Horoscopul zilei de vineri, 7 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 7 mai 2021


Horoscop 7 mai 2021, Berbec:

Astăzi, te simți epuizat(ă) după o zi în care vei avea multe probleme la locul de muncă, depistate târziu. Poți primi ajutor de la o rudă apropiată. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscop 7 mai 2021, Taur:

Astăzi reușești să te implici în proiecte noi sau ai o propunere din partea superiorilor(arelor) pentru a face ceva în plus. Gândește-te bine, pentru că poate fi o ofertă ce îți poate oferi satisfacții mari în plan profesional. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 7 mai 2021, Gemeni:

Simți admirația celor din jur pentru câteva decizii bune, pe care le-ai luat. Din acest punct de vedere, ești pregătit(ă) să oferi sfaturi și celorlalți(te). Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Horoscop 7 mai 2021, Rac:

O ieșire la cină cu partenerul(a) de viață, poate fi un moment bun pentru a mai socializa și în afara casei. Bucurați-vă mai mult de situația actuală și oferiți mai mult timp pentru voi doi.


Horoscop 7 mai 2021, Leu:

Lasă partenerul(a) de viață să se ocupe de o deplasare. Fii mai relaxat(ă) și ai încredere că lucrurile vor ieși bine.


Horoscop 7 mai 2021, Fecioară:

Un eveniment neprevăzut o să te agite mult, fără să îți dai seama. Gândește-te că este doar o situație temporară și nu există motive de îngrijorare atât de mari pe cât le gândești tu.






Horoscop 7 mai 2021, Balanţă:

Horoscopul de vineri, îi/le sfătuiește pe nativii(ele) zodiei Balanță să-și păstreze calmul și să fie mai toleranți(te) cu cei(le) din jurul lor. Din păcate, nu se află în cea mai bună zi a lor și emană energie negativă în jur.


Horoscop 7 mai 2021, Scorpion:

Simți că munca depusă până acum începe să dea rezultate și încasezi și bani, când nu te aștepți. Vei primi multe complimente la serviciu pentru o schimbare de înfățișare făcută recent.


Horoscop 7 mai 2021, Săgetător:

Primești o vizită neașteptată, acasă exact când aveai o zi liberă. Ești plăcut surprins(ă) și renunți la „agenda” zilei tale, pentru a-i acorda toată atenția acelei persoane.






Horoscop 7 mai 2021, Capricorn:

Poți întâmpina probleme în relația de cuplu, dacă amâni discuții vechi. Rezolvați conflictele între voi, în primul rând renunțând la orgolii.


Horoscop 7 mai 2021, Vărsător:

Stabilești o înțelegere pentru un contract important. Cere și câteva păreri pertinente apropiaților(telor), în care tu ai cea mai mare încredere că faci pasul cel bun.


Horoscop 7 mai 2021, Peşti:

Nativii(ele) zodiei Pești trec printr-o perioadă dificilă. Horoscopul zilnic de vineri, 07.05.2021 prevede pentru Pești că nu trebuie să se mai consume pentru „mărunțișuri”, ce nu reprezintă nimic pentru ei. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS