Horoscopul zilei de vineri, 23 iulie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 23 iulie 2021


Horoscop 23 iulie 2021, Berbec:

Ajungi să înțelegi mai bine adevărata valoare a lucrurilor. Pe de altă parte, o persoană apropiată din familie îți va mărturisi ceva foarte personal. Ești nevoit(ă) să asculți și să dai sfaturi. Trebuie să ai mai multă grijă cu cei(le) din jur. În armonie cu tine, bunăstarea îți vine nestingherită; profită de ocazie pentru a te relaxa complet. Optimismul și setea ta de viață îți oferă mai multă energie. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 23 iulie 2021, Taur:

Nu există rival(ă) pentru tine și nici ceva care să-ți poată distruge fericirea. Etapa în care Luna se află în semnul tău zodiacal opus îți va schimba intens dinamica felului în care privești realitatea. Poate vei avea mai multă grijă să nu le rănești sentimentele celor din jur. În acest moment, ești încărcat(ă) cu energie și poți acționa din impuls. Este posibil să faci comentarii dureroase. Încearcă să nu folosești cuvinte critice și nu le reproșa celor din jur imperfecțiunile pe care le au.


Horoscop 23 iulie 2021, Gemeni:

Dacă ești mereu activ(ă) în viața ta sentimentală, vei putea avea mereu lângă tine acea persoană atât de dragă, care să-ți ofere pasiunea de care ai nevoie. Această întâlnire îți va aduce multă bucurie și îți va oferi o notă de prospețime. Te afli într-una din acele perioade în care ai nevoie mare de îndrumare. Acesta este un moment în care dorești să înveți de la maeștrii(strele) din domeniu, chiar dacă înseamnă să ai rolul unui discipol. E o schimbare minunată pentru tine, mai ales că de multe ori tu ești cel(a) care îi/le învață pe cei(le) din jur. Dacă există un subiect pe care dorești să-l aprofundezi, acum este momentul să îl abordezi.






Horoscop 23 iulie 2021, Rac:

Este momentul să fii lăsat(ă) singur(ă). S-ar putea să te simți ca o oală sub presiune pe cale să explodeze. Nu îți lipsește siguranța cu privire la calea pe care ai ales-o și nu vei permite nimănui să te îndepărteze de ea. Trebuie să-ți pui ordine în viața de zi cu zi pentru a avea parte de mai mult echilibru. Judecata ta este foarte clară și îți permite să exprimi pe deplin ceea ce este în inima ta. Iată o oportunitate pe care nu ar trebui să o ratezi pentru a restabili ordinea în relațiile tale și de a găsi pacea. Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.



Horoscop 23 iulie 2021, Leu:

În general, este o zi bună, mai ales pentru relațiile personale, dar în același timp, poate fi periculos dacă dai frâu liber sentimentelor și acționezi prea degajat, fără a ține cont de sentimentele altora și de responsabilitățile pe care le ai stabilit. Rațiunea și bunul simț te vor ajuta să te bucuri în continuare de toate momentele bune. În afară de a avea multe diversiuni, vor exista și întâlniri care vor fi benefice în termen lung. Întâlnirile de grup sunt grozave, dar nu te priva de plăcerea care vine din intimitatea unei întâlniri individuale. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 23 iulie 2021, Fecioară:

Trebuie să alegi tot ceea ce te va ajuta să-ți întărești relația și să dai rezultate în viața sentimentală. Astăzi ai atuurile de partea ta și ceea ce îți propui vei realiza. Nu există obstacole sau impedimente pentru tine. Dacă vrei să strălucești, atunci trebuie să o faci acum. Ca să rămâi o persoană echilibrată, trebuie însă să fii puțin egoist(ă). În cazul în care te afli într-o situație care nu îți aduce fericirea, atunci pleacă. Nu-i(le) lăsa pe cei(le) din jur să te manipuleze, fii liber(ă), chiar dacă vei crea tensiuni. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 23 iulie 2021, Balanţă:

Pregătește-te pentru că vei avea unul dintre acele weekenduri de neuitat. Dragostea se cutremură, pasiunea iese la suprafață. Apar scenarii diferite care reprezintă o provocare și aparente contradicții și impedimente. Trebuie să le tratezi ca pe niște provocări sau stimuli, care să te ajute să crești și să te dezvolți. Vei reuși să scapi rapid de problemele care apar în viața personală. Azi vei întâlni pe cineva care te va ajuta să treci mai ușor peste tot. Având în vedere energia minunată pe care o ai în aceste momente, nimic nu este surprinzător în faptul că cineva poate fi atras(ă) de tine. Profită de această zi minunată.


Horoscop 23 iulie 2021, Scorpion:

Azi eşti un/o adevărat(ă) luptător(are) și ai un as în mânecă. Te vei relaxa mult, trăiești fiecare clipă cu intensitate și te miști foarte bine. Chiar dacă ești foarte hotărât(ă) și bine ancorat(ă) în problemele de zi cu zi, uiți să-ți faci planuri de viitor. Nu ezita să-ți pui câteva întrebări care s-ar putea să te ajute mai târziu. Azi te poți aștepta la câteva schimbări în mediul în care trăiești. Acest lucru te va ajuta să duci lucrurile din viața ta într-o direcție pozitivă. Este posibil să simți o afinitate pentru cineva nou din viața ta și să descoperi că ai multe în comun cu el(a). Nu analiza prea mult situația, pur și simplu profită la maximum.


Horoscop 23 iulie 2021, Săgetător:

Azi vei culege roadele muncii tale din ultimul timp. Nu uita însă că inteligența constă în adaptarea la schimbări și obținerea celor mai bune rezultate. Modifică stilul de lucru în favoarea ta. Vei observa cum te vei simți mai tânăr(ă), gata să pui toată energia într-o nouă afacere, o relație de dragoste sau o activitate ieșită din comun.






Horoscop 23 iulie 2021, Capricorn:

Azi și în weekend există multe schimbări în scenariul tău sentimental, familial și social în general. Vei prelua frâiele relației în care te afli, o relație care era în pericol să se răcească sau să se termine din cauza unor cuvinte rostite într-un moment nepotrivit. Bucură-te din plin de zilele acestea. Trecutul e trecut, iar viitorul este așa cum îl planifici tu. Singurul lucru pe care trebuie să-l ai în vedere este clipa. Azi vei profita de cei(le) din jur pentru a-ți extinde sfera de influență. Vei primi o invitație de a participa la o activitate de grup sau eveniment social neobișnuit și neașteptat. Va fi o experiență interesantă.


Horoscop 23 iulie 2021, Vărsător:

Surprizele de țin lanț astăzi. Combinația cosmică a conducătorului tău, Uranus și Luna, un semn teluric, formează o panoramă unică în cadrul realității tale sentimentale și sociale în general. Iubirea nu este acolo unde crezi, ci în altă parte. Dacă vei primi azi niște bani, nu-i risipi. Trebuie să te concentrezi asupra planurilor tale și să repari anumite greșeli din trecut. Imaginația te va duce în locuri îndepărtate și te vei regăsi în mod constant visând cu ochii deschiși. În unele momente, aceste vise vor interveni în modul tău rațional și liniar de a merge prin viață.


Horoscop 23 iulie 2021, Peşti:

Vinerea aceasta există caracteristici unice în viața ta sentimentală pentru că vei simți să lași trecutul în urmă, să-ți înfrunți realitatea cu bunul simț care te caracterizează și să începi o etapă complet nouă. Nu te lăsa ghidat(ă) doar de emoții, ci cântărește-le și ia decizii mai bune sprijinindu-te pe rațiune. Influența Lunii în tranzit prin semnul Fecioarei, care este opusul tău și primește un puternic impact planetar, te va ajuta să te ancorezi foarte bine în realitate. Ia o pauză astăzi și pune deoparte lista „de făcut”. S-ar putea să descoperi că mintea ta este prea confuză pentru a fi eficientă, așa că secretul nu este să forțezi lucrurile care nu vor să se meargă mai departe. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS