Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de sâmbătă, 20 noiembrie 2021


Horoscop 20 noiembrie 2021, Berbec:

Energia zilei te influențează în mod pozitiv. Vei avea parte de o zi productivă plină de reușite. În plan emoțional lucrurile stau foarte bine pentru tine. Te simți iubit(ă) și apreciat(ă) de cei(le) dragi, iar acest lucru te impulsionează să fii mereu cea mai bună versiunea a ta. O zi cu multe împliniri pentru Berbeci. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Taur:

Horoscopul zilei de azi spune că Taurii vor avea parte de oportunități de dezvoltare în carieră. Fii încrezător(are) și muncește din greu pentru ceea ce-ți dorești, rezultatele nu se vor lăsa așteptate. Viitorul se anunță prosper pentru tine. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Gemeni:

Gemenii vor avea parte de multe momente plăcute alături de familie și cei(le) apropiați(te). Ai muncit destul de mult în ultima vreme, iar acum a venit momentul să te bucuri de timpul liber cu cele mai importante persoane din viața ta. Profită de această zi pentru a te relaxa și pentru a-ți încărca bateriile. Săptămâna ce urmează vine cu multe provocări pentru tine și vei avea nevoie de toată energia pentru a trece cu bine peste orice impediment.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Rac:

Trebuie să fii mai atent(ă) la mesajele pe care le primești de la partenerul(a) tău(a). Ai ignorat multe semne, iar acum s-ar putea să ajungi într-o ipostază neplăcută. Ascultă-ți intuiția și pune toate întrebările necesare pentru a afla răspunsurile de care ai nevoie. Relația cu partenerul(a) de cuplu nu merge foarte bine, poate ar fi momentul să reconsiderați viitorul vostru împreună.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Leu:

Nimic nu-ți poate sta în cale. Ești plin(ă) de energie și dornic(ă) să faci cât mai multe lucruri. Vei avea parte de câștiguri financiare. Se poate chiar să primești propunerea de a te implica într-un proiect de lungă durată. Cântărește fiecare aspect și ia cea mai bună decizie pentru tine.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Fecioară:

Horoscopul zilei spune că ai nevoie să te relaxezi. Zilele acestea ar trebui să te concentrezi mai mult asupra stării tale de bine. O plimbare în natură sau o activitate cu prietenii(ele) s-ar putea să fie tot ce ai nevoie pentru un imbold de energie. Lucrurile s-au aranjat foarte bine pentru tine în plan profesional. Nu ai niciun motiv real pentru care să te îngrijorezi. Înconjoară-te de persoanele apropiate și bucură-te de fiecare clipă din plin. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Balanţă:

Ai mai multă grijă la cheltuielile pe care le faci. Dacă nu îți administrezi banii așa cum trebuie s-ar putea să fie nevoie să ceri ajutorul familiei. Încearcă să-ți faci câteva liste cu lucrurile necesare și să nu te abați de la ele. Deși este o perioadă dificilă din punct de vedere financiar, ai toate șansele să închei anul fără datorii dacă înveți să fii chibzuit(ă). Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Scorpion:

Scorpionii au toate motivele să fie fericiți. Astăzi sunt înconjurați de familie și prieteni(e) și se simt iubiți de cei(le) apropiați(te). Vei avea parte de o surpriză frumoasă din partea partenerului(ei) de cuplu. Pentru Scorpionii care nu sunt într-o relație se anunță o zi cu o întâlnire care le va schimba complet percepția asupra dragostei. Fii încrezător(are), ai toate motivele să zâmbești. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Săgetător:

Pentru Săgetători lucrurile nu stau foarte bine din punct de vedere emoțional. Relația cu partenerul(a) a trecut prin mai multe transformări, iar acum sunteți într-un punct în care nu vă mai recunoașteți. Dacă nu vrei un viitor alături de partenerul(a) din prezent, atunci este momentul să pui în balanță toate emoțiile și să iei decizia potrivită pentru tine. Fericirea ta ar trebui să fie prioritară.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Capricorn:

Energia zilei te influențează în mod pozitiv. Ești energic(ă), organizat(ă) și gata să-ți pui în ordine fiecare sarcină pentru a te bucura de timpul liber în cea de-a doua parte a zilei. Spre seară s-ar putea să ai parte de o vizită din partea unor prieteni(e) apropiați(te). Nu refuza cererea acestora de a petrece timp împreună. Te vei simți foarte bine și îți vei încărca bateriile pentru zilele ce urmează. Se anunță multe oportunități la locul de muncă pentru Capricorni.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Vărsător:

Horoscopul de azi te sfătuiește să-ți rezervi câteva ore pentru a te relaxa. Astăzi ar trebui să te preocupi de starea ta de bine și să faci activități care să te înveselească. În ultima vreme te-ai afundat în responsabilități și ai uitat cât de important este să ai puțin timp și pentru tine. Încearcă să nu te mai simți vinovat(ă) pentru lucrurile care nu depind întotdeauna de tine. Eliberează-te de griji și bucură-te de câteva momente de liniște.


Horoscop 20 noiembrie 2021, Peşti:

Ai multe lucruri la care trebuie să te gândești, însă ele ar trebui luate pe rând pentru a putea fi rezolvate. Vei trece cu bine peste orice dificultate, chiar dacă lucrurile par destul de complicate în prezent. Relaxează-te și privește imaginea de ansamblu, apoi pregătește-ți un plan de rezolvare.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS