Horoscopul dragostei, 22-28 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 22-28 februarie 2021


Horoscop 22-28 februarie 2021, Berbec:

Dacă nu ai încă un/o partener(ă) de cuplu, horoscopul săptămânal al dragostei arată că veţi întâlni situații care vă vor anima viața sentimentală, scrie horoscop-urania.org. Veţi da frâu liber plăcerii și vă veţi lăsa ghidaţi(te) de nevoi și dorințe. Dacă sunteţi implicaţi(te) într-o relație, aştrii vă ajută în comunicarea cu persoana iubită, dialogul dintre voi fiind mai productiv și mai cuprinzător. Acest lucru va avantaja foarte mult înțelegerea, respectul și acceptarea în cuplu.


Horoscop 22-28 februarie 2021, Taur:

Comunicarea din cuplu este îmbogățită cu nuanțe noi, axându-vă mai mult pe sensibilitatea partenerului(ei) de viață. Acest lucru se datorează faptului că arătați mai multă deschidere față de cel(a) pe care îl/o iubiţi, schimbându-vă felul de a fi trandri(e). Aştrii vor provoca situații care vor fi foarte eficiente pentru a crea un climat de înțelegere. Dacă sunteţi singuri(e), șansele unei iubiri la prima vedere menite să dureze sunt mari.


Horoscop 22-28 februarie 2021, Gemeni:

Nativii(ele) Gemeni vor avea noroc, arată horoscopul săptămânal al iubirii, mai ales dacă nu aveţi un/o partener(ă) de cuplu. Vă veţi pune calitățile în valoare și veţi ști cum să mascaţi ce consideraţi neplăcut la voi. Veţi atrage mai lesne către voi oameni care corespund concepțiilor voastre despre dragoste. Cu toate acestea, aştrii vă pot împiedica să urmaţi o direcție fermă și definitivă. În acest caz, nu vă va face rău să rămâneţi o perioadă în tatonări cu cineva pe care îl/o placeţi.






Horoscop 22-28 februarie 2021, Rac:

Dragostea va fi un obiectiv major în această săptămână. Într-adevăr, veţi simți nevoia să evoluaţi în ceea ce privește viața voastră sentimentală și veţi face orice în această privință. Rezultatul va consta în mai multă spontaneitate, căldură și tandrețe în cuplu. Idealurile voastre romantice ies la iveală.


Horoscop 22-28 februarie 2021, Leu:

Noțiunea de iubire este confuză pentru voi. Cu toate acestea, întrebările pe care vi le puneţi vă vor duce tot mai aproape de aflarea adevărului. Aştrii vă încurajează să fiţi mai înțelegători(are) cu aspirațiile partenerului(ei). Veţi fi mai deschişi(se) spre un dialog eficient și sănătos.


Horoscop 22-28 februarie 2021, Fecioară:

Trebuie să luaţi decizii urgente în această săptămână, potrivit horoscop-urania.org. Vă veţi confrunta cu situații care necesită explicații și lămuriri suplimentare. Cercul vostru de prieteni(e) joacă un rol extrem de important în soarta relației voastre sentimentale. Se pare că valorile, speranțele și planurile voastre sunt destul de diferite față de cele al(e) partenerului(ei).






Horoscop 22-28 februarie 2021, Balanţă:

Rezultatele alegerilor voastre încep să se observe și nu e neapărat un lucru bun. Vă veţi confrunta cu situații care vor necesita o doză mai mare de efort pentru a vă face înţeleşi(se) și respectaţi(te) în cuplu. Dacă sunteţi singuri(e), orice aventură sau flirt vă poate ajuta să scăpaţi de trecut.


Horoscop 22-28 februarie 2021, Scorpion:

Nu vă bazaţi pe latura voastră înțeleaptă în această săptămână, deoarece veţi experimenta nevoi de care nu ştiaţi. Nevoile imperative de schimbare și de reînnoire a bazelor relației voastre se vor resimți în relația voastră. Dacă sunteţi singuri(e), veţi avea parte de momente extrem de pasionale în primele două zile ale acestei săptămâni. După aceea, veţi reveni la starea inițială, fiind mai temperați(te) când vine vorba de aventuri.


Horoscop 22-28 februarie 2021, Săgetător:

Săptămâna aceasta veţi avea parte de un climat care va fi prielnic împăcărilor și care va fi perfect pentru a înlătura diferențele dintre voi și partener(ă). Simţiţi nevoia să vă concentraţi pe aspirațiile voastre și veţi fi mai dornici(e) și dispuşi(se) să le împărtăşiţi cu persoana dragă vouă. Dacă faceți asta în continuare, legătura voastră va deveni mai solidă, iar conflictele din trecut se vor șterge.






Horoscop 22-28 februarie 2021, Capricorn:

Veţi simți o nevoie mai mare de a comunica mai mult și mai clar cu cel(a) drag(ă) vouă, de a vorbi despre dorințele voastre și de a vă transmite direct mesajele, conform horoscop-urania.org. Acesta este momentul perfect pentru a pune capăt certurilor, pentru a rezolva un conflict sau pentru a minimiza situațiile tensionate.


Horoscop 22-28 februarie 2021, Vărsător:

Partenerul(a) de viață va fi mai deschis(ă) și mai sincer(ă) cu voi în această săptămână, ceea ce vă va permite să înţelegeţi mai bine motivele comportamentului său. Nevoia voastră de adevăr începe să fie satisfăcută și vă îndepărtează de încurcăturile emoționale. Dacă sunteţi singuri(e), puterea voastră de seducție vă va aduce plăcere.


Horoscop 22-28 februarie 2021, Peşti:

Săptămâna aceasta vă veţi scoate în evidență nevoile, fapt care vă permite să deveniţi conştienţi(te) de modificările care trebuie făcute. Veţi face o evaluare a vieții voastre sentimentale, ceea ce vă va ajuta să faceţi alegerile corecte. Gesturile de afecțiune și iubire vă aduc mai aproape de persoana iubită, dar, este timpul să vă apropiaţi mai mult și de prietenii(ele) și familia voastră, nu doar de partenerul(a) de viață.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS