Horoscopul anului 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 2020


Citiţi horoscopul anului 2020 pentru toate cele 12 zodii şi, în funcţie de zodia căreia îi aparţineţi, aflaţi care sunt principalele previziuni pentru sănătatea, dragostea şi cariera voastră în acest an. Acest deceniu promite să ne poarte departe, rezervându-ne multe aventuri de-a lungul anilor, dar ceea ce încearcă 2020 să ne transmită este faptul că avem nevoie totuși de anumite constante în viețile noastre și de un refugiu unde putem poposi mereu pentru a ne trage sufletul.


Previziunile astrologice ale anului 2020




Horoscop 2020, Berbec

Horoscop Berbec 2020

Dragoste şi cuplu:
Cât privește acest sector de viață, important de reținut ar fi faptul că anul 2020 este unul de control în care trebuie să aveţi grijă ca atitudinile sănătoase dobândite în anii trecuți pe plan social și sentimental să se mențină și în acest an. Uneori puteți avea tendința de a deraia de la ele, dar încercaţi să vă redresaţi și să vă aduceţi aminte ce nu a funcționat în trecut.

În ianuarie, februarie şi martie, se poate ca anturajul vostru să se trieze. Unele situații în care trebuia să se dea dovadă de sinceritate vă ajută să realizaţi cine anume merită să rămână lângă voi. Nu staţi lângă persoanele care își ascund lucruri importante.

În aprilie, mai şi iunie, lucrurile par să meargă bine, cel puțin până la mijlocul lunii aprilie. Atunci s-ar putea ca abilitățile voastre de comunicare să nu țină cu voi. Lăsaţi poate loc de interpretări, ceea este posibil să vă pună în situații complicate în plan social. Nu trebuie decât să aveţi mai multă grijă cum vă exprimaţi în circumstanțe sensibile.

În iulie, august şi septembrie, înţelegeţi că nu trebuie să amestecaţi cariera cu prietenia, că nu toţi oamenii cu care lucraţi vă sunt prieteni și că nu puteți derula întotdeauna afaceri de succes cu amicii. De asemenea, vă daţi seama că statutul social nu este un criteriu discriminatoriu când vine vorba de relații de prietenii.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, se prea poate ca nivelul de tensiune dintre voi și persoana dragă să fie destul de ridicat. Unii(le) nativi(e) ai(le) acestui semn își dau poate seama că nu pot avea încredere totală în partener sau că nu au idei similare cu privire la modul în care se întrebuințează finanțele la comun.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 este unul în care se mai închid unele uși care nu duceau niciunde. V-aţi străduit prea mult să aflaţi ce zace după ele, iar acum vă daţi seama în sfârșit că ar fi mai bine să renunţaţi și să încercaţi alte porți. În spatele lor vă așteaptă experiențe de pe urma cărora veţi învăța multe lucruri.






Bani şi carieră:
Sectorul profesional este unul dintre cele mai active astral și în anul 2020. Dar de data aceasta, provocările sunt și mai mari decât în 2019. Dar dacă reuşiţi să le transformaţi în oportunități, se poate să realizaţi extrem de multe lucruri pe parcursul acestui an. Încercaţi să vă adaptaţi situațiilor apărute și să încercaţi să le transformaţi în posibilități de evoluție.

În ianuarie, februarie şi martie, se poate ca unele planuri de viitor sau proiecte de grup să sufere unele modificări. Acestea se datorează faptului că nu aţi luat în considerare unele variabile care au influențat destul de mult parcursul lor. Este foarte important să le redresaţi.

În aprilie, mai şi iunie, ar fi bine să faceţi ceva în privința obiceiurilor voastre de consum. Se vor ivi oportunități financiare destul de importante, dar dacă nu încercaţi să reduceţi din cheltuieli, aţi putea sesiza că nu câştigaţi suficient pentru a vă întreține stilul de viață pe care îl practicaţi acum. Străduiţi-vă să și economisiţi câteva ceva.

În iulie, august şi septembrie, intervin unele evenimente pe plan profesional. Este posibil să constatați că vă este destul de greu să faceţi față presiunii la care sunteţi supuşi(se) la locul de muncă, iar responsabilitatea care vă revine atârnă destul de greu pe umerii voştri. Nu vă va fi deloc ușor în această perioadă, dar dacă perseveraţi, vă veţi demonstra valoarea.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, centrul vostru de interes ar trebui să se mute în direcția planurilor de viitor și a proiectelor de grup. Vă luaţi unele angajamente serioase pe acest plan și se vede că ştiţi ce vă doriţi. Ar putea să vă fie destul de greu la început să găsiţi oameni dispuşi să investească în ideile voastre, dar lucrurile se vor îndrepta.

După cum bine se poate vedea, anul 2020 vă provoacă să daţi dovadă de mai multă seriozitate în plan profesional. Şanse vor apărea, dar de cele mai multe ori ele vor sosi deghizate în încercări destul de serioase. Dacă daţi dovadă de profesionalism și eficiență, veţi reuși să le dezvăluiţi adevărata față și să profitați de ele așa cum trebuie.






Casă şi familie:
Ca în anul anterior, viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care vă creează probleme în 2020. Cu excepția unor perioade mai tensionate în raport cu rudele, vă bucuraţi de armonie pe acest plan și evoluaţi frumos împreună cu persoanele dragi. Comunicarea este cheia depășirii oricăror momente mai dificile în raport cu familia.

În ianuarie, februarie şi martie, nu se arată provocări la acest capitol. Vorbiţi pe limba celor dragi și nu duceţi lipsă de momente de calitate alături de ei. Merită menționat faptul că în ianuarie, rudele voastre apropiate din străinătate sau care locuiesc la mare depărtare de voi ori socrii ar putea juca un rol foarte important în viața voastră.

În aprilie, mai şi iunie, aţi putea experimenta unele tensiuni în raport cu rudele de sânge. Se poate să iasă la suprafață unele diferențe de mentalitate de care nu erai conştienţi(te) sau care nu reprezentau o problemă până acum.

În iulie, august şi septembrie, pot să apară unele momente de tensiuni între voi și membrii familiei de origine. De regulă, încercaţi să nu lăsaţi prăpastia dintre generații să își spună cuvântul, dar se prea poate ca de data aceasta să conducă la unele situații destul de greu de gestionat cu succes.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, nu se arată surprize pe acest plan, indiciu că perioada sărbătorilor de iarnă vă surprinde într-o stare bună, pozitivi și pregătiți să vă bucurați așa cum se cuvine unii de ceilalți. Gândiți-vă la unele rezoluții pentru anul care vine în legătură cu viața de familie. Unele modificări vă ajută să aveți o viață mai frumoasă.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, va așteaptă un 2020 liniștit pe acest plan. Vă înţelegeţi bine cu membrii familiei, fie ea de origine sau cea pe care v-aţi întemeiat-o voi. Este adevărat că pot apărea unele momente grele, dar ele nu reprezintă deloc o constantă. Trataţi-le ca pe niște momente trecătoare de la care aveţi ceva de învățat.






Sănătate:
Anul acesta nu se diferențiază prea mult de anul trecut în ceea ce privește nivelul de energie și tonusul mental de care veţi dispune. Este adevărat că ar putea apărea neplăceri, dar acestea sunt temporare și ușor de rezolvat dacă aduceţi unele mici modificări stilului vostru de viață și alimentație. Trebuie doar să fiţi dispuşi(se) să le faceţi la timpul potrivit.

În ianuarie, februarie şi martie, se poate să vă raportaţi mai des decât de obicei la trecut, ceea ce s-ar putea să vă accentueze unele frustrări și temeri. Nu lăsaţi astfel de gânduri să vă afecteze prea mult și nu le permiteţi să vă ghideze alegerile în ceea ce privește viitorul.

În aprilie, mai şi iunie, încercaţi să vă ocupaţi mai îndeaproape de acele tensiuni care mocnesc între voi și anumiți membri ai familiei. Cu toate că nu vă place să admiteți acest lucru, starea voastră de spirit depinde într-o măsură și de atmosfera de acasă, iar atunci aveţi ocazia s-o armonizaţi.

În iulie, august şi septembrie, s-ar putea ca dispoziția voastră dominantă să fie din nou una introspectivă și meditativă. Acest lucru nu este neapărat rău, atât timp cât vă ajută să vă consolidaţi starea de echilibru interior. Dacă nu face decât să vă alimenteze eventualele tendințe melancolice, căutaţi să vă găsiţi motive de a fi pozitivi(e).

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar în special în octombrie, s-ar putea să fiţi destul de apatici(e). Rezervele voastre de energie nu sunt la fel de generoase ca de obicei și trebuie să vă bazaţi mai mult pe automotivație. Acest lucru s-ar putea datora și faptului că aţi putea să întâmpinaţi unele probleme de cuplu care vă fac să vă piară cheful.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2020 vă face cunoștință cu o latură a personalității voastre cu care nu vă întâlniţi prea des. De regulă sunteţi vivaci(e), spontani(e) și orientaţi(te) către prezent, dar pare că tindeţi mai mult decât de obicei în acest an să priviţi în trecut și chiar să-i permiteți prea mult să influențeze peisajul actual.


Horoscop 2020, Taur

Horoscop Taur 2020

Dragoste şi cuplu:
Acest an nu vine la pachet cu surprize pe acest plan. Anul trecut, v-aţi mai confruntat cu probleme de fond în viața socială și este posibil ca ele să mai apară și în 2020. Acest lucru vă semnalează faptul că mai sunt chestiuni de rezolvat pe acest plan și că trebuie să faceţi ceva în privința lor. Un proces mai riguros de selecție al/a prietenilor/elor este recomandat.

În a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea ca ambițiile voastre profesionale sau sociale ori cele ale prietenilor/elor să conducă la o distanțare. Idealurile și viziunile voastre nu mai sunt compatibile și pot să creeze o ruptură între voi. Vedeţi dacă se mai poate face ceva.

În aprilie, mai şi iunie, s-ar putea să resimţiţi o ușoară stare de tensiune în plan social. Nu sunteţi siguri/e că puteți avea totală încredere în cei/le de lângă voi. S-ar putea ca această circumspecție să se dovedească a fi fost un/o aliat/ă de nădejde al/a vostru/astră în anumite circumstanțe. Căutaţi să vedeţi în cine puteți avea cu adevărat încredere.

În iulie, august şi septembrie, totul pare să meargă bine în plan sentimental și social. Vă obişnuiţi probabil cu ideea că trebuie să faceţi unele ajustări în sectorul din urmă, mai ales dacă v-aţi confruntat cu situații complicate în raport cu niște prieteni/e. Nu vă faceţi griji pentru că veţi cunoaște alte persoane alături de care puteți construi relații noi.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai cu seamă în octombrie, s-ar putea ca nativii/ele acestui semn care lucrează cu partenerul/a să resimtă dificultatea de a trasa limite clare între viața de familie și carieră. Pentru ca lucrurile să meargă bine între voi, este foarte important să nu amestecați cele două domenii de viață.

După cum se poate observa din rândurile de mai sus, anul 2020 nu este unul în care să aveţi de tras în sectorul de viață sentimentală sau în cel social. Cu toate acestea, vă va ajuta să vă daţi seama cine merită într-adevăr încrederea voastră. În felul acesta, vă permiteți să cultivaţi acele relații care pot evolua și care vă pot ajuta și pe voi să vă dezvoltați.






Bani şi carieră:
Acest an se arată a fi unul destul de dificil pentru nativii/ele născute în zodia Taur care lucrează peste graniţe sau pentru companii străine. Dar toate experiențele complicate prin care ar putea trece în acest an nu fac altceva decât să-i învețe pe toți/ate cei/le născuți/te în acest semn cât de mult contează să nu se oprească niciodată din învățat.

În primele trei luni ale acestui an, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în martie, s-ar putea să vă bată gândul să luaţi calea freelancingului, dar vă daţi seama totuși că mai aveţi de învățat până când vă puteți susține singuri/e din proiecte individuale. Înainte să faceţi o asemenea alegere, trebuie să luaţi în calcul toate variabilele.

În aprilie, mai şi iunie, nu se recomandă delegațiile în străinătate. S-ar putea să nu reuşiţi să obţineţi tot ceea ce v-aţi propus de pe urma lor. Odată ce ajungeţi acolo, trebuie să fiţi foarte bine pregătiţi/te pentru tot ceea ce presupun aceste călătorii. În prima jumătate a lui mai, aveţi grijă cu cheltuielile și nu intraţi în negocieri.

În iulie, august şi septembrie, vi se recomandă să vă înscrieţi la cursuri de perfecționare continuă sau de reconversie profesională, mai ales în cazul în care intenţionaţi să vă schimbaţi traiectoria în planul carierei. Vă va fi greu la început să ţineţi pasul cu toată informația, dar veţi recupera în timp. Proiectele de grup ar putea stagna o perioadă.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, lucrurile încep să reintre pe făgașul normal. Cariera voastră o reia din loc, la fel și planurile de viitor și proiectele de grup. Sunteţi, de asemenea, mai stăpâni/e pe cunoștințele voastre și faceţi progrese remarcabile din acest punct de vedere. Se prefigurează așadar un final de an reușit care vă ajută să puneţi bazele unui 2021 de succes.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, va așteaptă un an în care accentul trebuie să cadă pe pregătirea voastră profesională. Este drept că practica este foarte importantă, de neînlocuit chiar în anumite circumstanțe, dar trebuie să fiţi mereu la curent cu ce se întâmplă în domeniul vostru de activitate dacă vreţi să perseveraţi.






Casă şi familie:
Nici anul trecut, dar nici în acest an, viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care vă solicită prea mult. În mare, se poate spune că lucrurile merg chiar bine, vă înţelegeţi destul de bine cu cei/le dragi, iar atunci când mai apar momente tensionate, ele nu sunt decât ceva trecător. Provocările cele mai mari apar însă în raport cu rudele partenerului/ei.

În ianuarie, februarie şi martie, nu se întrevăd surprize pe acest plan. Ba mai mult, în primul trimestru al anului, vă înţelegeţi foarte bine cu rudele apropiate ale persoanei iubite, cu toate că părerile voastre nu se întâlnesc în unele puncte esențiale. Căutaţi așadar să cultivaţi acest gen de înțelegere, în ciuda diferențelor de mentalitate.

În aprilie, mai şi iunie, s-ar putea ca atmosfera să se schimbe în raport cu ei/le. Nivelul de tensiune crește și pot exista momente în care nu mai puteți face abstracție de unele lucruri. S-ar putea ca lucrurile să nu stea prea bine nici în ceea ce privește relația cu propriile rude aflate în străinătate sau stabilite la mare distanță de voi.

În iulie, august şi septembrie, dar mai cu seamă în prima jumătate a lui iulie, este posibil să se contureze unele pricini de ceartă în raport cu frații, surorile, verii și verișoare. În loc să aruncaţi gaz pe foc, mai bine aţi încerca să faceţi pe împăciuitorul/area. Dar din septembrie, pare să se liniștească apele între voi și apropiații/tele persoanei iubite.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, nu se anunță evenimente familiale neplăcute la orizont. Pare că vă bucuraţi de armonie pe acest plan și toleraţi fără prea mari eforturi diferențele de mentalitate dintre voi și cei/le dragi. Așadar, se poate spune că sărbătorile de iarnă vă surprind apropiați/te unul/a de celălalt/alaltă și doritori/are să profitați de timpul împreună.

După cum se poate vedea în paragrafele de mai sus, trebuie să vă lăsaţi orgoliul deoparte în 2020 și să vă apropiaţi de rudele partenerului/ei, chiar dacă nu aveți prea multe lucruri în comun. Faceţi-o de dragul persoanei iubite la început și apoi veţi descoperi singuri/e că există chestiuni în privința cărora sistemele voastre de referință se suprapun.






Sănătate:
Se anunță destul de multă activitate în planul acesta în acest an, dar că în anul precedent, provocarea este aceea de a continua să evoluaţi ca personalitate. În această privință, vi se oferă mai multe oportunități decât în 2019, iar beneficiile pe care le puteți extrage de pe urma unei abordări mature sunt substanțiale. Vă puteți dezvolta mult în acest an.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai ales în ianuarie și prima parte a lui februarie, s-ar putea ca liniștea voastră interioară să depindă de armonia atmosferei din cuplu. Așadar, dacă se conturează tensiuni între voi și persoana iubită, starea voastră de echilibru emoțional va răspunde la temerile și neliniștile pe care le experimentaţi pe acest plan.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales în mai și iunie, aţi putea să vă confruntați cu unele îndoieli în ceea ce privește sistemul vostru de valori, principii și credințe. Începeţi să vă întrebaţi dacă crezul după care vă ghidaţi vă va duce în direcția dorită. Unele evenimente cu impact emoțional puternic vă fac să-i aduceţi unele ajustări considerabile.

În iulie, august şi septembrie, continuaţi aceste căutări interioare. Deveniţi din ce în ce mai conştienţi/te de faptul că trebuie să adoptați o viziune matură asupra vieții, care admite nuanțe și alte perspective. Pentru nişte persoane ca voi care au crezut mereu că nu se vor abate de la sistemul lor de referință, această realizare este una foarte importantă.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, trebuie să aveţi grijă de sănătatea voastră emoțională și de cea fizică. În octombrie, s-ar putea să fiţi mai reactivi/e decât de obicei și aveţi o atitudine impulsivă cu privire la cele mai însemnate lucruri. Vă aduc însă cu botul pe labe unele chestiuni de cuplu. Partenerul/a are nevoie de sprijinul vostru în a se reface după o afecțiune mai grea.

După cum se poate deduce din rândurile de mai sus, 2020 vine la pachet cu teste de control care privesc nivelul de evoluție pe care l-aţi atins până acum. Supunându-vă unor probe valorile și principiile, vă daţi seama mai ușor dacă unele dintre ele nu se mai potrivesc peisajului actual al vieții voastre. Oamenii se schimbă, contrar celor spuse.


Horoscop 2020, Gemeni

Horoscop Gemeni 2020

Dragoste şi cuplu:
Zodia nașterii voastre se numără printre acele semne cărora anul acesta nu le rezervă prea multe surprize în plan social și sentimental. Cu toate acestea, ar putea interveni unele momente în care trebuie ca centrul vostru de interes să includă aceste domenii de viață, astfel încât relația cu partenerul(a) și prietenii(ele) să meargă într-o direcție sănătoasă.

În ianuarie, februarie şi martie, se continuă tendințele din ultimele trei luni ale lui 2019. Nu se arată provocări în viața socială și cea sentimentală. Reuşiţi să vă împărţiţi timpul echitabil între cele două domenii de viață, iar persoana dragă și grupul de prieteni(e) nu au motive să vă reproșeze că nu vă faceţi timp suficient pentru ei(le).

În aprilie, mai şi iunie, dar mai cu seamă începând din mai, aţi putea sesiza că voi și partenerii(ele) de cuplu nu vă ghidați după principii de viață și valori similare. Atât timp cât ele nu vă împiedică să evoluați în aceeași direcție, nu aveţi motive de îngrijorare, dar s-ar putea să sesizaţi faptul că unele diferențe vă afectează relația.

În iulie, august şi septembrie, trebuie să lucraţi în continuare la consolidarea legăturii dintre voi și cel(a) drag(ă), în special dacă urmăriţi ca el(a) să ajungă la un alt nivel. Din septembrie începând, sunteţi mai activi(e) pe plan social, dar s-ar putea ca nu toate prieteniile pe care le legaţi să fie unele care vor rezista testului timpului.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai ales în octombrie, s-ar putea să se înfiripe ceva între unii(le) nativi(e) ai(le) acestui semn și un/o coleg(ă) de muncă. Acest gen de relație vă va pune în dificultate în anumite momente, dar dacă sentimentele sunt sincere și de durată, cuplul pe care îl formaţi va face față tuturor acestor încercări mai mici sau mai mari.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 este unul în care trebuie să vă daţi seama că este mai importantă calitatea decât cantitatea, mai ales pe plan social. La nivel sentimental, este de reținut că trebuie să vă concentraţi pe deschidere și să încurajaţi constant la dialog. Doar în felul acesta veți rezista împreună.






Bani şi carieră:
Accentul se mută în 2020 din regiunea relațiilor profesionale în sfera finanțelor deținute și/sau câștigate de pe urma lor. Este foarte important așadar ca în acest an să exploataţi potențialul lor lucrativ și să încercaţi să descoperiţi împreună cu partenerul(a) de afaceri și/sau de viață, clienții(tele) și colaboratorii(arele) noi modalități de a genera profituri.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai ales cândva în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, aţi putea fi tentaţi(te) să vă asumaţi sarcini de serviciu ce implică tehnici sau cunoștințe pe care nu le stăpâniţi. Nu daţi înapoi, dar deschideţi-vă să primiţi critici constructive, dacă este nevoie.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales în prima jumătate a lui iunie, ar fi bine să nu cheltuiţi prea mult întrucât ocaziile de suplimentare a veniturilor s-ar putea să nu țină pasul cu achizițiile. De asemenea, de la sfârşitul lui aprilie încolo, puteți întâmpina tensiuni cu cei(le) cu care colaboraţi vizavi de unele oportunități de investiție.

În iulie, august şi septembrie, ar putea să se cultive această atmosferă încărcată. Cel mai probabil, problema constă în faptul că nu comunicați suficient pe marginea acestui subiect. În plus, s-ar putea să se manifeste unele lupte pentru putere în relația voastră, ceea ce accentuează și mai mult disensiunile pe tema financiară.

Cândva în octombrie, noiembrie şi decembrie, există riscul să ajungeți în sfârșit la o concluzie în ceea ce privește planurile voastre de investiție și valorificare a resurselor dobândite și/sau deținute unii(ele) în asociere cu ceilalți(lelalte). În felul acesta, vă permiteți să vă concentrați pe dezvoltarea unui plan de acțiune care să vă aducă profiturile scontate.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, acest an vine să vă testeze abilitățile de comunicare. S-ar putea să constatați că nu este chiar atât de ușor să le aplicaţi cu succes în plan profesional, acolo unde nu este suficient să legaţi conexiuni, ci trebuie să și găsiţi modalități prin care să le cultivaţi.






Casă şi familie:
În acest an, la fel ca în anul trecut, familia nu este un sector de viață în care să vă așteptați la schimbări majore. Ba mai mult, pare că totul merge destul de bine în acest sector, în afară de unele momente în care voi și cei(le) dragi trebuie să lăsați orgoliile deoparte și să încercați să vă înțelegeți unii(ele) pe ceilalți(lelalte). Altfel, pot apărea probleme de relaționare.

În ianuarie, februarie şi martie, s-ar putea contura unele probleme între voi și rudele partenerului(ei) din cauza faptului că proveniți din medii sociale diferite și nu vă înțelegeți unii(ele) altora punctele de vedere în anumite momente. Trebuie să treceți peste aceste diferențe, căci altfel își vor pune serios amprenta pe relația voastră. Faceți unele concesii.

În aprilie, mai şi iunie, nu apar surprize pe acest plan. Dacă apar totuși tensiuni, acestea sunt trecătoare și fac parte din iminentul vieții de zi cu zi. Încercaţi așadar să nu le acordaţi o mai mare importanță decât merită și nu ţineţi supărarea. În caz contrar, s-ar putea ca lucrurile să meargă într-o direcție pe care nu ar fi luat-o altfel.

În iulie, august şi septembrie, se continuă starea de armonie pe acest plan. Vă înţelegeţi bine atât cu membrii(ele) familiei de origine, cât și cu cei(le) din cea pe care v-aţi întemeiat-o voi. La fel de bine merg lucrurile și cu rudele prin alianță, alături de care descoperiţi lucruri în comun și chestiuni asupra cărora puteți cădea ușor la învoială.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai cu seamă în octombrie, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn care sunt într-o familie tânără să nu aibă parte de prea mult succes dacă se decid să devină părinţi. De asemenea, cuplurile care au deja copii ar trebui să fie mai atente la sănătatea celor mici, pentru că este mai fragilă perioada aceasta.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, va așteaptă un an fără dureri de cap în plan familial. În ciuda diferențelor inerente dintre voi, reușiți să găsiți lucruri care vă aduc mai aproape și construiți cu succes pe fundația solidă pe care v-o oferă. Încercaţi să cultivați o relație și mai deschisă în care se încurajează constant la dialog.






Sănătate:
Sănătatea rămâne unul dintre subiectele fierbinţi și în acest an. Într-adevăr, posibile schimbări întâmpinate pe acest plan nu vor fi foarte mari. Dar dacă aceasta este o veste bună în ce privește eventualele neplăceri medicale cu care v-aţi putea confrunta în 2020, faptul că nu prea sunteţi voi dispuşi(se) să schimbaţi câte ceva nu este prea bine.

În ianuarie, februarie şi martie, aţi putea da dovadă de unele puseuri de încăpățânare care nu vă fac deloc bine. De regulă, sunteţi nişte persoane flexibile, dar veţi surprinde în anumite momente prin episoade în care persistaţi cu obstinație în tipare de gândire coercitive și învechite. În plus, vă preocupă prea mult întrebări existențiale fără răspuns.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales în mai și iunie, ar putea avea loc evenimente cu impact emoțional puternic ce vă supun unui adevărat test sistemul de valori, principii și credințe. S-ar putea să constatați că crezul vostru personal v-a condus în niște direcții greșite și că ar fi cazul să vă maturizaţi în ceea ce privește unele aspecte.

În iulie, august şi septembrie, dar mai cu seamă în iulie și august, se arată o perioadă în care reflectaţi adânc la direcția în care ar fi cel mai bine să vă dezvoltați. Vă calculaţi atent orice mișcare, nu vă aruncaţi cu capul înainte și gândiţi în perspectivă. Dar cu toate acestea vă confruntați cu unele temeri în legătură cu dezvoltarea voastră personală.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar în special în octombrie, s-ar putea să vă simţiţi destul de epuizaţi(te). Aţi avut de făcut multe alegeri importante în lunile anterioare, iar stresul resimțit din această cauză pare să-și spună cuvântul, mai ales în ceea ce privește pofta de viață și capacitatea voastră de a vă bucura de ceea ce are să vă ofere prezentul.

Dacă ar fi să facem sumarul paragrafelor de mai sus, am spune că acest an vine să consolideze demersurile anilor anteriori cu privire la felul în care priviţi viața și abordaţi momentele de cumpănă și turnură cu care vă întâlniţi. Deciziile pe care le veţi lua vă vor pune pentru moment în dificultate, dar veţi face alegerile potrivite.


Horoscop 2020, Rac

Horoscop Rac 2020

Dragoste şi cuplu:
În anul 2019 cele două domenii de viață par să nu vă fi dat prea multe bătăi de cap, dar au avut grijă să prefigureze faptul că în acest an, va trebui să acordaţi mai multă atenție planului social și celui sentimental. Provocările cu care vă veţi întâlni nu vă vor încerca prea greu, dar va trebui să faceţi unele schimbări importante în aceste sectoare de viață.

În ianuarie, februarie şi martie, se poate să apară unele transformări neașteptate în viața voastră socială. Ele apar din cauza faptului că unele relații de prietenii nu sunt chiar atât de stabile pe cât v-aţi fi așteptat. Aţi fi mizat că anumite persoane nu vă vor demonstra niciodată faptul că sunt prezențe trecătoare în viața voastră, dar realitatea vă arată altceva.

În aprilie, mai şi iunie, este posibil ca aspectul financiar să aibă o influență destul de mare asupra relației de cuplu. Modul în care partenerul(a) sau voi înțelegeți să vă gestionați bugetul și efectul acestuia asupra relației voastre s-ar putea să fie mai puternic decât v-aţi fi așteptat. Încercaţi să ajungeți la un acord în această privință.

În iulie, august şi septembrie, se continuă provocările în viața sentimentală. Vă daţi seama că problemele au rădăcini mai adânci decât aţi crezut la început. Voi sau persoana iubită aveți tendința să ascundeți anumite lucruri sau să vă feriți să le spuneți celui(ei) drag(i) de teama reacției sale. Amintiţi-vă că nu daţi niciodată greș cu adevărul.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, se dorește ca voi și partenerul(a) să vă armonizați atitudinile în planul casnic și în familie. Părerile diferite despre cum se conduce o gospodărie sau cum se gestionează problemele domestice vă pot împiedica să faceți front comun atunci când situația o cere. Trebuie să formați o echipă.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, se arată un an în care trebuie să lucraţi serios la relația de cuplu. Voi și persoana iubită sunteți deficitari la unele aspecte și trebuie să știți cu claritate cum și-ar dori cel(a) drag(ă) să acționați în anumite circumstanțe și care sunt nevoile sale. În felul acesta, veți forma un cuplu de durată.






Bani şi carieră:
Sectorul acesta de viață se numără printre ariile voastre de interes și în acest an, dar accentul cade pe capacitatea voastră de a lega relații profesionale durabile care vă permit vouă și tuturor celor implicați(te) să evoluați în direcția potrivită. Iar dacă le faceți să meargă, nu vă va fi prea greu cu siguranță să le aduceți în punctul în care să genereze profiturile dorite.

În ianuarie, februarie şi martie, recomandat ar fi să vă înscrieţi la un curs de perfecționare continuă, atât pentru a ține pasul cu ceilalți(lelalte) cu care colaboraţi, dar și pentru a vă deschide orizonturile și a cunoaște alte persoane cu care puteți închega legături profesionale puternice. Iar cea mai bună metodă de intra în contact cu ele este aceasta.

În aprilie, mai şi iunie, s-ar putea ca parteneriatele profesionale deja avute pe rol să întâmpine unele dificultăți, iar cele care se încheagă în această perioadă ar putea resimți unele obstacole la început. Vă vine greu să vă sincronizați, poate din lipsa unei comunicări eficiente, care ia în calcul diferențele dintre voi și le transformă în avantaje.

În iulie, august şi septembrie, nu este indicat să întreprindeţi călătorii de afaceri peste granite sau la distanțe prea mari de casă. S-ar putea ca obiectivele propuse să nu se îndeplinească ori există riscul ca delegațiile să sufere amânări sau altfel de dificultăți care vă fac să pierdeţi unele ocazii de a vă întâlni cu persoane foarte importante.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, puteți avea impresia că evoluția voastră pe plan profesional stagnează. Acest lucru se datorează faptului că nu se susține ritmul de până acum. Recomandat ar fi să nu daţi înapoi, ci să mergeţi înainte. Altfel, se prea poate să pierdeţi o bună bucată din progresele înregistrate până acum.

După cum se vede din rândurile acestea, anul 2020 nu este unul tocmai lipsit de încercări la nivel profesional, dar este dinamic și ofertant dacă trataţi eventualele obstacole ca pe niște provocări de a reuși. În fond, nu ține decât de viziunea voastră personală dacă reuşiţi să treceţi peste ele și să vă dezvoltați sau le lăsaţi să vă afecteze.






Casă şi familie:
În acest an, la fel ca în cel trecut, nu se poate spune că treceţi prin situații dificile pe acest plan. În cea mai mare parte a timpului, vă înţelegeţi de minune cu toți(ate) cei(le) dragi și aveţi parte de momente de calitate alături de ei(le). Este drept că mai pot interveni conflicte, dar încercaţi să nu le exageraţi proporțiile. Altfel, se poate ajunge mult prea departe.

În ianuarie, februarie şi martie, căutaţi să nu nu exageraţi potențialul de tensiuni între voi și rudele partenerului(ei). Dacă voi și persoana iubită întâmpinați probleme, ideal ar fi să nu îi implicați pe părinți sau alți(te) apropiați(te) în treburile voastre.

În aprilie, mai şi iunie, s-ar putea ca lucrurile să meargă destul de bine între voi și cei(le) dragi. Vă înţelegeţi bine atât cu familia de origine, cât și cu partenerul(a) și copiii sau rudele persoanei iubite. Atât timp cât daţi dovadă de toleranță pe acest plan, eventualele diferențe de mentalitate dintre voi nu vor părea chiar atât de mari.

În iulie, august şi septembrie, s-ar putea să resimţiţi o oarecare tensiune între voi și cei(le) dragi. Se poate să nu fie vorba de ceva serios sau ceva care se manifestă prea des, dar este evident că în adâncul relației voastre clocotesc unele nemulțumiri și supărări. Bine ar fi să discutați despre ele pentru a nu ajunge la suprafață.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, ar putea apărea unele probleme în familia voastră și a partenerului(ei). S-ar putea să fie vorba de niște situații mai dificile cu copiii care vă provoacă să schimbați ceva la stilul vostru de a-i creşte. Nu lăsați lucrurile să meargă într-o direcție sau alta fără să interveniți la timp. În caz contrar, vor merge în mai rău.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 nu va aduce mari surprize pe acest plan, dar vă provoacă să schimbaţi câte ceva în acele domenii ale vieții de familie care nu au mers în direcția potrivită. Încercaţi să vedeţi ce anume funcționează defectuos și propuneţi-le celor dragi să lucrați la acele aspecte pe parcursul anului.






Sănătate:
Acest an nu vă pregătește același gen de provocări cu care v-aţi confruntat în anul anterior. Nivelul vostru de energie nu mai este la mâna aştrilor, dar capacitatea voastră de a face față diverselor presiuni din 2020 pare a fi puţin afectată. Descoperiţi în voi puteri latente de care nu vă credeaţi în stare și aflaţi că sunteţi mult mai puternici(e) decât aţi fi crezut.

În ianuarie, februarie şi martie, unele evenimente importante schimbă ceva la felul în care priviţi lumea. Aceste transformări vin, în primă fază, sub forma unor dezamăgiri, dar vă daţi seama încetul cu încetul că erau niște alarme de trezire mai mult decât necesare.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai cu seamă în a doua parte a lui mai și în iunie, manifestaţi unele ezitări. Ies la suprafață unele temeri, sunteţi mai puțin încrezători(oare) în forțele proprii, anumite evenimente din cuplu vă testează rezistența armoniei conjugale. În cele din urmă, vă regăsiţi forța, dar nu fără să traversaţi ape învolburate.

În iulie, august şi septembrie, dar mai ales începând cu a doua jumătate a lui iulie, lucrurile încep să intre pe făgașul normal. Simţiţi că recăpătaţi ușor-ușor controlul asupra modului în care evoluează planurile voastre, ceea ce vă motivează și vă oferă mai multă siguranță în voi. Aţi învățat multe din lunile trecute și sunteţi pe calea cea bună.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai cu seamă din decembrie încolo, vă desprindeţi treptat de unele atașamente care nu v-au făcut bine sau chiar v-au împiedicat să evoluaţi în direcția potrivită. Daţi primele semne că v-aţi decis în sfârșit să luaţi distanță de la unii oameni la care ţineţi, dar a căror influență nu era cea mai bună pentru voi.

După cum se poate deduce din rândurile acestea, anul 2020 aduce schimbări necesare în viața voastră. Vă demonstrează că unele lucruri ar trebui lăsate în trecut pentru că viitorul să fie unul demn de eforturile voastre. Vă despărţiţi de oameni, lucruri și situații care nu mai rezonează cu voi și descoperiţi că aveţi forța necesară să rupeţi aceste legături toxice.


Horoscop 2020, Leu

Horoscop Leu 2020

Dragoste şi cuplu:
Anul trecut a fost unul destul de dinamic și pe alocuri greu pentru nativii(ele) acestui semn aflați(te) la început de relație sau în căutarea unui(ei) partener(e). Pare că în acest an lucrurile s-au mai liniștit pentru ei(le), iar cuplurile consacrate abia primesc o mostră din ce îi așteaptă în 2021. Anul 2020 este unul în care se pregătește terenul pentru schimbări importante.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai cu seamă în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, se poate să daţi înapoi când vine vorba despre implicarea voastră în cuplul pe care îl formaţi acum. Vă deranjează ceva în legătură cu atitudinea partenerului(ei) vizavi de bani sau vi se pare că nu este întru-totul sincer(ă) cu voi.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales în a doua jumătate a lui mai și în iunie, s-ar putea să nu fiţi la fel de activi(e) pe plan social ca de obicei. Acest lucru se datorează faptului că unele relații de prietenie schimbă macazul într-un mod în care nu vă aşteptaţi. Într-un final, deznodământul va fi însă unul benefic pe termen lung.

În iulie, august şi septembrie, tocmai ieşiţi dintr-o perioadă dificilă pe plan relațional. În schimb, vă e mai clar ca niciodată care sunt ingredientele unei relații reușite în ceea ce vă privește. Vă daţi seama de ce aveţi nevoie pentru a avea parte de un cuplu funcțional. În felul acesta, ştiţi exact unde ar mai trebui să lucraţi voi și persoana iubită.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, centrul de interes se mută definitiv în sectorul relațional. Acest lucru este cu atât mai evident în perioada sărbătorilor, atunci când și timpul vă permite să vă concentraţi mai mult pe voi și pe cel(a) drag(ă). Aveți de lucrat la relația de cuplu pentru ca toate să meargă așa cum vă doriți și sunteți pe drumul cel bun.

După cum se poate citi din rândurile de mai sus, anul 2020 aduce maturizare și responsabilizare în plan social și sentimental, dar mai ales în sectorul de viață din urmă. Provocările principale apar mai târziu, în anul următor, dar dacă vă apucați de ele din timp, veţi constata că încercările cu care vă veţi întâlni în 2021 nu sunt copleșitoare.






Bani şi carieră:
În cazul nativilor(elor) din zodia Leu, se anunță un an 2020 extrem de activ pe acest plan. Volumul de muncă, la fel ca şi anul trecut, este destul de mare, ceea ce înseamnă că trebuie să daţi dovadă de un randament cel puțin la fel de mare. Poate că recompensele nu vor veni pe cât de repede v-aţi dori, dar lucrurile se mișcă și primiţi validări că mergeţi în direcția potrivită.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai exact cândva în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, se arată unele discuții în contradictoriu cu partenerul(a) de afaceri, clienții(te) și/sau colaboratorii(are) cu privire la unele aspecte financiare. Este important ca încă de la început să vă faceți înțeleși(se) ce așteptați.

În aprilie, mai şi iunie, sarcinile care vi se deleagă nu sunt numai numeroase, ci și destul de grele, indiciu că trebuie să daţi dovadă de eficiență și să fiţi productivi(e). S-ar putea ca, în anumite momente, să vă dea destul de multe bătăi de cap, dar veţi vedea că o veţi scoate la capăt și veţi lăsa impresia de buni(e) profesionişti(ste).

În iulie, august şi septembrie, ar fi recomandat ca voi și cei(le) cu care derulați afaceri să nu faceți investiții până când nu sunteți siguri(e) că riscurile la care vă expuneți sunt minime. În caz contrar, s-ar putea să încasați unele pierderi financiare însemnate. De asemenea, se recomandă să vă gândiţi la posibilitatea unor cursuri avansate în domeniu.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, lucrurile par să se așeze. Apar mai multe oportunități financiare decât în restul anului, comunicaţi mai eficient cu cei(le) cu care desfăşuraţi activități profesionale, iar randamentul vostru pare să fie la fel de mare ca în restul anului. Ba mai mult, chiar s-ar putea să culegeţi din primele roade ale muncii de peste an.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, este important să vă înarmaţi cu multă putere de muncă la începutul anului 2020. S-ar putea să vă lipsească nivelul de admirație și apreciere vădite de care vă bucuraţi de obicei, dar nu vă temeţi totuși pentru că vin și confirmările că vă îndreptaţi în direcția unei promovări sau a unei măriri salariale.






Casă şi familie:
Zodia nașterii voastre se numără printre acele semne care nu experimentează neplăceri pe acest plan în acest an. Dacă anul trecut se poate să vă fi confruntat cu unele situații mai speciale în raport cu copiii, de data aceasta sunteţi destul de protejaţi(te) pe acest plan. Încercaţi să cultivaţi obiceiurile sănătoase de educare a copiilor dezvoltate în anii anteriori.

În ianuarie, februarie şi martie, nu aveţi motive să vă faceţi griji că viața de familie vă va da prea multe bătăi de cap. Ba dimpotrivă, s-ar putea să vă înţelegeţi destul de bine cu apropiații(tele), dar mai ales cu rudele partenerului(ei). Se prea poate chiar să plecați într-o vacanță împreună sau să vă invite să îi/le vizitați în cazul în care locuiesc departe de voi.

În aprilie, mai şi iunie, se menține aceeași stare bună pe acest plan. Vă înțelegeți fără să vă spuneți prea multe vorbe, treceți cu bine peste acele aspecte care vă pun în dificultate și nu întâmpinați greutăţi în a vă tolera micile diferențe. În luna mai, joacă un rol important în viața voastră persoanele autoritare din mediul familial.

În iulie, august şi septembrie, ar putea plana o stare de conflict asupra relației voastre cu familia de origine a partenerului(ei). S-ar putea ca lucrurile să nu degenereze în conflict, dar resimţiţi faptul că există o răceală între voi. Gândiţi-vă ce aţi putea schimba la situația actuală în așa fel încât să nu existe riscul să ajungeți la conflicte.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, ar putea interveni unele probleme de comunicare în familie. De asemenea, dacă apar situații tensionate între voi și membrii(ele) familiei, nu mai implicați alte rude în chestiunile voastre. Altfel, deși intențiile lor sunt bune, se poate ajunge prea departe, iar situația se poate înrăutăți destul de mult.

După cum se poate constata din rândurile de mai sus, anul 2020 este unul uşor pentru voi din acest punct de vedere. Lucrurile merg în direcția potrivită, faceţi progrese în relație cu cei(le) dragi, dar doar dacă observaţi la timp care sunt aspectele unde sunteți deficitari(e). Profitaţi de atmosfera liniștită a acestui an pentru a vă pune viața de familie în ordine.






Sănătate:
Sănătatea rămâne una dintre prioritățile voastre în acest an. Provocările care au început să se contureze în a doua parte a anului trecut se accentuează acum, indiciu că trebuie să luați atitudine degrabă. În caz contrar, eventualele afecțiuni care vă creează probleme riscă să se cronicizeze și să nu mai puteți scăpa de ele decât cu eforturi mari. Faceți ceva în acest sens.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea să vă confruntați cu unele evenimente de cuplu care își pun amprenta pe liniștea voastră interioară. Vă daţi seama că trebuie să reluaţi unele discuții cu partenerul(a) cu privire la anumite limite peste care niciunul(a) dintre voi să nu treacă.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai cu seamă în mai și iunie, se arată unele probleme de sănătate care vizează sistemul osos. Se poate să fie vorba de unele dureri de articulații sau de spate care vă dau constant târcoale. Nu le ignoraţi pentru că există riscul să se instaleze permanent și să vă dea mari bătăi de cap în viitor.

În iulie, august şi septembrie, vă tulbură iar unele chestiuni de natură personală, generate cel mai probabil de ceva care se întâmplă pe plan relațional. Acestea vă accentuează unele frustrări sau angoase pe care le-aţi ascuns și cărora nu le-aţi mai dat atenție de multă vreme. Ar fi cazul să le înfruntaţi curajos.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai ales din decembrie începând, vă simţiţi mai bine la nivel fizic și mental. În cel mai bun caz, acest lucru se datorează faptului că v-aţi ocupat îndeaproape de acele chestiuni care vă supărau pe aceste planuri. În caz contrar, nu va fi vorba decât de ceva temporar, iar problemele întâmpinate se vor întoarce.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 nu va fi unul ușor din acest punct de vedere. Nivelul vostru de energie nu se află la cele mai ridicate cote, iar perspectiva voastră optimistă asupra vieții este adeseori pusă la încercare. Ţineţi cont însă de faptul că aveţi nevoie de un tonus mental bun pentru a trece cu bine peste toate aceste provocări substanțiale.


Horoscop 2020, Fecioară

Horoscop Fecioară 2020

Dragoste şi cuplu:
Anul trecut se pare că nu aţi avut parte de prea multe motive pentru ca viața de cuplu să vă preocupe prea mult. În acest an se schimbă lucrurile, mai ales în ceea ce îi/le privește pe acei(le) nativi(e) ai(le) acestui semn care sunt în căutarea unui(ei) partener(e) sau au pus de curând bazele unei relații. Vor trece prin foc și spadă pentru a-și întări relația.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, se poate ca relația cu partenerul(a) să nu meargă în direcția cea mai bună. Este nevoie de implicare din partea amândurora pentru a vedea ce anume riscă să nu o facă funcțională pe viitor.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales începând cu a doua jumătate a lui mai, s-ar putea ca voi sau partenerul(a) să vă înfruntați cu o problemă de sănătate care poate pune la început presiune pe relația de cuplu. Vestea bună este că lucrurile se vor îndrepta, dar vă veți da seama cât de important este să vă fiți aproape în momentele grele.

În iulie, august şi septembrie, provocările continuă pentru acei(le) nativi(e) ai(le) acestui semn care abia au cunoscut pe cineva sau sunt pregătiți(te) să înceapă un nou capitol pe acest plan. Tracul sau amintirile neplăcute din relațiile anterioare le pot pune unele piedici la început, la care trebuie să lucreze intens în această perioadă.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, pare că se revine încetul cu încetul pe făgașul normal. Se curăță terenul de traumele trecutului și vă deschideţi mai ușor unui(ei) nou(ă) partener(e) sau vă simţiţi gata să treceţi la nivelul următor cu persoana alături de care formaţi de ceva timp un cuplu. Sunt încă lucruri la care mai trebuie să lucraţi, dar vă daţi seama încotro s-o luaţi.

Din câte se poate constata din paragrafele de mai sus, anul 2020 este un an în care se face loc unei noi iubiri în viețile Fecioarelor care au avut destul de mult de pătimit în anii trecuți pe acest plan. Înfruntându-şi amintirile dureroase, ajung să se iubească mai mult pe sine și în acest fel, să se deschidă mai mult perspectivei unei alte relații.






Bani şi carieră:
Sectorul profesional și cel financiar nu se numără printre acelea care vă dau bătăi de cap prea mari în 2020, dar există totuşi perioade în care vă pun în dificultate și vă provoacă să găsiţi cele mai bune soluții. Dacă daţi dovadă de determinare și nu renunţaţi în momentele grele, este posibil să faceţi progrese însemnate în direcția obiectivelor voastre.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai ales cândva în perioada cuprinsă între a doua parte a lui februarie și prima jumătate a lui martie, s-ar putea să constatați că nu toți(ate) cei(le) cu care derulaţi afaceri trag la fel de mult la căruță. Unii(ele) s-ar putea să șomeze și se așteaptă să faceţi voi câte ceva din munca lor.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai cu seamă în mai și iunie, există riscul ca această practică să se facă resimțită iarăși. Este evident faptul că trebuie să luaţi măsuri și să rediscutați anumite limite. Este drept că volumul de muncă este mare în această perioadă, dar dacă nu sunteţi trataţi(te) cu respect, se va ajunge să se profite de voi.

În iulie, august şi septembrie, dar mai exact în septembrie și octombrie, nu este recomandat să vă implicaţi în negocieri care vizează stabilirea de onorarii sau alte aspecte financiare ale unor colaborări. Dacă nu le puteți evita, măcar încercaţi să nu bateţi în cuie ofertele pe care le discutați. Cu siguranță mai sunt alte aspecte pe care vă puteți concentra.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, lucrurile încep să se mai așeze. Pare că aţi reușit să schimbaţi dinamica forțelor în bine și nu mai aveţi parte de riscuri financiare. Își dau drumul încetul cu încetul și unele proiecte care evoluau mai greu și despre care credeaţi că nu o să o ia din loc prea curând. Este clar că finalizaţi anul cu succes.

După cum se poate vedea din rândurile de mai sus, anul 2020 vine la pachet cu numeroase şanse să vă maturizaţi din punct de vedere profesional și să descoperiţi modalități prin care să vă recăpătaţi autoritatea în parteneriatele în care activaţi. Luptele pentru putere nu au încetat, dar aţi înclinat balanța în favoarea voastră.






Casă şi familie:
Copiii ar trebui să reprezinte centrul vostru de interes în 2020. Dacă anul trecut aţi avut ca provocare să vă puneţi ordine în viața de familie, fie ea de origine sau formată de voi, acum este momentul ideal să vă ocupaţi mai mult de cei(le) mici. În cazul în care nu v-aţi extins deja familia, s-ar putea să vă gândiţi destul de serios la acest aspect în acest an.

În ianuarie, februarie şi martie, viața de familie este destul de dinamică. În cea mai mare parte a timpului, înseamnă că nu vă plictisiți acasă: aveți preocupări comune și evoluați frumos cu toții(ate). Alteori, s-ar putea ca spiritele să se încingă, dar nu este vorba de ceva serios. Ghidaţi energia aştrilor către primul dintre aceste două scenarii.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales din aprilie începând, încercaţi să monitorizaţi mai atent sănătatea copiilor. Dacă sunteţi născuţi(te) în acest semn și v-aţi dori să aduceţi pe lume un nou(ă) membru(ă) familiei, asiguraţi-vă că faceţi toate analizele care trebuie și că duceţi un stil de viață sănătos.

În iulie, august şi septembrie, s-ar putea ca relația voastră cu rudele partenerului(ei) să nu fie întotdeauna una armonioasă. De regulă, vă înțelegeți unii(ele) altora ciudățeniile, dar se poate ca în aceste luni să nu vă fie prea ușor să vedeți lucrurile dintr-o perspectivă tolerantă și înțelegătoare. Străduiţi-vă să nu puneţi accentul pe diferențele dintre voi.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, nu mai întâmpinaţi probleme în raport cu copiii. Dacă s-au confruntat cu probleme de sănătate, ele se vor atenua, iar dacă comportamentul a fost problema, veţi observa progrese semnificative. În octombrie, încercaţi să nu lăsaţi chestiunile de ordin financiar să creeze unele probleme între voi și persoana iubită.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, familia, dar mai cu seamă copiii, ar trebui să se afle în fruntea listei voastre de priorități, cu atât mai mult dacă traversează o perioadă în care personalitatea lor se conturează, iar de implicarea voastră depinde creșterea lor armonioasă. În raport cu familia, daţi dovadă de maleabilitate.






Sănătate:
Zodia voastră se numără printre semnele zodiacale care n-au niciun motiv să-și facă probleme în ceea ce privește acest sector de viață. Aştrii vă mai păsuiesc un an până când își cer tributul și vă solicită să aduceţi schimbări de substanță în ceea ce privește stilul de viață și alimentație. Până atunci, încercaţi să faceţi unele mici modificări singuri(e).

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai exact cândva în perioada dintre a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, s-ar putea ca voi sau partenerul(a) să întâmpinați unele probleme de sănătate. Oricare ar fi scenariul, cert este că depindeți unul(a) de altul(a) pentru ajutor moral în această situație. Încercați să vă susțineți cât de mult puteți.

În aprilie, mai şi iunie, nu se anunță evenimente care v-ar putea afecta starea de spirit sau bunăstarea la nivel fizic. Este drept că în subteran se duc unele transformări care vizează modul în care priviţi lumea și pe ceilalți(lelalte). Dar ele au loc treptat și nu implică schimbări de macaz semnificative în atitudinea pe care o aveţi.

În iulie, august şi septembrie, dar mai ales în septembrie, s-ar putea ca unele evenimente să vă producă un răspuns emoțional foarte puternic. Acestea au legătură într-o anumită proporție cu persoana iubită și ar putea implica un moment de cumpănă în relația voastră. Ele vă vor face să vă puneţi niște întrebări și să luaţi unele decizii.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai cu seamă începând din decembrie, ar fi bine să preluaţi inițiativa unor modificări în ceea ce privește stilul vostru de viață și alimentație. S-ar putea să constatați că unele obiceiuri pe care le credeaţi sănătoase nu vă fac bine și că ar fi cazul să primiţi unele opinii avizate în acest sens. Informaţi-vă!

După cum puteți observa din paragrafele de mai sus, aştrii sunt destul de indulgenţi cu voi în acest an. Pe de-o parte, acest lucru se datorează faptului că sunteţi voi genul de persoane care au grijă de bunăstarea lor mentală și fizică. Dar spre sfârşitul anului vă arată totuși că ar mai fi anumite aspecte la care ar trebui să mai lucraţi.


Horoscop 2020, Balanţă

Horoscop Balanţă 2020

Dragoste şi cuplu:
Nu vă număraţi printre zodiile greu încercate pe acest plan. Se poate spune chiar că vă număraţi printre norocoșii(asele) cărora acest an nu le aduce mari provocări pe acest plan. Comportamentele relaționale sănătoase pe care le-aţi dezvoltat anul trecut se mențin și în 2020 și pentru că aştrii nu vă presează deloc, puteți dezvolta unele noi.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, s-ar putea ca nativii(ele) care își doresc să-și revitalizeze relația de cuplu sau să o ducă la următorul nivel, adică să-și mărească familia, ar putea să se confrunte cu unele obstacole. Nu este însă vorba de ceva serios.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales din a doua jumătate a lui mai încolo, s-ar putea ca părinții voştri sau ai(le) partenerului(ei) să se implice prea mult în bucătăria internă a relației voastre, în special dacă unul(a) dintre voi îi invită să facă acest lucru sau poate sunteți părinți tineri. Ar fi indicat să trasați unele limite totuși în astfel de momente.

În iulie, august şi septembrie, totul pare să meargă ca la carte. Relațiile aflate la început de drum evoluează natural, iar impedimente din partea aştrilor nu apar în calea lor. Cele consacrate se mișcă și ele în direcția potrivită și ambii parteneri își oferă spațiul necesar pentru a se dezvolta armonios. Nu se arată probleme serioase.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, se poate ca spiritele să se încingă mai des decât de obicei în cuplu. Pare că partenerul(a) este mai interesat(ă) să-și atingă propriile obiective și că undeva pe parcurs a pierdut din vedere scopurile comune. Prin spiritul vostru de împăciuitori(are), puteți să îi reamintiţi care sunt acele idealuri pe care v-ați propus împreună să le urmăriți.

Din câte se poate vedea din rândurile de mai sus, acest an nu este unul în care au loc transformări substanțiale în plan sentimental. Mai degrbă este vorba de o reglare a partenerilor(elor) pe aceeași frecvență, iar perioadele în care nu sunteți în sincron nu sunt altceva decât episoade trecătoarele, pe care reușiți să le traversați fără prea mari probleme.






Bani şi carieră:
Acest an nu se arată a fi unul în care aveţi parte de prea multe surprize pe acest plan. S-ar putea, mai degrabă, să fie vorba de continuarea unor proiecte începute în 2019 sau cu câțiva ani înainte ori de dezvoltarea altora în curs de ceva vreme. În orice caz, cert este că lucrurile merg de cele mai multe ori conform planului. În mare, vă merge bine.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai ales în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, bine ar fi să nu implementaţi proiecte care vizează monetizarea unor pasiuni personale. Se poate ca aceste inițiative să implice mai multe riscuri decât potențiale beneficii în stadiul în care se află în lunile acestea.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales în mai și iunie, primiţi sarcini de serviciu care v-ar putea pune în dificultate. Unde mai puneţi că și responsabilitatea care atârnă pe umerii voştri este destul de mare. Merită însă menționat faptul că le veţi duce cu bine la îndeplinire, dar trebui să vă gândiţi la unele ateliere de perfecționare continuă.

În iulie, august şi septembrie, s-ar putea ca randamentul de care daţi dovadă să nu fie cel mai ridicat. Cel mai probabil este vorba de oboseala pe care o resimţiţi din prima parte a lui 2020 și de care nu aţi reușit să scăpaţi. Poate că dacă aţi aduce unele modificări stilului vostru de viață, aţi reuși să susţineţi mai eficient ritmul de muncă ce vă este solicitat.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai ales în octombrie, v-aţi putea confrunta cu unele probleme financiare. Cauza lor ar putea fi mai mult a obiceiurilor voastre de consum decât a unor plăți neașteptate. Dacă aţi reuși să faceţi unele ajustări din acest punct de vedere, aţi constata că de fapt profiturile pe care le faceţi sunt chiar importante.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, acest an nu va așterne piedici prea greu de depășit. Ba dimpotrivă, vă oferă unele rampe de afirmare și lansare pe care s-ar putea să nu le sesizaţi la o primă vedere. Dar ele vă permit nu doar să vă demonstraţi valoarea ca profesionişti(ste), ci și să vă suplimentaţi veniturile substanțial.






Casă şi familie:
Se poate ca în anul anterior să vă fi confruntat cu unele probleme de relaționare cu rudele, dar pe fondul aspectelor astrale care se formează în acest an, s-ar putea ca provocările lui 2020 să vizeze relația cu familia și apropiații(tele). Unele lucruri au mers prea departe în direcția nepotrivită și trebuie să faceţi ceva pentru a stopa această involuție.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai ales în perioada cuprinsă între a doua parte a lui februarie și prima jumătate a lui martie, s-ar putea ca unul(a) dintre copii(le) să se confrunte cu o problemă de sănătate. Monitorizaţi-i atent, astfel încât tratamentul să îşi facă efectul. Același lucru se poate spune despre nativele acestui semn care vor să devină mame.

În aprilie, mai şi iunie, se poate să apară unele stări persistente de tensiune între voi și cei(le) dragi. În primă fază, s-ar putea să vizeze modul în care înțelegi voi să vă creşteţi copiii. Apoi, se folosesc tot felul de alte pretexte pentru a se menține starea de tensiune pe acest plan. Sau cel puțin asta este impresia pe care o căpătaţi voi.

În iulie, august şi septembrie, se menține aceeași atmosferă încărcată în plan familial. Urmăriţi să schimbaţi ceva la atitudinea voastră în ceea ce îi privește pe copii. În cazul în care voi și partenerul(a) vă doriți să vă măriţi familia, s-ar putea ca veștile bune să se lase așteptate o vreme. Veți avea parte de mai mult succes în 2021.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, centrul vostru de interes se mută definitiv asupra relației cu copiii. Mai ales în lunile de iarnă și în preajma sărbătorilor, căutaţi să acordaţi mai mult interes preocupărilor lor de timp liber și încercaţi să vă apropiaţi de ei(le) prin intermediul lor. Ajută foarte mult să aveți interese comune, care vă plac în egală măsură.

Familia se numără printre sectoarele de viață care vă vor solicita cel mai mult la nivel de energie și timp în acest an. Este posibil ca unele lucruri să nu meargă așa cum v-aţi așteptat, iar acest lucru este cauzat de modul în care abordaţi diferențele de mentalitate dintre voi și cei(le) dragi. Încercaţi să daţi dovadă de răbdare și toleranță.






Sănătate:
Acest aspect nu se numără nici în acest an printre acelea care vă dau bătăi de cap. Nu înseamnă însă că scăpaţi cu totul de provocări, dar durerile și supărările pleacă la fel de repede cum au venit. Trebuie să ţineţi cont însă de faptul că automotivația joacă un rol cheie în gestionarea energiei și a momentelor grele cu care v-aţi putea confrunta.

În ianuarie, februarie şi martie, puteți avea tendința să vă agăţaţi de oameni care nu vă fac bine. Cu toate că ţineţi la ei, trebuie să înţelegeţi că prezența unora vă face să stagnaţi din evoluție sau scot la suprafaţă părți din voi pe care ar trebui să nu le vadă nimeni. Este imperios necesar să faceţi o selecție riguroasă și să vedeţi cine are o influență bună asupra voastră.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales în a doua parte a lui mai și în iunie, aţi putea întreprinde unele călătorii care vor avea un impact important asupra felului în care priviţi lumea. Sau poate întâlniţi persoane care vă inspiră și de la care împrumutați principii sănătoase după care să vă ghidaţi în viață. În ambele cazuri aveţi multe de învățat.

În iulie, august şi septembrie, nivelul vostru de energie ar putea fi destul de scăzut. În consecință și capacitatea organismului vostru de a se proteja împotriva virusurilor ar putea avea de suferit. Așadar, este foarte important să îl ajutaţi cu un program mai riguros de somn și o alimentație echilibrată.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai cu seamă de la începutul lui decembrie încolo, vă revine pofta de viață și vă recăpătaţi optimismul. Ce-i drept, vă resimţiţi puţin la sfârşitul anului, dar în același timp, simţiţi o ușurare în ceea ce privește modul în care aţi depășit unele provocări cu care a venit la pachet 2020. Pregătiţi terenul pentru anul viitor.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 nu se arată a fi unul prea dificil, dar încercările la care vă supune sunt suficient de serioase încât să vă facă să vedeţi că mai aveţi de lucrat până să vă atingeţi adevăratul potențial, atât la nivel mental, cât și fizic. Orice schimbare aţi face, trebuie să o gândiţi în perspectivă.


Horoscop 2020, Scorpion

Horoscop Scorpion 2020

Dragoste şi cuplu:
Aştrii sunt destul de indulgenţi cu voi pe acest plan, semn că în acest an, la fel ca în cel precedent, nu vă dau prea mult de furcă la acest sector de viaţă. Este adevărat că nu toate se vor ridica la standardele scontate, dar nu aveţi prea multe motive să vă faceţi griji că lucrurile vor lua o întorsătură dramatică în 2020. Comunicarea este un aliat de nădejde pentru voi.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie, ar fi indicat să nu amestecaţi prea mult familia de origine în cuplul pe care îl formaţi cu partenerul(a). Unele lucruri mai bine rămân între voi, indiferent de intențiile bune pe care le au apropiații(tele) voștri(astre).

În aprilie, mai şi iunie, ar putea apărea unele tensiuni între voi și partener(ă), generate cel mai probabil de lipsa încrederii în persoana iubită. În cazul în care sunteţi în căutări încă pe acest plan, se arată șansa începerii unei relații din a doua jumătate a lunii mai încolo. Pentru ca lucrurile să meargă în direcția dorită, este nevoie de sinceritate.

În iulie, august şi septembrie, dar mai ales începând cu a doua parte a lui august, ar putea apărea iar suprize pe plan sentimental, dar unele dintre ele s-ar putea să nu fie cele mai plăcute. Se prea poate să aibă o legătură cu banii, cel puțin într-o anumită măsură. Încercaţi să nu lăsaţi lucrurile să decurgă la voia întâmplării.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, pare că totul merge în direcția cea bună. Ajungeţi la o stare de echilibru pe plan sentimental, iar voi și partenerul(a) reușiți să vă reglați unul(a) după celălalt(alaltă), chiar și dacă decalajul durează de mai multă vreme. Acum este momentul să construiți noi obiceiuri de cuplu sănătoase, care să vă permită să evoluați.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, vă așteaptă un an fără provocări prea mari în plan sentimental. Provocarea sa este însă aceea de a rezolva o serie de aspecte de cuplu problematice pe care le-aţi lăsat să treneze o perioadă prea lungă de timp. În felul acesta, voi și partenerul(a) nu vă veți mai întâlni cu ele pe viitor.






Bani şi carieră:
În acest an, cariera și aspectul financiar sunt chestiuni importante care vă preocupă în continuare, dar poate nu la fel de mult ca în anul precedent. Acest lucru se datorează faptului că nu vi se aștern piedici prea mari în calea planurilor pe care vi le-aţi făcut. Tot ce trebuie să faceţi este să le urmaţi și să fiţi adaptabili(e) atunci când par să nu meargă.

În ianuarie, februarie şi martie, aştrii nu ne oferă prea multe informații despre cum v-ar putea merge pe aceste planuri. Luaţi aminte că abilitățile voastre de comunicare sunt la înălțime, moment numai bun să conduceţi negocieri și să daţi dovadă de o prezență mai activă în cadrul ședințelor. Iată un prilej favorabil să vă faceţi remarcaţi(te).

În aprilie, mai şi iunie, bine ar fi să nu vă bazaţi prea mult pe ele. Se poate ca argumentele pe care le construiţi să nu fie cele mai puternice sau să nu puteți rezista unei dezbateri serioase derulate în plan profesional. Ba mai mult, dacă aveţi parte de negocieri dificile, s-ar putea să cedaţi în fața unor propuneri care nu vă prea avantajează.

În iulie, august şi septembrie, dar mai exact în iulie, ar putea apărea unele încurcături pe la instituțiile publice. Dacă vă doriţi să obţineţi o aprobare sau un altfel de act important, este importat să vă asiguraţi că vă informaţi dinainte care sunt demersurile pe care trebuie să le urmaţi. În caz contrar, există riscul să meargă destul de anevoios.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, ar fi de dorit să vă reamintiţi că graba strică treaba. Din dorința de a livra rezultate cât mai repede, aţi putea fi tentaţi(te) să grăbiţi ritmul, dar calitatea muncii voastre ar putea avea de suferit. Încercaţi să mizaţi pe calitate mai mult decât pe cantitate în această perioadă. Altfel, s-ar putea ca lucrurile să o ia la vale.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, provocările nu vă ocolesc nici în acest an, dar ele țin mai degrabă de atitudine și conduită de muncă decât de factori externi care vă afectează randamentul și performanțele profesionale. Într-o propoziţie, depinde numai de voi să modificaţi câte ceva pentru a vă menține competitivi(e).






Casă şi familie:
Nici în 2020 nu se poate spune că familia se numără printre sectoarele de viață care vă pun cel mai mult la muncă. Există însă posibilitatea ca relația voastră cu unele rude apropiate să nu meargă în direcția potrivită și să fie nevoie să vă schimbaţi atitudinea într-o oarecare măsură. Gândiţi-vă ce nu a mers din comportamentul vostru de până acum.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, se poate ca atmosfera de acasă să fie destul de încărcată. Acest lucru este cauzat de faptul că ai voştri critică ceva la modul în care înţelegeţi să vă creşteţi copiii sau voi și partenerul(a) nu reușiți să vă duceți la bun sfârșit planul de a vă extinde familia.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai cu seamă în aprilie, tensiunea s-ar putea mări, incluzând și unele rude apropiate. S-ar putea ca relația voastră cu frații, surorile, verii și verișoarele să fie destul de rece în această perioadă. Ori poate că treceți printr-o experiență mai grea. Cert este că, în final, evenimentele de acum vă vor apropia.

În iulie, august şi septembrie, este posibil ca prăpastia dintre voi și rudele de origine să se mărească dacă nu ați reușit să vă conectați din nou unii(ele) la ceilalți(lelalte) în lunile de dinainte. Este clar că s-a rupt ceva și este nevoie de eforturi susținute pe mai multe planuri și din mai multe direcții pentru ca lucrurile să revină pe făgașul normal.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai ales din decembrie încolo, se poate să simţiţi că aştrii vă direcționează atenția în planul familial. Vi se cere să daţi dovadă de mai multă maturitate, atât în raport cu familia de origine, cât și în ceea ce o privește pe cea care v-aţi format-o voi. Trebuie să se poată conta pe voi în momentele importante.

Din câte se poate vedea din paragrafele de mai sus, anul 2020 este unul în care nativii(ele) acestui semn sunt chemaţi(te) să strângă rândurile și să redescopere ce altceva îi/le unesc(ște) de cei(le) dragi în afară de legătura de sânge. Aştrii îi/le provoacă să mențină un contact stabil, indiferent de circumstanțele pe care viața le creează.






Sănătate:
Este drept că nu o duceţi rău cu sănătatea și că sunteţi pozitivi(e), dar în 2020 se prefigurează mai multe provocări decât în 2019 pe acest plan. Ele nu sunt însă foarte seriose și nu vă afectează capacitatea de a vă duce la îndeplinire angajamentele pe care vi le-aţi luat pe alte planuri, personale sau profesionale.

În ianuarie, februarie şi martie, aştrii par să vă lase mai moale. Începeţi anul cu forțe proaspete și pregătiţi(te) mental pentru orice provocare. Ţineţi cont însă de faptul că este foarte important să vă dozaţi energia. În caz contrar, există riscul să o risipiţi în mai multe direcții fără să realizaţi mare lucru. Încercaţi așadar să daţi dovadă de mai multă prudență.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai cu seamă în a doua parte a lui mai și a doua jumătate a lui iunie, v-aţi putea confrunta cu unele dezamăgiri care vă fac să vă priviţi critic sistemul de referință și să vedeţi că puteaţi evita aceste evenimente dacă nu făceaţi rabat de la unele principii sau eraţi mai stricţi(te) în privința acestora.

În iulie, august şi septembrie, dar mai exact în septembrie, se poate ca manifestarea cea mai frecventă a suprasolicitării la nivel mental să fie durerile de cap. V-aţi mai confruntat cu ele și în trecut, dar în acest an ele s-ar putea înmulți dacă nu încercaţi să găsiţi o modalitate de a vă descărca de stresul resimțit peste zi.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai ales în octombrie și prima parte a lui noiembrie, sunteţi încă într-o pasă destul de proastă. Încă încercaţi să vă daţi seama cum ar fi mai bine să vă organizaţi nervii și grijile, iar oboseala își spune cuvântul. Dar se pare că până în decembrie vă repuneţi pe picioare încetul cu încetul și vă bucuraţi de sărbători.

Așa cum se observă din aceste rânduri, zodia nașterii voastre nu se numără nici printre cele greu încercate la acest capitol, dar nici nu sunteţi lăsaţi(te) să vă plictisiţi. Anul 2020 este încă unul dintre aceia în care sunteţi chemaţi(te) să lucraţi la voi și să dezvoltați o atitudine sănătoasă vizavi de acele lucruri pe care nu le puteți schimba. Treaba nu s-a terminat.


Horoscop 2020, Săgetător

Horoscop Săgetător 2020

Dragoste şi cuplu:
Sectorul sentimental și cel social nu se numără printre domeniile de viață care ar trebui să vă preocupe prea mult în acest an. În 2020, ca în 2019, provocările întâlnite sunt reduse ca număr și intensitate, dar vă ajută să vă echilibrați atitudinea în raport cu prietenii(ele) și partenerul(a), mai ales în contextul unor situații mai dificile.

În ianuarie, februarie şi martie, se continuă tendințele ultimelor trei luni ale anului precedent. Nu se arată schimbări dramatice de atmosferă pe plan sentimental sau social, dar se poate să fii mai interesat(ă) să încerci lucruri noi alături de prieteni(e) și persoana iubită. Iată oportunitatea perfectă să pui în practică ceva ce ți-ai dorit de mult.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales începând cu a doua jumătate a lunii mai, s-ar putea să apară unele lipse de sincronizare în plan relațional. Poate că voi și partenerul(a) de viață nu sunteți de acord cu modul în care celălalt(alaltă) decide să-și folosească banii sau care crede că sunt cele mai bune oportunități de investiție pentru voi.

În iulie, august şi septembrie, lucrurile par să meargă bine pe aceste planuri. Acest lucru se datorează probabil faptului că ajungeţi la un acord comun cu persoana iubită în privința felului în care se fac cheltuieli în cuplul vostru. În septembrie, se poate să apară o relație pasageră în viața unor nativi(e) care s-au născut în acest semn.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, este posibil să vă distanţaţi de unii(ele) prieteni(e). S-ar putea ca acest proces să fie unul natural din cauza unor nepotriviri de caracter dezvoltate cu timpul sau poate descoperiţi că nu vă puteți baza pe ei(le) în situații grele. Încercaţi să vedeţi dacă mai puteți salva ceva. Sărbătorile de iarnă vă pot reapropia.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, acest an vă tratează relativ bine pe acest plan. Nu vă pune în situații sensibile cu partenerul(a) sau prietenii(ele), prilej favorabil pentru a lucra la aspectele care scârțâie și să le consolidaţi pe cele care merg bine. Lucrurile evoluează bine pentru voi în plan sentimental, dar și social.






Bani şi carieră:
Sectorul financiar se numără printre acele domenii de viață care par să vă preocupe destul de mult în acest an. Ceea ce încearcă anul 2020 să schimbe la voi este felul în care vă administraţi finanțele. Există unele scăpări din acest punct de vedere care vă pot cauza probleme din punct de vedere economic. Aştrii vă încurajează să vă ocupaţi de ele.

În ianuarie, februarie şi martie, ar fi bine să vă angajaţi în negocieri sau luări de cuvânt la locul de muncă doar dacă sunteţi absolut siguri(e) pe informațiile pe care le aveţi. Altfel, există posibilitatea să se demonstreze contrariul și să vă pierdeţi credibilitatea ori poate doar să pierdeţi o bună oportunitate de a lega un parteneriat profesional profitabil.

În aprilie, mai şi iunie, se pot contura unele probleme de natură financiară pe care le resimţiţi cel mai puternic în aprilie, mai și prima parte a lunii iunie. Cauza lor ar putea fi unele negocieri care nu s-au finalizat în favoarea voastră sau poate că survin de pe urma unor relații profesionale neavantajoase.

În iulie, august şi septembrie, ar putea continua aceste dificultăți de ordin bănesc. Dacă nu aţi făcut încă ceva în privința obiceiurilor voastre de consum, acum ar fi cazul să vă revizuiţi listele de cumpărături și să limitaţi orice achiziție care nu reprezintă o prioritate în această perioadă. Altfel, vă puteți confrunta cu pierderi financiare.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dispar încetul cu încetul încercările din planul financiar, dar rămâneţi totuși cu niște goluri pe care trebuie să le astupaţi. Cea mai bună modalitate de a face acest lucru este aceea să vă concentraţi pe planurile de viitor și proiectele de grup și să luaţi degrabă atitudine dacă aveţi impresia că stagnează într-o oarecare măsură.

Așa cum se poate observa din paragrafele de mai sus, banii devin o prioritate pentru voi în anul 2020. După o lungă perioadă de timp în care i-aţi văzut ca pe un mijloc să vă bucuraţi de lucrurile pe care vi le doreaţi pe moment, acum sunteţi chemaţi(te) să vă schimbaţi atitudinea și să gândiţi în perspectivă. Doar în felul acesta vă puteți împlini pe acest plan.






Casă şi familie:
Săgetătorii care au experimentat în 2019 provocări în raport cu copiii și au încercat să le depășească, se află în 2020 la adăpost. Au mai rămas însă chestiuni restante în raport cu familia, mai ales cea de origine. Unele lucruri au rămas nespuse și pentru a cultiva armonia în relația cu cei(le) dragi, trebuie să luaţi taurul de coarne.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, se poate să vă fie destul de dificil să vă înţelegeţi cu familia. S-ar putea ca diferențele de caracter să fie mai evidente ca niciodată, ceea ce riscă să vă împiedice să treceți peste ele. În felul acesta, vă împotmoliți de ceea ce ar trebui să depășiți.

În aprilie, mai şi iunie, dar în special în a doua jumătate a lui aprilie, există riscul ca viața de familie să se amestece într-un fel sau altul cu banii, iar ceea ce rezultă nu este tocmai pe placul vostru. Poate fi vorba de un împrumut solicitat sau oferit unei rude, fapt care duce la apariția unor probleme pe care nu vi le doreaţi.

În iulie, august şi septembrie, toate par să meargă bine pe acest plan. Atmosfera din familia de origine și cea pe care v-aţi format-o voi este liniștită și timpul petrecut alături de cei(le) dragi este unul pe care îl apreciaţi cum se cuvine și care vă umple de energie. Încercaţi să cultivaţi acest gen de relaționare echilibrată cu rudele apropiate.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai cu seamă în octombrie și noiembrie, se poate să vă confruntați cu unele provocări în relația cu copiii. Comportamentul lor vă amintește de tendințele intempestive și vulcanice din 2019, dar de data aceasta trebuie să faceţi ceva încă din primul moment. Cu cât lăsaţi mai mult lucrurile în voia lor, cu atât va fi mai rău.

Din câte se poate observa din rândurile de mai sus, anul 2020 nu vă așterne în cale obstacole prea mari, dar vă dă de rezolvat unele probleme destul de sensibile, iar cu unele dintre ele s-ar putea să vă mai fi întâlnit. Vestea bună este că ştiţi și ce a funcționat și ce nu a mers în trecut atunci când aţi avut de-a face cu situații similare.






Sănătate:
Spre deosebire de 2019, când acest sector de viață v-a adus cele mai mari provocări, în 2020 nu aveţi motive reale să vă faceţi griji în legătură cu nivelul vostru de energie și cu tonusul mental de care veţi avea parte. În cea mai mare parte a acestui an, priviţi cu multă speranță către viitor.

În ianuarie, februarie şi martie, s-ar putea să fiţi mai puțin activi(e) decât de obicei. Cheful de mișcare vă vine în puseuri, dar pentru nişte persoane ca voi care sunt, de regulă, foarte dinamici(e), s-ar putea ca exercițiul fizic pe care îl faceţi să nu fie suficient și să vă afecteze stilul de viață. Încercaţi să vă regăsiţi pasiunea pentru sport.

În aprilie, mai şi iunie, se remarcă aceeași lipsă de activitate fizică. Dacă credeţi că există un motiv serios pentru care nu mai faceţi la fel de multă mișcare ca de obicei, poate ar fi timpul să apelaţi la un control specializat.

În iulie, august şi septembrie, se arată o îmbunătățire din acest punct de vedere. Reuşiţi să vă motivaţi și să vă redescoperiţi pasiunea pentru îndeletniciri care vă pun în mișcare. Dar în prima jumătate a lui iulie, va trebui să vă ocupaţi mai îndeaproape de echilibrul vostru interior. Meditația și introspecția vă pot fi aliați de nădejde.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai ales în a doua jumătate a lui octombrie, se poate să se contureze unele frici cu privire la viitor. Un proiect care nu merge cum v-aţi așteptat sau faptul că nu aţi reușit să materializaţi o idee de afaceri vă alimentează teama că nu vă veţi bucura de stabilitatea dorită pe termen lung. Nu vă descurajaţi.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, acest an nu vine la pachet cu încercări prea mari, iar provocările care se manifestă pe parcursul său pot fi cu ușurință depășite dacă apelaţi la voință și automotivație. În mod normal, ele vă vin natural dacă vă stimulează un obiectiv, dar de data aceasta trebuie să le căutaţi în interior.


Horoscop 2020, Capricorn

Horoscop Capricorn 2020

Dragoste şi cuplu:
Acest an nu se deosebește prea mult de cel precedent în ceea ce privește parcursul lucrurilor în plan sentimental și social. Este drept că vă puteți întâlni cu unele perioade mai tensionate, dar ele nu își vor lăsa amprenta pe relația de cuplu sau cele de prietenie. Vă indică însă faptul că trebuie să le aduceţi însă unele modificări în anumite momente.

În ianuarie, februarie şi martie, nativilor(elor) acestui semn nu le vor lipsi ocaziile de flirt și atenție din partea celorlalți(te), dar se poate să nu fie vorba decât de niște episoade trecătoare care nu se materializează neapărat într-o relație. Este nevoie de mult mai mult decât atât pentru ca lucrurile să decurgă în această direcție.

În aprilie, mai şi iunie, se continuă starea de instabilitate pe plan sentimental pentru nativii(ele) acestui semn care nu sunt implicați(te) într-o relație. Cuplurile consacrate, pe de altă parte, sunt deschise la nou și pregătite să experimenteze tot felul de lucruri noi.

În iulie, august şi septembrie, relațiile de lungă durată sunt cele care ar putea trece prin unele provocări în a doua jumătate a lunii iulie. Se disting probleme de comunicare între parteneri(e), cauzate cel mai probabil de teama deschiderii complete vizavi de celălalt(alaltă). Mai mult curaj în această direcție duce la unele rezultate benefice.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai ales în octombrie, este posibil să apară unele încercări în relația cu anumiți(te) prieteni(e). Eventualele schimbări în ceea ce privește statutul social determină unele modificări de idealuri și viziuni care fac ca amiciția voastră să nu mai meargă la fel ca până acum. Încercaţi să vedeţi dacă mai este de recuperat ceva.

După cum se poate deduce din rândurile de mai sus, acest an vine cu unele clarificări pe plan sentimental sau social. Concluziile pe care le trageţi în 2020 vă ajută să vă puneţi în ordine viața de cuplu și relațiile de prietenie, ceea ce vă permite să le faceţi să evolueze în cazul în care s-au confruntat cu o perioadă prea lungă de stagnare.






Bani şi carieră:
Provocările pe care vi le pregătește 2020 pe acest plan nu sunt foarte mari, dar vă încearcă abilitatea de a vă mula pe circumstanțe schimbătoare. Se poate ca ele să nu devieze prea mult de la planul inițial, dar totuși vă testează ca profesionişti(ste). Folosiţi-vă de experiența acumulată până acum pentru a le face față cât mai bine cu putință.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai cu seamă în perioada cuprinsă între a doua parte a lui februarie și prima jumătate a lui martie, bine ar fi să nu vă angajaţi în negocieri care au o influență destul de mare asupra stabilității voastre financiare. S-ar putea ca ele să nu ducă în direcția în care v-aţi fi dorit să meargă de la început.

În aprilie, mai şi iunie, nu întâmpinaţi probleme în a impune respect pe plan profesional, dar s-ar putea ca în lunile aprilie și mai să aveţi parte de unele probleme de ordin financiar. Șansele de câștig se reduc sau oportunitățile financiare din această perioadă nu mai sunt la fel de avantajoase ca până acum. Puneţi câte ceva la ciorap.

În iulie, august şi septembrie, ar fi indicat să nu vă bazaţi prea mult pe abilitățile voastre de comunicare. Dacă negociaţi un salariu sau o colaborare, este foarte important să vă pregătiţi dinainte foarte bine discursul. Altfel, se poate să nu obţineţi ceea ce v-aţi dorit. În prima jumătate a lui iulie, parteneriatele evoluează mai greu.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai ales în octombrie, s-ar putea ca unele planuri de viitor să nu se miște în ritmul pe care l-aţi așteptat. Cu această ocazie, vă axaţi mai mult pe carieră, unde lucrurile par să meargă mai ușor. Nu le abandonaţi însăși cu totul pentru că vor începe să-și dea drumul pe la sfârşitul acestui an. Nu vă pierdeţi speranța.

După cum se poate vedea din rândurile de mai sus, se întrevede un an în care trebuie să vă arătați dispuşi(se) să mai învăţaţi. Este drept că aţi dobândit cunoștințe temeinice, practice și teoretice, în domeniul vostru de activitate de-a lungul timpului, dar veţi avea multe de pierdut în anul 2020 dacă nu credeţi că au mai rămas totuși lucruri de aflat.






Casă şi familie:
Viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care vă solicită cel mai mult atenția în acest an. De fapt, multe dintre provocările cu care vă confruntați în 2020 sunt chestiuni pe care nu aţi apucat să le rezolvaţi în 2019 și cu care sunteţi familiari(e), cel puțin într-o anumită proporție. În 2020, pare că nu mai sunteţi dispuşi(se) să lăsaţi lucrurile să treneze.

În ianuarie, februarie şi martie, voi sau o rudă apropiată se așteaptă ca celălalt(alaltă) să îi acorde sprijin financiar într-un moment de cumpănă experimentat cândva în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și prima parte a lui martie. Reacția s-ar putea să vă dezamăgească totuși, riscând chiar să-și pună amprenta asupra relației voastre.

În aprilie, mai şi iunie, situația se prezintă mai bine decât înainte. Nu vă lăsaţi însă amăgiţi(te) de această senzație de acalmie. Mai aveți de lucrat la unele aspecte în privința cărora voi și membrii(ele) familiei nu sunteți foarte compatibili(e) și ajungeți adeseori să vă aruncați remarci usturătoare. Fiți deschiși(se) dacă luați contactul cu ele.

În iulie, august şi septembrie, s-ar putea ca atmosfera din relația voastră cu rudele apropiate să fie destul de înșelătoare. În anumite momente, aveţi senzația că puteți voi înşivă(sevă) în raport cu ei(le), dar în altele aveţi impresia că parcă se folosesc de faptul că aţi avut curajul să fiţi vulnerabili(e) în fața lor. Trebuie să clarificaţi cumva lucrurile.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai ales în octombrie și prima parte a lui noiembrie, este posibil ca nivelul de tensiune să crească între voi și cei(le) dragi, cu atât mai mult dacă s-au măturat constant chestiuni sensibile sub covor. Pentru ca sărbătorile de iarnă să vă surprindă într-o dispoziție bună, este important să spuneţi lucrurilor pe nume.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, acest an nu este unul potrivit perpetuării acelor comportamente care au produs deficiențe de comunicare între voi și cei(le) dragi. Vor exista momente în care adevărul va durea, dar nu rezolvaţi nimic dacă ascundeţi lucruri din dorința de a nu-i(le) leza pe cei(le) dragi. Pe termen lung, nu vă ajută.






Sănătate:
Cu excepția perioadei cuprinse între cea de-a doua jumătate a lui mai și finalul lunii iunie, când aţi putea experimenta unele deranjamente pe partea de sănătate, restul provocărilor din 2020 vă implică pe voi și felul în care vă raportaţi la lumea înconjurătoare. Trebuie să vă despărţiţi de unele tipare de gândire care vă limitează.

În ianuarie, februarie şi martie, nu aveţi motive de îngrijorare în ceea ce privește starea voastră de sănătate mentală sau emoțională. Dispuneţi de suficientă energie pentru a vă ocupa de toate câte vi le-aţi propus în primele trei luni ale lui 2020, dar încercaţi să nu faceţi risipă de forțe. Altfel, se prea poate ca lucrurile să nu meargă în direcția bună.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales începând cu finalul lui aprilie, riscaţi să vă folosiţi energia haotic, fără să aveţi un plan prea bine stabilit. Nu luaţi suficiente pauze, vă epuizaţi prea mult și există riscul să vă daţi peste cap planurile. Poate că aveţi de-a face cu termene-limită greu de respectat, dar în același timp trebuie să aveţi grijă să nu vă suprasolicitați.

În iulie, august şi septembrie, dar mai cu seamă până la jumătatea lui septembrie, se poate să continuaţi pe aceeași pantă descendentă. Vă este greu să vă daţi seama cum ar fi cel mai bine să vă gestionaţi energia, nu faceţi suficiente pauze, iar când este nevoie să aveţi un nivel de energie ridicat, se întâmplă că pur și simplu cedaţi de oboseală.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, vedeţi primele rezultate ale faptului că aţi început să lucraţi la balanța muncă-odihnă. Este drept că trecerile nu se întâmplă natural și că trebuie să vă siliţi aproape să mergeţi undeva în concediu de sărbători, dar veţi vedea că, pe termen lung, o astfel de abordare echilibrată este mult mai sustenabilă.

După cum se poate deduce din rândurile de mai sus, acest an vă provoacă să vă aplecaţi peste o problemă pe care o aveţi de multă vreme: felul în care împăcaţi odihna cu munca. Încă nu aţi descoperit rețeta câștigătoare pe acest plan, iar pentru a face față stresului și volumului de sarcini pe care îl primiţi de obicei, trebuie să vă echilibraţi cumva.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS