27 septembrie - 18 octombrie 2021: Mercur retrograd aduce confuzie

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
27 septembrie - 18 octombrie 2021: Mercur retrograd aduce confuzie


Berbec:

Se prea poate ca într-o colaborare profesională sau în relația de cuplu să existe o dezaxare de forțe care acum va ieși la suprafaţă. Poate te-ai implicat mai mult decât partenerul(a) sau, dimpotrivă, l-ai/ai lăsat/lăsat-o pe celălalt(alaltă) să ducă tot greul. Este timpul să analizezi situația și să vezi în ce mod poţi clădi o relație mai armonioasă în viitor. Nu este recomandat să reaprinzi o veche legătură romantică, fiindcă odată cu încheierea tranzitului retrograd se va încheia și relația, din aceleași motive care au dus la ruptura inițială.


Taur:

Te poţi aștepta la întârzieri și piedici legate de locul de muncă, rutina zilnică și sănătate. Din punct de vedere al sănătății nu este momentul potrivit pentru a te supune la intervenții chirurgicale sau tratamente complexe. Cu excepția urgențelor, este indicat să mai aștepți sau să ceri o a doua opinie după ce Mercur nu va mai fi retrograd. Mai mult de atât, rezultatele analizelor efectuate în această perioadă ar putea fi neconcludente. Fii atent(ă) la accidentări care ar putea să se întâmple în urma activităților sportive. Curele de slăbire începute în această perioadă au o mare probabilitate de a da greș.


Gemeni:

Cel mai probabil vei simți că energia ta creativă este la cote minime, poate și din cauza lipsei de încredere în forțele proprii. Nu este o perioadă bună pentru a începe o relație sentimentală. Ori dacă o începi, abordează noua persoană din viața ta cu grijă, nu îţi oferi sufletul pe tavă de la început. Ar trebui să îţi dai voie să te îndrăgosteşti doar dacă relația se va desfășura în termeni buni și după sfârșitul perioadei de tranzit retrograd.






Rac:

Se prea poate să ai conflicte cu unii(ele) membri(e) ai(le) familiei, în special cu persoanele mai în vârstă decât tine. Încearcă să îţi exprimi clar limitele și să îţi afirmi nevoia de timp și spațiu personal. De asemenea, părinții, bunicii(ele) sau alte persoane mai în vârstă din familie ar putea avea nevoie de sprijinul tău. Probleme mai vechi de familie ar putea ieși acum la iveală. Încearcă să abordezi orice discuție cu seninătate, fără a da volum discuțiilor.


Leu:

Trebuie să ai mare grijă la felul în care te deplasezi, să nu circuli fără bilet, să fii sigur(ă) că mașina ta este în stare perfectă de funcționare și să nu depăşeşti limita de viteză. Cel mai bine ar fi să îţi iei o marjă atunci când calculezi timpul necesar unei deplasări scurte, în special dacă faci naveta. Se prea poate să te întâlneşti cu un/o prieten(ă) din copilărie sau cu o rudă pe care nu ai mai văzut-o de mult timp.


Fecioară:

Se poate ca sume de bani pe care le aștepți să vină cu întârziere, așadar ar fi indicat să ai o rezervă pentru orice eventualitate. Nu este momentul oportun pentru investiții și nici pentru achiziții importante. De asemenea, nu este indicat să faci împrumuturi, iar facturile trebuie achitate înainte să expire termenul de scadență.






Balanţă:

Eşti îngrijorat(ă) cu privire la maniera în care eşti văzut(ă) de către persoanele din jur și ai impresia că nu reuşeşti să transmiți cu adevărat cine eşti și ce gândeşti. Ai vrea să exprimi mai multe, dar nu eşti sigur(ă) că reuşeşti să proiectezi în exterior ceea ce simți în interiorul tău. Profită de această perioadă pentru a descoperi ce anume îţi place privitor la tine însuţi(ăţi) și ce anume ar trebui îmbunătățit. În acest mod, când planetele vor avea un curs mai prielnic, vei știi ce ai de făcut.


Scorpion:

Trecutul te persecută și îţi aduci aminte de diferite întâmplări pe care le-ai trăit cu ceva timp în urmă. În această perioadă toate răspunsurile de care ai nevoie se află în interiorul tău. Încearcă să îţi asculți vocea interioară, în loc să cauţi rezolvări în exterior. Datorită subconștientului activ este foarte probabil să ai vise pline de semnificație, așadar încearcă ca în fiecare dimineață să îţi aminteşti ce ai visat în noaptea precedentă.


Săgetător:

În perioada care urmează nu este exclus ca bârfa, zvonurile și neînțelegerile să provoace conflicte. Nu judeca pe nimeni dacă nu eşti absolut sigur(ă) că ai informațiile corecte și evită să apleci urechea la vorbe spuse cu prea multă lejeritate. Pe de altă parte, se prea poate să rupi legătura cu un om care nu era atât de binevoitor față de tine cum ai fi crezut. Este timpul să îţi reevaluezi idealurile, să descoperi dacă acestea sunt de actualitate, dar și cum ai putea ajunge mai aproape de visurile tale. S-ar putea ca unele obiective să fie mai lesne de realizat dacă te asociezi cu persoanele potrivite.






Capricorn:

Nu este momentul oportun pentru a îţi schimba cariera sau pentru a aplica la un nou loc de muncă. Totuși, vei fi avantajat(ă) în cazul în care vei aplica din nou pentru o poziție pentru care ai fost respins(ă) anterior. Este o perioadă favorabilă pentru a îţi evalua cariera, pentru a observa dacă eşti mulțumit(ă) de poziția actuală, dar nu și pentru a lua decizii radicale. E recomandat să acționezi doar atunci când configurația astrală te va susține.


Vărsător:

Te poţi aștepta la întârzieri și amânări de planuri în săptămânile care urmează. Vei avea o profundă inclinație spre spiritualitate, spre idei filozofice. Se prea poate să ai impresia că te-ai rătăcit în lucruri mărunte și ai pierdut din vedere esența existenței tale. Este o perioadă prielnică pentru a te reînscrie într-o formă de învățământ ori pentru a da examene pe care nu ai reușit să le promovezi în trecut.


Peşti:

Trebuie să fii atent(ă) la câteva aspecte legate de intimitate și posesiuni. Este recomandat să eviți să iei împrumuturi și să încerci să restitui eventualele credite. Asigură-te că eşti la curent cu plata taxelor și impozitelor și nu te angrena în cheltuieli fără rost. Nu este un moment oportun pentru a semna contracte cu privire la proprietăți comune. Dacă totuși nu poţi amâna acest lucru, încearcă să citeşti cât mai bine clauzele pentru a te asigura că acționezi în interesul tău și că nu vor apărea probleme în viitor.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS