Horoscopul zilei de vineri, 17 septembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de vineri, 17 septembrie 2021


Horoscop 17 septembrie 2021, Berbec:

Ai parte de multe momente de liniște alături de persoanele importante din viața ta. Ai muncit foarte mult în ultima vreme, iar acum este momentul să culegi roadele eforturilor tale. Deși au fost multe situații care te-au pus în dificultate, ai reușit întotdeauna să răzbați. Aștrii știu că ești un/o bărbat/femeie puternică. Viitorul îți rezervă câteva oportunități în plan profesional pe care nu ar trebui să le ratezi. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 17 septembrie 2021, Taur:

Poate că ar trebui să începi să privești viața dintr-o perspectivă mai optimistă. În ultima vreme ești tot timpul pe gânduri și pare că ți-ai pierdut complet energia. Ia o pauză atunci când te simți răpus(ă) de griji și meditează la faptele care te fac cu adevărat fericit(ă). E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 17 septembrie 2021, Gemeni:

Astăzi te gândești la foarte multe fapte și nimeni nu te poate învinovăți. Relația cu partenerul(a) tău(a) pare că nu merge în direcția în care îți dorești. Ai câteva planuri de viitor și nu ești dispus(ă) să faci compromisuri.






Horoscop 17 septembrie 2021, Rac:

S-ar putea să ai parte de o vizită din partea unei persoane dragi. Sfârșitul de săptămână ar trebui să aducă pentru tine doar momente de bucurie. Treci printr-o perioadă foarte bună a vieții tale. Este un moment oportun pentru a investi mai mult timp în pasiunile tale și pentru a te dezvolta în plan personal și profesional. Fii încrezător(are) și nu te teme să le arăți oamenilor de ce ești capabil(ă).


Horoscop 17 septembrie 2021, Leu:

S-ar putea să fie nevoie să-ți revizuieşti atitudinea pe care o ai față de bani. În ultima vreme ai făcut destul de multe cheltuieli, iar acest fapt se reflectă asupra portofelului tău. Lasă deoparte cheltuielile inutile și fă-ți un buget pe care să încerci să-l respecți. Ești o zodie de foc puternică și trebuie să înveți să reziști impulsului de a face cumpărături pentru a-ți distrage atenția de la alte probleme din viața ta.


Horoscop 17 septembrie 2021, Fecioară:

Ai foarte multe sarcini în agenda de lucru și nu știi dacă o să reușești să le duci la bun sfârșit. Încearcă să adopți o atitudine realistă și să renunți pentru un moment la perfecționism. Nu este cazul să-ți asumi mai multe responsabilități. Ai deja o mulțime de treburi pe care trebuie să le rezolvi cât mai repede. Ai mai multă grijă de tine, te sfătuiește horoscopul zilei de azi. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 17 septembrie 2021, Balanţă:

Ar trebui să îmbrățișezi schimbările care vin în viața ta și să nu te lași copleșit(ă) de griji. Urmează o perioadă foarte benefică pentru tine. Din punct de vedere profesional, cariera ta se află în plină ascensiune. Ar trebui să te bucuri de evoluția impresionantă pe care ai avut-o în ultima perioadă. Cu toate acestea, ar fi bine să fii atent(ă) și la relațiile pe care le ai cu cei(le) din jur. Nu-i/Nu le neglija pe cei(le) dragi și petrece mai mult timp alături de ei(le). Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 17 septembrie 2021, Scorpion:

Ești plin(ă) de energie, iar acest lucru se observă la fiecare pas. După multă muncă ai reușit să ajungi într-un punct al vieții în care ești mândru(ă) de ceea ce ai realizat. Îmbrățișează fiecare experiență și trăiește din plin toate momentele care urmează să vină în viața ta. Puterea se află în interiorul tău, iar intuiția nu te va trăda nici de această dată. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 17 septembrie 2021, Săgetător:

Ai nevoie de o schimbare în viața ta. Venus a intrat în casa parteneriatelor și te influențează în mod pozitiv. Ar fi momentul să privești din ansamblu felul în care se desfășoară lucrurile în viața ta sentimentală. Ești fericit(ă) cu adevărat? Încearcă să-ți oferi un răspuns sincer și să procedezi în consecința concluziilor pe care le-ai tras.






Horoscop 17 septembrie 2021, Capricorn:

Îți trebuie un plan bine structurat pentru a putea să te mobilizezi în zilele ce urmează. Ai tendința să-ți pierzi concentrarea cu ușurință. Acest fapt se întâmplă din cauza planetei Pluto care a intrat în casa obiectivelor. Încearcă să-ți formezi un ochi critic și să privești planurile de viitor cu mai mult realism. În plus, ar fi bine să începi să-ți planifici o vacanță. Muncești prea mult și ai nevoie să-ți încarci bateriile pentru săptămânile care urmează.


Horoscop 17 septembrie 2021, Vărsător:

Energia zilei te va influența în mod pozitiv și vei avea parte de câteva reușite semnificative. Se anunță o perioadă prosperă în viața ta. Atât în plan personal cât și în cel profesional, faptele par să se așeze foarte bine pentru tine. Bucură-te din plin de acest fapt și nu uita că ai muncit din greu pentru a ajunge unde îți dorești. Horoscopul zilnic te sfătuiește să continui să muncești pentru țelul tău.


Horoscop 17 septembrie 2021, Peşti:

Astăzi vei avea tendința de a-i/a le controla pe cei(le) din jurul tău, iar atitudinea ta ar putea fi taxată dur. Posesivitatea care te caracterizează te-a pus de cele mai multe ori într-o lumină proastă, iar când credeai că ai scăpat de această etichetă, îți vei da seama că faptele sunt mai complicate decât ai fi crezut.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS