Horoscopul anului 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 2020


Citiţi horoscopul anului 2020 pentru toate cele 12 zodii şi, în funcţie de zodia căreia îi aparţineţi, aflaţi care sunt principalele previziuni pentru sănătatea, dragostea şi cariera voastră în acest an. Acest deceniu promite să ne poarte departe, rezervându-ne multe aventuri de-a lungul anilor, dar ceea ce încearcă 2020 să ne transmită este faptul că avem nevoie totuși de anumite constante în viețile noastre și de un refugiu unde putem poposi mereu pentru a ne trage sufletul.


Previziunile astrologice ale anului 2020
Horoscop 2020, Berbec

Horoscop Berbec 2020

Dragoste şi cuplu:
Cât privește acest sector de viață, important de reținut ar fi faptul că anul 2020 este unul de control în care trebuie să aveţi grijă ca atitudinile sănătoase dobândite în anii trecuți pe plan social și sentimental să se mențină și în acest an. Uneori puteți avea tendința de a deraia de la ele, dar încercaţi să vă redresaţi și să vă aduceţi aminte ce nu a funcționat în trecut.

În ianuarie, februarie şi martie, se poate ca anturajul vostru să se trieze. Unele situații în care trebuia să se dea dovadă de sinceritate vă ajută să realizaţi cine anume merită să rămână lângă voi. Nu staţi lângă persoanele care își ascund lucruri importante.

În aprilie, mai şi iunie, lucrurile par să meargă bine, cel puțin până la mijlocul lunii aprilie. Atunci s-ar putea ca abilitățile voastre de comunicare să nu țină cu voi. Lăsaţi poate loc de interpretări, ceea este posibil să vă pună în situații complicate în plan social. Nu trebuie decât să aveţi mai multă grijă cum vă exprimaţi în circumstanțe sensibile.

În iulie, august şi septembrie, înţelegeţi că nu trebuie să amestecaţi cariera cu prietenia, că nu toţi oamenii cu care lucraţi vă sunt prieteni și că nu puteți derula întotdeauna afaceri de succes cu amicii. De asemenea, vă daţi seama că statutul social nu este un criteriu discriminatoriu când vine vorba de relații de prietenii.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, se prea poate ca nivelul de tensiune dintre voi și persoana dragă să fie destul de ridicat. Unii(le) nativi(e) ai(le) acestui semn își dau poate seama că nu pot avea încredere totală în partener sau că nu au idei similare cu privire la modul în care se întrebuințează finanțele la comun.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 este unul în care se mai închid unele uși care nu duceau niciunde. V-aţi străduit prea mult să aflaţi ce zace după ele, iar acum vă daţi seama în sfârșit că ar fi mai bine să renunţaţi și să încercaţi alte porți. În spatele lor vă așteaptă experiențe de pe urma cărora veţi învăța multe lucruri.


Bani şi carieră:
Sectorul profesional este unul dintre cele mai active astral și în anul 2020. Dar de data aceasta, provocările sunt și mai mari decât în 2019. Dar dacă reuşiţi să le transformaţi în oportunități, se poate să realizaţi extrem de multe lucruri pe parcursul acestui an. Încercaţi să vă adaptaţi situațiilor apărute și să încercaţi să le transformaţi în posibilități de evoluție.

În ianuarie, februarie şi martie, se poate ca unele planuri de viitor sau proiecte de grup să sufere unele modificări. Acestea se datorează faptului că nu aţi luat în considerare unele variabile care au influențat destul de mult parcursul lor. Este foarte important să le redresaţi.

În aprilie, mai şi iunie, ar fi bine să faceţi ceva în privința obiceiurilor voastre de consum. Se vor ivi oportunități financiare destul de importante, dar dacă nu încercaţi să reduceţi din cheltuieli, aţi putea sesiza că nu câştigaţi suficient pentru a vă întreține stilul de viață pe care îl practicaţi acum. Străduiţi-vă să și economisiţi câteva ceva.

În iulie, august şi septembrie, intervin unele evenimente pe plan profesional. Este posibil să constatați că vă este destul de greu să faceţi față presiunii la care sunteţi supuşi(se) la locul de muncă, iar responsabilitatea care vă revine atârnă destul de greu pe umerii voştri. Nu vă va fi deloc ușor în această perioadă, dar dacă perseveraţi, vă veţi demonstra valoarea.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, centrul vostru de interes ar trebui să se mute în direcția planurilor de viitor și a proiectelor de grup. Vă luaţi unele angajamente serioase pe acest plan și se vede că ştiţi ce vă doriţi. Ar putea să vă fie destul de greu la început să găsiţi oameni dispuşi să investească în ideile voastre, dar lucrurile se vor îndrepta.

După cum bine se poate vedea, anul 2020 vă provoacă să daţi dovadă de mai multă seriozitate în plan profesional. Şanse vor apărea, dar de cele mai multe ori ele vor sosi deghizate în încercări destul de serioase. Dacă daţi dovadă de profesionalism și eficiență, veţi reuși să le dezvăluiţi adevărata față și să profitați de ele așa cum trebuie.


Casă şi familie:
Ca în anul anterior, viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care vă creează probleme în 2020. Cu excepția unor perioade mai tensionate în raport cu rudele, vă bucuraţi de armonie pe acest plan și evoluaţi frumos împreună cu persoanele dragi. Comunicarea este cheia depășirii oricăror momente mai dificile în raport cu familia.

În ianuarie, februarie şi martie, nu se arată provocări la acest capitol. Vorbiţi pe limba celor dragi și nu duceţi lipsă de momente de calitate alături de ei. Merită menționat faptul că în ianuarie, rudele voastre apropiate din străinătate sau care locuiesc la mare depărtare de voi ori socrii ar putea juca un rol foarte important în viața voastră.

În aprilie, mai şi iunie, aţi putea experimenta unele tensiuni în raport cu rudele de sânge. Se poate să iasă la suprafață unele diferențe de mentalitate de care nu erai conştienţi(te) sau care nu reprezentau o problemă până acum.

În iulie, august şi septembrie, pot să apară unele momente de tensiuni între voi și membrii familiei de origine. De regulă, încercaţi să nu lăsaţi prăpastia dintre generații să își spună cuvântul, dar se prea poate ca de data aceasta să conducă la unele situații destul de greu de gestionat cu succes.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, nu se arată surprize pe acest plan, indiciu că perioada sărbătorilor de iarnă vă surprinde într-o stare bună, pozitivi și pregătiți să vă bucurați așa cum se cuvine unii de ceilalți. Gândiți-vă la unele rezoluții pentru anul care vine în legătură cu viața de familie. Unele modificări vă ajută să aveți o viață mai frumoasă.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, va așteaptă un 2020 liniștit pe acest plan. Vă înţelegeţi bine cu membrii familiei, fie ea de origine sau cea pe care v-aţi întemeiat-o voi. Este adevărat că pot apărea unele momente grele, dar ele nu reprezintă deloc o constantă. Trataţi-le ca pe niște momente trecătoare de la care aveţi ceva de învățat.


Sănătate:
Anul acesta nu se diferențiază prea mult de anul trecut în ceea ce privește nivelul de energie și tonusul mental de care veţi dispune. Este adevărat că ar putea apărea neplăceri, dar acestea sunt temporare și ușor de rezolvat dacă aduceţi unele mici modificări stilului vostru de viață și alimentație. Trebuie doar să fiţi dispuşi(se) să le faceţi la timpul potrivit.

În ianuarie, februarie şi martie, se poate să vă raportaţi mai des decât de obicei la trecut, ceea ce s-ar putea să vă accentueze unele frustrări și temeri. Nu lăsaţi astfel de gânduri să vă afecteze prea mult și nu le permiteţi să vă ghideze alegerile în ceea ce privește viitorul.

În aprilie, mai şi iunie, încercaţi să vă ocupaţi mai îndeaproape de acele tensiuni care mocnesc între voi și anumiți membri ai familiei. Cu toate că nu vă place să admiteți acest lucru, starea voastră de spirit depinde într-o măsură și de atmosfera de acasă, iar atunci aveţi ocazia s-o armonizaţi.

În iulie, august şi septembrie, s-ar putea ca dispoziția voastră dominantă să fie din nou una introspectivă și meditativă. Acest lucru nu este neapărat rău, atât timp cât vă ajută să vă consolidaţi starea de echilibru interior. Dacă nu face decât să vă alimenteze eventualele tendințe melancolice, căutaţi să vă găsiţi motive de a fi pozitivi(e).

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar în special în octombrie, s-ar putea să fiţi destul de apatici(e). Rezervele voastre de energie nu sunt la fel de generoase ca de obicei și trebuie să vă bazaţi mai mult pe automotivație. Acest lucru s-ar putea datora și faptului că aţi putea să întâmpinaţi unele probleme de cuplu care vă fac să vă piară cheful.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, anul 2020 vă face cunoștință cu o latură a personalității voastre cu care nu vă întâlniţi prea des. De regulă sunteţi vivaci(e), spontani(e) și orientaţi(te) către prezent, dar pare că tindeţi mai mult decât de obicei în acest an să priviţi în trecut și chiar să-i permiteți prea mult să influențeze peisajul actual.


Horoscop 2020, Taur

Horoscop Taur 2020

Dragoste şi cuplu:
Acest an nu vine la pachet cu surprize pe acest plan. Anul trecut, v-aţi mai confruntat cu probleme de fond în viața socială și este posibil ca ele să mai apară și în 2020. Acest lucru vă semnalează faptul că mai sunt chestiuni de rezolvat pe acest plan și că trebuie să faceţi ceva în privința lor. Un proces mai riguros de selecție al/a prietenilor/elor este recomandat.

În a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, s-ar putea ca ambițiile voastre profesionale sau sociale ori cele ale prietenilor/elor să conducă la o distanțare. Idealurile și viziunile voastre nu mai sunt compatibile și pot să creeze o ruptură între voi. Vedeţi dacă se mai poate face ceva.

În aprilie, mai şi iunie, s-ar putea să resimţiţi o ușoară stare de tensiune în plan social. Nu sunteţi siguri/e că puteți avea totală încredere în cei/le de lângă voi. S-ar putea ca această circumspecție să se dovedească a fi fost un/o aliat/ă de nădejde al/a vostru/astră în anumite circumstanțe. Căutaţi să vedeţi în cine puteți avea cu adevărat încredere.

În iulie, august şi septembrie, totul pare să meargă bine în plan sentimental și social. Vă obişnuiţi probabil cu ideea că trebuie să faceţi unele ajustări în sectorul din urmă, mai ales dacă v-aţi confruntat cu situații complicate în raport cu niște prieteni/e. Nu vă faceţi griji pentru că veţi cunoaște alte persoane alături de care puteți construi relații noi.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai cu seamă în octombrie, s-ar putea ca nativii/ele acestui semn care lucrează cu partenerul/a să resimtă dificultatea de a trasa limite clare între viața de familie și carieră. Pentru ca lucrurile să meargă bine între voi, este foarte important să nu amestecați cele două domenii de viață.

După cum se poate observa din rândurile de mai sus, anul 2020 nu este unul în care să aveţi de tras în sectorul de viață sentimentală sau în cel social. Cu toate acestea, vă va ajuta să vă daţi seama cine merită într-adevăr încrederea voastră. În felul acesta, vă permiteți să cultivaţi acele relații care pot evolua și care vă pot ajuta și pe voi să vă dezvoltați.


Bani şi carieră:
Acest an se arată a fi unul destul de dificil pentru nativii/ele născute în zodia Taur care lucrează peste graniţe sau pentru companii străine. Dar toate experiențele complicate prin care ar putea trece în acest an nu fac altceva decât să-i învețe pe toți/ate cei/le născuți/te în acest semn cât de mult contează să nu se oprească niciodată din învățat.

În primele trei luni ale acestui an, dar mai ales în a doua jumătate a lui februarie și în martie, s-ar putea să vă bată gândul să luaţi calea freelancingului, dar vă daţi seama totuși că mai aveţi de învățat până când vă puteți susține singuri/e din proiecte individuale. Înainte să faceţi o asemenea alegere, trebuie să luaţi în calcul toate variabilele.

În aprilie, mai şi iunie, nu se recomandă delegațiile în străinătate. S-ar putea să nu reuşiţi să obţineţi tot ceea ce v-aţi propus de pe urma lor. Odată ce ajungeţi acolo, trebuie să fiţi foarte bine pregătiţi/te pentru tot ceea ce presupun aceste călătorii. În prima jumătate a lui mai, aveţi grijă cu cheltuielile și nu intraţi în negocieri.

În iulie, august şi septembrie, vi se recomandă să vă înscrieţi la cursuri de perfecționare continuă sau de reconversie profesională, mai ales în cazul în care intenţionaţi să vă schimbaţi traiectoria în planul carierei. Vă va fi greu la început să ţineţi pasul cu toată informația, dar veţi recupera în timp. Proiectele de grup ar putea stagna o perioadă.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, lucrurile încep să reintre pe făgașul normal. Cariera voastră o reia din loc, la fel și planurile de viitor și proiectele de grup. Sunteţi, de asemenea, mai stăpâni/e pe cunoștințele voastre și faceţi progrese remarcabile din acest punct de vedere. Se prefigurează așadar un final de an reușit care vă ajută să puneţi bazele unui 2021 de succes.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, va așteaptă un an în care accentul trebuie să cadă pe pregătirea voastră profesională. Este drept că practica este foarte importantă, de neînlocuit chiar în anumite circumstanțe, dar trebuie să fiţi mereu la curent cu ce se întâmplă în domeniul vostru de activitate dacă vreţi să perseveraţi.


Casă şi familie:
Nici anul trecut, dar nici în acest an, viața de familie nu se numără printre sectoarele de viață care vă solicită prea mult. În mare, se poate spune că lucrurile merg chiar bine, vă înţelegeţi destul de bine cu cei/le dragi, iar atunci când mai apar momente tensionate, ele nu sunt decât ceva trecător. Provocările cele mai mari apar însă în raport cu rudele partenerului/ei.

În ianuarie, februarie şi martie, nu se întrevăd surprize pe acest plan. Ba mai mult, în primul trimestru al anului, vă înţelegeţi foarte bine cu rudele apropiate ale persoanei iubite, cu toate că părerile voastre nu se întâlnesc în unele puncte esențiale. Căutaţi așadar să cultivaţi acest gen de înțelegere, în ciuda diferențelor de mentalitate.

În aprilie, mai şi iunie, s-ar putea ca atmosfera să se schimbe în raport cu ei/le. Nivelul de tensiune crește și pot exista momente în care nu mai puteți face abstracție de unele lucruri. S-ar putea ca lucrurile să nu stea prea bine nici în ceea ce privește relația cu propriile rude aflate în străinătate sau stabilite la mare distanță de voi.

În iulie, august şi septembrie, dar mai cu seamă în prima jumătate a lui iulie, este posibil să se contureze unele pricini de ceartă în raport cu frații, surorile, verii și verișoare. În loc să aruncaţi gaz pe foc, mai bine aţi încerca să faceţi pe împăciuitorul/area. Dar din septembrie, pare să se liniștească apele între voi și apropiații/tele persoanei iubite.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, nu se anunță evenimente familiale neplăcute la orizont. Pare că vă bucuraţi de armonie pe acest plan și toleraţi fără prea mari eforturi diferențele de mentalitate dintre voi și cei/le dragi. Așadar, se poate spune că sărbătorile de iarnă vă surprind apropiați/te unul/a de celălalt/alaltă și doritori/are să profitați de timpul împreună.

După cum se poate vedea în paragrafele de mai sus, trebuie să vă lăsaţi orgoliul deoparte în 2020 și să vă apropiaţi de rudele partenerului/ei, chiar dacă nu aveți prea multe lucruri în comun. Faceţi-o de dragul persoanei iubite la început și apoi veţi descoperi singuri/e că există chestiuni în privința cărora sistemele voastre de referință se suprapun.


Sănătate:
Se anunță destul de multă activitate în planul acesta în acest an, dar că în anul precedent, provocarea este aceea de a continua să evoluaţi ca personalitate. În această privință, vi se oferă mai multe oportunități decât în 2019, iar beneficiile pe care le puteți extrage de pe urma unei abordări mature sunt substanțiale. Vă puteți dezvolta mult în acest an.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai ales în ianuarie și prima parte a lui februarie, s-ar putea ca liniștea voastră interioară să depindă de armonia atmosferei din cuplu. Așadar, dacă se conturează tensiuni între voi și persoana iubită, starea voastră de echilibru emoțional va răspunde la temerile și neliniștile pe care le experimentaţi pe acest plan.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales în mai și iunie, aţi putea să vă confruntați cu unele îndoieli în ceea ce privește sistemul vostru de valori, principii și credințe. Începeţi să vă întrebaţi dacă crezul după care vă ghidaţi vă va duce în direcția dorită. Unele evenimente cu impact emoțional puternic vă fac să-i aduceţi unele ajustări considerabile.

În iulie, august şi septembrie, continuaţi aceste căutări interioare. Deveniţi din ce în ce mai conştienţi/te de faptul că trebuie să adoptați o viziune matură asupra vieții, care admite nuanțe și alte perspective. Pentru nişte persoane ca voi care au crezut mereu că nu se vor abate de la sistemul lor de referință, această realizare este una foarte importantă.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, trebuie să aveţi grijă de sănătatea voastră emoțională și de cea fizică. În octombrie, s-ar putea să fiţi mai reactivi/e decât de obicei și aveţi o atitudine impulsivă cu privire la cele mai însemnate lucruri. Vă aduc însă cu botul pe labe unele chestiuni de cuplu. Partenerul/a are nevoie de sprijinul vostru în a se reface după o afecțiune mai grea.

După cum se poate deduce din rândurile de mai sus, 2020 vine la pachet cu teste de control care privesc nivelul de evoluție pe care l-aţi atins până acum. Supunându-vă unor probe valorile și principiile, vă daţi seama mai ușor dacă unele dintre ele nu se mai potrivesc peisajului actual al vieții voastre. Oamenii se schimbă, contrar celor spuse.


Horoscop 2020, Gemeni

Horoscop Gemeni 2020

Dragoste şi cuplu:
Zodia nașterii voastre se numără printre acele semne cărora anul acesta nu le rezervă prea multe surprize în plan social și sentimental. Cu toate acestea, ar putea interveni unele momente în care trebuie ca centrul vostru de interes să includă aceste domenii de viață, astfel încât relația cu partenerul(a) și prietenii(ele) să meargă într-o direcție sănătoasă.

În ianuarie, februarie şi martie, se continuă tendințele din ultimele trei luni ale lui 2019. Nu se arată provocări în viața socială și cea sentimentală. Reuşiţi să vă împărţiţi timpul echitabil între cele două domenii de viață, iar persoana dragă și grupul de prieteni(e) nu au motive să vă reproșeze că nu vă faceţi timp suficient pentru ei(le).

În aprilie, mai şi iunie, dar mai cu seamă începând din mai, aţi putea sesiza că voi și partenerii(ele) de cuplu nu vă ghidați după principii de viață și valori similare. Atât timp cât ele nu vă împiedică să evoluați în aceeași direcție, nu aveţi motive de îngrijorare, dar s-ar putea să sesizaţi faptul că unele diferențe vă afectează relația.

În iulie, august şi septembrie, trebuie să lucraţi în continuare la consolidarea legăturii dintre voi și cel(a) drag(ă), în special dacă urmăriţi ca el(a) să ajungă la un alt nivel. Din septembrie începând, sunteţi mai activi(e) pe plan social, dar s-ar putea ca nu toate prieteniile pe care le legaţi să fie unele care vor rezista testului timpului.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai ales în octombrie, s-ar putea să se înfiripe ceva între unii(le) nativi(e) ai(le) acestui semn și un/o coleg(ă) de muncă. Acest gen de relație vă va pune în dificultate în anumite momente, dar dacă sentimentele sunt sincere și de durată, cuplul pe care îl formaţi va face față tuturor acestor încercări mai mici sau mai mari.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, anul 2020 este unul în care trebuie să vă daţi seama că este mai importantă calitatea decât cantitatea, mai ales pe plan social. La nivel sentimental, este de reținut că trebuie să vă concentraţi pe deschidere și să încurajaţi constant la dialog. Doar în felul acesta veți rezista împreună.


Bani şi carieră:
Accentul se mută în 2020 din regiunea relațiilor profesionale în sfera finanțelor deținute și/sau câștigate de pe urma lor. Este foarte important așadar ca în acest an să exploataţi potențialul lor lucrativ și să încercaţi să descoperiţi împreună cu partenerul(a) de afaceri și/sau de viață, clienții(tele) și colaboratorii(arele) noi modalități de a genera profituri.

În ianuarie, februarie şi martie, dar mai ales cândva în perioada cuprinsă între a doua jumătate a lui februarie și în prima parte a lui martie, aţi putea fi tentaţi(te) să vă asumaţi sarcini de serviciu ce implică tehnici sau cunoștințe pe care nu le stăpâniţi. Nu daţi înapoi, dar deschideţi-vă să primiţi critici constructive, dacă este nevoie.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales în prima jumătate a lui iunie, ar fi bine să nu cheltuiţi prea mult întrucât ocaziile de suplimentare a veniturilor s-ar putea să nu țină pasul cu achizițiile. De asemenea, de la sfârşitul lui aprilie încolo, puteți întâmpina tensiuni cu cei(le) cu care colaboraţi vizavi de unele oportunități de investiție.

În iulie, august şi septembrie, ar putea să se cultive această atmosferă încărcată. Cel mai probabil, problema constă în faptul că nu comunicați suficient pe marginea acestui subiect. În plus, s-ar putea să se manifeste unele lupte pentru putere în relația voastră, ceea ce accentuează și mai mult disensiunile pe tema financiară.

Cândva în octombrie, noiembrie şi decembrie, există riscul să ajungeți în sfârșit la o concluzie în ceea ce privește planurile voastre de investiție și valorificare a resurselor dobândite și/sau deținute unii(ele) în asociere cu ceilalți(lelalte). În felul acesta, vă permiteți să vă concentrați pe dezvoltarea unui plan de acțiune care să vă aducă profiturile scontate.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, acest an vine să vă testeze abilitățile de comunicare. S-ar putea să constatați că nu este chiar atât de ușor să le aplicaţi cu succes în plan profesional, acolo unde nu este suficient să legaţi conexiuni, ci trebuie să și găsiţi modalități prin care să le cultivaţi.


Casă şi familie:
În acest an, la fel ca în anul trecut, familia nu este un sector de viață în care să vă așteptați la schimbări majore. Ba mai mult, pare că totul merge destul de bine în acest sector, în afară de unele momente în care voi și cei(le) dragi trebuie să lăsați orgoliile deoparte și să încercați să vă înțelegeți unii(ele) pe ceilalți(lelalte). Altfel, pot apărea probleme de relaționare.

În ianuarie, februarie şi martie, s-ar putea contura unele probleme între voi și rudele partenerului(ei) din cauza faptului că proveniți din medii sociale diferite și nu vă înțelegeți unii(ele) altora punctele de vedere în anumite momente. Trebuie să treceți peste aceste diferențe, căci altfel își vor pune serios amprenta pe relația voastră. Faceți unele concesii.

În aprilie, mai şi iunie, nu apar surprize pe acest plan. Dacă apar totuși tensiuni, acestea sunt trecătoare și fac parte din iminentul vieții de zi cu zi. Încercaţi așadar să nu le acordaţi o mai mare importanță decât merită și nu ţineţi supărarea. În caz contrar, s-ar putea ca lucrurile să meargă într-o direcție pe care nu ar fi luat-o altfel.

În iulie, august şi septembrie, se continuă starea de armonie pe acest plan. Vă înţelegeţi bine atât cu membrii(ele) familiei de origine, cât și cu cei(le) din cea pe care v-aţi întemeiat-o voi. La fel de bine merg lucrurile și cu rudele prin alianță, alături de care descoperiţi lucruri în comun și chestiuni asupra cărora puteți cădea ușor la învoială.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar mai cu seamă în octombrie, s-ar putea ca nativii(ele) acestui semn care sunt într-o familie tânără să nu aibă parte de prea mult succes dacă se decid să devină părinţi. De asemenea, cuplurile care au deja copii ar trebui să fie mai atente la sănătatea celor mici, pentru că este mai fragilă perioada aceasta.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, va așteaptă un an fără dureri de cap în plan familial. În ciuda diferențelor inerente dintre voi, reușiți să găsiți lucruri care vă aduc mai aproape și construiți cu succes pe fundația solidă pe care v-o oferă. Încercaţi să cultivați o relație și mai deschisă în care se încurajează constant la dialog.


Sănătate:
Sănătatea rămâne unul dintre subiectele fierbinţi și în acest an. Într-adevăr, posibile schimbări întâmpinate pe acest plan nu vor fi foarte mari. Dar dacă aceasta este o veste bună în ce privește eventualele neplăceri medicale cu care v-aţi putea confrunta în 2020, faptul că nu prea sunteţi voi dispuşi(se) să schimbaţi câte ceva nu este prea bine.

În ianuarie, februarie şi martie, aţi putea da dovadă de unele puseuri de încăpățânare care nu vă fac deloc bine. De regulă, sunteţi nişte persoane flexibile, dar veţi surprinde în anumite momente prin episoade în care persistaţi cu obstinație în tipare de gândire coercitive și învechite. În plus, vă preocupă prea mult întrebări existențiale fără răspuns.

În aprilie, mai şi iunie, dar mai ales în mai și iunie, ar putea avea loc evenimente cu impact emoțional puternic ce vă supun unui adevărat test sistemul de valori, principii și credințe. S-ar putea să constatați că crezul vostru personal v-a condus în niște direcții greșite și că ar fi cazul să vă maturizaţi în ceea ce privește unele aspecte.

În iulie, august şi septembrie, dar mai cu seamă în iulie și august, se arată o perioadă în care reflectaţi adânc la direcția în care ar fi cel mai bine să vă dezvoltați. Vă calculaţi atent orice mișcare, nu vă aruncaţi cu capul înainte și gândiţi în perspectivă. Dar cu toate acestea vă confruntați cu unele temeri în legătură cu dezvoltarea voastră personală.

În octombrie, noiembrie şi decembrie, dar în special în octombrie, s-ar putea să vă simţiţi destul de epuizaţi(te). Aţi avut de făcut multe alegeri importante în lunile anterioare, iar stresul resimțit din această cauză pare să-și spună cuvântul, mai ales în ceea ce privește pofta de viață și capacitatea voastră de a vă bucura de ceea ce are să vă ofere prezentul.

Dacă ar fi să facem sumarul paragrafelor de mai sus, am spune că acest an vine să consolideze demersurile anilor anteriori cu privire la felul în care priviţi viața și abordaţi momentele de cumpănă și turnură cu care vă întâlniţi. Deciziile pe care le veţi lua vă vor pune pentru moment în dificultate, dar veţi face alegerile potrivite.

Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS