Horoscopul anului 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 2020


Citiţi horoscopul anului 2020 pentru toate cele 12 zodii şi, în funcţie de zodia căreia îi aparţineţi, aflaţi care sunt principalele previziuni pentru sănătatea, dragostea şi cariera voastră în acest an. Acest deceniu promite să ne poarte departe, rezervându-ne multe aventuri de-a lungul anilor, dar ceea ce încearcă 2020 să ne transmită este faptul că avem nevoie totuși de anumite constante în viețile noastre și de un refugiu unde putem poposi mereu pentru a ne trage sufletul.


Previziunile astrologice ale anului 2020
Horoscop 2020, Berbec

Horoscop Berbec 2020

Dragoste şi cuplu:
Cât privește acest sector de viață, important de reținut ar fi faptul că anul 2020 este unul de control în care trebuie să aveţi grijă ca atitudinile sănătoase dobândite în anii trecuți pe plan social și sentimental să se mențină și în acest an. Uneori puteți avea tendința de a deraia de la ele, dar încercaţi să vă redresaţi și să vă aduceţi aminte ce nu a funcționat în trecut.

În ianuarie, februarie şi martie, se poate ca anturajul vostru să se trieze. Unele situații în care trebuia să se dea dovadă de sinceritate vă ajută să realizaţi cine anume merită să rămână lângă voi. Nu staţi lângă persoanele care își ascund lucruri importante.

În aprilie, mai şi iunie, lucrurile par să meargă bine, cel puțin până la mijlocul lunii aprilie. Atunci s-ar putea ca abilitățile voastre de comunicare să nu țină cu voi. Lăsaţi poate loc de interpretări, ceea este posibil să vă pună în situații complicate în plan social. Nu trebuie decât să aveţi mai multă grijă cum vă exprimaţi în circumstanțe sensibile.

În iulie, august şi septembrie, înţelegeţi că nu trebuie să amestecaţi cariera cu prietenia, că nu toţi oamenii cu care lucraţi vă sunt prieteni și că nu puteți derula întotdeauna afaceri de succes cu amicii. De asemenea, vă daţi seama că statutul social nu este un criteriu discriminatoriu când vine vorba de relații de prietenii.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, se prea poate ca nivelul de tensiune dintre voi și persoana dragă să fie destul de ridicat. Unii(le) nativi(e) ai(le) acestui semn își dau poate seama că nu pot avea încredere totală în partener sau că nu au idei similare cu privire la modul în care se întrebuințează finanțele la comun.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 este unul în care se mai închid unele uși care nu duceau niciunde. V-aţi străduit prea mult să aflaţi ce zace după ele, iar acum vă daţi seama în sfârșit că ar fi mai bine să renunţaţi și să încercaţi alte porți. În spatele lor vă așteaptă experiențe de pe urma cărora veţi învăța multe lucruri.


Bani şi carieră:
Sectorul profesional este unul dintre cele mai active astral și în anul 2020. Dar de data aceasta, provocările sunt și mai mari decât în 2019. Dar dacă reuşiţi să le transformaţi în oportunități, se poate să realizaţi extrem de multe lucruri pe parcursul acestui an. Încercaţi să vă adaptaţi situațiilor apărute și să încercaţi să le transformaţi în posibilități de evoluție.

În ianuarie, februarie şi martie, se poate ca unele planuri de viitor sau proiecte de grup să sufere unele modificări. Acestea se datorează faptului că nu aţi luat în considerare unele variabile care au influențat destul de mult parcursul lor. Este foarte important să le redresaţi.

În aprilie, mai şi iunie, ar fi bine să faceţi ceva în privința obiceiurilor voastre de consum. Se vor ivi oportunități financiare destul de importante, dar dacă nu încercaţi să reduceţi din cheltuieli, aţi putea sesiza că nu câştigaţi suficient pentru a vă întreține stilul de viață pe care îl practicaţi acum. Străduiţi-vă să și economisiţi câteva ceva.

În iulie, august şi septembrie, intervin unele evenimente pe plan profesional. Este posibil să constatați că vă este destul de greu să faceţi față presiunii la care sunteţi supuşi(se) la locul de muncă, iar responsabilitatea care vă revine atârnă destul de greu pe umerii voştri. Nu vă va fi deloc ușor în această perioadă, dar dacă perseveraţi, vă veţi demonstra valoarea.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, centrul vostru de interes ar trebui să se mute în direcția planurilor de viitor și a proiectelor de grup. Vă luaţi unele angajamente serioase pe acest plan și se vede că ştiţi ce vă doriţi. Ar putea să vă fie destul de greu la început să găsiţi oameni dispuşi să investească în ideile voastre, dar lucrurile se vor îndrepta.

După cum bine se poate vedea, anul 2020 vă provoacă să daţi dovadă de mai multă seriozitate în plan profesional. Şanse vor apărea, dar de cele mai multe ori ele vor sosi deghizate în încercări destul de serioase. Dacă daţi dovadă de profesionalism și eficiență, veţi reuși să le dezvăluiţi adevărata față și să profitați de ele așa cum trebuie.


Casă şi familie:
Ca în anul anterior, viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care vă creează probleme în 2020. Cu excepția unor perioade mai tensionate în raport cu rudele, vă bucuraţi de armonie pe acest plan și evoluaţi frumos împreună cu persoanele dragi. Comunicarea este cheia depășirii oricăror momente mai dificile în raport cu familia.

În ianuarie, februarie şi martie, nu se arată provocări la acest capitol. Vorbiţi pe limba celor dragi și nu duceţi lipsă de momente de calitate alături de ei. Merită menționat faptul că în ianuarie, rudele voastre apropiate din străinătate sau care locuiesc la mare depărtare de voi ori socrii ar putea juca un rol foarte important în viața voastră.

În aprilie, mai şi iunie, aţi putea experimenta unele tensiuni în raport cu rudele de sânge. Se poate să iasă la suprafață unele diferențe de mentalitate de care nu erai conştienţi(te) sau care nu reprezentau o problemă până acum.

În iulie, august şi septembrie, pot să apară unele momente de tensiuni între voi și membrii familiei de origine. De regulă, încercaţi să nu lăsaţi prăpastia dintre generații să își spună cuvântul, dar se prea poate ca de data aceasta să conducă la unele situații destul de greu de gestionat cu succes.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, nu se arată surprize pe acest plan, indiciu că perioada sărbătorilor de iarnă vă surprinde într-o stare bună, pozitivi și pregătiți să vă bucurați așa cum se cuvine unii de ceilalți. Gândiți-vă la unele rezoluții pentru anul care vine în legătură cu viața de familie. Unele modificări vă ajută să aveți o viață mai frumoasă.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, va așteaptă un 2020 liniștit pe acest plan. Vă înţelegeţi bine cu membrii familiei, fie ea de origine sau cea pe care v-aţi întemeiat-o voi. Este adevărat că pot apărea unele momente grele, dar ele nu reprezintă deloc o constantă. Trataţi-le ca pe niște momente trecătoare de la care aveţi ceva de învățat.


Sănătate:
Anul acesta nu se diferențiază prea mult de anul trecut în ceea ce privește nivelul de energie și tonusul mental de care veţi dispune. Este adevărat că ar putea apărea neplăceri, dar acestea sunt temporare și ușor de rezolvat dacă aduceţi unele mici modificări stilului vostru de viață și alimentație. Trebuie doar să fiţi dispuşi(se) să le faceţi la timpul potrivit.

În ianuarie, februarie şi martie, se poate să vă raportaţi mai des decât de obicei la trecut, ceea ce s-ar putea să vă accentueze unele frustrări și temeri. Nu lăsaţi astfel de gânduri să vă afecteze prea mult și nu le permiteţi să vă ghideze alegerile în ceea ce privește viitorul.

În aprilie, mai şi iunie, încercaţi să vă ocupaţi mai îndeaproape de acele tensiuni care mocnesc între voi și anumiți membri ai familiei. Cu toate că nu vă place să admiteți acest lucru, starea voastră de spirit depinde într-o măsură și de atmosfera de acasă, iar atunci aveţi ocazia s-o armonizaţi.

În iulie, august şi septembrie, s-ar putea ca dispoziția voastră dominantă să fie din nou una introspectivă și meditativă. Acest lucru nu este neapărat rău, atât timp cât vă ajută să vă consolidaţi starea de echilibru interior. Dacă nu face decât să vă alimenteze eventualele tendințe melancolice, căutaţi să vă găsiţi motive de a fi pozitivi(e).

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar în special în octombrie, s-ar putea să fiţi destul de apatici(e). Rezervele voastre de energie nu sunt la fel de generoase ca de obicei și trebuie să vă bazaţi mai mult pe automotivație. Acest lucru s-ar putea datora și faptului că aţi putea să întâmpinaţi unele probleme de cuplu care vă fac să vă piară cheful.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2020 vă face cunoștință cu o latură a personalității voastre cu care nu vă întâlniţi prea des. De regulă sunteţi vivaci(e), spontani(e) și orientaţi(te) către prezent, dar pare că tindeţi mai mult decât de obicei în acest an să priviţi în trecut și chiar să-i permiteți prea mult să influențeze peisajul actual.


Horoscop 2020, Taur

Horoscop Taur 2020

Dragoste şi cuplu:
Acest an nu vine la pachet cu surprize pe acest plan. Anul trecut, v-aţi mai confruntat cu probleme de fond în viața socială și este posibil ca ele să mai apară și în 2020. Acest lucru vă semnalează faptul că mai sunt chestiuni de rezolvat pe acest plan și că trebuie să faceţi ceva în privința lor. Un proces mai riguros de selecție al/a prietenilor/elor este recomandat.

În a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea ca ambițiile voastre profesionale sau sociale ori cele ale prietenilor/elor să conducă la o distanțare. Idealurile și viziunile voastre nu mai sunt compatibile și pot să creeze o ruptură între voi. Vedeţi dacă se mai poate face ceva.

În aprilie, mai şi iunie, s-ar putea să resimţiţi o ușoară stare de tensiune în plan social. Nu sunteţi siguri/e că puteți avea totală încredere în cei/le de lângă voi. S-ar putea ca această circumspecție să se dovedească a fi fost un/o aliat/ă de nădejde al/a vostru/astră în anumite circumstanțe. Căutaţi să vedeţi în cine puteți avea cu adevărat încredere.

În iulie, august şi septembrie, totul pare să meargă bine în plan sentimental și social. Vă obişnuiţi probabil cu ideea că trebuie să faceţi unele ajustări în sectorul din urmă, mai ales dacă v-aţi confruntat cu situații complicate în raport cu niște prieteni/e. Nu vă faceţi griji pentru că veţi cunoaște alte persoane alături de care puteți construi relații noi.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai cu seamă în octombrie, s-ar putea ca nativii/ele acestui semn care lucrează cu partenerul/a să resimtă dificultatea de a trasa limite clare între viața de familie și carieră. Pentru ca lucrurile să meargă bine între voi, este foarte important să nu amestecați cele două domenii de viață.

După cum se poate observa din rândurile de mai sus, anul 2020 nu este unul în care să aveţi de tras în sectorul de viață sentimentală sau în cel social. Cu toate acestea, vă va ajuta să vă daţi seama cine merită într-adevăr încrederea voastră. În felul acesta, vă permiteți să cultivaţi acele relații care pot evolua și care vă pot ajuta și pe voi să vă dezvoltați.


Bani şi carieră:
Acest an se arată a fi unul destul de dificil pentru nativii/ele născute în zodia Taur care lucrează peste graniţe sau pentru companii străine. Dar toate experiențele complicate prin care ar putea trece în acest an nu fac altceva decât să-i învețe pe toți/ate cei/le născuți/te în acest semn cât de mult contează să nu se oprească niciodată din învățat.

În primele trei luni ale acestui an, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în martie, s-ar putea să vă bată gândul să luaţi calea freelancingului, dar vă daţi seama totuși că mai aveţi de învățat până când vă puteți susține singuri/e din proiecte individuale. Înainte să faceţi o asemenea alegere, trebuie să luaţi în calcul toate variabilele.

În aprilie, mai şi iunie, nu se recomandă delegațiile în străinătate. S-ar putea să nu reuşiţi să obţineţi tot ceea ce v-aţi propus de pe urma lor. Odată ce ajungeţi acolo, trebuie să fiţi foarte bine pregătiţi/te pentru tot ceea ce presupun aceste călătorii. În prima jumătate a lui mai, aveţi grijă cu cheltuielile și nu intraţi în negocieri.

În iulie, august şi septembrie, vi se recomandă să vă înscrieţi la cursuri de perfecționare continuă sau de reconversie profesională, mai ales în cazul în care intenţionaţi să vă schimbaţi traiectoria în planul carierei. Vă va fi greu la început să ţineţi pasul cu toată informația, dar veţi recupera în timp. Proiectele de grup ar putea stagna o perioadă.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, lucrurile încep să reintre pe făgașul normal. Cariera voastră o reia din loc, la fel și planurile de viitor și proiectele de grup. Sunteţi, de asemenea, mai stăpâni/e pe cunoștințele voastre și faceţi progrese remarcabile din acest punct de vedere. Se prefigurează așadar un final de an reușit care vă ajută să puneţi bazele unui 2021 de succes.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, va așteaptă un an în care accentul trebuie să cadă pe pregătirea voastră profesională. Este drept că practica este foarte importantă, de neînlocuit chiar în anumite circumstanțe, dar trebuie să fiţi mereu la curent cu ce se întâmplă în domeniul vostru de activitate dacă vreţi să perseveraţi.


Casă şi familie:
Nici anul trecut, dar nici în acest an, viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care vă solicită prea mult. În mare, se poate spune că lucrurile merg chiar bine, vă înţelegeţi destul de bine cu cei/le dragi, iar atunci când mai apar momente tensionate, ele nu sunt decât ceva trecător. Provocările cele mai mari apar însă în raport cu rudele partenerului/ei.

În ianuarie, februarie şi martie, nu se întrevăd surprize pe acest plan. Ba mai mult, în primul trimestru al anului, vă înţelegeţi foarte bine cu rudele apropiate ale persoanei iubite, cu toate că părerile voastre nu se întâlnesc în unele puncte esențiale. Căutaţi așadar să cultivaţi acest gen de înțelegere, în ciuda diferențelor de mentalitate.

În aprilie, mai şi iunie, s-ar putea ca atmosfera să se schimbe în raport cu ei/le. Nivelul de tensiune crește și pot exista momente în care nu mai puteți face abstracție de unele lucruri. S-ar putea ca lucrurile să nu stea prea bine nici în ceea ce privește relația cu propriile rude aflate în străinătate sau stabilite la mare distanță de voi.

În iulie, august şi septembrie, dar mai cu seamă în prima jumătate a lui iulie, este posibil să se contureze unele pricini de ceartă în raport cu frații, surorile, verii și verișoare. În loc să aruncaţi gaz pe foc, mai bine aţi încerca să faceţi pe împăciuitorul/area. Dar din septembrie, pare să se liniștească apele între voi și apropiații/tele persoanei iubite.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, nu se anunță evenimente familiale neplăcute la orizont. Pare că vă bucuraţi de armonie pe acest plan și toleraţi fără prea mari eforturi diferențele de mentalitate dintre voi și cei/le dragi. Așadar, se poate spune că sărbătorile de iarnă vă surprind apropiați/te unul/a de celălalt/alaltă și doritori/are să profitați de timpul împreună.

După cum se poate vedea în paragrafele de mai sus, trebuie să vă lăsaţi orgoliul deoparte în 2020 și să vă apropiaţi de rudele partenerului/ei, chiar dacă nu aveți prea multe lucruri în comun. Faceţi-o de dragul persoanei iubite la început și apoi veţi descoperi singuri/e că există chestiuni în privința cărora sistemele voastre de referință se suprapun.


Sănătate:
Se anunță destul de multă activitate în planul acesta în acest an, dar că în anul precedent, provocarea este aceea de a continua să evoluaţi ca personalitate. În această privință, vi se oferă mai multe oportunități decât în 2019, iar beneficiile pe care le puteți extrage de pe urma unei abordări mature sunt substanțiale. Vă puteți dezvolta mult în acest an.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai ales în ianuarie și prima parte a lui februarie, s-ar putea ca liniștea voastră interioară să depindă de armonia atmosferei din cuplu. Așadar, dacă se conturează tensiuni între voi și persoana iubită, starea voastră de echilibru emoțional va răspunde la temerile și neliniștile pe care le experimentaţi pe acest plan.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales în mai și iunie, aţi putea să vă confruntați cu unele îndoieli în ceea ce privește sistemul vostru de valori, principii și credințe. Începeţi să vă întrebaţi dacă crezul după care vă ghidaţi vă va duce în direcția dorită. Unele evenimente cu impact emoțional puternic vă fac să-i aduceţi unele ajustări considerabile.

În iulie, august şi septembrie, continuaţi aceste căutări interioare. Deveniţi din ce în ce mai conştienţi/te de faptul că trebuie să adoptați o viziune matură asupra vieții, care admite nuanțe și alte perspective. Pentru nişte persoane ca voi care au crezut mereu că nu se vor abate de la sistemul lor de referință, această realizare este una foarte importantă.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, trebuie să aveţi grijă de sănătatea voastră emoțională și de cea fizică. În octombrie, s-ar putea să fiţi mai reactivi/e decât de obicei și aveţi o atitudine impulsivă cu privire la cele mai însemnate lucruri. Vă aduc însă cu botul pe labe unele chestiuni de cuplu. Partenerul/a are nevoie de sprijinul vostru în a se reface după o afecțiune mai grea.

După cum se poate deduce din rândurile de mai sus, 2020 vine la pachet cu teste de control care privesc nivelul de evoluție pe care l-aţi atins până acum. Supunându-vă unor probe valorile și principiile, vă daţi seama mai ușor dacă unele dintre ele nu se mai potrivesc peisajului actual al vieții voastre. Oamenii se schimbă, contrar celor spuse.


Horoscop 2020, Gemeni

Horoscop Gemeni 2020

Dragoste şi cuplu:
Zodia nașterii voastre se numără printre acele semne cărora anul acesta nu le rezervă prea multe surprize în plan social și sentimental. Cu toate acestea, ar putea interveni unele momente în care trebuie ca centrul vostru de interes să includă aceste domenii de viață, astfel încât relația cu partenerul(a) și prietenii(ele) să meargă într-o direcție sănătoasă.

În ianuarie, februarie şi martie, se continuă tendințele din ultimele trei luni ale lui 2019. Nu se arată provocări în viața socială și cea sentimentală. Reuşiţi să vă împărţiţi timpul echitabil între cele două domenii de viață, iar persoana dragă și grupul de prieteni(e) nu au motive să vă reproșeze că nu vă faceţi timp suficient pentru ei(le).

În aprilie, mai şi iunie, dar mai cu seamă începând din mai, aţi putea sesiza că voi și partenerii(ele) de cuplu nu vă ghidați după principii de viață și valori similare. Atât timp cât ele nu vă împiedică să evoluați în aceeași direcție, nu aveţi motive de îngrijorare, dar s-ar putea să sesizaţi faptul că unele diferențe vă afectează relația.

În iulie, august şi septembrie, trebuie să lucraţi în continuare la consolidarea legăturii dintre voi și cel(a) drag(ă), în special dacă urmăriţi ca el(a) să ajungă la un alt nivel. Din septembrie începând, sunteţi mai activi(e) pe plan social, dar s-ar putea ca nu toate prieteniile pe care le legaţi să fie unele care vor rezista testului timpului.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai ales în octombrie, s-ar putea să se înfiripe ceva între unii(le) nativi(e) ai(le) acestui semn și un/o coleg(ă) de muncă. Acest gen de relație vă va pune în dificultate în anumite momente, dar dacă sentimentele sunt sincere și de durată, cuplul pe care îl formaţi va face față tuturor acestor încercări mai mici sau mai mari.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 este unul în care trebuie să vă daţi seama că este mai importantă calitatea decât cantitatea, mai ales pe plan social. La nivel sentimental, este de reținut că trebuie să vă concentraţi pe deschidere și să încurajaţi constant la dialog. Doar în felul acesta veți rezista împreună.


Bani şi carieră:
Accentul se mută în 2020 din regiunea relațiilor profesionale în sfera finanțelor deținute și/sau câștigate de pe urma lor. Este foarte important așadar ca în acest an să exploataţi potențialul lor lucrativ și să încercaţi să descoperiţi împreună cu partenerul(a) de afaceri și/sau de viață, clienții(tele) și colaboratorii(arele) noi modalități de a genera profituri.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai ales cândva în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, aţi putea fi tentaţi(te) să vă asumaţi sarcini de serviciu ce implică tehnici sau cunoștințe pe care nu le stăpâniţi. Nu daţi înapoi, dar deschideţi-vă să primiţi critici constructive, dacă este nevoie.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales în prima jumătate a lui iunie, ar fi bine să nu cheltuiţi prea mult întrucât ocaziile de suplimentare a veniturilor s-ar putea să nu țină pasul cu achizițiile. De asemenea, de la sfârşitul lui aprilie încolo, puteți întâmpina tensiuni cu cei(le) cu care colaboraţi vizavi de unele oportunități de investiție.

În iulie, august şi septembrie, ar putea să se cultive această atmosferă încărcată. Cel mai probabil, problema constă în faptul că nu comunicați suficient pe marginea acestui subiect. În plus, s-ar putea să se manifeste unele lupte pentru putere în relația voastră, ceea ce accentuează și mai mult disensiunile pe tema financiară.

Cândva în octombrie, noiembrie şi decembrie, există riscul să ajungeți în sfârșit la o concluzie în ceea ce privește planurile voastre de investiție și valorificare a resurselor dobândite și/sau deținute unii(ele) în asociere cu ceilalți(lelalte). În felul acesta, vă permiteți să vă concentrați pe dezvoltarea unui plan de acțiune care să vă aducă profiturile scontate.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, acest an vine să vă testeze abilitățile de comunicare. S-ar putea să constatați că nu este chiar atât de ușor să le aplicaţi cu succes în plan profesional, acolo unde nu este suficient să legaţi conexiuni, ci trebuie să și găsiţi modalități prin care să le cultivaţi.


Casă şi familie:
În acest an, la fel ca în anul trecut, familia nu este un sector de viață în care să vă așteptați la schimbări majore. Ba mai mult, pare că totul merge destul de bine în acest sector, în afară de unele momente în care voi și cei(le) dragi trebuie să lăsați orgoliile deoparte și să încercați să vă înțelegeți unii(ele) pe ceilalți(lelalte). Altfel, pot apărea probleme de relaționare.

În ianuarie, februarie şi martie, s-ar putea contura unele probleme între voi și rudele partenerului(ei) din cauza faptului că proveniți din medii sociale diferite și nu vă înțelegeți unii(ele) altora punctele de vedere în anumite momente. Trebuie să treceți peste aceste diferențe, căci altfel își vor pune serios amprenta pe relația voastră. Faceți unele concesii.

În aprilie, mai şi iunie, nu apar surprize pe acest plan. Dacă apar totuși tensiuni, acestea sunt trecătoare și fac parte din iminentul vieții de zi cu zi. Încercaţi așadar să nu le acordaţi o mai mare importanță decât merită și nu ţineţi supărarea. În caz contrar, s-ar putea ca lucrurile să meargă într-o direcție pe care nu ar fi luat-o altfel.

În iulie, august şi septembrie, se continuă starea de armonie pe acest plan. Vă înţelegeţi bine atât cu membrii(ele) familiei de origine, cât și cu cei(le) din cea pe care v-aţi întemeiat-o voi. La fel de bine merg lucrurile și cu rudele prin alianță, alături de care descoperiţi lucruri în comun și chestiuni asupra cărora puteți cădea ușor la învoială.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai cu seamă în octombrie, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn care sunt într-o familie tânără să nu aibă parte de prea mult succes dacă se decid să devină părinţi. De asemenea, cuplurile care au deja copii ar trebui să fie mai atente la sănătatea celor mici, pentru că este mai fragilă perioada aceasta.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, va așteaptă un an fără dureri de cap în plan familial. În ciuda diferențelor inerente dintre voi, reușiți să găsiți lucruri care vă aduc mai aproape și construiți cu succes pe fundația solidă pe care v-o oferă. Încercaţi să cultivați o relație și mai deschisă în care se încurajează constant la dialog.


Sănătate:
Sănătatea rămâne unul dintre subiectele fierbinţi și în acest an. Într-adevăr, posibile schimbări întâmpinate pe acest plan nu vor fi foarte mari. Dar dacă aceasta este o veste bună în ce privește eventualele neplăceri medicale cu care v-aţi putea confrunta în 2020, faptul că nu prea sunteţi voi dispuşi(se) să schimbaţi câte ceva nu este prea bine.

În ianuarie, februarie şi martie, aţi putea da dovadă de unele puseuri de încăpățânare care nu vă fac deloc bine. De regulă, sunteţi nişte persoane flexibile, dar veţi surprinde în anumite momente prin episoade în care persistaţi cu obstinație în tipare de gândire coercitive și învechite. În plus, vă preocupă prea mult întrebări existențiale fără răspuns.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales în mai și iunie, ar putea avea loc evenimente cu impact emoțional puternic ce vă supun unui adevărat test sistemul de valori, principii și credințe. S-ar putea să constatați că crezul vostru personal v-a condus în niște direcții greșite și că ar fi cazul să vă maturizaţi în ceea ce privește unele aspecte.

În iulie, august şi septembrie, dar mai cu seamă în iulie și august, se arată o perioadă în care reflectaţi adânc la direcția în care ar fi cel mai bine să vă dezvoltați. Vă calculaţi atent orice mișcare, nu vă aruncaţi cu capul înainte și gândiţi în perspectivă. Dar cu toate acestea vă confruntați cu unele temeri în legătură cu dezvoltarea voastră personală.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar în special în octombrie, s-ar putea să vă simţiţi destul de epuizaţi(te). Aţi avut de făcut multe alegeri importante în lunile anterioare, iar stresul resimțit din această cauză pare să-și spună cuvântul, mai ales în ceea ce privește pofta de viață și capacitatea voastră de a vă bucura de ceea ce are să vă ofere prezentul.

Dacă ar fi să facem sumarul paragrafelor de mai sus, am spune că acest an vine să consolideze demersurile anilor anteriori cu privire la felul în care priviţi viața și abordaţi momentele de cumpănă și turnură cu care vă întâlniţi. Deciziile pe care le veţi lua vă vor pune pentru moment în dificultate, dar veţi face alegerile potrivite.


Horoscop 2020, Rac

Horoscop Rac 2020

Dragoste şi cuplu:
În anul 2019 cele două domenii de viață par să nu vă fi dat prea multe bătăi de cap, dar au avut grijă să prefigureze faptul că în acest an, va trebui să acordaţi mai multă atenție planului social și celui sentimental. Provocările cu care vă veţi întâlni nu vă vor încerca prea greu, dar va trebui să faceţi unele schimbări importante în aceste sectoare de viață.

În ianuarie, februarie şi martie, se poate să apară unele transformări neașteptate în viața voastră socială. Ele apar din cauza faptului că unele relații de prietenii nu sunt chiar atât de stabile pe cât v-aţi fi așteptat. Aţi fi mizat că anumite persoane nu vă vor demonstra niciodată faptul că sunt prezențe trecătoare în viața voastră, dar realitatea vă arată altceva.

În aprilie, mai şi iunie, este posibil ca aspectul financiar să aibă o influență destul de mare asupra relației de cuplu. Modul în care partenerul(a) sau voi înțelegeți să vă gestionați bugetul și efectul acestuia asupra relației voastre s-ar putea să fie mai puternic decât v-aţi fi așteptat. Încercaţi să ajungeți la un acord în această privință.

În iulie, august şi septembrie, se continuă provocările în viața sentimentală. Vă daţi seama că problemele au rădăcini mai adânci decât aţi crezut la început. Voi sau persoana iubită aveți tendința să ascundeți anumite lucruri sau să vă feriți să le spuneți celui(ei) drag(i) de teama reacției sale. Amintiţi-vă că nu daţi niciodată greș cu adevărul.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, se dorește ca voi și partenerul(a) să vă armonizați atitudinile în planul casnic și în familie. Părerile diferite despre cum se conduce o gospodărie sau cum se gestionează problemele domestice vă pot împiedica să faceți front comun atunci când situația o cere. Trebuie să formați o echipă.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, se arată un an în care trebuie să lucraţi serios la relația de cuplu. Voi și persoana iubită sunteți deficitari la unele aspecte și trebuie să știți cu claritate cum și-ar dori cel(a) drag(ă) să acționați în anumite circumstanțe și care sunt nevoile sale. În felul acesta, veți forma un cuplu de durată.


Bani şi carieră:
Sectorul acesta de viață se numără printre ariile voastre de interes și în acest an, dar accentul cade pe capacitatea voastră de a lega relații profesionale durabile care vă permit vouă și tuturor celor implicați(te) să evoluați în direcția potrivită. Iar dacă le faceți să meargă, nu vă va fi prea greu cu siguranță să le aduceți în punctul în care să genereze profiturile dorite.

În ianuarie, februarie şi martie, recomandat ar fi să vă înscrieţi la un curs de perfecționare continuă, atât pentru a ține pasul cu ceilalți(lelalte) cu care colaboraţi, dar și pentru a vă deschide orizonturile și a cunoaște alte persoane cu care puteți închega legături profesionale puternice. Iar cea mai bună metodă de intra în contact cu ele este aceasta.

În aprilie, mai şi iunie, s-ar putea ca parteneriatele profesionale deja avute pe rol să întâmpine unele dificultăți, iar cele care se încheagă în această perioadă ar putea resimți unele obstacole la început. Vă vine greu să vă sincronizați, poate din lipsa unei comunicări eficiente, care ia în calcul diferențele dintre voi și le transformă în avantaje.

În iulie, august şi septembrie, nu este indicat să întreprindeţi călătorii de afaceri peste granite sau la distanțe prea mari de casă. S-ar putea ca obiectivele propuse să nu se îndeplinească ori există riscul ca delegațiile să sufere amânări sau altfel de dificultăți care vă fac să pierdeţi unele ocazii de a vă întâlni cu persoane foarte importante.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, puteți avea impresia că evoluția voastră pe plan profesional stagnează. Acest lucru se datorează faptului că nu se susține ritmul de până acum. Recomandat ar fi să nu daţi înapoi, ci să mergeţi înainte. Altfel, se prea poate să pierdeţi o bună bucată din progresele înregistrate până acum.

După cum se vede din rândurile acestea, anul 2020 nu este unul tocmai lipsit de încercări la nivel profesional, dar este dinamic și ofertant dacă trataţi eventualele obstacole ca pe niște provocări de a reuși. În fond, nu ține decât de viziunea voastră personală dacă reuşiţi să treceţi peste ele și să vă dezvoltați sau le lăsaţi să vă afecteze.


Casă şi familie:
În acest an, la fel ca în cel trecut, nu se poate spune că treceţi prin situații dificile pe acest plan. În cea mai mare parte a timpului, vă înţelegeţi de minune cu toți(ate) cei(le) dragi și aveţi parte de momente de calitate alături de ei(le). Este drept că mai pot interveni conflicte, dar încercaţi să nu le exageraţi proporțiile. Altfel, se poate ajunge mult prea departe.

În ianuarie, februarie şi martie, căutaţi să nu nu exageraţi potențialul de tensiuni între voi și rudele partenerului(ei). Dacă voi și persoana iubită întâmpinați probleme, ideal ar fi să nu îi implicați pe părinți sau alți(te) apropiați(te) în treburile voastre.

În aprilie, mai şi iunie, s-ar putea ca lucrurile să meargă destul de bine între voi și cei(le) dragi. Vă înţelegeţi bine atât cu familia de origine, cât și cu partenerul(a) și copiii sau rudele persoanei iubite. Atât timp cât daţi dovadă de toleranță pe acest plan, eventualele diferențe de mentalitate dintre voi nu vor părea chiar atât de mari.

În iulie, august şi septembrie, s-ar putea să resimţiţi o oarecare tensiune între voi și cei(le) dragi. Se poate să nu fie vorba de ceva serios sau ceva care se manifestă prea des, dar este evident că în adâncul relației voastre clocotesc unele nemulțumiri și supărări. Bine ar fi să discutați despre ele pentru a nu ajunge la suprafață.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, ar putea apărea unele probleme în familia voastră și a partenerului(ei). S-ar putea să fie vorba de niște situații mai dificile cu copiii care vă provoacă să schimbați ceva la stilul vostru de a-i creşte. Nu lăsați lucrurile să meargă într-o direcție sau alta fără să interveniți la timp. În caz contrar, vor merge în mai rău.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 nu va aduce mari surprize pe acest plan, dar vă provoacă să schimbaţi câte ceva în acele domenii ale vieții de familie care nu au mers în direcția potrivită. Încercaţi să vedeţi ce anume funcționează defectuos și propuneţi-le celor dragi să lucrați la acele aspecte pe parcursul anului.


Sănătate:
Acest an nu vă pregătește același gen de provocări cu care v-aţi confruntat în anul anterior. Nivelul vostru de energie nu mai este la mâna aştrilor, dar capacitatea voastră de a face față diverselor presiuni din 2020 pare a fi puţin afectată. Descoperiţi în voi puteri latente de care nu vă credeaţi în stare și aflaţi că sunteţi mult mai puternici(e) decât aţi fi crezut.

În ianuarie, februarie şi martie, unele evenimente importante schimbă ceva la felul în care priviţi lumea. Aceste transformări vin, în primă fază, sub forma unor dezamăgiri, dar vă daţi seama încetul cu încetul că erau niște alarme de trezire mai mult decât necesare.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai cu seamă în a doua parte a lui mai și în iunie, manifestaţi unele ezitări. Ies la suprafață unele temeri, sunteţi mai puțin încrezători(oare) în forțele proprii, anumite evenimente din cuplu vă testează rezistența armoniei conjugale. În cele din urmă, vă regăsiţi forța, dar nu fără să traversaţi ape învolburate.

În iulie, august şi septembrie, dar mai ales începând cu a doua jumătate a lui iulie, lucrurile încep să intre pe făgașul normal. Simţiţi că recăpătaţi ușor-ușor controlul asupra modului în care evoluează planurile voastre, ceea ce vă motivează și vă oferă mai multă siguranță în voi. Aţi învățat multe din lunile trecute și sunteţi pe calea cea bună.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai cu seamă din decembrie încolo, vă desprindeţi treptat de unele atașamente care nu v-au făcut bine sau chiar v-au împiedicat să evoluaţi în direcția potrivită. Daţi primele semne că v-aţi decis în sfârșit să luaţi distanță de la unii oameni la care ţineţi, dar a căror influență nu era cea mai bună pentru voi.

După cum se poate deduce din rândurile acestea, anul 2020 aduce schimbări necesare în viața voastră. Vă demonstrează că unele lucruri ar trebui lăsate în trecut pentru că viitorul să fie unul demn de eforturile voastre. Vă despărţiţi de oameni, lucruri și situații care nu mai rezonează cu voi și descoperiţi că aveţi forța necesară să rupeţi aceste legături toxice.


Horoscop 2020, Leu

Horoscop Leu 2020

Dragoste şi cuplu:
Anul trecut a fost unul destul de dinamic și pe alocuri greu pentru nativii(ele) acestui semn aflați(te) la început de relație sau în căutarea unui(ei) partener(e). Pare că în acest an lucrurile s-au mai liniștit pentru ei(le), iar cuplurile consacrate abia primesc o mostră din ce îi așteaptă în 2021. Anul 2020 este unul în care se pregătește terenul pentru schimbări importante.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai cu seamă în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, se poate să daţi înapoi când vine vorba despre implicarea voastră în cuplul pe care îl formaţi acum. Vă deranjează ceva în legătură cu atitudinea partenerului(ei) vizavi de bani sau vi se pare că nu este întru-totul sincer(ă) cu voi.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales în a doua jumătate a lui mai și în iunie, s-ar putea să nu fiţi la fel de activi(e) pe plan social ca de obicei. Acest lucru se datorează faptului că unele relații de prietenie schimbă macazul într-un mod în care nu vă aşteptaţi. Într-un final, deznodământul va fi însă unul benefic pe termen lung.

În iulie, august şi septembrie, tocmai ieşiţi dintr-o perioadă dificilă pe plan relațional. În schimb, vă e mai clar ca niciodată care sunt ingredientele unei relații reușite în ceea ce vă privește. Vă daţi seama de ce aveţi nevoie pentru a avea parte de un cuplu funcțional. În felul acesta, ştiţi exact unde ar mai trebui să lucraţi voi și persoana iubită.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, centrul de interes se mută definitiv în sectorul relațional. Acest lucru este cu atât mai evident în perioada sărbătorilor, atunci când și timpul vă permite să vă concentraţi mai mult pe voi și pe cel(a) drag(ă). Aveți de lucrat la relația de cuplu pentru ca toate să meargă așa cum vă doriți și sunteți pe drumul cel bun.

După cum se poate citi din rândurile de mai sus, anul 2020 aduce maturizare și responsabilizare în plan social și sentimental, dar mai ales în sectorul de viață din urmă. Provocările principale apar mai târziu, în anul următor, dar dacă vă apucați de ele din timp, veţi constata că încercările cu care vă veţi întâlni în 2021 nu sunt copleșitoare.


Bani şi carieră:
În cazul nativilor(elor) din zodia Leu, se anunță un an 2020 extrem de activ pe acest plan. Volumul de muncă, la fel ca şi anul trecut, este destul de mare, ceea ce înseamnă că trebuie să daţi dovadă de un randament cel puțin la fel de mare. Poate că recompensele nu vor veni pe cât de repede v-aţi dori, dar lucrurile se mișcă și primiţi validări că mergeţi în direcția potrivită.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai exact cândva în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, se arată unele discuții în contradictoriu cu partenerul(a) de afaceri, clienții(te) și/sau colaboratorii(are) cu privire la unele aspecte financiare. Este important ca încă de la început să vă faceți înțeleși(se) ce așteptați.

În aprilie, mai şi iunie, sarcinile care vi se deleagă nu sunt numai numeroase, ci și destul de grele, indiciu că trebuie să daţi dovadă de eficiență și să fiţi productivi(e). S-ar putea ca, în anumite momente, să vă dea destul de multe bătăi de cap, dar veţi vedea că o veţi scoate la capăt și veţi lăsa impresia de buni(e) profesionişti(ste).

În iulie, august şi septembrie, ar fi recomandat ca voi și cei(le) cu care derulați afaceri să nu faceți investiții până când nu sunteți siguri(e) că riscurile la care vă expuneți sunt minime. În caz contrar, s-ar putea să încasați unele pierderi financiare însemnate. De asemenea, se recomandă să vă gândiţi la posibilitatea unor cursuri avansate în domeniu.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, lucrurile par să se așeze. Apar mai multe oportunități financiare decât în restul anului, comunicaţi mai eficient cu cei(le) cu care desfăşuraţi activități profesionale, iar randamentul vostru pare să fie la fel de mare ca în restul anului. Ba mai mult, chiar s-ar putea să culegeţi din primele roade ale muncii de peste an.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, este important să vă înarmaţi cu multă putere de muncă la începutul anului 2020. S-ar putea să vă lipsească nivelul de admirație și apreciere vădite de care vă bucuraţi de obicei, dar nu vă temeţi totuși pentru că vin și confirmările că vă îndreptaţi în direcția unei promovări sau a unei măriri salariale.


Casă şi familie:
Zodia nașterii voastre se numără printre acele semne care nu experimentează neplăceri pe acest plan în acest an. Dacă anul trecut se poate să vă fi confruntat cu unele situații mai speciale în raport cu copiii, de data aceasta sunteţi destul de protejaţi(te) pe acest plan. Încercaţi să cultivaţi obiceiurile sănătoase de educare a copiilor dezvoltate în anii anteriori.

În ianuarie, februarie şi martie, nu aveţi motive să vă faceţi griji că viața de familie vă va da prea multe bătăi de cap. Ba dimpotrivă, s-ar putea să vă înţelegeţi destul de bine cu apropiații(tele), dar mai ales cu rudele partenerului(ei). Se prea poate chiar să plecați într-o vacanță împreună sau să vă invite să îi/le vizitați în cazul în care locuiesc departe de voi.

În aprilie, mai şi iunie, se menține aceeași stare bună pe acest plan. Vă înțelegeți fără să vă spuneți prea multe vorbe, treceți cu bine peste acele aspecte care vă pun în dificultate și nu întâmpinați greutăţi în a vă tolera micile diferențe. În luna mai, joacă un rol important în viața voastră persoanele autoritare din mediul familial.

În iulie, august şi septembrie, ar putea plana o stare de conflict asupra relației voastre cu familia de origine a partenerului(ei). S-ar putea ca lucrurile să nu degenereze în conflict, dar resimţiţi faptul că există o răceală între voi. Gândiţi-vă ce aţi putea schimba la situația actuală în așa fel încât să nu existe riscul să ajungeți la conflicte.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, ar putea interveni unele probleme de comunicare în familie. De asemenea, dacă apar situații tensionate între voi și membrii(ele) familiei, nu mai implicați alte rude în chestiunile voastre. Altfel, deși intențiile lor sunt bune, se poate ajunge prea departe, iar situația se poate înrăutăți destul de mult.

După cum se poate constata din rândurile de mai sus, anul 2020 este unul uşor pentru voi din acest punct de vedere. Lucrurile merg în direcția potrivită, faceţi progrese în relație cu cei(le) dragi, dar doar dacă observaţi la timp care sunt aspectele unde sunteți deficitari(e). Profitaţi de atmosfera liniștită a acestui an pentru a vă pune viața de familie în ordine.


Sănătate:
Sănătatea rămâne una dintre prioritățile voastre în acest an. Provocările care au început să se contureze în a doua parte a anului trecut se accentuează acum, indiciu că trebuie să luați atitudine degrabă. În caz contrar, eventualele afecțiuni care vă creează probleme riscă să se cronicizeze și să nu mai puteți scăpa de ele decât cu eforturi mari. Faceți ceva în acest sens.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea să vă confruntați cu unele evenimente de cuplu care își pun amprenta pe liniștea voastră interioară. Vă daţi seama că trebuie să reluaţi unele discuții cu partenerul(a) cu privire la anumite limite peste care niciunul(a) dintre voi să nu treacă.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai cu seamă în mai și iunie, se arată unele probleme de sănătate care vizează sistemul osos. Se poate să fie vorba de unele dureri de articulații sau de spate care vă dau constant târcoale. Nu le ignoraţi pentru că există riscul să se instaleze permanent și să vă dea mari bătăi de cap în viitor.

În iulie, august şi septembrie, vă tulbură iar unele chestiuni de natură personală, generate cel mai probabil de ceva care se întâmplă pe plan relațional. Acestea vă accentuează unele frustrări sau angoase pe care le-aţi ascuns și cărora nu le-aţi mai dat atenție de multă vreme. Ar fi cazul să le înfruntaţi curajos.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai ales din decembrie începând, vă simţiţi mai bine la nivel fizic și mental. În cel mai bun caz, acest lucru se datorează faptului că v-aţi ocupat îndeaproape de acele chestiuni care vă supărau pe aceste planuri. În caz contrar, nu va fi vorba decât de ceva temporar, iar problemele întâmpinate se vor întoarce.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 nu va fi unul ușor din acest punct de vedere. Nivelul vostru de energie nu se află la cele mai ridicate cote, iar perspectiva voastră optimistă asupra vieții este adeseori pusă la încercare. Ţineţi cont însă de faptul că aveţi nevoie de un tonus mental bun pentru a trece cu bine peste toate aceste provocări substanțiale.


Horoscop 2020, Fecioară

Horoscop Fecioară 2020

Dragoste şi cuplu:
Anul trecut se pare că nu aţi avut parte de prea multe motive pentru ca viața de cuplu să vă preocupe prea mult. În acest an se schimbă lucrurile, mai ales în ceea ce îi/le privește pe acei(le) nativi(e) ai(le) acestui semn care sunt în căutarea unui(ei) partener(e) sau au pus de curând bazele unei relații. Vor trece prin foc și spadă pentru a-și întări relația.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, se poate ca relația cu partenerul(a) să nu meargă în direcția cea mai bună. Este nevoie de implicare din partea amândurora pentru a vedea ce anume riscă să nu o facă funcțională pe viitor.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales începând cu a doua jumătate a lui mai, s-ar putea ca voi sau partenerul(a) să vă înfruntați cu o problemă de sănătate care poate pune la început presiune pe relația de cuplu. Vestea bună este că lucrurile se vor îndrepta, dar vă veți da seama cât de important este să vă fiți aproape în momentele grele.

În iulie, august şi septembrie, provocările continuă pentru acei(le) nativi(e) ai(le) acestui semn care abia au cunoscut pe cineva sau sunt pregătiți(te) să înceapă un nou capitol pe acest plan. Tracul sau amintirile neplăcute din relațiile anterioare le pot pune unele piedici la început, la care trebuie să lucreze intens în această perioadă.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, pare că se revine încetul cu încetul pe făgașul normal. Se curăță terenul de traumele trecutului și vă deschideţi mai ușor unui(ei) nou(ă) partener(e) sau vă simţiţi gata să treceţi la nivelul următor cu persoana alături de care formaţi de ceva timp un cuplu. Sunt încă lucruri la care mai trebuie să lucraţi, dar vă daţi seama încotro s-o luaţi.

Din câte se poate constata din paragrafele de mai sus, anul 2020 este un an în care se face loc unei noi iubiri în viețile Fecioarelor care au avut destul de mult de pătimit în anii trecuți pe acest plan. Înfruntându-şi amintirile dureroase, ajung să se iubească mai mult pe sine și în acest fel, să se deschidă mai mult perspectivei unei alte relații.


Bani şi carieră:
Sectorul profesional și cel financiar nu se numără printre acelea care vă dau bătăi de cap prea mari în 2020, dar există totuşi perioade în care vă pun în dificultate și vă provoacă să găsiţi cele mai bune soluții. Dacă daţi dovadă de determinare și nu renunţaţi în momentele grele, este posibil să faceţi progrese însemnate în direcția obiectivelor voastre.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai ales cândva în perioada cuprinsă între a doua parte a lui februarie și prima jumătate a lui martie, s-ar putea să constatați că nu toți(ate) cei(le) cu care derulaţi afaceri trag la fel de mult la căruță. Unii(ele) s-ar putea să șomeze și se așteaptă să faceţi voi câte ceva din munca lor.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai cu seamă în mai și iunie, există riscul ca această practică să se facă resimțită iarăși. Este evident faptul că trebuie să luaţi măsuri și să rediscutați anumite limite. Este drept că volumul de muncă este mare în această perioadă, dar dacă nu sunteţi trataţi(te) cu respect, se va ajunge să se profite de voi.

În iulie, august şi septembrie, dar mai exact în septembrie și octombrie, nu este recomandat să vă implicaţi în negocieri care vizează stabilirea de onorarii sau alte aspecte financiare ale unor colaborări. Dacă nu le puteți evita, măcar încercaţi să nu bateţi în cuie ofertele pe care le discutați. Cu siguranță mai sunt alte aspecte pe care vă puteți concentra.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, lucrurile încep să se mai așeze. Pare că aţi reușit să schimbaţi dinamica forțelor în bine și nu mai aveţi parte de riscuri financiare. Își dau drumul încetul cu încetul și unele proiecte care evoluau mai greu și despre care credeaţi că nu o să o ia din loc prea curând. Este clar că finalizaţi anul cu succes.

După cum se poate vedea din rândurile de mai sus, anul 2020 vine la pachet cu numeroase şanse să vă maturizaţi din punct de vedere profesional și să descoperiţi modalități prin care să vă recăpătaţi autoritatea în parteneriatele în care activaţi. Luptele pentru putere nu au încetat, dar aţi înclinat balanța în favoarea voastră.


Casă şi familie:
Copiii ar trebui să reprezinte centrul vostru de interes în 2020. Dacă anul trecut aţi avut ca provocare să vă puneţi ordine în viața de familie, fie ea de origine sau formată de voi, acum este momentul ideal să vă ocupaţi mai mult de cei(le) mici. În cazul în care nu v-aţi extins deja familia, s-ar putea să vă gândiţi destul de serios la acest aspect în acest an.

În ianuarie, februarie şi martie, viața de familie este destul de dinamică. În cea mai mare parte a timpului, înseamnă că nu vă plictisiți acasă: aveți preocupări comune și evoluați frumos cu toții(ate). Alteori, s-ar putea ca spiritele să se încingă, dar nu este vorba de ceva serios. Ghidaţi energia aştrilor către primul dintre aceste două scenarii.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales din aprilie începând, încercaţi să monitorizaţi mai atent sănătatea copiilor. Dacă sunteţi născuţi(te) în acest semn și v-aţi dori să aduceţi pe lume un nou(ă) membru(ă) familiei, asiguraţi-vă că faceţi toate analizele care trebuie și că duceţi un stil de viață sănătos.

În iulie, august şi septembrie, s-ar putea ca relația voastră cu rudele partenerului(ei) să nu fie întotdeauna una armonioasă. De regulă, vă înțelegeți unii(ele) altora ciudățeniile, dar se poate ca în aceste luni să nu vă fie prea ușor să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă tolerantă și înțelegătoare. Străduiţi-vă să nu puneţi accentul pe diferențele dintre voi.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, nu mai întâmpinaţi probleme în raport cu copiii. Dacă s-au confruntat cu probleme de sănătate, ele se vor atenua, iar dacă comportamentul a fost problema, veţi observa progrese semnificative. În octombrie, încercaţi să nu lăsaţi chestiunile de ordin financiar să creeze unele probleme între voi și persoana iubită.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, familia, dar mai cu seamă copiii, ar trebui să se afle în fruntea listei voastre de priorități, cu atât mai mult dacă traversează o perioadă în care personalitatea lor se conturează, iar de implicarea voastră depinde creșterea lor armonioasă. În raport cu familia, daţi dovadă de maleabilitate.


Sănătate:
Zodia voastră se numără printre semnele zodiacale care n-au niciun motiv să-și facă probleme în ceea ce privește acest sector de viață. Aştrii vă mai păsuiesc un an până când își cer tributul și vă solicită să aduceţi schimbări de substanță în ceea ce privește stilul de viață și alimentație. Până atunci, încercaţi să faceţi unele mici modificări singuri(e).

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai exact cândva în perioada dintre a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, s-ar putea ca voi sau partenerul(a) să întâmpinați unele probleme de sănătate. Oricare ar fi scenariul, cert este că depindeți unul(a) de altul(a) pentru ajutor moral în această situație. Încercați să vă susțineți cât de mult puteți.

În aprilie, mai şi iunie, nu se anunță evenimente care v-ar putea afecta starea de spirit sau bunăstarea la nivel fizic. Este drept că în subteran se duc unele transformări care vizează modul în care priviţi lumea și pe ceilalți(lelalte). Dar ele au loc treptat și nu implică schimbări de macaz semnificative în atitudinea pe care o aveţi.

În iulie, august şi septembrie, dar mai ales în septembrie, s-ar putea ca unele evenimente să vă producă un răspuns emoțional foarte puternic. Acestea au legătură într-o anumită proporție cu persoana iubită și ar putea implica un moment de cumpănă în relația voastră. Ele vă vor face să vă puneţi niște întrebări și să luaţi unele decizii.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai cu seamă începând din decembrie, ar fi bine să preluaţi inițiativa unor modificări în ceea ce privește stilul vostru de viață și alimentație. S-ar putea să constatați că unele obiceiuri pe care le credeaţi sănătoase nu vă fac bine și că ar fi cazul să primiţi unele opinii avizate în acest sens. Informaţi-vă!

După cum puteți observa din paragrafele de mai sus, aştrii sunt destul de indulgenţi cu voi în acest an. Pe de-o parte, acest lucru se datorează faptului că sunteţi voi genul de persoane care au grijă de bunăstarea lor mentală și fizică. Dar spre sfârşitul anului vă arată totuși că ar mai fi anumite aspecte la care ar trebui să mai lucraţi.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS