7 octombrie - 5 noiembrie 2021: Venus tranzitează Săgetătorul

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
7 octombrie - 5 noiembrie 2021: Venus tranzitează Săgetătorul


Berbec:

În următorul interval de timp va crește importanța libertății de mișcare, posibile relații cu străinătatea, online ori personale, vei simți nevoia să te plimbi mai mult. Relațiile sentimentale vor deveni mai plăcute. Sunt posibile câștiguri financiare din afara ţării sau din activități de la distanță. Citiţi și 15 iulie - 19 decembrie 2021: Chiron retrograd în Berbec.


Taur:

Vei fi onest(ă) în sentimente, va crește atractivitatea și pasiunea în relațiile de dragoste, dar nu sunt excluse și aventuri ferite de ochii lumii. E posibil să primeşti cadouri generoase din partea partenerului(ei) de cuplu/viață. Atenție la excesele de orice fel! E posibil să vă placă şi 19 august 2021 - 18 ianuarie 2022: Uranus retrograd în Taur.


Gemeni:

Acest tranzit va face ca relațiile de cuplu să fie mai relaxate. Veți vrea să ieșiți mai mult în aer liber împreună, să aveți activități comune, să socializați mai mult. Se poate să faceți cheltuieli comune mai mari. Sunt posibile parteneriate sau colaborări cu străinătatea.






Rac:

Acest tranzit va aduce o mai bună înțelegere în relațiile profesionale ori în activitățile curente. Şarmul tău va fi în creștere, ca și spiritul financiar, vei ști să prinzi oportunităţile. Nu îţi va fi teamă să faci propuneri și să îţi pui în aplicare ideile.


Leu:

Cu Venus în Săgetător vei preţui mai mult libertatea de gândire și varietatea în dragoste. Vei reacționa negativ la orice fel de îngrădire și vei fi atras(ă) de oamenii care sunt motivați de idealuri. În următoarea perioadă vei aprecia mai mult relațiile care îţi vor oferi spațiu de desfășurare.


Fecioară:

Te gândeşti la decorarea locuinței, se poate să cumperi obiecte decorative ori piese de mobilier. Sunt posibile planuri de renovare ori chiar de schimbare a casei, simți nevoia de un spațiu mai întins. Poate vă interesează şi: Venus intră în Fecioară și ne învață lecții valoroase despre iubire.






Balanţă:

Comunicarea va fi în creștere, vei fi ajutat(ă) de șarmul personal, dar și de spiritul comercial, după caz. Viața socială și schimburile de mesaje sau de telefoane vor fi mai active, ca și drumurile pe care le vei face. Citiţi și 14 septembrie - 30 octombrie 2021: Marte în Balanţă.


Scorpion:

Venus în Săgetător va influența în mod special sectorul financiar. Vei investi în obiecte decorative pentru apartament/casă ori în obiecte de valoare, va exista o pornire de a cheltui sub impulsul momentului. Nu îţi va fi teamă să lansezi proiecte care îţi pot aduce bani prin muncă. Ai grijă la asumarea unor riscuri prea mari! S-ar putea să vă placă și 10 septembrie - 7 octombrie 2021: Venus în Scorpion.


Săgetător:

Acest tranzit îţi va aduce un plus de farmec și de atractivitate. Energia fizică și pasiunea vor fi în creștere, dar persoanele singure nu vor dori să se stabilească la cineva anume. Din punct de vedere financiar vei avea mai mult curaj să îţi pui planurile în practică, dar îţi vei asuma și riscuri.






Capricorn:

În următoarea perioadă se poate să ai o senzație de îngrădire, pentru că nu îţi vei putea exprima liber sentimentele sau nu vei putea să te desfășori așa cum vrei din punct de vedere fizic sau financiar.


Vărsător:

Va avea loc o creștere a vieții sociale, vei fi în vervă, vei atrage persoanele în jurul tău în mod natural. Vei cheltui pentru achiziţionarea de haine sau alte obiecte care în opinia ta îţi vor îmbunătăți imaginea socială.


Peşti:

Acest tranzit îţi va susține planurile legate de carieră sau imaginea publică, acordându-ţi mai multă atractivitate și şarm personal. Vei ști să discuți și să negociezi cu îndemânare, astfel încât să obții avantaje financiare. Nu sunt excluse relații profesionale cu străinătatea.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS