Recomandarea/Sfatul zilei de 21 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea/Sfatul zilei de 21 februarie 2021


Recomandarea/Sfatul zilei de 21 februarie 2021, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sprijiniţi(te) în comunicarea cu persoanele din jur, arată horoscopul zilei de azi, publicat de horoscop-urania.org. Mai mult, puteţi începe să faceţi cumpărături, mai ales de produse electronice. Poate vă interesează şi horoscopul banilor, 22-28 februarie 2021.


Recomandarea/Sfatul zilei de 21 februarie 2021, Taur:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie au tendinţa să nu îşi exprime corect intenţiile, iar oamenii din jur nu îi/le pot susţine la nesfârşit. Spuneţi-le exact ce vreţi de la ei.


Recomandarea/Sfatul zilei de 21 februarie 2021, Gemeni:

Dacă nativii(ele) acestei zodii vor să acţioneze nu trebuie să uite şi de părerea persoanelor din jur, chiar dacă nu sunt de acord cu ele. Fără sprijinul celorlalţi(te) nu veţi ajunge foarte departe. Este posibil să vă placă şi zodiacul chinezesc săptămânal: 22-28 februarie 2021.






Recomandarea/Sfatul zilei de 21 februarie 2021, Rac:

Nativii(ele) acestei zodii poartă discuţii importante azi. Înainte de a lua o hotărâre totală asiguraţi-vă că aveţi contextul şi sprijinul necesar.


Recomandarea/Sfatul zilei de 21 februarie 2021, Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie nu ar trebui să creadă tot ce aud sau văd. Este indicat să treceţi şi prin filtrul logicii informaţiile care ajung la voi.


Recomandarea/Sfatul zilei de 21 februarie 2021, Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii vor întâlni o persoană care le face inima să bată mai tare. Fiţi foarte atenţi(te) la esenţă ca să nu fiţi dezamăgiţi(te) în viitor. S-ar putea să vă intereseze şi 27 februarie 2021: Luna Plină în Fecioară ne încarcă cu energii pozitive.






Recomandarea/Sfatul zilei de 21 februarie 2021, Balanţă:

Ideile celor născuţi(te) sub acest semn în ceea ce priveşte serviciul sunt excelente, dar s-ar putea să nu aveţi mijloacele necesare pentru a le pune în practică. Ori faceţi totul de unii(ele) singuri(e), ori abandonaţi proiectul.


Recomandarea/Sfatul zilei de 21 februarie 2021, Scorpion:

Nativii(ele) acestei zodii trebuie să îşi apere punctul de vedere cu orice preţ. Cineva poate încerca să vă discrediteze şi doar cu o atitudine hotărâtă puteţi face faţă.


Recomandarea/Sfatul zilei de 21 februarie 2021, Săgetător:

Un/O coleg(ă) de la serviciu îi/le va enerva la maximum pe nativii(ele) acestei zodii. Acceptaţi situaţia şi fiţi calmi(e), pentru că nu veţi găsi înţelegere de cealaltă parte. Citiţi şi horoscopul dragostei, 22-28 februarie 2021.






Recomandarea/Sfatul zilei de 21 februarie 2021, Capricorn:

Capricornii trebuie neapărat să apeleze la diplomaţie indiferent cu cine vorbesc. Se poate să răniţi pe cineva, aşa că măsuraţi-vă cuvintele cu atenţie!


Recomandarea/Sfatul zilei de 21 februarie 2021, Vărsător:

Cineva încearcă să îi/le sancţioneze pe nedrept pe aceşti(ste) nativi(e). Nu lăsaţi garda jos, apăraţi-vă cu toate armele de care dispuneţi.


Recomandarea/Sfatul zilei de 21 februarie 2021, Peşti:

Iar nativii(ele) acestei zodii care se află în conflict cu o persoană care le datorează ceva, ar trebuie să accepte acest lucru, pentru că, cel mai probabil şi-au făcut-o cu mâna lor. A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS