Horoscopul zilei de azi: luni, 22 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: luni, 22 februarie 2021


Horoscopul zilei de azi 22 februarie 2021, Berbec:

Berbecii ar putea finaliza cu succes un proiect, astăzi. S-ar putea să aibă loc deja discuții despre următorul, dar nu sunteţi înclinat(ă) să vă gândiţi la asta, cel puțin nu imediat. Veți dori să vă relaxați o vreme. Nimeni nu vă poate învinui pentru asta. Poate vă interesează şi horoscopul banilor, 22-28 februarie 2021.


Horoscopul zilei de azi 22 februarie 2021, Taur:

Dacă sunteţi implicat(ă) în studiul unui anumit subiect, astăzi, s-ar putea să vreţi să vă documentaţi și să învăţaţi cât puteţi. Acest lucru este bun, deoarece concentrarea voastră este deosebit de bună. Mergeți la bibliotecă sau într-un loc retras unde nu veți fi distras(ă). Căutaţi câteva lucrări noi pe acest subiect, dacă puteți. S-ar putea să descoperiți câteva informații surprinzătoare.


Horoscopul zilei de azi 22 februarie 2021, Gemeni:

Nu este ziua pentru a face investiții, dragi Gemeni. Dacă sunteți interesat(ă), consultați un/o profesionist(ă) înainte de a investi bani. Chiar și după ce ați vorbit cu un/o expert(ă), este bine să mai așteptați o zi sau două înainte de a face investiția. Orice sfaturi pe care le primiți astăzi ar putea fi destul de îndoielnice. Aveţi răbdare. Este posibil să vă placă şi zodiacul chinezesc săptămânal: 22-28 februarie 2021.






Horoscopul zilei de azi 22 februarie 2021, Rac:

Partenerul(a) vostru(astră) are o stare proastă astăzi? Într-un moment, poate fi entuziast(ă) și optimist(ă) în ceea ce privește viitorul, iar în următorul este învăluit(ă) în tristeţe. Nu lăsați acest lucru să vă atingă și, cu siguranță, nu vă supărați prea mult pe partenerul(a) dumneavoastră. Ascultați mai degrabă decât să vorbiți și aveți răbdare. Mâine dispozițiile lui/ei ar trebui să revină la normal.


Horoscopul zilei de azi 22 februarie 2021, Leu:

Aveţi două locuri de muncă? Astăzi unul s-ar putea să vă solicite mai mult, probabil în detrimentul celuilalt. Aveţi tendința de a fi foarte conștiincios(asă) și responsabil(ă), așa că acest lucru v-ar putea deranja, dar nu vă lăsaţi afectat(ă). Poate veni ziua când situația este inversă. Toată lumea din jurul vostru știe că sunteţi un atu pentru firmă, chiar dacă există momente de acest gen când trebuie să cereţi o pauză.


Horoscopul zilei de azi 22 februarie 2021, Fecioară:

Pofta voastră naturală de a inova poate să pară că a dispărut astăzi, dragi Fecioare. Este posibil să nu aveți chef să faceți ceva în afara sarcinilor de rutină pe care le puteți face automat. Suferiți de bioritmuri scăzute, așa că relaxați-vă. Astăzi și mâine veți fi plini(e) de energie şi inventivi(e). În seara asta, ascultaţi muzică și încercaţi să uitaţi de această zi. S-ar putea să vă intereseze şi 27 februarie 2021: Luna Plină în Fecioară ne încarcă cu energii pozitive.






Horoscopul zilei de azi 22 februarie 2021, Balanţă:

Balanţele sunt în al nouălea cer. Dragostea plutește în aer, iar acești(ste) nativi(e) sunt cât se poate de fericiți(te). Nimic nu le poate perturba starea de bine, toată atenția lor se îndreaptă către persoana iubită. Era și timpul să le arătați tuturor că sunteți niște romantici(e) incurabili(e).


Horoscopul zilei de azi 22 februarie 2021, Scorpion:

Decizii importante, azi, pentru Scorpioni. Fie că este vorba despre o schimbare în carieră sau următorul pas pe plan personal, acești(ste) nativi(e) trebuie să ia o hotărâre importantă pentru viitorul lor. Acest moment poate defini parcursul vostru, în următorii ani. Citiţi şi horoscopul dragostei, 22-28 februarie 2021.


Horoscopul zilei de azi 22 februarie 2021, Săgetător:

Cu capul în nori, Săgetătorii se concentrează mai greu azi. Aveți grijă să nu lăsați impresia că sunteți neserioși, mai ales la locul de muncă, unde este nevoie să dați tot ce aveți mai bun pentru a intra în grațiile șefilor(elor)! Va fi greu să îi/le impresionați mai târziu.






Horoscopul zilei de azi 22 februarie 2021, Capricorn:

Diplomația este cheia succesului – aceasta ar trebui să fie mantra voastră, mai ales când discutați cu cineva de la locul de muncă. Nu are rost să creați o atmosferă tensionată între colegi(e) sau în relația cu șefii(ele). Pe termen lung veți avea de suferit dacă nu învățați să comunicați eficient.


Horoscopul zilei de azi 22 februarie 2021, Vărsător:

Cineva încearcă să vă pună bețe în roate, la locul de muncă. Nu îi dați apă la moară, discutați cu calm și încercați să aflați de ce s-a ajuns aici. Nu lăsați, însă, garda jos și fiți atenți(te) în jurul vostru! La un moment dat, adevărul va ieși la iveală, iar dreptatea va fi de partea voastră.


Horoscopul zilei de azi 22 februarie 2021, Peşti:

Dacă nu învățați să vă exprimați intențiile cât mai clar, nimeni nu va înțelege ce vă doriți. Spuneți exact ce vă doriți, fără ocolișuri, altfel tot voi veți fi nemulțumiți(te). Cineva s-ar putea să apeleze la ajutorul vostru, așa că înarmați-vă cu sfaturi bune și înțelegere. A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS