Tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Tot ce trebuie să știi despre zodia Berbec


Berbecul este zodia care spune nu piedicilor și obstacolelor și se avântă în luptă indiferent de consecințe. Nativii(ele) Berbec pot compensa la fel de repede pe cum luptă, nu ai ce face, trebuie să-i/să le iubești așa cum sunt ei(le).

Nativii(ele) din zodia Berbec sunt foarte ambițioși(ase) și prietenoși(ase). Sunt întotdeauna gata să-și surprindă plăcut oamenii care chiar contează pentru ei(le) și le sunt mereu alături în momentele dificile.


Elementul zodiei Berbec: Focul

Semnele de foc sunt Berbec, Leu și Săgetător. Acești(ste) nativi(e) ai(le) zodiacului sunt creativitatea și energia întruchipate. Focul este principiul voinței în luptă, forța care inspiră să te ridici și să continui în ciuda oricărei rezistențe. Cei(le) care s-au născut sub acest element tind să fie orientați(te) spre acțiune, sunt hotărâți(te), determinați(te) și optimiști(ste).


Calitate: Cardinal

Forțele de neoprit ale universului, semnele Cardinale: Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Toate acestea sunt active din punct de vedere fizic și trec prin provocări ca peștele prin apă. Sunt lideri(e) înnăscuţi(te) și fac lucrurile să se întâmple natural.


Planeta conducătoare: Marte

Marte este Planeta războiului, a dorinței, a agresiunii și a competiției. Deși poate suna dur, Marte este planeta care împinge nativii(ele) Berbec să ia frâiele în mâini și să lupte cu toate forțele pentru dorințele lor. Marte îi/le îndeamnă de asemenea să plece dacă nu se simt confortabil într-o situație.


Simbol: berbecul

Coarnele berbecului simbolizează agresivitatea și abordarea directă. Aceasta este o caracteristică a nativilor(elor) Berbec. Mereu aleg calea cea mai grea și favorabilă lor pentru rezolvarea problemelor.


Trăsături specifice pentru zodia Berbec:

Pentru zodia Berbec este foarte importantă personalitatea oamenilor de lângă ei. Nu uită niciodată dacă cineva le-a greșit, cu ce și în ce moment. Le trece repede supărarea, dar se așteaptă să nu mai aibă parte de situații neplăcute în viitor.


Cele mai bune trăsături:

Berbecii sunt antreprenori, independenți și creativi. Au curajul să înceapă proiecte noi și să fie lideri. Energia lor este contagioasă. Au mereu un suflet de copil și vibrează la forța vieții. Energia Berbecului îi/le scoate și pe cei(le) din jur din paralizia indeciziei.


Cele mai rele trăsături:

Părțile negative ale Berbecului se pot traduce prin egoism, nerăbdare și temperament rapid. Deși sunt talentați la luarea deciziilor, aceștia se pot frustra rapid și se plictisesc la fel de rapid, dar în același timp se simt determinați să ia deciziile care să-i scoată din impas. Au nevoie de multă independență și se irită ușor dacă cei(le) din jur încearcă să-i controleze. Le place să fie propriul lor șef, dar acest lucru nu înseamnă că sunt mereu responsabili.

Berbecii excelează în afaceri și sunt antreprenorii zodiacului. De asemenea, se pricep foarte bine la inovare, divertisment și medicină. Se pricep mai bine să înceapă proiecte noi decât să le susțină pe cele existente, așa că au nevoie de multă libertate la locul de muncă pentru a-și pune în aplicare creativitatea în domenii noi.


Ca prieteni:

Nativii(ele) zodiei Berbec sunt cei(le) mai buni(e) prieteni(e). Ei(le) susțin eforturile celor din jur, dar în același timp pot fi foarte competitivi(e) cu persoanele din jur. Cu toate acestea, mereu așteaptă ceva la schimb. În conflicte sunt mereu direcți(te), ceea ce poate fi greu de acceptat, dar le trece repede dacă se supără.


Ca părinți:

Berbecii au inimă de copil, așa că ei sunt cei mai în măsură să înțeleagă cel mai bine sufletul copiilor. Nativii(ele) din zodia Berbec atunci când devin părinți au o energie nemărginită și se pot juca o zi întreagă fără să fie epuizați(te). Se implică foarte mult în activitățile celor mici, fie că sunt școlare sau de recreere. Deși răbdarea lor este ușor de testat, mintea și inima lor este la joacă.


Ca parteneri de cuplu:

Berbecii tind spre colaborare atunci când sunt în cuplu. E necesar ca acești(ste) nativi(e) să aibă măcar o pasiune comună cu persoana iubită, iar relația trebuie să fie una frumoasă pentru ca ei(le) să rămână implicați(te) și motivați(te).


Trăsături secrete:

Berbecii au o personalitate încăpățânată și sunt firi independente. Se numără printre cele mai romantice semne zodiacale. Berbecii se îndrăgostesc rapid și nu au nimic împotrivă să le arate tuturor cât de mult reprezintă partenerul(a) în viața lor. Berbecii sunt pasionați de călătorii și aventură.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS