Zodiac chinezesc săptămânal: 22-28 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiacul chinezesc al săptămânii: 22-28 februarie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Simţiţi că rămâneţi în urmă cu un proiect şi ar trebui să luaţi măsuri, arată zodiacul chinezesc al săptămânii, publicat de horoscop-urania.org. Nu renunţaţi la visurile voastre, faceţi-vă planuri! Scrieţi totul pe hârtie, organizaţi-vă. Faceţi tot ce puteţi cu ajutorul tehnologiei informaţiei, apoi aşteptaţi rezultatele. În plan sentimental, romantismul pluteşte în aer. Dacă sunteţi singuri(e), aţi putea fi curtaţi(te) de o persoană apropiată în weekend.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Sunt persoane care vă urmăresc fiecare greşeală. Nu vă bateţi prea mult capul cu ele, pentru că nu are sens să vă pierdeţi energia. Totuşi, ar fi bine să fiţi puţin mai atenţi(te) cu ceea ce lucraţi. Dacă sunteţi singuri(e), ar putea apărea cineva interesant în viaţa voastră.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Ocupaţi-vă mai mult de viaţa de familie. Aveţi nevoie să vă adaptaţi la programul de lucru, astfel încât să mai staţi şi cu persoanele dragi. Fiţi mai deschişi(se) cu propunerile celor apropiaţi(te). Odihniţi-vă mai mult pentru a avea şi mai multă energie.






Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

Universul vă transmite mesajul că ar fi recomandat să mai temperaţi puţin ritmul, arată zodiacul chinezesc al acestei săptămâni, potrivit horoscop-urania.org. Nu le puteţi face pe toate, la viteză maximă. Aveţi nevoie de odihnă şi relaxare. Cereţi ajutorul membrilor(elor) familiei sau al/a colegilor(elor). Dacă sunteţi singuri(e), cineva din cercul vostru de prieteni(e) v-ar putea mărturisi sentimentele pe care le are faţă de voi.


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Bucuraţi-vă de această perioadă prielnică din punct de vedere profesional. Faceţi-vă planuri, gândiţi-vă la soluţii, veţi observa că ideile voastre vor fi apreciate. Apar ocazii de mărire a veniturilor. În plan sentimental, dacă sunteţi singuri(e), se anunţă veşti bune!


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Poate că traversaţi o perioadă mai puţin favorabilă ori vă confruntaţi cu probleme mai grele. Indiferent care este situaţia, încercaţi să nu exageraţi cu reacţiile. Păstraţi-vă calmul şi starea de spirit pozitivă şi vă va fi mult mai lesne să găsiţi rezolvare. Când sunteţi iritaţi(te), aveţi pornirea sa vă certaţi şi să nu vedeţi soluţii evidente.






Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Pot apărea probleme în sfera creativităţii, deoarece sunteţi mult prea stresaţi(te). Încercaţi să vorbiţi cu persoanele dragi despre ceea ce vi se întâmplă, faceţi exerciţii de relaxare, meditaţii sau orice alte activităţi care v-ar putea linişti. Veţi observa că şi creativitatea şi imaginaţia vor reveni la cotele bine ştiute.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

Puneţi-vă în aplicare planurile la care lucraţi de multă vreme, arată zodiacul chinezesc al săptămânii curente/viitoare, conform horoscop-urania.org. Acţionaţi decisiv, dar cu o moderaţie rezonabilă în afaceri. Fiţi pregătiţi(te) şi pentru unele compromisuri în situaţii mai controversate. Nu respingeţi din start totul. Faceţi ceea ce este corect, fără să vă fie teamă că pierdeţi. Succesul nu va întârzia să apară.


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Proiectele voastre creative vor prinde contur şi, în curând, vor începe să-şi arate roadele. Nu vă feriţi să vă dezvăluiţi ideile partenerului(ei) de cuplu. Poate veni cu soluţii care să îmbogăţească planurile voastre. Fiţi încrezători(are) în forţele proprii dacă urmează să vă prezentaţi proiectele în faţa unui(ei) potenţial(e) investitor(are).






Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Nu vă faceţi griji, chiar dacă lucrurile nu sunt chiar aşa cum vă doriţi voi. Păstraţi-vă pozitivitatea şi încercaţi să priviţi şi din alte unghiuri fiecare situaţie în parte. Veţi observa aspecte care vă vor însenina.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Trebuie să vă focalizaţi mai mult pe soluţii decât pe problemele în cauză. Dacă sunteţi în căutare de răspunsuri, nu vă minţiţi singuri(e). Fiţi cinstiţi(te) cu voi înşivă(sevă). Ascultaţi acea voce interioară deoarece ea este motorul care vă poate aduce fericirea.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Focalizaţi-vă mai mult pe nevoile voastre şi mai puţin pe nevoile altora. Înainte de a vă angaja cu ceva, fiţi siguri(e) că doriţi cu adevărat să faceţi acel lucru. Dacă vreţi ca o dorinţă să vi se îndeplinească, scrieţi-vă visul pe hârtie, apoi imaginaţi-vă că oamenii şi Universul contribuie la transpunerea lui în realitate. E o săptămână în care ar fi bine să vă concentraţi mai mult pe a primi!





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS