şi arate roadele. Nu ezita să-ţi dezvălui ideile partenerului(ei). Poate veni cu soluţii care să îmbogăţească planurile tale. Fii încrezător(are) în forţele proprii dacă urmează să-ţi prezinţi proiectele în faţa unui(ei) potenţial(e) investitor(are).





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS