Horoscopul lunii martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: martie 2020


Horoscop martie 2020, Berbec:

Horoscop Berbec martie 2020
În jurul sau în cursul datei de 3, se arată unele tensiuni între tine și șefi(e) la locul de muncă sau o serie de responsabilități care te împovărează destul de mult. Din 4 încolo, comunici mai greu cu cei(le) cu care derulezi afaceri și proiecte și/sau cu prietenii(ele). După data de 5, apar însă mai multe ocazii de suplimentare a veniturilor și/sau de a valorifica o parte din economiile făcute.

În cursul sau în preajma zilei de 8, ești creativ(ă) și sprijinit(ă) de aștrii, pe căi nebănuite, pentru a-ți rotunji bugetul destul de consistent. Din 10 încolo, se cunoaște că te reconectezi treptat pe frecvența celor cu care ești implicat(ă) într-un proiect și/sau cu cercul tău de prieteni(e). Din 22 începând, centrul tău de interes se mută pe planurile de lungă durată, pe care îți dorești să le materializezi.

În cursul sau în jurul datei de 23, se anunță o perioadă dificilă la locul de muncă, în raport cu superiorii sau cu sarcinile primite. Nu-ți face griji deoarece aștrii sunt de partea ta și îți măresc șansele de câștig în cursul sau preajma lui 28, indiciu că nu ai muncit degeaba. Din 30 încolo, ești impulsionat(ă) să faci mai multe în privința proiectelor tale, dar pot apărea unele obstacole pe 31.






Horoscop martie 2020, Taur:

Horoscop Taur martie 2020
În cursul sau în jurul zilei de 3, s-ar putea ca starea ta de spirit să nu fie cea mai bună și să te lupți cu unele frământări. Felul în care comunici cu șefii(ele) se poate să fie influențat negativ din 4 încolo. După data de 5, șarmul și carisma ta se accentuează considerabil. În cursul sau în jurul lui 8, te bucuri de susținere din partea prietenilor(elor) și a oamenilor de bine în proiectele derulate.

Din 10 încolo, pari să te înțelegi mai bine cu superiorii, comunicând eficient cu unii(ele) cu ceilalți(lelalte). În cursul sau în jurul lui 20, dispoziția ta se îmbunătățește și îți regăsești ambiția de a persevera. Din 22 începând, țelul tău principal ar trebui să fie consolidarea renumelui și poziției tale în plan profesional. În cursul sau preajma lui 23, nu face călătorii pe distanțe mari în grabă sau cu viteză.

În cursul sau în jurul lui 28, ai parte de cea mai bună perioadă a acestei luni pentru tine. Ești bine dispus(ă), determinat(ă) să reușești și neînfricat(ă) în fața provocărilor. Din 30 încolo, dai dovadă de mai multă motivație în plan profesional, de a te remarca în fața superiorilor și de a crește în ierarhie. În cursul sau preajma lui 31, ar putea apărea însă unele piedici la acest nivel.






Horoscop martie 2020, Gemeni:

Horoscop Gemeni martie 2020
În cursul sau jurul lui 3, te poți alege cu pagube de pe urma unor proiecte nefezabile sau constați că nu dispui de resursele necesare pentru investițiile necesare în ele. Din 4 încolo, nu este recomandat să faci călătorii pe distanțe lungi, să susții examene ori să interacționezi cu persoane importante care provin din alte culturi. După 5, poate apărea în viața ta un/o fost partener(ă) sau ții o relație departe de ochii lumii.

În cursul sau preajma lui 8, te susține cineva din umbră la nivel profesional sau reperezi fără să te aștepți o șansă să te afirmi. Din 10 încolo, se dă undă verde la călătorii, întâlniri cu oameni din alte culturi, susțineri de examene și interacțiuni cu instituțiile statului. În cursul sau jurul lui 20, s-ar putea isca conflicte cu partenerul(a) de viață/afaceri pe seama câștigurilor și/sau resurselor comune.

Din 22 încolo, te așteaptă o perioadă de maturizare care te va învăța multe lucruri despre tine și lume în general. În cursul sau preajma lui 23, ar putea reapărea conflicte pe seama banilor. După 28, ești într-o formă bună, dar nu suficient de bună pentru anumite activități. Din 30 încolo, pot apărea oportunități de călătorii, dar ține cont că pot apărea unele obstacole în preajma zilei de 31.






Horoscop martie 2020, Rac:

Horoscop Rac martie 2020
În cursul sau în jurul datei de 3, ar putea apărea tensiuni între tine și superiori sau cu partenerul(a) de viață/afaceri care se poartă ca un/o șef(ă). Din 4 încolo, finanțele ar putea constitui un subiect spinos. După data de 5, ești mai popular(ă) în plan social și îți este mai ușor să atragi eventuali investitori. În cursul sau preajma zilei de 8, poți face progrese cu proiecte derulate/în care ești implicat(ă).

Din 10 încolo, te lămurești cu partenerul(a) de viață/afaceri cum anume ar fi mai bine să procedați cu unele investiții din resurse come. În cursul sau în preajma lui 20, ar putea apărea tensiuni cu partenerul(a) de viață/afaceri. Din 22 începând, centrul tău de interes ar trebui să fie câștigurile și/sau investițiile cu partenerul(a) de viață/afaceri, dar ține cont că mai pot apărea disensiuni pe 23.

În cursul sau în preajma zilei de 28, se anunță o perioadă favorabilă pentru negocieri în vederea unui parteneriat sau a unei colaborări. Din 30 încolo, s-ar putea ca atmosfera să se tensioneze între tine și partenerul(a) de viață și/sau afaceri. În cursul sau în preajma zilei de 31, se poate să apară o pagubă pe care o resimțiți cu toții(ate) sau unele pierderi care vă fac să vă schimbați abordarea în plan financiar.






Horoscop martie 2020, Leu:

Horoscop Leu martie 2020
În cursul sau în preajma zilei de 3, te așteaptă o perioadă aglomerată și stresantă la locul de muncă. Din 4 încolo, ai putea experimenta probleme de comunicare în raport cu partenerul(a) de viață/afaceri. După 5, felul în care te înțelegi cu șefii(ele) se îmbunătățește vizibil și apar ocazii să te remarci. În cursul sau preajma lui 8, s-ar putea să ai parte de o realizare foarte importantă la serviciu.

Din 10 începând, nu mai apar pauze conversaționale stânjenitoare sau tensiuni în raport cu cel(a) drag(ă) și/sau cu asociații(tele). În cursul sau jurul lui 20, ai parte de multă treabă și presiune la muncă, indiciu că trebuie să ai grijă și de sănătatea ta. Din 22 încolo, ar trebui să te axezi pe relațiile profesionale, dar și cele de iubire. Te poți întâlni cu destul de multe provocări în sectorul acesta.

În cursul sau în jurul lui 23, pot reapărea obstacole, decalaje și urgențe în plan profesional. În cursul sau preajma lui 28, te așteaptă o perioadă mai bună la serviciu, în care poți înregistra unele progrese destul de mari în raport cu ceea ce faci. Din 30 încolo, s-ar putea tensiona raporturile cu partenerul(a) de viață/afaceri, ceea ce ar putea duce la un conflict real în cursul zilei de 31.






Horoscop martie 2020, Fecioară:

Horoscop Fecioară martie 2020
În cursul sau în preajma lui 3, ar putea apărea tensiuni între tine și persoana iubită/copii. Din 4 încolo, te-ai putea confrunta cu încurcături la serviciu sau cu neînțelegeri în raport cu colegii(ele) de muncă. Din 5 încolo, nativii(ele) implicați(te) în relații la distanță suportă mai ușor depărtarea, iar cei(le) singuri(e) ar putea cunoaște pe cineva interesat dintr-o altă cultură sau de o altă religie.

În cursul sau jurul lui 8, afli că tu și partenerul(a) aveți păreri similare în privința unei chestiuni de viață importante în această perioadă. Din 10 încolo, felul în care circulă informația la locul de muncă nu mai este chiar atât de afectat. În cursul sau în preajma lui 20, s-ar putea să nu te înțelegi prea bine cu partenerul(a) de viață/copiii. Din 22 încolo, centrul tău de interes ar trebui să fie munca și sănătatea.

În cursul sau în preajma lui 23, se menține atmosfera tensionată în raport cu persoana iubită și/sau copiii. În cursul sau în jurul zilei de 28, ai o stare de spirit foarte bună și acest lucru este ușor de observat pentru toți(ate) cei(le) din jur. Din 30 încolo, ai parte de zile lucrătoare grele, încărcate de neprevăzut, mai ales în cursul sau în preajma datei de 31. Încearcă să menții controlul.






Horoscop martie 2020, Balanţă:

Horoscop Balanţă martie 2020
În cursul sau în preajma zilei de 3, ar putea apărea unele discuții în contradictoriu între tine și persoana iubită, cel mai probabil din cauza unor chestiuni domestice, locative sau de familie. Din 4 încolo, se poate să comunici ceva mai greu cu persoana iubită și/sau cu copiii. Din 5 începând, se anunță șanse crescute de câștig în raport cu partenerul(a) de viață/afaceri.

În cursul sau în preajma lui 8, lucrezi intens pentru a valorifica economii sau făcând investiții alături de partenerul(a) de viață/afaceri. Din 10 încolo, te înțelegi mai bine cu persoana iubită și/sau cu copiii. În cursul sau în jurul lui 20, ar putea apărea tensiuni în familie. Din 22 încolo, centrul tău de interes ar trebui să fie persoana iubită și/sau copiii, mai ales dacă traversați o perioadă grea.

În cursul sau în preajma zilei de 23, ar putea să revină tensiunile în planul vieții de familie. În cursul sau jurul lui 28, s-ar putea așterne o perioadă de acalmie în acest sector, dar greul nu a trecut încă. Din 30 încolo, atmosfera din planul sentimental se animă, indiciu că revine spontaneitatea în cuplu, dar nu ești la adăpost întru-totul de unele ciondăneli cu persoana iubită.






Horoscop martie 2020, Scorpion:

Horoscop Scorpion martie 2020
În cursul sau în preajma zilei de 3, ar putea apărea încurcături la locul de muncă sau comunici ceva mai greu cu colegii(ele) de serviciu. Din 4 încolo, ar putea să apară unele neînțelegeri între tine și membrii(ele) familiei. După 5 a lunii, comunici eficient cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri, dar și cu clienții(tele), respectiv colaboratorii(arele). În cursul sau preajma zilei de 8, te bucuri de romantism și afecțiune în cuplu.

Din 10 încolo, parcă te înțelegi mai bine cu unii(ele) membri(e) ai(le) familiei mai dificili(e). În cursul sau în preajma zilei de 20, s-ar putea să întreci limita dintre agresivitate și asertivitate în felul în care te raportezi la ceilalți(lelalte). Din 22 încolo, centrul tău de interes ar trebui să fie familia sau chestiunea locativă. În cursul sau preajma lui 23, ai grijă să nu ridici tonul sau să pari intruziv(ă).

În cursul sau jurul lui 28, există posibilitatea să întreci limita dintre asertivitate și agresivitate. Din 30 încolo, s-ar putea tensiona atmosfera din familie. Pe de altă parte, dacă execuți lucrări de construcție/amenajare/redecorare, s-ar putea ca ele să se miște mai repede decât te-ai fi așteptat. Începând cu data de 31, se manifestă iar tensiune în cadrul familial.






Horoscop martie 2020, Săgetător:

Horoscop Săgetător martie 2020
În cursul sau în preajma zilei de 3, bine ar fi să menții cheltuielile la o limită. Din 4 încolo, felul în care comunici ar putea cauza unele neînțelegeri. După data de 5, te înțelegi mai bine cu colegii(ele) de muncă. În cursul sau în preajma lui 8, se anunță o perioadă favorabilă pentru proiecte casnice. Din 10 încolo, felul în care te raportezi la ceilalți(lelalte) se schimbă în bine, dând dovadă de carismă și șarm.

În cursul sau în preajma lui 20, s-ar putea să apară unele cheltuieli destul de mari, unele dintre ele chiar neprevăzute. Din 22 încolo, centrul tău de interes ar trebui să fie felul în care te prezinți în cadrul negocierilor, interviurilor de afaceri și al altor interacțiuni de acest tip. În cursul sau în jurul lui 23, se poate să se ivească din nou cheltuieli sau plăți pe care nu le-ai preconizat.

În cursul sau în preajma datei de 28, se arată însă oportunități de câștig și/sau de valorificare a economiilor pe care le-ai realizat până acum. Din 30 încolo, dai dovadă de asertivitate în felul în care comunici. În cursul sau în jurul zilei de 31, s-ar putea totuși să lași impresia de agresivitate în felul în care te raportezi la ceilalți(lelalte). Ai grijă să nu întreci limitele sau vei fi judecat(ă).






Horoscop martie 2020, Capricorn:

Horoscop Capricorn martie 2020
În cursul sau în jurul zilei de 3, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și membrii(ele) familiei. Din 4 încolo, s-ar putea să întâmpini probleme în a-ți administra bugetul. După data de 5, te bucuri de armonie între tine și persoana iubită/copii. În cursul sau în preajma lui 8, comunici eficient cu cei(le) dragi și vă bucurați împreună de pasiunile voastre. Din 10 încolo, îți revii cu banii treptat.

În cursul sau în preajma lui 20, ești asertiv(ă) și te impui în orice context. Din 22 încolo, centrul tău de interes ar trebui să îl constituie finanțele, cu atât mai mult dacă ai trecut printr-o perioadă nu prea bună din acest punct de vedere. În cursul sau în preajma zilei de 23, pare că îți cultivi atitudinea încrezătoare și proactivă. În cursul sau în jurul lui 28, te bucuri de atenție din partea admiratorilor(arelor).

Din 30 încolo, par să se întâmple multe în plan financiar, indiciu că intră și ies sume destul de mari din conturile tale. În cursul sau în preajma zilei de 31, există posibilitatea să apară însă mai multe cheltuieli decât profituri. Așadar, este foarte important să dai dovadă de o atitudine înțeleaptă în privința finanțelor, mai ales dacă nu traversezi o perioadă prea bună din acest punct de vedere.






Horoscop martie 2020, Vărsător:

Horoscop Vărsător martie 2020
În cursul sau în preajma zilei de 3, s-ar putea să afli niște vești nu prea bune sau se întâmplă că se răspândesc anumite bârfe despre tine și/sau despre cineva drag. Din 4 încolo, s-ar putea ca felul în care te exprimi să nască unele neînțelegeri. După data de 5, te bucuri de armonie și liniște în familie. În cursul sau în preajma lui 8, sunt favorizate investițiile în plan familial sau locativ.

Din 10 încolo, te exprimi eficient, fără a mai naște potențiale confuzii. În cursul sau în preajma zilei de 20, s-ar putea să te confrunți însă cu unele temeri sau frustrări. Din 22 începând, centrul tău de interes ar trebui să fie propria persoană și maturizarea ta. În cursul sau în preajma zilei de 23, s-ar putea să îți dea târcoale din nou unele frici sau lucruri pe care nu le-ai rezolvat în trecut.

În cursul sau în preajma lui 28, te bucuri de liniște alături de cei(le) dragi, lucru cu atât mai vizibil dacă ați trecut prin momente grele împreună. Din 30 încolo, dai dovadă de asertivitate și emani încredere de sine prin toți porii. În cursul sau în preajma zilei de 31, ești foarte proactiv(ă) în abordare, dar s-ar putea ca unele persoane să te catalogheze drept o persoană prea directă.






Horoscop martie 2020, Peşti:

Horoscop Peşti martie 2020
În cursul sau în preajma zilei de 3, ar fi recomandat să nu faci investiții în proiecte fără garanții sau planuri de viitor pe care nu ești sigur(ă). Din 4 încolo, s-ar putea să te trezești adeseori gândindu-te la tot felul de lucru nu tocmai pozitive din trecut. După data de 5, interacționezi bine cu cei(le) din jur și ai parte de succes în cadrul interviurilor de angajare și al negocierilor întreprinse atunci.

În cursul sau în preajma lui 8, se anunță o perioadă favorabilă pentru tot ceea ce presupune să întreții unele conversații importante cu persoane alături de care încerci să construiești lucruri durabile. Din 10 încolo, s-ar putea să te raportezi la trecut prea des pentru bunăstarea ta mentală. În cursul sau în preajma lui 20, planurile de viitor se mișcă repede, dar și crește riscul unor decizii nu tocmai potrivite.

Din 22 încolo, centrul tău de interes ar trebui să fie depășirea unor situații din trecut care te urmăresc în prezent. În cursul sau preajma lui 23, ai mare grijă ce alegeri faci în privința proiectelor. În cursul sau preajma lui 28, se anunță o perioadă bună pentru întâlniri de afaceri și negocieri. Din 30 încolo, ceva din trecut revine în peisaj și se face remarcat în cursul zilei de 31.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS