Horoscopul zilei de duminică, 21 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul zilei de duminică, 21 noiembrie 2021


Horoscop 21 noiembrie 2021, Berbec:

Eşti plin(ă) de energie şi voie bună, iar acest lucru este remarcat de toată lumea. Datorită pozitivismului care te învăluie, reușești să desluşeşti cele mai complicate situaţii şi poate chiar să pui bazele unui plan nou de afaceri. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Taur:

Dacă ești într-o relație, vei găsi în această perioadă înțelegere și comunicare din partea partenerului(ei) de cuplu. Îți place mult să stai în compania persoanei iubite. Acest lucru te face să te simți foarte bine, chiar dacă a existat tensiune între voi la începutul săptămânii. Nu a fost vorba despre nimic grav, arată horoscopul zilei de azi. E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Gemeni:

Este posibil să te confrunți azi cu un mic obstacol, care te va face din păcate să te simți inconfortabil(ă) în timpul zilei. O anumită situație îți va distorsiona starea de spirit. Te va face să fii reticent(ă) la orice tip de contact cu cei(le) din jur. Nu e deloc rău să rămâi în ritmul tău.






Horoscop 21 noiembrie 2021, Rac:

Ai ajuns în punctul în care simți că ai nevoie de ajutorul familiei într-o problemă pe care ai scăpat-o de sub control. Cei(le) dragi nu te vor dezamăgi și îți vor fi mereu aproape, chiar și dacă se află la distanță. Te va consola foarte mult să știi cât de mult le pasă de tine, arată horoscopul zilei.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Leu:

Obstacolele și dificultățile zilei nu sunt ceva de care trebuie să te îngrijorezi. Azi îți vei descoperi capacitatea de a înfrunta orice situație, indiferent de context. Ești capabil(ă) să dai cea mai bună versiune a ta, iar acest lucru contează foarte mult pentru cei(le) dragi.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Fecioară:

Dacă ți-ai propus să dai curs unei provocări intelectuale, trebuie să o duci până la capăt. Acest lucru te va ajuta pe tine să-ți testezi limitele, fără a le demonstra ceva celor din jur. Concurența este sănătoasă atât timp cât nu devine obsesie pentru ceva imposibil de realizat. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Horoscop 21 noiembrie 2021, Balanţă:

Ți-ar fi foarte util astăzi să găsești un moment în care să te concentrezi și să meditezi. Să-ți eliberezi capul de gândurile negative sau de cele care te împiedică să te concentrezi asupra a ceea ce este cu adevărat important. Renunță la acele idei care nu-ți aduc niciun beneficiu și te vei simți cu siguranță mai bine. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Scorpion:

Este ceva azi care nu te lasă să treci de starea de melancolie. Acest lucru te va da înapoi de la activitățile zilei. Nu este nimic greșit, sunt și momente în care ai făcut foarte multe și ai încercat tot ce ai avut la îndemână pentru a rezolva anumite situații problematice. A venit momentul să te eliberezi. S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Săgetător:

Este momentul să spui întregul adevăr şi să faci pace cu trecutul. Din fericire, eşti înconjurat(ă) de persoane care te iubesc, te apreciază şi te vor susţine indiferent de situaţie. Zicala potrivit căreia după una rece vine una caldă se aplică în totalitate în cazul nativilor(elor) Săgetător.






Horoscop 21 noiembrie 2021, Capricorn:

Nu încerca să fii plăcut(ă) de cineva care nu te place pur și simplu. Te-ai străduit suficient să-i intri în grații, acum a venit momentul să te retragi. Trebuie să dai timp relației dintre voi și să nu forțezi nimic din ceea ce se întâmplă. Încearcă să arăți mereu latura ta mai prietenoasă și adaptează-te la mediu.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Vărsător:

Ai început să acorzi din ce în ce mai multă atenție lucrurilor din jurul tău și mai ales informațiilor despre imaginea și îngrijirea corpului. Trebuie însă să ții cont de un lucru: nu totul este la fel de ușor pe cât pare. Nu te mai lăsa păcălit(ă) de aparențe, arată horoscopul de azi.


Horoscop 21 noiembrie 2021, Peşti:

Azi ești foarte absorbit(ă) de sarcinile zilnice și renunți să acorzi atenție de la ce se întâmplă în jurul tău. Va veni momentul însă să te întorci la realitate și să înțelegi care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru tine. Cineva are nevoie de tine, îți solicită toată atenția și receptivitatea.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS