Horoscopul lunii aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: aprilie 2020


Horoscop aprilie 2020, Berbec:

Horoscop Berbec aprilie 2020
În cursul sau jurul datei de 3 aprilie, ești într-o dispoziție oarecum introspectivă, dacă nu chiar nostalgică. De asemenea, din acea zi încolo, te descurci mai bine în contexte sociale care altfel îți păreau grele de gestionat. În cursul sau preajma zilei de 4, concentrează-te pe proiectele de viitor și pe relațiile cu prietenii(ele), dar ține cont că pot apărea și oportunități sub formă de provocări la locul de muncă.

În cursul sau jurul datei de 7, nu este indicat să acorzi împrumuturi sau să faci investiții în proiecte care nu îți oferă garanții. Din 11 încolo, îți este mai lesne să te exprimi cu privire la unele lucruri pe care le internalizai altfel. În cursul sau preajma zilei de 25, ai grijă la potențialul de conflicte cu șefii(ele). În următoarea zi, se menține acest risc, dar ferește-te și de cheltuieli.

Din 27 începând, îți parvin informații și idei cu privire la ocazii de rotunjire a veniturilor și/sau valorificare a economiilor realizate până acum. În cursul sau jurul datei de 28, încearcă să te ții departe de investiții, iar cât privește planurile cu prietenii(ele), gândește-te bine înainte să faci un angajament financiar în această direcție. Cheltuielile s-ar putea ține lanț și în ultima zi a lunii.






Horoscop aprilie 2020, Taur:

Horoscop Taur aprilie 2020
În cursul sau jurul datei de 3 aprilie, încearcă să ai mai mare grijă în cine anume îți pui încrederea. În plus, este indicat să fii realist(ă) cu privire la proiectele tale. Din aceeași dată încolo, se înmulțesc ocaziile de suplimentare a bugetului și/sau valorificare a economiilor. În cursul sau preajma zilei de 4, se măresc din nou șansele de câștig, dar se pot duce lupte din cauza banilor în parteneriatele de viață/afaceri.

În cursul sau jurul datei de 7, suporți mai dificil responsabilitățile de la serviciu sau ai putea avea parte de conflicte la locul de muncă. Din 11 încolo, se poate să fii mai reactiv(ă) decât de obicei, din cele mai mici motive. În cursul sau preajma zilei de 25, nu ești într-o formă de zile mari la nivel mental. Această stare se poate prelungi până pe 26, ceea ce poate duce și la unele reacții șocante din partea ta.

Din 27 încolo, ești mai comunicativ(ă) decât în mod normal, ceea ce are un efect bun în multe contexte. În cursul sau jurul datei de 28, se întorc însă problemele care vizează interacțiunea cu superiorii(arele) sau abilitatea ta de a face față presiunilor de la serviciu. În cursul sau preajma zilei de 30, ar putea apărea din nou niște reacții mai aparte din partea ta, care pot lăsa o impresie favorabilă.






Horoscop aprilie 2020, Gemeni:

Horoscop Gemeni aprilie 2020
În cursul sau preajma zilei de 3, ar putea apărea neînțelegeri, cu superiorii(arele) sau altcineva important de la locul de muncă, care ar putea avea un efect negativ asupra ascensiunii tale profesionale. Din aceeași zi încolo, te bucuri de un plus de șarm și carismă. În cursul sau preajma zilei de 4, te bucuri de un tonus mental bun, dar se prea poate să te împotmolești dacă treci printr-un examen sau un proces birocratic.

În cursul sau jurul datei de 7, nu pari a fi într-o formă de zile mari, mai ales la nivel emoțional. Din 11 încolo, se anunță o perioadă favorabilă dacă vrei să implementezi sau să extinzi un proiect. De asemenea, cunoști persoane noi. În cursul sau preajma zilei de 25, te cuprind însă frici legate de viitor, care pot continua până pe 26, când starea ta mentală se poate înrăutăți.

Din 27 încolo, poți avea tendința să te pierzi în tipare de gândire negative sau coercitive. În cursul sau jurul datei de 28, starea ta mentală se poate degrada și mai mult. În cursul sau preajma zilei de 30, s-ar putea să continui la fel, indiciu că există riscul să finalizezi această lună într-o notă mai puțin plăcută. Încearcă să te ferești de mediile pesimiste și de oamenii care te vampirizează energetic.






Horoscop aprilie 2020, Rac:

Horoscop Rac aprilie 2020
În cursul sau preajma datei de 3, ești într-o dispoziție bună, dar se poate să fii destul de naiv(ă) cu privire la anumite aspecte. Din aceeași zi încolo, se poate întoarce în peisaj un/ fost(ă) partener(ă) din trecut sau te gândești mai des la o veche relație. În cursul sau jurul datei de 4, starea ta de spirit este relativ bună, dar pare să te deranjeze ceva. Se prea poate să fie vorba despre ceva legat de partener(ă).

În cursul sau preajma zilei de 7, nu face investiții riscante și ferește-te să acorzi împrumuturi. De asemenea, ai grijă în cine ai încredere și nu te lăsa pradă temerilor legate de viitor. Din 11 încolo, comunici mai bine cu superiorii(arele). În cursul sau jurul datei de 25, se pot duce lupte pentru putere în parteneriatul de viață/afaceri, care se pot prelungi până pe 26. Tot atunci, viața socială îți aduce fel și fel de surprize.

Din 27 încolo, te bucuri de mai multă popularitate în plan social, ceea ce ar putea să te ajute să cunoști mai multă lume și să îți faci amici(e) noi. În cursul sau preajma zilei de 28, ar putea reveni în peisaj fricile legate de modul în care vor evolua unele proiecte sau relații din prezent. Începând cu 30, iei contactul cu oameni noi, dar ține cont că nu toți merită un loc permanent în viața ta.






Horoscop aprilie 2020, Leu:

Horoscop Leu aprilie 2020
În cursul sau preajma datei de 3, ar putea apărea divergențe între tine și partenerul(a) de viață/afaceri. Din aceeași zi încolo, te bucuri de mai multă popularitate în plan social și faci cunoștință cu oameni noi. În cursul sau jurul datei de 4, se arată unele șanse de colaborare sau de a lega parteneriate și prietenii cu perspective de viitor. Dar treci printr-o perioadă dificilă la serviciu.

În cursul sau preajma zilei de 7, se duc lupte aprige pentru putere în parteneriatul de viață/afaceri. Din 11 încolo, se arată ocazii de a călători în interes personal sau profesional. În cursul sau jurul datei de 25, se întrevede o perioadă plină de obstacole și piedici la locul de muncă, care se poate prelungi până pe 26, ceea ce poate aduce o serie de surprize neplăcute în plan profesional.

Din 27 încolo, comunici însă mai bine cu superiorii(arele) și factorii de decizie de la serviciu. În cursul sau preajma zilei de 28, reapar dezechilibre în raportul de forțe dintre tine și partenerul(a) de viață/afaceri. În cursul sau jurul datei de 30, se prefigurează o perioadă interesantă la locul de muncă, în sensul că apar unele surprize pe acest plan. Depinde de evoluția ta la acest nivel dacă sunt plăcute sau nu.






Horoscop aprilie 2020, Fecioară:

Horoscop Fecioară aprilie 2020
În cursul sau preajma datei de 3, se arată o serie de neînțelegeri între tine și partenerul(a) de viață/afaceri. Din aceeași zi încolo, te bucuri de mai multă trecere în raport cu șefii(ele) și alte persoane cu influență în comunitatea în care lucrezi. În cursul sau jurul datei de 4, se întrevede o perioadă favorabilă pentru călătorii cu partenerul(a) de viață și/sau copiii, alături de care trăiești clipe de neuitat.

În cursul sau preajma zilei de 7, se prefigurează o perioadă grea la serviciu. Din 11 începând, crește riscul de discuții aprinse cu partenerul(a) de viață/afaceri pe seama banilor. Nu lua decizii în grabă, fără să te consulți cu cei(le) cu care deții și/sau ai câștigat anumite sume de bani. În cursul sau jurul datei de 25, caută să nu lași gelozia și posesivitatea să te controleze.

Aceste tendințe pot continua până pe 25, când trebuie să schimbi ceva la perspectiva ta asupra conceptului de încredere. Din 27 încolo, se arată o perioadă prielnică pentru călătorii în plan profesional, dar și personal. În cursul sau preajma zilei de 28, reapar probleme la locul de muncă, ceea ce scoate în evidență unele goluri de cunoștințe sau experiență pe care trebuie să le rezolvi.






Horoscop aprilie 2020, Balanţă:

Horoscop Balanţă aprilie 2020
În cursul sau preajma zilei de 3, pot apărea neînțelegeri între tine și colegii(ele) de serviciu sau nu te simți prea bine, dar nu îți dai seama care este problema. Din aceeași dată încolo, unii(ele) nativi(e) pot începe o relație la distanță sau cu cineva de o altă religie/naționalitate. În cursul sau jurul zilei de 4, încearcă să îți exersezi un talent sau mergi într-o excursie cu partenerul(a) și/sau cei(le) mici.

Tot atunci, există însă riscul unor neînţelegeri cu familia de origine. În cursul sau preajma datei de 7, caută să nu afișezi gelozie și posesivitate în raport cu persona dragă. Din 11 încolo, comunici mai eficient cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri. În cursul sau jurul zilei de 25, pot interveni certuri între tine și persoana iubită pe seama unor chestiuni locative, gospodărești sau de familie.

În cursul sau preajma datei de 26, se poate perpetua această atmosferă încărcată în cuplu, care poate scoate în evidență niște probleme mai serioase între tine și partener(ă). În cursul sau jurul zilei de 28, ar putea reapărea tendințe de gelozie și posesivitate în cuplu. În cursul sau preajma datei de 30, se adâncesc problemele între tine și partener(ă), indiciu că trebuie să faci ceva degrabă în privința lor.






Horoscop aprilie 2020, Scorpion:

Horoscop Scorpion aprilie 2020
În cursul sau preajma datei de 3, te bucuri de mult romantism în cuplu, dar ai grijă la tendința de a-l(o) idealiza pe partener(ă). Din aceeași zi încolo, revine și pasiunea între tine și partener(ă). În cursul sau jurul datei de 4, te bucuri de echilibru la nivel emoțional, dar se întâmplă ceva în interiorul minții tale. De asemenea, caută să ai grijă cum îți folosești cuvintele. Pot avea o influență mai mare decât crezi.

În cursul sau preajma zilei de 7, pot apărea divergenţe cu partenerul(a) pe seama unor chestiuni locative, gospodărești sau de familie. Din 11 încolo, dai dovadă de mai mult randament la serviciu, dar poți avea tendința să faci unele lucruri de ochii lumii sau să iei decizii în grabă la locul de muncă. În cursul sau jurul datei de 25, ar putea apărea piedici și obstacole în plan profesional.

În cursul sau preajma zilei de 26, s-ar putea să experimentezi din nou complicații la serviciu, care pot să se extindă și la nivelul relației de cuplu. Din 27 încolo, comunici mai eficient cu partenerul(a) de viață/afaceri. În cursul sau jurul datei de 30, se poate ca atmosfera încărcată să se refacă la nivelul relației de cuplu. Este clar că trebuie să faci ceva în această privință.






Horoscop aprilie 2020, Săgetător:

Horoscop Săgetător aprilie 2020
În cursul sau jurul zilei de 3, se pot isca unele neînțelegeri între tine și unii(ele) membri(e) ai(le) familiei tale. Din aceeași dată încolo, te înțelegi mai bine cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri, iar dacă ești burlac(iță), cresc șansele de a întâlni o persoană specială. În cursul sau preajma zilei de 4, crește probabilitatea de a lega noi parteneriate sau colaborări, dar fii cu ochii pe cheltuieli.

În cursul sau jurul datei de 7, crește pericolul de piedici și obstacole în plan profesional. Începând cu 11, te înțelegi mai bine cu partenerul(a) și/sau cei(le) mici, iar dacă nu ai găsit încă persoana potrivită pentru tine, s-ar putea să se arate mai multe ocazii de flirt. În cursul sau preajma zilei de 25, stai departe de cheltuielile inutile. Evită-le și pe data de 26, dar ține cont că pot apărea atunci și problemele la locul de muncă.

Din 27 încolo, te înțelegi mai bine cu colegii(ele) de serviciu și dai dovadă de un randament crescut. În cursul sau jurul datei de 28, apar totuși probleme la locul de muncă, iar unele dintre ele s-ar putea să îi/le implice și pe tovarășii(ele) de muncă. În cursul sau preajma zilei de 30, escaladează iar lucrurile în plan profesional, indiciu că se prea poate să apară din nou obstacole și piedici la acest nivel.






Horoscop aprilie 2020, Capricorn:

Horoscop Capricorn aprilie 2020
În cursul sau preajma zilei de 3, încearcă să nu fii evaziv(ă) în felul în care comunici, căci altfel vor apărea probleme destul de mari. Din aceeași dată încolo, te bucuri de o atmosferă armonioasă la locul de muncă și de bună înțelegere cu colegii(ele) de serviciu, dar ține cont că există riscul să te alegi cu câteva kilograme în plus. În cursul sau jurul zilei de 4, cresc șansele de a încasa venituri extraprofesionale.

În plus, dai dovadă de asertivitate și încredere de sine. În cursul sau preajma datei de 7, încearcă să nu cheltuiești resurse importante pe lucruri care nu figurează pe lista ta de cumpărături. Începând cu 11, comunici mai bine cu membrii(ele) familiei, dar riști să te superi mai repede decât de obicei în raport cu ei(le). În cursul sau jurul zilei de 25, s-ar putea isca unele conflicte între tine și anumite rude.

În cursul sau preajma datei de 26, se poate să reapară tensiuni în familie, care se pot prelungi până în cuplu sau în relația cu cei(le) mici. Din 27 încolo, comunici însă mai bine cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri. În cursul sau jurul zilei de 28, pot reapărea cheltuieli care nu îți sunt necesare în această perioadă. În cursul sau preajma datei de 30, se reiterează unele tensiuni în familie.






Horoscop aprilie 2020, Vărsător:

Horoscop Vărsător aprilie 2020
În cursul sau preajma datei de 3, ține-ți o evidență mai clară a bugetului. Din aceeași zi încolo, dai dovadă de spontaneitate în raport cu partenerul(a) de viață și/sau copiii, iar dacă ești singur(ă), apar mai multe șanse de a flirta. În cursul sau jurul datei de 4, te bucuri de o dispoziție foarte bună, dar se întâmplă totuși ceva cu tine la nivel subconștient, care poate ieși la iveală când te aștepți mai puțin.

În cursul sau preajma zilei de 7, pot apărea divergenţe între tine și unele persoane din familie. Din 11 încolo, ești mai comunicativ(ă) decât de obicei, dar se poate să te grăbești cu unele declarații. În cursul sau jurul datei de 25, așteaptă-te la vești neplăcute sau se întâmplă că circulă unele bârfe despre tine în această perioadă sau în 26. În plus, te pot aștepta tensiuni în familie.

Din 27 încolo, comunici însă mai eficient cu rudele apropiate. În cursul sau preajma zilei de 28, ar putea să reapară însă unele discuții aprinse între tine și unele persoane din familia ta. În cursul ori jurul lui 30, s-ar putea tensiona din nou atmosfera în planul familial, indiciu că în a treia decadă a acestei luni ar fi indicat să ai mare grijă ce atitudine afișezi în raport cu cei(le) dragi.






Horoscop aprilie 2020, Peşti:

Horoscop Peşti aprilie 2020
În cursul sau preajma zilei de 3, comportamentul tău ar putea da naștere unor divergenţe, deci ai grijă ce semnale trimiți. Din aceeași dată încolo, comunici mai eficient cu rudele. În cursul sau jurul zilei de 4, pari a fi într-o formă de zile mari, dar care poate vira ușor către o dispoziție negativă, care poate da naștere unor frici cu privire la viitor. În cursul sau preajma datei de 7, așteaptă-te la vești nu tocmai bune.

Din 11 încolo, cresc șansele de a-ți suplimenta veniturile mai rapid și ușor decât în mod normal. În cursul sau preajma zilei de 25, nu fă investiții în planuri care nu prezintă garanții și nu acorda împrumuturi unor persoane pe care nu le cunoști prea bine. În cursul sau jurul datei de 26, se menține avertismentul anterior, dar ai grijă și la declarațiile pe care le faci.

Din 27 încolo, ești mai comunicativ(ă) decât de obicei și te descurci fără probleme într-o varietate mai mare de contexte sociale decât până acum. În cursul sau preajma zilei de 28, s-ar putea ivi din nou vești proaste. Iar dacă un gest sau o vorbă ți se pare deplasată, caută să nu te lași afectat(ă). Cuvintele tale și ale celor din jur au o influență mare în cursul sau jurul zilei de 30.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS