De ce sunt ciudate Racul, Scorpionul și Capricornul

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
De ce sunt ciudate Racul, Scorpionul și Capricornul


Rac:

Nu degeaba li se spune acestor nativi(e) că sunt lunatici(e)! Se nasc sub imperiul Lunii, astrul nălucirilor și al fantasmelor și totodată a trăirilor lăuntrice, a emoțiilor și a amintirilor.

Racii au pornirea de a trăi în trecut, printre umbrele amintirilor frumoase. Sunt atrași de mistere și le place să se înconjoare de mister, dezvăluind prea puține lucruri despre viața lor.

Unii(ele) ar spune că sunt plini de toane, alții(tele) ar spune că sunt doar „diplomați”, cert este că Racilor nu le place deloc să își dezvăluie inima.


Scorpion:

Zodia Scorpionului este guvernată de Pluton, astrul tenebrelor și al distrugerii. Pare o influență înfricoșătoare și, din cauza ei, mulți specialiști(ste) consideră Scorpionul cea mai întunecată și misterioasă zodie.






Într-adevăr, un Scorpion nu își arată niciodată adevărata față, decât la nevoie… E genul de om ambițios și puternic, dar care alege căi ocolite ca să obțină ce vrea. Nu de puține ori te va surprinde cu alegerile pe care le face și te face să te întrebi dacă mai poți avea încredere în el.


Capricorn:

Totul trebuie să fie bine calculat și planificat în viața Capricornului, de aici și încăpățânarea de care dă dovadă când lucrurile nu merg așa cum și-a propus. Nu are tihnă, dacă nu poate controla totul, iar acest lucru în mod cert îl pune pe lista cu cele 3 zodii cu ciudățenii.

Capricornul are strania impresie că se poate descurca singur în orice împrejurare, de aceea refuză să fie ajutat și nu suportă să se bage alții(tele) în viața lui. Din această cauză, unii dintre ei duc o viață retrasă, sunt singuratici și se feresc până și de familie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS