Horoscopul sănătății, noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, noiembrie 2021


Berbec:

Acordă mai multă atenţie ficatului şi colonului în perioada rece. Se pare că de aici vor porni probleme de sănătate care te vor necăji, semnalează horoscopul sănătății al lunii noiembrie. Dar afecţiunile de care ai putea suferi pot fi uşor prevenite prin controale medicale regulate şi printr-o dietă mai săracă în alimente grase şi sărate.


Taur:

La începutul lunii noiembrie, Pluton te avertizează că există riscul unor accidente prin casă sau la sală, mai ales dacă faci exerciţii fizice în mod regulat. Evită situațiile riscante și eforturile care ar putea duce la luxații, întinderi musculare sau chiar rupturi de ligamente și oase. Ar fi bine să faci analizele necesare pentru depistarea osteoporozei.


Gemeni:

Horoscopul sănătății al lunii noiembrie indică că te bucuri de un tonus bun și singurele probleme care te pot necăji sunt ușoare dureri de cap și amețeli. Stai bine cu sănătatea în luna noiembrie, consumă mai multe ceaiuri și supe sănătoase și preparate ușoare pe bază de carne albă și legume. Poate vă interesează şi 10 iunie 2021: Luna Nouă în Gemeni acoperă Soarele într-o eclipsă.






Rac:

Evită situațiile în care trebuie să depui un efort deosebit. Nu ridica greutăți prea mari pentru constituția ta. Și evită consumul de alcool în cantitate mai mare, mai ales dacă știi că îți provoacă dureri de cap sau senzație de greață după aceea. Pot apărea complicații când nici nu te aștepți. Citiţi și 2-27 iunie 2021: Venus tranzitează zodia Rac.



Leu:

Zodia ta este printre zodiile mai puțin norocoase în ceea ce privește sănătatea în luna noiembrie. Se întrevăd probleme cu rinichii și infecții urinare. Dar acestea sunt probleme trecătoare care pot fi prevenite sau pot fi vindecate rapid, cu o dietă bogată în ceaiuri și supe și cu un tratament adecvat. E posibil să vă placă şi 11 iunie - 29 iulie 2021: Marte în Leu aduce concentrare şi autenticitate.


Fecioară:

Te bucuri de o sănătate foarte bună, ești plin(ă) de energie, mai ales la mijlocul lunii noiembrie. Ba chiar ești tentat(ă) să pleci într-o mică vacanță și să te relaxezi în mijlocul naturii. Nu te stresa din cauza cheltuielilor. Merită să investești în sănătatea ta și să fii optimist(ă).






Balanţă:

Noiembrie este o lună dinamică, eşti foarte activ(ă) şi munceşti foarte mult, atât acasă, cât şi la serviciu. Ba chiar trebuie să îţi rupi din timpul liber să îi/le ajuţi pe alţii(tele), iar efortul pe care îl depui va avea consecinţe puţin mai târziu. Durerile de spate şi de coloană nu vor întârzia să apară, aşa că masajul şi exercițiile ușoare sunt cele mai indicate.


Scorpion:

Ești preocupat(ă) de casă în luna noiembrie, faci curățenie peste tot, înlocuiești vechiturile și depui un efort deosebit pentru a moderniza locuința. Fereşte-te să ridici greutăţi sau să stai ore întregi în picioare. Spre sfârşitul lunii noiembrie, este posibil să ai probleme cu alergiile, dacă ești sensibil(ă) la praf și noxele din atmosferă.


Săgetător:

Eşti plin(ă) de energie în luna noiembrie. Starea ta de sănătate va fi foarte bună şi vei reuşi să găseşti un echilibru între munca de acasă şi orele de serviciu. Mici probleme de sănătate ar putea apărea în cea de a doua parte a lunii noiembrie, când vei avea necazuri cu digestia dacă ești atras(ă) de preparatele prăjite și pline de grăsime. Citiţi și: Ce ne aduce eclipsa totală de Lună în Săgetător din 26 mai 2021.






Capricorn:

Se pare că zodia ta poate avea probleme cu dantura în luna noiembrie. Dacă ai dinții sensibili, ai grijă să nu mai bei sucuri reci și încearcă să eviți dulciurile concentrate. Nu este exclus să descoperi că ai mici carii, care trebuie tratate din timp. Cariile depistate în timp util pot fi tratate mai uşor şi mai ieftin.


Vărsător:

Te vei plânge uneori de ameţeli şi de oboseală. Programul dezorganizat de lucru din luna noiembrie îşi spune cuvântul şi pot apărea probleme de sănătate. Chiar dacă porţi sau nu ochelari, ar fi bine în primul rând să consulţi un medic oftalmolog apoi să ceri sfatul şi altor specialişti(ste) cu privire la durerile de cap.


Peşti:

Ai nevoie de o dietă mai echilibrată, mai ales înaintea sărbătorilor de iarnă. Noiembrie poate fi o perioadă în care se manifestă probleme gastrice, de care ai suferit probabil şi la începutul primăverii. Balonările și arsurile sunt previzibile mai ales dacă renunţi la fructe şi legume și consumi prea multă carne. S-ar putea să vă placă și: 13 mai - 28 iunie 2021: Jupiter tranzitează zodia Peşti. Vom fi mai idealiști!








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS