Zodiac chinezesc săptămânal: 22-28 noiembrie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Zodiac chinezesc săptămânal: 22-28 noiembrie 2021


Zodiac chinezesc săptămânal, Șobolan:

Dacă ai de rezolvat anumite situaţii conflictuale, foloseşte-te la maximum de farmecul tău personal. Poţi cuceri cu uşurinţă sufletele oamenilor care sunt dornici să te urmeze. Cere sfatul unui(ei) specialist(e) financiar dacă ai de gând să faci investiţii. Nu face totul de capul tău căci s-ar putea să pierzi necunoscând toate informaţiile. Dacă ai decizii importante de luat, amână-le, cel puţin o vreme. Dacă eşti singur(ă), weekendul ţi-ar putea aduce o întâlnire romantică savuroasă.


Zodiac chinezesc săptămânal, Bivol:

Atenţie! Păzeşte-ţi spatele. Cineva pare că-ţi joacă feste şi încearcă să te pună într-o lumină defavorabilă. Nu te încrede în toată lumea, verifică de două ori actele sau documentele ca să nu se strecoare printre ele hârtii nedorite. Dacă sunt prieteni(e) în care ai maximă încredere, roagă-i(le) să te ajute. Weekendul poate însemna ceva special pentru persoanele singure. Este o perioadă propice pentru dragoste.


Zodiac chinezesc săptămânal, Tigru:

Săptămâna începe sub semne de bun augur. Totuşi trebuie să fii prudent(ă) în legătură cu câteva facturi. Unele sunt aproape de scadenţă şi pot ajunge la penalizări dacă uiţi de ele. Mijlocul săptămânii aduce câteva călătorii în interes de serviciu. Dar, pentru cei(le) singuri(e), acesta poate însemna şi un prilej de a cunoaşte oameni noi după ce ai încheiat programul de lucru.


Zodiac chinezesc săptămânal, Iepure:

E o săptămână cu semnificaţii speciale în familie. Petreci mai mult timp alături de cei(le) dragi, de persoana iubită. Reuşeşti să termini repede sarcinile de la birou şi să te concentrezi mai mult asupra chestiunilor domestice. Sâmbătă şi duminică te laşi cuprins(ă) de romantism şi nu este exclus să pleci undeva cu partenerul(a).


Zodiac chinezesc săptămânal, Dragon:

Săptămâna începe cu multe sarcini. Parcă toată lumea vrea câte ceva de la tine şi nu le poţi face tuturor pe plac. În această lumină, impune-ţi punctul de vedere. Chiar este nevoie să faci şi lucruri pentru tine nu doar pentru ceilalţi(lelalte). Mijlocul săptămânii aduce întâlniri de bun augur, atât în plan profesional cât şi în plan personal. Dacă eşti singur(ă), s-ar putea să întâlneşti o persoană care să-ţi readucă zâmbetul pe buze. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie, nu este exclus să pleci într-o scurtă călătorie care să vă mai relaxeze.


Zodiac chinezesc săptămânal, Șarpe:

Ai nevoie de un plus de determinare şi perseverenţă pentru a ajunge acolo unde îţi doreşti, mai ales când oameni îţi blochează eforturile. Fii mai organizat(ă), caută-ţi parteneri(e) care să te susţină şi calea spre succes va fi mai uşoară. Weekendul poate aduce momente de fericire. Ai ceva de sărbătorit? Se apropie vreo aniversare în cuplu? Fă-ţi timp pentru distracţie.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cal:

Ai nevoie de o echipă cu care să colaborezi? Luni pare ziua ideală să îi/le determini pe alţii(tele) să te urmeze şi să-ţi susţină proiectele. Comunicarea şi claritate mentală sunt la nivel înalt, deci ai putea să-ţi construieşti o echipă solidă de colaboratori(are). Atenţie la zilele de joi şi vineri! Concurenţa ar putea să scoată la suprafaţă ce e mai rău şi negativist în tine. Păstrează-ţi calmul şi analizează situaţia la rece. Weekendul aduce romantism şi seducţie. Dacă eşti singur(ă), farmecul personal va face câteva victime.


Zodiac chinezesc săptămânal, Capră/Oaie:

E o săptămână cu suişuri şi coborâşuri. Fii atent(ă) la schimbările dese şi bruşte de dispoziţie. Nu sunt excluse decizii mânate de ego. Eşti bătăios(asă) şi lupţi pentru ceea ce-ţi doreşti. Zilele de joi şi vineri par perfecte pentru întâlniri de afaceri. Se anunţă câştiguri financiare de pe urma acestora. Weekendul este rezervat romantismului. Bucură-te de linişte şi armonie alături de partener(ă) sau alături de prieteni(e)!


Zodiac chinezesc săptămânal, Maimuță:

Dacă apar situaţii tensionate şi dezagreate de tine, încearcă să-ţi păstrezi calmul. Nu lua nicio decizie importantă luni sau marţi. Aşteaptă zilele de miercuri când norii par să se risipească, iar atmosfera devine mai armonioasă atât pentru afaceri, cât şi pentru dragoste. Chiar şi aşa, însă, este indicat să cântăreşti bine înainte de a hotărî ceva. Dacă eşti singur(ă), weekendul îţi poate prilejui o întâlnire în care chimia va avea multe lucruri de spus.


Zodiac chinezesc săptămânal, Cocoș:

Încă de la începutul săptămânii ai de făcut câteva acorduri şi rapoarte cu impact în viitor. În această lumină, programează-ţi întâlnirile importante după ce vei termina aceste sarcini, pentru a avea mintea limpede ca să vezi alte oportunităţi. În weekend, dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie de cuplu, fă o prioritate din a-ţi răsfăţa partenerul(a). Dacă eşti singur(ă), ieşi în oraş şi distrează-te. Nu se ştie niciodată pe cine ai putea întâlni.


Zodiac chinezesc săptămânal, Câine:

Săptămâna începe promiţător, dar ai grijă să nu exagerezi. Ce e prea mult strică, indiferent de situaţie. Atenţie la organizarea timpului pentru a nu rata câteva termene de predare. În weekend se anunţă întâlniri romantice, indiferent dacă ai pereche sau nu.


Zodiac chinezesc săptămânal, Mistreț:

Săptămâna începe cu un puternic spirit competitiv. Luni şi marţi sunt zile propice pentru întâlniri, atât de afaceri, cât şi de dragoste. Mijlocul săptămânii aduce un aer mai conservator şi nu eşti dispus(ă) să faci compromisuri. Amână deciziile spre sfârşitul săptămânii când eşti mai relaxat(ă) şi poţi gândi mail limpede. Weekendul se anunţă romantic. Eşti atât de ocupat(ă) să-ţi impresionezi partenerul(a) de cuplu încât ignori complet orice altă activitate.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS