25 februarie - 21 martie 2021: Venus va tranzita zodia Peștilor

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
25 februarie - 21 martie 2021: Venus va tranzita zodia Peștilor


În perioada acestui tranzit suntem susținuți(te) de o energie universală a dragostei, vom putea să trecem cu vederea anumite gesturi şi fapte, să fim înţelegători(are), să fim atrăgători(are) și dispuși(se) să ne lăsăm cuceriţi(te), scrie horoscop-urania.org.

Latura nefavorabilă a acestui tranzit este că vom fi confuzi(e), naivi(e) şi s-ar putea să ne lăsăm păcăliţi(te) sau să pozăm în victime, în această perioadă.


Berbec:

Vei avea o pornire de a te izola, de a te retrage într-o lume perfectă. Vei visa la o relație extraordinară, dar va fi dificil să o concretizezi. Sentimentele vor avea o componentă spirituală. Compasiunea și grija față de ceilalţi oameni va fi mai mare. Poate vă interesează şi horoscopul banilor, 22-28 februarie 2021.


Taur:

În următoarea perioadă vei fi prieten(ă) foarte bun(ă), pentru că vei vrea să te înțelegi bine cu toată lumea. Activitățile de grup se vor mări și îţi vei face amici(e) cu mai multă lejeritate.


Gemeni:

Venus îţi aduce farmec, carismă și putere în plan profesional și în imaginea publică. În schimb, vei afișa o față detașată, care va părea cam distantă. Este posibil să vă placă şi zodiacul chinezesc săptămânal: 22-28 februarie 2021.






Rac:

Vei visa la locuri exotice, activitățile obişnuite te vor plictisi, vei avea nevoie de ceva nou și interesant, care să îţi satisfacă nevoile spirituale și intelectuale.


Leu:

S-ar putea să ai parte de un câștig financiar prin intermediul partenerului(ei) vostru(astre) de cuplu. O legătură serioasă, personală ar putea fi reanimată cu ajutorul energiei sensibile aduse de Venus în Pești.


Fecioară:

Acest tranzit te va face să acorzi o atenție deosebită partenerului(ei) de cuplu, iar dacă vei ști cum să îl/o complimentezi vei putea obține aproape orice. Persoanele singure vor dori mai mult ca de obicei să formeze o relație stabilă. S-ar putea să vă intereseze şi 27 februarie 2021: Luna Plină în Fecioară ne încarcă cu energii pozitive.






Balanţă:

Vei dori să creezi o atmosferă plăcută și armonioasă prin intermediul relațiilor prietenoase cu colegii(ele) de muncă. Relațiile de dragoste și cele sociale vor avea legătură, într-un fel sau altul, cu serviciul. Se poate să fii un pic mai leneș(ă) și interesat(ă) mai mult de relaxare decât de treabă.


Scorpion:

Dispoziția ta va fi zglobie, farmecul tău va apărea în mod natural, fără să faci niciun efort. În plan sentimental vei fi mai melancolic(ă), iar în relațiile cu cei(le) mici mai iubitor(are). Creativitatea va fi în plină ascensiune. Citiţi şi horoscopul dragostei, 22-28 februarie 2021.


Săgetător:

Te vei focaliza asupra spaţiului de locuit și vieții de familie, vei fi mai sentimental(ă), uneori galeş(ă). Vei aprecia mai mult estetica locuinței tale, fiind posibil să cumperi obiecte frumoase pentru casă.






Capricorn:

Acest tranzit te va face o companie agreabilă, relațiile sociale vor avea o tentă intelectuală. Vei vorbi cu drag despre lucrurile care te pasionează și vei aprecia mult schimburile de păreri.


Vărsător:

În problemele financiare vei fi precaut(ă) la cheltuieli, vei ști ce merită achiziţionat și ce nu. Securitatea financiară și plăcerile simple ale vieții vor fi importante pentru nativii(ele) acestei zodii.


Peşti:

Va fi dificil să îţi refuzi vreun moft, va fi o perioadă în care îţi vei exprima latura receptivă, sentimentală. Plăcerile și sentimentele vor fi printre interesele tale principale. De asemenea, vei da o atenție sporită aspectului, imaginii pe care o afișezi. A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS