Recomandarea/Sfatul zilei de 22 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea/Sfatul zilei de 22 februarie 2021


Recomandarea/Sfatul zilei de 22 februarie 2021, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt mai domestici(e) decât de obicei, deşi pare greu de crezut, arată horoscopul zilei de azi, scrie horoscop-urania.org. Vă veţi axa azi pe casă, cumpărături de mobilă sau organizarea şi curăţenia locuinţei. Poate vă interesează şi horoscopul banilor, 22-28 februarie 2021.


Recomandarea/Sfatul zilei de 22 februarie 2021, Taur:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie nu ajung la un comun acord în raport cu prietenii(ele). Învăţaţi să respectaţi mai mult părerea celorlalţi(te).


Recomandarea/Sfatul zilei de 22 februarie 2021, Gemeni:

În schimb nativii(ele) acestei zodii vor fi ajutorul de nădejde al/a prietenilor(elor). S-ar putea ca cei(le) dragi(e) să simtă nevoia să se confeseze în faţa voastră, încercaţi să îi/le ascultaţi şi să aveţi răbdare cu ei(le). Este posibil să vă placă şi zodiacul chinezesc săptămânal: 22-28 februarie 2021.






Recomandarea/Sfatul zilei de 22 februarie 2021, Rac:

Ironia nu îi va ajuta deloc pe Raci, azi! Chiar dacă aveţi intenţii bune, atitudinea vă va pune beţe în roate.


Recomandarea/Sfatul zilei de 22 februarie 2021, Leu:

Cei(le) născuţi(te) în această zodie vor fi dezamăgiţi(te). Fie vă aduceţi aminte de o situaţie neplăcută, fie se va întâmpla ceva. Acordaţi-vă timp să treceţi peste, indiferent ce zic ceilalţi(lelalte).


Recomandarea/Sfatul zilei de 22 februarie 2021, Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii nu trebuie să se grăbească. Luaţi lucrurile pas cu pas, pentru că determinarea vă va aduce rezultatele dorite, nu rapiditatea. S-ar putea să vă intereseze şi 27 februarie 2021: Luna Plină în Fecioară ne încarcă cu energii pozitive.






Recomandarea/Sfatul zilei de 22 februarie 2021, Balanţă:

Nici Balanţele nu ar trebui să ia decizii pripite pe plan sentimental sau în afaceri. În momentul în care veţi dispune de toate informaţiile necesare, abia atunci faceţi o alegere.


Recomandarea/Sfatul zilei de 22 februarie 2021, Scorpion:

Nativii(ele) acestei zodii sunt focalizaţi(te) din ce în ce mai mult pe carieră, iar astfel îi/le vor neglija pe cei(le) dragi(e). Încercaţi să echilibraţi balanţa.


Recomandarea/Sfatul zilei de 22 februarie 2021, Săgetător:

Dacă Săgetătorii trebuie să ia o decizie majoră care implică şi partenerul(a) de viaţă sau o rudă, e foarte posibil să nu ajungă la un numitor comun, aşa că mai bine vă asumaţi voi decizia. Citiţi şi horoscopul dragostei, 22-28 februarie 2021.






Recomandarea/Sfatul zilei de 22 februarie 2021, Capricorn:

Pe Capricorni îi deranjează când cei(le) din jur nu le acordă atenţia cuvenită atunci când le cer ajutorul. Probabil este un semn că ar trebui să vă bazaţi doar pe voi.


Recomandarea/Sfatul zilei de 22 februarie 2021, Vărsător:

Nici Vărsătorii nu ar trebui să se aştepte validarea prietenilor(elor). Influenţa lor ar putea să vă facă mai mult rău decât bine.


Recomandarea/Sfatul zilei de 22 februarie 2021, Peşti:

Iar nativii(ele) acestei zodii se pot concentra pe cumpărături. Dacă bugetul vă permite, bifaţi toate produsele de pe listă. A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS