Etalarea şi interpretarea runelor, 1-7 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Etalarea şi interpretarea runelor, 1-7 noiembrie 2021


Etalarea şi interpretarea runelor este una dintre cele mai vechi forme de divinaţie disponibile şi în zilele noastre. Runele au rădăcini încă din istoria antică, din vremurile triburilor nordice şi germanice, scandinave şi englezeşti. S-au găsit inscripţii runice vechi pe obiectele uzuale din secolul al III-lea, dar mulţi(te) experţi(te) sunt de acord că au existat cu mult înainte. Cu ajutorul acestor rune, primim o înţelegere mai profundă a situaţiilor, o predispoziţie sau o formă de răspuns la o întrebare, fiind folosite şi ca amulete de protecţie şi talismane norocoase în prezent. Runele nu vă spun exact ce să faceţi cu viaţa voastră, însă vă dau un indiciu iar voi vă folosiţi intuiţia pentru următorii voştri paşi.


Berbec:

Runa etalată – ALGIZ. Cea mai bună apărare este atacul. Apariţia acestei rune indică prezenţa unei situaţii în care simţi nevoia de protecţie. Poate fi vorba de o protecţie divină, dar poate fi vorba şi despre a-ţi folosi puterea interioară pentru a te proteja.


Taur:

Runa etalată – DAGAZ. Această rună reprezintă ciclicitatea: zi-noapte. Ce se ridică va cădea. Ce creşte va descreşte. Acesta este fluxul naturii. Dagaz este runa trezirii spirituale, a lumii noi, a noilor posibilităţi şi oportunităţi. În timp ce unele pălesc, altele se ridică şi strălucesc. Universul cere echilibrul, iar proporţiile sunt perfecte.


Gemeni:

Runa etalată – GEBO. Poţi primi un dar sau poate urmează o cerere în căsătorie. Nu este exclusă nici oportunitatea de a face o prezentare care să aducă beneficii romantice sau materiale.






Rac:

Runa etalată – JERA (inversată). Jera este runa succesului şi a continuităţii. Recompensele şi succesul trebuie să fie înrădăcinate. Talentele şi abilităţile tale latente trebuie să fie descoperite.


Leu:

Runa etalată – KENAZ. Aceasta este runa deschiderilor. Lumina pătrunde acum puternic şi disipă norii. Prin conştiinţa luminii, ai acum parte de o înţelegere mai înaltă şi poţi fi în stare să răspândeşti şi tu lumină şi înţelegere asupra altora. Tu eşti acum centrul în care forţele armoniei şi ale bunăvoinţei se întâlnesc.


Fecioară:

Runa etalată – MANNAZ (cu faţa în jos). Aparent te simţi împiedicat(ă) să mergi înainte spre progres. Nu e un timp potrivit să ceri ajutor altora. Acum trebuie să te uiţi la tine ca să vezi din ce cauză progresul întârzie. Runa sugerează că există o povară ce îţi consumă energia. Ea trebuie eliberată ca să poţi merge din nou tot înainte în călătoria vieţii.






Balanţă:

Runa etalată – PERTHRO (inversată). Nu te aştepta la prea multe acum. Dacă repeţi ceea ce este vechi, te poţi aştepta la suferinţă. Nu te mai focaliza asupra trecutului că astfel îţi neglijezi adevărul din clipa prezentă. Dacă consideri că ai ghinion sau blocaj ori provocare, este doar alegerea ta să gândeşti aşa. Depinde doar de punctul tău de vedere. În fapt, este forma prin care eşti ponderat(ă) de la o dorinţă ce nu este pentru binele tău.


Scorpion:

Runa etalată – THURISAZ. Este muncă destulă de făcut, atât în tine cât şi în afara ta. Eşti pregătit(ă) să primeşti mesaje de la divinitate. Acum vei putea vedea ce ascunzi în interiorul tău pentru că îţi va apărea în exterior şi vei recunoaşte. Dacă ai de urmat o acţiune, mai aşteaptă şi aşa elimini rezistenţa.


Săgetător:

Runa etalată – URUZ. Uruz este numele unui bivol preistoric dispărut. Acest animal era puternic şi curajos şi a fost mereu scopul vânătorii oamenilor în vremurile preistorice. Întrucât runa este inversată la această extragere, simbolizează o lipsă de provocare sau o lipsă de suficientă pregătire în faţa unei provocări. Mesajul este să ajungi adânc în tine pentru a găsi puterea de care ai nevoie sau să ieşi din rutina uzuală ca să faci faţă la ceea ce pare a fi o situaţie fără speranţă.






Capricorn:

Runa etalată – ODIN. Runa fără niciun semn pe ea înseamnă că necunoscutul şi nevăzutul sunt active acum în viaţa ta. La începuturi era nimic şi la sfârşit rămâne nimic. Controlul nu poate fi folosit asupra a ceva ce încă nici nu există. Ce ţi se solicită este să te arunci cu încredere în acest necunoscut. Da fă asta cu braţele total goale şi cu o credinţă de nezdruncinat. Ce te va sprijini total este puterea creativă a necunoscutului vieţii.


Vărsător:

Runa etalată – BERKANA. Această rună indică înflorire şi maturizare şi este relaţionată cu noile forme. Creşterea poate să apară în viaţa de zi cu zi, în familie sau în situaţii interpersonale. Procesul schimbării de sine este în mişcare şi îţi va aduce beneficii. Pentru ca această creştere să curgă liber, runa Berkana te sfătuieşte să elimini toate rezistenţele printr-un proces profund de curăţare. La nevoie, cere unui(ei) expert(e) să te asiste şi ajute în acest proces. După ce rezistenţa va fi eliminată prin consecvenţă şi atitudine potrivită, apoi înflorirea poate apărea.


Peşti:

Runa etalată – FEHU. Fehu îţi aduce mesajul că în curând te vei bucura de succes şi bunăstare. Lungile ore de muncă vor fi în curând răsplătite. Apariţia lui Fehu semnifică o creştere a veniturilor. Totuşi, se recomandă precauţie când vine vorba de bani.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS