Zodiac chinezesc 2022 - Anul Tigrului de Apă

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc 2022


Anul Tigrului de Apă vine cu multe oportunități și cu schimbări importante, mai ales din punct de vedere profesional. Cei mai mulți oameni se vor bucura de un an prosper presărat cu multe amintiri frumoase.


Șobolan:

Horoscopul chinezesc în 2022 spune că anul Tigrului de Apă va avea o influență cu un impact mare asupra oamenilor născuți sub semnul Șobolanului. 2022 va fi un an al transformărilor, cu multe schimbări în plan profesional. S-ar putea să te bucuri de sume mari de bani la începutul anului, însă trebuie să înveți să-i administrezi cu atenție. Totodată, va fi un an benefic pentru întemeierea unei familii. Cei(le) care sunt într-o relație stabilă ar putea să-și ducă povestea de dragoste la următorul nivel. În cea de-a doua parte a anului, începând cu luna august te vei putea relaxa în vacanțe binemeritate. Septembrie și octombrie te vor aștepta cu o nouă persoană importantă în viața ta. Lucrurile se vor așeza perfect în special pentru cuplurile de îndrăgostiți.


Bivol:

Pentru semnul Bivolului se anunță un an plin de călătorii și afaceri. Cei(le) născuți(te) sub acest semn se vor bucura de reușitele investițiilor pe care le-au făcut în trecut. Totuși, horoscopul chinezesc în 2022 te sfătuiește să fii foarte atent(ă) cu starea ta de sănătate. La începutul primăverii s-ar putea să întâmpini câteva dificultăți. Nu lăsa stresul și oboseala să te pună la zid. Încearcă să iei o pauză de la programul aglomerat și să-ți organizezi programul haotic, doar așa vei reuși să te aduci înapoi pe linia de plutire. Se anunță un an liniștit în care accentul este pus în special asupra familiei și timpului petrecut alături de cei(le) iubiți(te).


Tigru:

Tigrul este al treilea semn din zodiac, iar anul acesta va fi guvernat de el. 2022 va fi un an presărat cu multe reușite în plan profesional și personal. Viața sentimentală îți va aduce împlinirea și liniștea pe care o cauți. La locul de muncă vei fi apreciat(ă) și ți se va oferi oportunitatea de a avansa. Anul 2022 va marca și o creștere semnificativă a veniturilor tale. Reușești să atragi banii în viața ta ca un magnet. Desigur, fii atent(ă) la timpul petrecut cu familia. Se pare că în cea de-a doua parte a anului îți vei neglija o bună parte din prieteni(e), iar aceștia(stea) vor vrea să rupă relațiile cu tine.






Iepure:

Anul Tigrului de Apă promite schimbări de bun augur în viața persoanelor născute sub semnul Iepurelui. Din punct de vedere profesional, vei atinge echilibrul pe care ți l-ai dorit dintotdeauna. Acest lucru te va ambiționa să fii și mai bun(ă) și să-ți depășești propriile limite. Încă din prima parte a anului vei fi văzut(ă) drept un lider pentru cei(le) mai mulți(te) dintre colegii(ele) tăi(ale) de la locul de muncă. Responsabilitatea de care dai dovadă îi/le influențează pe ceilalți(lelalte) să-și pună încrederea în tine. Horoscopul chinezesc în 2022 te avertizează să fii atent(ă) la starea ta de sănătate. Dacă ignori acest aspect s-ar putea să întâmpini câteva probleme pe care altfel le-ai fi putut evita.


Dragon:

Pentru cei(le) născuți(te) sub semnul Dragonului se anunță un an dificil. O parte din relațiile tale sociale vor fi afectate din cauza lipsei de implicare. Te vei concentra mult mai mult asupra carierei și vei uita de prietenii(ele) tăi(ale). Poate ar fi momentul să reconsideri programul pe care îl ai și să-ți adaptezi mai bine activitățile planificate. Relația de cuplu va avea și ea de suferit. Partenerul(a) se va simți neglijat(ă) și va găsi tot timpul motive de ceartă. Horoscopul chinezesc în 2022 te sfătuiește să-ți rezervi mai mult timp pentru oamenii importanți din viața ta.


Șarpe:

Anul Tigrului de Apă va fi benefic pentru nativii(ele) născuți(te) sub semnul Șarpelui. Aceștia(stea) se vor putea face remarcați(te) în plan profesional. În cele din urmă o să-ți găsești curajul să renunți la lucrurile care te fac nefericit(ă) și să pornești singur(ă) pe un drum nou. Schimbările din viața ta vor atrage oamenii potriviți pentru tine. În cea de-a doua parte a anului vei remarca o îmbunătățire a relațiilor sociale. Cariera ta va avea cele mai multe lucruri de câștigat. Proiectele tale vor înregistra multe reușite, iar rezultatele se vor transforma rapid în câștiguri materiale.






Cal:

Persoanele născute sub semnul Calului vor avea parte de multe amintiri frumoase în 2022. Acești(ste) nativi(e) au parte de un an plin de idei creative și inovatoare. Toată munca grea pe care ai depus-o în anii precedenți își va arăta roadele în prima parte a anului. Horoscopul te sfătuiește să nu neglijezi aspectele ce țin de sănătatea ta. Pune-ți la punct analizele anuale și nu ignora primele semne care pot indica o problemă. Vei avea parte de un an plin de oportunități, trebuie doar să fii pregătit(ă) pentru a face schimbările necesare.


Capră/Oaie:

Anul 2022 va fi marcat de multe schimbări pentru cei(le) născuți(te) sub acest semn. Cele mai multe dintre ele vor depinde de munca și efortul pe care nativii(ele) sunt dispuși(se) să le depună. Universul va veghea asupra acestui semn pe care îl va ghida astfel încât să ia cele mai bune decizii. Câteva probleme din trecut se vor întoarce în viața ta în 2022. Ar fi momentul să faci pace cu lucrurile care te-au rănit și să înveți să mergi mai departe. Sănătatea ta arată foarte bine în 2022, însă relațiile de iubire s-ar putea să aibă de suferit.


Maimuță:

Horoscopul chinezesc în 2022 promite un an plin de oportunități pentru cei(le) născuți(te) sub semnul Maimuței. Acești(ste) nativi(e) se vor bucura de reușite și se vor face remarcați(te) în fața celorlalți(te). Vor fi câteva schimbări în carieră, însă acest lucru te va motiva să fii cel(a) mai bun(ă) în domeniul tău. S-ar putea să primești șansa de a lucra într-un mediu creativ. Ar trebui să profiți de această ocazie. Abilitățile tale vor fi remarcate de persoana potrivită care îți va propune un parteneriat de lungă durată.






Cocoș:

Horoscopul chinezesc în 2022 aduce un an plin de reușite pentru nativii(ele) născuți(te) sub semnul Cocoșului. Va fi un an presărat cu multe oportunități pe care Cocoșii nu le vor rata. Vei avea șansa să călătorești destul de mult. O bună parte din călătorii vor fi în interes de serviciu, însă vei avea șansa să descoperi culturi noi și fascinante. Deși vei avea un an plin de suișuri și coborâșuri, la final vei realiza cât de mult ai evoluat. Bucură-te de fiecare experiență și fii deschis(ă) la experiențe noi.


Câine:

Anul Tigrului de Apă va aduce pentru nativii(ele) născuți(te) sub semnul Câinelui un an plin de aventuri. Încă din prima parte a anului vei fi pe fugă în căutarea de noi experiențe. Horoscopul chinezesc în 2022 spune că te vei afla într-o călătorie de descoperire a sinelui. Provocarea ta cea mai mare va fi să-ți găsești echilibrul interior. Cu răbdare și perseverență vei ajunge exact acolo unde îți dorești.


Mistreț:

Horoscopul chinezesc în 2022 te va influența în mod pozitiv. Vei avea parte de câteva propuneri de colaborare în plan profesional, iar acest lucru îți va aduce câștigurile materiale pe care le-ai așteptat. Nici viața ta sentimentală nu este uitată. Vei avea parte de mult romantism și îți vei putea surprinde iubitul(a) cu un cadou special. Primăvara îți va aduce în viață o persoană care va deveni rapid foarte importantă pentru tine. Dacă ți-ai planificat deja vacanțele pentru prima parte a anului, ia în calcul sfatul horoscopului chinezesc. Acesta spune să fii precaut(ă) la oamenii pe care îi întâlnești, unul din ei s-ar putea să fie alesul inimii tale.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS