Horoscopul zilei de azi: marți, 23 februarie 2021

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic: marți, 23 februarie 2021


Horoscopul zilei de azi 23 februarie 2021, Berbec:

Berbecul trebuie să fie atent la o persoană cu ochii verzi astăzi. Gelozia este de nestăpânit, însă cele mai multe situații care provoacă aceste sentimente se nasc din nesiguranță. Dacă nu sunteți în siguranță în slujba dumneavoastră, în relație sau în familie și vă simțiți amenințați(te) de cineva, este timpul să aruncați o privire asupra cauzei. De ce nu te simți atât de puternic(ă) pe cât ar trebui? Căutați răspunsurile. Poate vă interesează şi horoscopul banilor, 22-28 februarie 2021.


Horoscopul zilei de azi 23 februarie 2021, Taur:

Taurul s-ar putea să se simtă nesigur în legătură cu aspectul său. Acesta poate fi un ciclu vicios, iar rezultatul este aproape întotdeauna negativ. În loc să vă schimbaţi dramatic, gândiți-vă să găsiți modalități de a vă accepta aspectul sau la o abordare mai puţin distructivă. Fie că este vorba de greutatea sau vârsta ta sau orice altceva, dacă nu te poți accepta pe tine însuți(ăți), vei găsi întotdeauna ceva în neregulă, indiferent de câte modificări ai face.


Horoscopul zilei de azi 23 februarie 2021, Gemeni:

Gemenii au o problemă destul de delicată azi, pe care nu se simt confortabil să o împărtăşească cu nimeni. De cele mai multe ori, faceţi foarte bine, însă azi găsiţi un confident de încredere, care vă ajută să găsiţi răspunsuri la problema voastră şi se pare că este începutul unei frumoase relaţii de lungă durată. Este posibil să vă placă şi zodiacul chinezesc săptămânal: 22-28 februarie 2021.






Horoscopul zilei de azi 23 februarie 2021, Rac:

E o zi în care vei fi interesat(ă) de artă şi meşteşuguri. Chiar dacă ai înclinaţii mai mult spre sport, latura artistică va domina în această perioadă. Procesul creaţiei este foarte satisfăcător, atât pe parcursul lui, cât şi ca produs finit. Oferă-ţi oportunitatea de a explora această latură, mai ales că energia îţi va veni în ajutor.


Horoscopul zilei de azi 23 februarie 2021, Leu:

Să te înţelegi cu ceilalţi(lelalte) ar putea fi o provocare pentru tine. Influenţele planetare te vor determina să preferi retragerea şi izolarea. S-ar putea să fii nerăbdător(are) şi iritat(ă). Dacă e aşa, iar singurătatea este o opţiune, atunci fă aşa. Dacă nu, va trebui să îţi înfrânezi tendinţele de a fi conflictual(ă). Exersează răbdarea şi evită disputele.


Horoscopul zilei de azi 23 februarie 2021, Fecioară:

Nu fii surprins(ă) dacă eşti un pic emotiv(ă) azi. Influenţa planetelor poate mări sensibilitatea la orice, inclusiv la sentimentele proprii. Nu va dura mult. Este în regulă dacă vrei să plângi, te va elibera. Încearcă să nu îţi plângi prea mult de milă. Şansele sunt ca mâine totul să fie mai bine. Ai grijă de tine azi! S-ar putea să vă intereseze şi 27 februarie 2021: Luna Plină în Fecioară ne încarcă cu energii pozitive.






Horoscopul zilei de azi 23 februarie 2021, Balanţă:

Un/O coleg(ă) vă face ochi dulci și nu știți cum să îi răspundeți. Discutați cu persoana respectivă, vedeți care îi sunt intențiile clare înainte de a lua o decizie, nu vă pripiți. Toată această atenție vă priește și vă simțiți încrezători(are) în forțele proprii. Este o zi ideală pentru planuri de viitor.


Horoscopul zilei de azi 23 februarie 2021, Scorpion:

Vă gândiți tot mai des la o schimbare a locului de muncă. Oferte aveți, însă nu știți dacă este perioada potrivită pentru a lua o astfel de decizie. Sfătuiți-vă cu o persoană în care aveți încredere, o opinie din exterior v-ar putea ajuta să vă clarificați anumite temeri. Citiţi şi horoscopul dragostei, 22-28 februarie 2021.


Horoscopul zilei de azi 23 februarie 2021, Săgetător:

Săgetătorii sunt suspicioși azi. Simt că situația tensionată de la locul de muncă ar putea avea legătură cu ei. Faceți-vă curaj și confruntați-i(le) pe cei(le) pe care îi/le bănuiți că ar avea o problemă cu prestația voastră. S-ar putea să descoperiți că v-ați făcut griji degeaba.






Horoscopul zilei de azi 23 februarie 2021, Capricorn:

Marți, nativii(ele) zodiei Capricorn ar trebui să își dea mai mult frâu liber imaginației și să își facă planuri mai îndrăznețe pentru viitor. E timpul să ieși din zona de confort, mai ales că din punct de vedere astral este un moment favorabil pentru asta. În plan sentimental, este o zi bună pentru face declarații de dragoste, este foarte posibil să obții ce îți dorești. Vești bune sunt și în plan financiar. Sunt șanse mari de câștig, șefii(ele) te recompensează pentru efortul și rezultatele extraordinare obținute în ultima perioadă.


Horoscopul zilei de azi 23 februarie 2021, Vărsător:

Pentru Vărsători, această zi ar putea să îi pună în dificultate, o zi în care vor trebui să se bazeze pe propriile forțe. Este foarte posibil ca ajutorul pe care îl aștepți de la cei(le) din anturaj să nu vină și să vii nevoit(ă) să te descurci singur(ă). Sfatul aștrilor pentru tine este să nu intri în panică, vei putea trece și singur(ă) peste obstacole. Trebuie să ai curaj și încredere în tine. Evită efortul fizic excesiv!


Horoscopul zilei de azi 23 februarie 2021, Peşti:

Peștii pot să aibă experiențe neplăcute în plan sentimental. Este posibil ca persoana iubită să îți facă tot felul de reproșuri, majoritatea întemeiate, lucru care îți va aduce puțin disconfort. În loc să ripostezi, mai bine te-ai pune pe treabă și ai încerca să rezolvi din probleme. În plan profesional, dacă ai un interviu sau o întâlnire importantă, evită lauda de sine. La serviciu, inițiativele personale pot să dea rezultate foarte bune și să te propulseze în funcția la care aspiri de ceva vreme. A început sezonul Peştilor! Sfatul Universului pentru toate zodiile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS