27 februarie 2021: Luna Plină în Fecioară ne încarcă cu energii pozitive

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
27 februarie 2021: Luna Plină în Fecioară ne încarcă cu energii pozitive


În noaptea dinspre 27 spre 28 februarie 2021, când Luna va fi intens luminată de Soare, vom primi energie astrală tămăduitoare ce ne va alimenta sufletele cu linişte, împlinire și dragoste, scrie horoscop-urania.org.


Berbec:

Luna Plină le aduce Berbecilor spor în muncă și idei minunate, în ceea ce privește proiectele în carieră. Gândiţi clar și practic, ieşiţi lesne în evidență și comunicaţi foarte bine, astfel că mai multe colaborări pot prinde contur la sfârşitul lunii februarie. De asemenea, dacă aveați anumite planuri sau decizii semnificative de luat, acum veți afla răspunsurile de care aveați nevoie pentru a lua cea mai corectă decizie.


Taur:

Veţi privi lucrurile cu mai mult optimism și speranță. De asemenea, simţiţi nevoia să luaţi o pauză, să mai încetiniţi puțin ritmul alert în care v-aţi aventurat și să găsiţi timp pentru voi și pentru persoanele dragi vouă. Veţi vrea să petreceţi momente speciale fie lângă prieteni(e) și familie, fie răsfăţându-vă cu tot ceea ce vă doreşte inima.


Gemeni:

Vă veţi îndrepta atenția către familie și amici(e), poate chiar veţi plănui o mică vacanță sau o surpriză pentru cel(a) pe care îl/o iubiţi. Sunteţi melancolici(e) și aveţi poftă de aventură, iar persoanele singure pot întâlni la sfârşit de februarie o persoană interesantă, de care se pot îndrăgosti orbește.






Rac:

Veţi avea inspirație profesională la sfârşit de februarie şi idei de creștere a finanțelor sau chiar puteţi avea noroc pentru o nouă colaborare ori un nou serviciu. Ar fi indicat să nu rataţi oportunităţile care se arată în această perioadă, căci norocul nu vine chiar tot timpul. Mai mult de atât, contractele semnate în această perioadă sunt de bun augur.


Leu:

Vă bucuraţi că vă aflaţi în lumina reflectoarelor. Aştrii vă aduc noroc la bani, iar persoanele din jurul vostru vă complimentează și vă apreciază pentru rezultatele voastre. Așadar nativii(ele) acestei zodii primesc bani, pot face alegeri inspirate în afaceri, au baftă de proiecte avantajoase și pot încheia colaborări care, cel puțin pe termen, scurt să le aducă câștiguri auxiliare.


Fecioară:

Pentru nativii(ele) născuţi(te) în zodia Fecioară, Luna Plină din 27 februarie poate însemna un moment important în viața lor, ceva se sfârşeşte și lasă loc unui nou început. Fie este vorba despre un credit, un proiect, o construcție, poate ceva ce aşteptaţi de mult timp se termină sau se soluţionează acum.






Balanţă:

Luna Plină vă aduce momente de odihnă, de regăsire și reechilibrare, după o perioadă mai agitată. Găsiţi în sfârșit timp pentru voi și pentru persoanele dragi vouă, pentru amici(e) și pentru toate acele mici plăceri ale vieții, care, pe cât sunt de mărunte, pe atât sunt de semnificative pentru a aduce un strop de fericire și împlinire.


Scorpion:

Voi aveţi poftă de aventură, așadar veţi dori să ieşiţi din rutină și să vă distraţi sau să vă împliniţi un vis. Puteţi opta să călătoriţi ori puteţi apela la servicii de spa, masaj, relaxare sau orice alt serviciu prin intermediul căruia vă simţiţi alintați(te). Tot acum puteţi avea pornirea de a vă înscrie la un program sportiv.


Săgetător:

Veţi simţi o energie pozitivă imensă, care vă învăluie și vă determină să vă simţiţi mai fericiți(te), mai împliniți(te) și mai bine dispuşi(se). Aveţi acum curajul să vă exprimaţi fără teamă sentimentele, să încercaţi să vă împliniţi un vis, să deveniţi mai afectuoși(ase) cu persoana iubită de voi.






Capricorn:

Vă bucuraţi de norocul adus de Luna Plină în Fecioară, noroc care poate să apară în orice domeniu al vieții voastre, de la planul financiar și a carierei, până la sănătate și dragoste. Prin urmare, tot ceea ce aveţi de făcut este să vă bucuraţi de această perioadă și să profitaţi de fiecare ocazie care se arată în calea voastră.


Vărsător:

Luna Plină în Fecioara va aduce romantism și dragoste. Veţi deveni un magnet pentru se*ul opus, sunteţi captivanţi(te), afectuoşi(ase) și aveţi acum ocazia fie să începeţi o nouă relație, fie să reaprindeţi flacăra iubirii în cuplul în care sunteţi implicați(te) deja. Cei(le) care sunteţi în conflict cu partenerul(a) de viață, aveţi acum prilejul să soluţionaţi problemele din relație.


Peşti:

Luna Plină vă aduce momente de iubire și aprofundare a relației de cuplu. Persoanele singure vor avea şansa să își găsească jumătatea, iar cele implicate deja într-o relație pot trece acum la următorul nivel, astfel că fie vor începe pregătirile pentru nuntă, fie se vor muta împreună ori se gândesc să aducă pe lume un/o nou(ă) membru(ă) în familia lor.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS