Horoscopul zilei de miercuri, 4 august 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de miercuri, 4 august 2021


Horoscop 4 august 2021, Berbec:

Energia zilei te încurajează să fii mai optimist(ă) cu privire la perspectivele de viitor. Astăzi trebuie să te concentrezi mai mult la ceea ce-ți dorești cu adevărat și să nu renunți cu ușurință la primul eșec. Luna încă se află în zodia Gemenilor și îți oferă un plus de energie pentru a duce la bun sfârșit sarcinile de zi cu zi. Aștrii știu că ești extrem de muncitor(are) și te vor încuraja astfel încât să atingi tot ceea ce ți-ai propus. Vei avea parte de câteva oportunități în plan profesional pentru a te putea face remarcat(ă). Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 4 august 2021, Taur:

Uneori ești considerat(ă) una dintre cele mai dificile femei din zodiac. Acest lucru se întâmplă din cauza faptului că ai anumite standarde la care nu ești dispus(ă) să renunți cu ușurință. Jupiter formează o conjuncție armonioasă în a III-a casă, a relațiilor sociale și te influențează în mod pozitiv pentru a putea forma noi legături. Profită de această perioadă și încearcă să-ți lărgești cercul de prieteni(e).


Horoscop 4 august 2021, Gemeni:

Astăzi ești prins(ă) între responsabilități și ai impresia că nimic nu pare să se mai termine. Ești irascibil(ă) în prima parte a zilei, iar acest lucru se vede în raport cu cei(le) din jur. Ar fi indicat să fii mai atent(ă) la nevoile celor apropiați(te) ție și să încerci să fii mai înțelegător(are). Încearcă să nu-ți mai asumi atât de multe responsabilități și să ai mai multă grijă de tine. Acest stres s-ar putea chiar să-ți afecteze starea de sănătate. Ai mai multă grijă de tine și învață să te bucuri din nou de lucrurile mărunte.


Horoscop 4 august 2021, Rac:

Ziua începe foarte bine pentru tine. Ești plin(ă) de energie și îți dorești să experimentezi câteva lucruri noi. Racii se vor preocupa astăzi de lucruri care să-i scoată din zona de confort. Este o perioadă minunată pentru ei în care se pot face remarcați în toate planurile. Cu toate acestea, nu trebuie să uite că distracția e întotdeauna mai mare atunci când este împărtășită cu cei(le) apropiați(te). Citiţi și 11 iulie 2021: Mercur în Rac vestește liniște și calm în viața zodiilor.Horoscop 4 august 2021, Leu:

După atât de multă muncă ai nevoie de o pauză binemeritată. Nu este întotdeauna ușor să fii liderul(a) unui grup. Încearcă să-ți iei câteva zile libere și să te deconectezi complet de la stresul zilnic. Astăzi trebuie să te bucuri de momentele simple. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Horoscop 4 august 2021, Fecioară:

Astăzi este o zi a schimbărilor. Urmează o perioadă bună pentru investiții, însă ai nevoie să fii mai chibzuit(ă) în ceea ce privește administrarea resurselor. Mintea ta analitică te va ajuta să găsești în cele din urmă echilibrul mult dorit. Stabilitatea financiară ar trebui să fie o prioritate pentru tine în această perioadă. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 4 august 2021, Balanţă:

Este o perioadă a schimbărilor pentru nativii(ele) din zodia Balanței care au nevoie să fie mai deschiși(se) la oportunitățile din jur. În termen lung, atitudinea lor pozitivă îi/le va ajuta foarte mult în relațiile cu cei(le) din jur.


Horoscop 4 august 2021, Scorpion:

Prezența planetei Jupiter în zodia Gemenilor te încurajează să adopți o atitudine mai optimistă. Este momentul oportun să te lași purtat(ă) de val și să-ți asculți inima. Încearcă să nu mai cântărești fiecare moment atât de mult timp și să-ți asculți intuiția. Ai mai multă încredere în tine și nu te teme să te afirmi în fața celorlalți(te).


Horoscop 4 august 2021, Săgetător:

Săgetătorii trebuie să se concentreze mai mult la relațiile pe care le au cu cei(le) din jur. Au tendința să fie neglijenți și să rănească cu ușurință sentimentele celor apropiați(te). În plan emoțional, lucrurile nu stau foarte bine pentru tine. Încearcă să porți o discuție sinceră cu partenerul(a) tău(a) și să-i spui tot ceea ce gândești față de relația voastră. Nu-ți ascunde sentimentele și ai mai multă încredere în intuiția ta. Uneori să-ți asculți inima este cel mai bun lucru pe care l-ai putea face pentru tine.


Horoscop 4 august 2021, Capricorn:

Se anunță multe oportunități pentru nativii(ele) din zodia Capricornului. Aceștia(stea) au șansa să se facă remarcați(te) în plan profesional și să avanseze în carieră. Este o perioadă prosperă pentru Capricornii care sunt dispuși să muncească pentru ceea ce-și doresc cu adevărat. În plan emoțional, lucrurile par să se afle într-o cumpănă. Încearcă să-ți acorzi o pauză din când în când și să nu neglijezi relațiile pe care le ai cu cei(le) apropiați(te) din viața ta.


Horoscop 4 august 2021, Vărsător:

Există câteva tensiuni în viața ta personală pe care ar trebui să le rezolvi. Încearcă să te deconectezi de la responsabilitățile de zi cu zi și să fii mai atent(ă) la nevoile celor din jur. În plan profesional, lucrurile stau foarte bine pentru tine. Ai șansa să te exprimi într-un mod liber și creativ. Aștrii te sfătuiesc să-ți îmbrățișezi talentele și să nu te ascunzi. Ești mult mai talentat(ă) decât crezi, totul stă în încrederea pe care o ai în tine.


Horoscop 4 august 2021, Peşti:

Nativii(ele) din zodia Pești ar trebui să se bucure de timpul lor liber și să nu-și mai împlinească mintea cu grijile zilnice. Este o perioadă perfectă pentru ei(le) să se relaxeze și să se bucure mai mult de viață. Astăzi trebuie să te concentrezi în totalitate asupra ta și să te răsfeți așa cum meriți. Ai mai multă grijă de sănătatea și starea ta de bine. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS