6 octombrie 2021: Pluto, planeta naşterii şi a morţii, iese din retrograd!

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
6 octombrie 2021: Pluto, planeta naşterii şi a morţii, iese din retrograd


Ziua de miercuri 6 octombrie 2021, este importantă din punct de vedere astrologic. Pluto intră în mişcare directă în zodia Capricorn. Dacă în ultimele 5 luni Pluto retrograd ne-a dat posibilitatea să lucrăm la umbra subconştientului nostru, atunci când este în mişcare directă, Pluto vrea să conştientizăm transformarea interioară şi să o arătăm şi la exterior.

Pluto a făcut parte dintr-o conjunctură tumultoasă a anului 2021, iar acum pare că furtuna se potoleşte. Vom merge cu toate înainte, pe drumul care ne-a fost predestinat. Nu va fi uşor, dar timpul vindecă rănile, chiar şi cele mai profunde.


Ce se schimbă?

Pluto este planeta naşterii, morţii, regenerării şi este una din planetele îndepărtate ale sistemului solar, de aceea din unele puncte de vedere, influenţa sa nu este foarte mare. Totuşi, aşa cum se întâmplă cu planetele îndepărtate, puterea sa se simte foarte mult în interiorul persoanei. Cumva ceva se schimbă în felul în care gândeşti, simţi şi după aceea abordezi anumite aspecte din viaţa ta!






Pluto este acum o nouă planetă pe care o vedem, în sfârşit, ieşind din sezonul retrograd în care am fost ţinuţi(te) în această vară şi în care multe planete au cauzat haos în vieţile multora dintre noi.

Am fost cu toţii(ate) sub energia lui Pluto retrograd încă din 27 aprilie 2021. Când o planetă este în mişcare retrogradă, există o perioadă numită „de umbră” înainte şi după, până când se reglează schimbarea sensului mişcării. Energiile se schimbă repede după ce se termină retrogradul, însă vedem efectele concret după o perioadă de timp, nu foarte mare.

Pluto nu este planeta favorită a tuturor pentru că guvernează moartea şi renaşterea. Pluto este regele finalurilor subite, iar în timp ce Uranus favorizează schimbarea, chiar bruscă, Pluto este mai puţin lipsit de tact şi pur şi simplu va scoate din vieţile noastre oameni şi situaţii fără avertisment.






Pluto nu se joacă

El nu crede în şanse oferite la nesfârşit şi, în timp ce această energie poate fi dificil de gestionat, este totodată şi necesară ca să putem merge mai departe.

Specialiştii în numerologie spun că cifra 4 este simbolul spiritualităţii, al conectării cu macrocosmosul şi moştenirea spirituală. Cifra 4 reprezintă ordinea, responsabilitatea, stabilitatea, familia, casa, manifestarea, conversaţia, pacea, realitatea fizică, soluţiile practice. În 2021 investeşte în crearea unei fundaţii solide pentru un succes de durată, securitate.


Acest an a avut din start garanţia de a se termina diferit decât a început

Pe măsură ce anul se îndreaptă spre finalul său şi începem deja să ne gândim la sărbătorile de iarnă şi la Anul Nou, este aproape ca o garanţie că cine îţi va fi alături când începe 2022 nu este la fel ca în 2021. Şi aşa este şi firesc. Oamenii care îţi sunt alături la final de an, deşi fizic sunt aceiaşi, s-au schimbat puternic în interior. Ceva din ei s-a schimbat definitiv, ceea ce înseamnă o moarte pentru o renaştere.






Pluto a dat la o parte tot ce nu era parte din ce e mai bun pentru viaţa noastră. Pluto a tăiat cu tactici dure şi lipsite de emoţii, ca să schimbe un anumit peisaj din viaţa noastră pentru totdeauna, dar nu a dat la o parte doar ce este menit să se termine, ci a şi plantat seminţele pentru ce este menit să rămână.

În primăvara 2021, înainte ca Pluto să intre în retrograd, cu siguranţă că am experimentat un gust a cum vor fi ultimele luni din 2021. După ce Pluto a devenit retrograd din 27 aprilie, cumva am simţit că toate acestea s-au pierdut, că nu era chiar un nou început. Deci am petrecut ultimele luni chestionându-ne vieţile şi întrebându-ne încotro ne îndreptăm. În acest timp am analizat şi ce e adevărat în inima noastră, dacă e de încredere drumul pe care suntem sau e cazul să îl schimbăm.


Pluto retrograd a fost pentru a ne arăta că ceva din ce făceam în primăvară era greşit

O calitate importantă a lui Pluto direct este semnul în care el a muncit în primăvară şi vară: Capricorn. Acestui semn de Pământ îi place să muncească de la cap la coadă. Este angajat, dedicat, practic şi mereu reuşeşte să îşi termine orice treabă. Capricornul nu se opreşte să ceară părerea altora şi nu dă în spate în faţa unei provocări. Este doar el şi oricare munte pe care se cocoaţă şi nu există decât o singură destinaţie: vârful.






Şi noi ne vom atinge propriul vârf în următoarele săptămâni

Deşi poate încă mai avem multă treabă de făcut, acum nu se mai pune întrebarea dacă vom reuşi sau dacă suntem pe drumul cel bun. Pluto retrograd a lămurit asta din aprilie şi până acum. Cu ce suntem, cu cine suntem acum, mergem mai departe!

Sub Pluto retrograd, mulţi(te) dintre noi am văzut relaţii terminându-se, poate chiar dramatic. Pluto curăţă vechi legături karmice în care încă suntem prinşi(se); oricum, tot lui Pluto îi place să dea naştere acelor evenimente şi relaţii care sunt menite a fi prin destin.

În timp ultimele luni au fost despre despărţiri, rupturi şi finaluri, Pluto direct înseamnă mereu noi începuturi bune şi menite prin destin.

Acum ştim alături de cine ne este menit să mergem alături în această viaţă; ştim spre cine ne bate inima şi cine ne iubeşte. Şi acum simţim brusc ca şi cum nimic nu ne reţine, că tot ce avem de făcut este să mergem înainte cu asumare, cu curaj în vieţile noastre la care înainte nu visam dar care ştim că sunt ce avem nevoie.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS