Horoscopul zilei de joi, 6 mai 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 6 mai 2021


Horoscop 6 mai 2021, Berbec:

Conjunctura astrală îți pregătește „terenul” pentru a lua o decizie foarte bună pentru tine. În cazul în care vrei să îți schimbi locul de muncă, încearcă să analizezi bine toate situațiile. Citiţi și: 21 martie - 14 aprilie 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Berbec.


Horoscop 6 mai 2021, Taur:

Ai sprijinul familiei sau al partenerului de viață într-un demers ce presupune mai mult efort din partea ta. Trebuie să sacrifici timp din alt plan, pentru a le îmbina pe ambele. E posibil să vă placă şi: 14 aprilie - 8 mai 2021: Planeta Venus tranzitează zodia Taur.


Horoscop 6 mai 2021, Gemeni:

De dimineață, te ocupi de problemele profesionale și ai multă răbdare în privința unor colegi abia veniți la locul de muncă. Reușești să rezolvi tot ce îți propui fără a rămâne peste program. Poate vă interesează şi: Veşti bune pentru majoritatea zodiilor, dar în special pentru Gemeni!






Horoscop 6 mai 2021, Rac:

Partenerul de viață te surprinde cu o discuție importantă ce presupune o perioadă de pauză. O să luați o decizie majoră, pentru viitorul relației voastre.


Horoscop 6 mai 2021, Leu:

O zi în care reușești încheierea unui parteneriat cu o persoană importantă. Acest lucru îți va aduce o mărire de salariu în viitorul apropiat.


Horoscop 6 mai 2021, Fecioară:

Apar ceva probleme de comunicare cu niște prieteni. Ar trebui să rezolvi de urgență problemele, pentru că sunt legate și de bani pe care îi poți pierde.






Horoscop 6 mai 2021, Balanţă:

Astăzi ești mai concentrat pe gândurile tale și nu poți lua o decizie importantă asupra sănătății tale. Trebuie să ai răbdare că lucrurile se vor îmbunătăți, doar că tot trebuie să vizitezi un specialist.


Horoscop 6 mai 2021, Scorpion:

Dacă ești singur, conjunctura astrală te poate ajuta să întâlnești o persoană importantă. Totuși, ziua de joi trebuie să o petreci și în compania unor prieteni.


Horoscop 6 mai 2021, Săgetător:

Astăzi ai posibilitatea de a-ți extinde aria de noi prieteni, cu o întâlnire ce pare a fi de afaceri, în primă fază. Profită de acest moment pentru a îți face noi prieteni, mai ales că ești cam singuratic in ultima perioadă.






Horoscop 6 mai 2021, Capricorn:

Ești într-o stare de dispoziție neplăcută și o poți „preda” ușor și celorlalți. Nu prea ai chef de vizite, întâlniri sau petreceri și recomandarea ar fi să îți iei o zi liberă.


Horoscop 6 mai 2021, Vărsător:

Încearcă să faci un compromis de dragul acelor oameni dragi din viața ta. Trebuie să fii mai comunicativ în ceea ce privește locul de muncă.


Horoscop 6 mai 2021, Peşti:

Nativii zodiei Pești reproșează lucruri, care îi deranjează în orice plan. Horoscopul zilnic de joi, 06.05.2021 prevede pentru nativii zodiei Pești că au nevoie de o perioadă de liniște mai ales dacă au lucrat de sărbătorile pascale. S-ar putea să vă placă și: A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS