Horoscopul banilor și al carierei, 4-10 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și al carierei, 4-10 mai 2020


Horoscop 4-10 2020, Berbec:

Luna Plină aduce la un punct culminant politice financiare adoptate în raport cu resursele și bunurile pe care le deții și/sau le-ai câștigat în raport cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri. În funcție de ceea ce se întâmplă zilele acestea îți dai seama dacă ar fi momentul oportun să schimbați ceva la modul în care le gestionați.


Horoscop 4-10 2020, Taur:

Printre domeniile de viață care intră în jurisdicția casei în care se formează Luna Plină din ziua de 7 se numără și cel al parteneriatelor profesionale, ceea ce ar trebui să îți dea de înțeles că te așteaptă unele momente importante, de cotitură chiar, în raport cu partenerii(ele) de afaceri, colaboratorii(arele) și clienții(tele). În felul acesta, vă adaptați mai bine la perioada aceasta și la provocările pe care le creează.


Horoscop 4-10 2020, Gemeni:

Casa în care se formează Luna Plină din data de 7 mai simbolizează și munca, motiv pentru care săptămâna aceasta se arată a fi una plină și solicitantă în plan profesional. Pe de altă parte, trebuie să știi că în aceste zile apar rezultatele unor tehnici și strategii noi de lucru pe care le-ai utilizat în plan profesional. În cazul în care nu îți place ce a ieșit, ia unele măsuri în acest sens.






Horoscop 4-10 2020, Rac:

În cursul zilei de 4, resimți efectul conjuncției Soarelui cu Mercur. Această configurație astrală îți transmite faptul că trebuie să fii adaptabil(ă) în raport cu proiectele de grup sau cu planurile tale de viitor. Altfel, cele avute pe rol s-ar putea să stagneze sau chiar să involueze, iar cele viitoare vor fi sortite eșecului. Fii dispus(ă) la compromisuri și deschide-te la nou.


Horoscop 4-10 2020, Leu:

Luna Plină din ziua de 7 se manifestă plenar în casa familiei, dar îi vei simți efectele și pe plan profesional. Poate că, în lumina recentei perioade, te-ai cam lăsat pe tânjeală, nu ai mai tras la fel de tare la serviciu. Ar trebui să faci mai multe eforturi în aceste zile, să te străduiești mai mult pentru a-ți menține actuala poziție. Încearcă să îți ajustezi puțin atitudinea față de muncă.


Horoscop 4-10 2020, Fecioară:

Din cauza Lunii Pline din data de 7, mijloacele alternative de comunicare îți impun dificultăți mai mari în această perioadă în plan profesional. Se pot naște astfel discuții în contradictoriu inutile, stârnite de modul lacunar în care se poartă conversațiile zilele acestea. Concentrează-te mai degrabă pe descoperirea de soluții la problemele curente decât pe diferențele de viziune.






Horoscop 4-10 2020, Balanţă:

Luna Plină din ziua de 7 se manifestă pe axa financiară din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că banii constituie o prioritate pentru tine săptămâna aceasta. Pe de-o parte, vin oportunități de suplimentare a veniturilor și de valorificare a economiilor, dar pe de altă parte, trebuie să te aștepți și la plăți pe care nu le poți evita, la facturi destul de mari în această perioadă.


Horoscop 4-10 2020, Scorpion:

Tot Luna Plină este aceea care poate face mai dificilă decât de obicei comunicarea cu partenerii(ele) de afaceri, clienții(tele) și colaboratorii(arele). Ei(le) dau dovadă de o viziune practică, orientată către rezultate, dar s-ar putea ca tu să ai probleme în a-ți verbaliza viziunile, în a-ți găsi curajul să îți faci cunoscute opiniile. Așadar, căutați cumva să vă armonizați modalitățile de abordare ale situațiilor curente.


Horoscop 4-10 2020, Săgetător:

Același eveniment astral se face simțit și în plan profesional, acolo unde puține dintre planurile pe care ți le-ai făcut la serviciu (sau acasă, dacă ți-ai relocat biroul acolo) merg așa cum ți-ai dorit. Așteaptă-te la tot felul de provocări, unele ținând de tehnologia și aparatura utilizate, în timp ce altele de potențiale neînțelegeri cu colegii(ele) de muncă. Nu îți pierde cumpătul.






Horoscop 4-10 2020, Capricorn:

Luna Plină din data de 7 se face simțită și în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup. Ești mai conștient(ă) decât de obicei de limitările acestei perioade, de faptul că nu poți comunica așa cum ți-ai dori cu clienții(tele) și colaboratorii(arele). În situații ca acestea, nu trebuie să îți pierzi entuziasmul și să renunți. Caută să vezi ce este de făcut pentru a-ți regla inițiativele după starea actuală.


Horoscop 4-10 mai 2020, Vărsător:

Luna Plină din ziua de 7 se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu că semințele pe care le-ai plantat pe acest plan – idei, proiecte, discuții cu superiorii(arele) – ajung la maturitate și încep să se vadă rezultate. Pe de altă parte, este important să menții o stare de echilibru între acest sector de viață, care îți răpește mult din atenție și familie.


Horoscop 4-10 2020, Peşti:

În cazul în care lucrezi de acasă, așteaptă-te ca mijloacele alternative de comunicare să îți joace feste. Așadar, s-ar putea să fie nevoie să ceri lămuriri suplimentare ori să oferi explicații mai detaliate. Dacă te gândești să întreprinzi unele călătorii, asigură-te că acestea sunt pe distanțe scurte, doar pentru a rezolva unele chestiuni birocratice care nu mai suportă amânare.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS