Horoscopul dragostei, 4-10 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 4-10 mai 2020


Horoscop 4-10 mai 2020, Berbec:

În plan sentimental, Luna Plină de joi poate fi un eveniment cu răsturnări de situații destul de mari. El vă arată că s-a cam strecurat nesiguranța între tine și partener(ă), că parcă nu aveți încredere sută la sută unul(a) în celălalt(alaltă). Dacă există manifestări de gelozie și posesivitate între voi, trebuie să faceți neapărat ceva în acest sens. Poate ar fi bine să comunicați mai mult, să fiți mai deschiși(se).


Horoscop 4-10 mai 2020, Taur:

Luna Plină din ziua de 7 se manifestă plenar în casa cuplului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că acele comportamente de care ai dat dovadă în raport cu partenerul(a) în ultima vreme conduc astăzi la unele urmări, mai bune sau mai rele în funcție de fiecare cuplu în parte. Aceste consecințe ar trebui să te ajute pe mai departe să îți ajustezi abordarea în plan sentimental.


Horoscop 4-10 mai 2020, Gemeni:

În zilele de 8 și 9, Luna se deplasează prin casa cuplului din horoscopul tău general, indiciu că acest sfârșit de săptămână este despre tine și persoana iubită, despre voi doi. Încercați să pregătiți ceva special unul(a) pentru celălalt(alaltă), chiar dacă posibilitățile în această perioadă sunt limitate. Vei vedea cât de mult contează să petreceți timp de calitate împreună.






Horoscop 4-10 mai 2020, Rac:

Luna Plină din data de 7 se desăvârșește în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că trebuie să direcționezi o bună parte din implicarea și atenția de care ești capabil(ă) către aceste relații. Este foarte important să aveți pasiuni pe care să le împărțiți unul(a) cu celălalt(alaltă) și de care să vă bucurați împreună. În felul acesta, vă cunoașteți și din alte perspective.


Horoscop 4-10 mai 2020, Leu:

Luna Plină din 7 a lunii comportă efecte în plan familial în principal, motiv pentru care se anunță evenimente importante în acest sector. Ele ar putea avea, într-o măsură cel puțin, legătură cu planul profesional. Ai grijă așadar cum echilibrezi implicarea și contribuțiile pe care le aduci în aceste două domenii de viață foarte importante pentru tine.


Horoscop 4-10 mai 2020, Fecioară:

Aceeași Lună Plină poate determina apariția problemelor de comunicare și în raport cu apropiații(tele), mai ales în situațiile în care vă despart distanțe mai mici sau mai mari. Depindeți în această perioadă de mijloace de comunicare ce nu vă permit să vă conectați prea ușor la frecvența celuilalt(eilalte). Încearcă așadar să fii mai înțelegător(oare), să dai dovadă de mai multă empatie.






Horoscop 4-10 mai 2020, Balanţă:

În familie, lucrurile par să decurgă normal în această săptămână. Nu se arată evenimente care ies din rutină, care implică să iei atitudine și măsuri pentru a readuce lucrurile la normal. Chiar dacă aveți planuri diferite pentru zilele acestea, este important ca duminică să vă faceți timp să vă adunați la masă, să petreceți mai mult timp împreună. Vă va prinde bine să vă reuniți astfel.


Horoscop 4-10 mai 2020, Scorpion:

Luna Plină de ziua de 7 atrage atenția asupra felului în care comunici și cu apropiații(tele), dar mai ales cu persoana iubită. Nu ajută la nimic dacă ascunzi anumite lucruri și trimiți semnale, în speranța că cel(a) drag(ă) se va prinde ce te deranjează. Trebuie să adopți o altfel de atitudine în raport cu cel(a) de lângă tine, mai ales dacă vă vine greu să vă înțelegeți în anumite momente.


Horoscop 4-10 mai 2020, Săgetător:

În zilele de 4 și 5, Luna se deplasează prin casa vieții sociale din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să duci dorul prietenilor(elor) în prima parte a acestei săptămâni. Dacă simți nevoia să ieși, nu prea poți face mare lucru în această privință, dar în raport cu grupul de prieteni(e), ține cont că există posibilitatea să vă vedeți online, să faceți o întâlnire pe Internet.






Horoscop 4-10 mai 2020, Capricorn:

Cu Luna Plină manifestându-se plenar în casa iubirii și a copiilor, înseamnă că te așteaptă un sfârșit de săptămână frumos alături de persoana iubită și/sau cei(le) mici. Ce-i drept, nu vor compensa întru-totul ieșirile cu prietenii(ele) sau celelalte preocupări ale tale, departe de mediul familial. Nu va mai dura mult însă până când vei reuși să ți le reiei, cel puțin într-o anumită măsură.


Horoscop 4-10 mai 2020, Vărsător:

În cursul zilei de 7, dar și în zilele de dinainte și de după, simți influența Lunii Pline și în casa familiei, respectiv în gospodărie. S-ar putea să îți fie destul de greu să te împarți între serviciu și casă, cu toate că poate ți-ai mutat biroul în sufragerie. Ai multe lucruri de făcut și poate fi mai greu decât de obicei să tragi o linie de separare între cele două domenii de viață.


Horoscop 4-10 mai 2020, Peşti:

Rudele relocate la distanță sau oamenii din viața ta cu mai multă experiență de viață pot constitui o sursă reală de lecții pentru tine în această săptămână, grație aceleiași Luni Pline din data de 7. E drept, s-ar putea naște unele dezbateri destul de aprinse în primă fază, dar până la urmă vei rămâne recunoscător(oare) pentru învățăminte trase de pe urma acestora. Păstrează-le cu sfințenie.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS