19 noiembrie 2021: Lună Plină în Taur. Ce să faci şi ce să nu faci

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
19 noiembrie 2021: Lună Plină în Taur. Ce să faci şi ce să nu faci


Vineri, 19 noiembrie 2021, ne vom bucura de o frumoasă Lună Plină, numită şi Luna Plină a castorului. Ea va fi umbrită, la propriu, de Pământ, într-o spectaculoasă eclipsă parţială, cea mai lungă de acest tip din ultimul secol.

Pregăteşte-te pentru ieşirea la lumină a propriilor umbre, lucru ce te poate zdruncina serios. Căci, Taurul, zodia în care are loc eclipsa, nu este cea mai flexibilă din zodiac. Dimpotrivă, am putea spune.

Ce să faci în timpul eclipsei de Lună Plină în Taur:

1. Reflectează. Lunile Pline sunt perioade de acţiune pentru realizarea ţelurilor tale. Totuşi, fiind vorba de o eclipsă, aşteaptă-te la surprize şi răsturnări de situaţii. Nu te avânta în vreun proiect, mai bine reflectează profund asupra emoţiilor şi nevoilor tale.






2. Acceptă tranziţia. Eclipsele sunt despre renunţare, despre transformare. Taurul, semn fix, te poate împiedica să accepţi schimbarea. Poţi fi ezitant(ă), însă rămâi deschis(ă) către noi perspective. Mergi înainte cu inima deschisă.

3. Pregăteşte-te pentru surprize revelatoare. Ca şi când eclipsa nu ar fi suficient de haotică în sine, Luna face trigon cu Pluto, planeta morţii şi a renaşterii, aducând la suprafaţă adevăruri de mult şi foarte adânc ascunse. Dar nu te mai teme de ele. Toată această situaţie te va ajuta să îmbrăţişezi alte perspective, pe care nu le-ai fi văzut fără aceste revelaţii.

4. Concentrează-te asupra iubirii de sine. Te poţi simţi copleşit(ă) şi lipsit(ă) de energie într-o perioadă ca aceasta. Dar Taurul, zodie în care are loc eclipsa, te încurajează să cauţi confortul şi răsfăţul. Ai grijă de tine, de nevoile tale, de dorinţele şi plăcerile tale în această perioadă. Dă-ţi voie să te relaxezi, să meditezi, să te simţi bine.






Ce să nu faci în timpul eclipsei de Lună Plină în Taur:

1. Nu te opune schimbării. Ai putea crede eşti pus(ă) la încercare. Mai ales că intră în scenă Taurul, un semn fix, rezistent la schimbări. Renunţă la control, mergi cu valul şi nu te opune schimbărilor. Se vor deschide în faţa ta multe alte perspective.

2. Nu lupta pentru control. A deţine controlul este un deziderat care nu îţi aduce lucruri prea bune. Pentru că multe lucruri nu le poţi controla nicicum. De aceea este o pierdere de timp şi de energie să încerci să controlezi ceva ce nu vei putea niciodată. Fluiditatea te va ajuta să navighezi mai uşor prin aceste zile.

3. Nu manifesta prea mult. Ritualurile de manifestare a dorinţelor sunt excelente când e Lună Plină. Şi, totuşi, nu şi când este eclipsă de Lună. Energia acesteia poate aduce dezechilibre şi confuzie, ceea ce ar putea face ca intenţiile tale să pară ezitante şi lipsite de sinceritate.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS