Horoscopul zilei de sâmbătă, 2 mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 2 mai 2020


Horoscop 2 mai 2020, Berbec:

Aveţi posibilitatea să vă reîncărcaţi bateriile astăzi şi să vă umpleţi de energie. Bunadispoziţie este cuvântul zilei, motiv pentru care trebuie să faceţi tot ce este posibil pentru a nu vă schimba starea. Evitaţi conflictele, neînţelegerile, discutaţi deschis despre problemele voastre.


Horoscop 2 mai 2020, Taur:

Taurii s-ar putea să îşi întâlnească astăzi sufletul-pereche ori, dacă aveţi deja o relaţie stabilă, aţi putea trece la pasul următor. Cine ştie, poate familia vi se va mări. Împărtăşiţi noile veşti cu întreaga familie, căci toţi cei(le) dragi se vor bucura pentru voi.


Horoscop 2 mai 2020, Gemeni:

Dragi Gemeni, încercați să fiți raționali în această perioadă. Cheltuiți banii responsabil, fără să vă lăsați păcăliți(te) de anumite reclame ori oferte care vă pot atrage atenția. Gândiți-vă bine, aveți cu adevărat nevoie de aceste lucruri? Puteţi cere şi sfatul unei persoane apropiate pentru a vă ajuta să luaţi decizia corectă. Altfel, aţi putea face o achiziţie complet nefolositoare.






Horoscop 2 mai 2020, Rac:

Lucrezi la un proiect și trebuie să ai grijă ce și cum împărtășești ceea ce știi cu ceilalți(lelalte) membri(e) din echipă. Sigur, e posibil ca tu să cunoști mult mai multe detalii așa că nu te zgârci cu explicațiile astăzi. Te va scuti de multe bătăi de cap în viitor. În plus, dă timp echipei să se consolideze. Și, foarte important, nu lăsa pe nimeni în urmă!


Horoscop 2 mai 2020, Leu:

E posibil să te simți epuizat(ă) și să îți dorești o seară de relaxare. Dar înainte de a ajunge acolo, asigură-te că nu ai lăsat nimic în urmă astăzi, nimic din ceea ce trebuia neapărat rezolvat. Există cel puțin o persoană care depinde de tine să-ți duci la bun sfârșit sarcina, așa că gândește-te mai întâi la acea persoană, apoi la tine. În plus, satisfacția va fi mai mare atunci când vei ști că ai rezolvat totul până la finalul zilei.


Horoscop 2 mai 2020, Fecioară:

Urmează zile cu multă incertitudine. Sunt probleme la serviciu și superiorii(arele) nu știu încă cum să le rezolve. Va trebui să faci tot posibilul să te descurci în haosul care vă cuprinde și să încerci să-ți faci cât mai bine partea ta de treabă. Ar putea deveni chiar distractiv, dacă nu te-ai lăsa acaparat(ă) de detalii și termene limită. Până la sfârșitul zilei, toată agitația ar trebui să se termine și vei putea să povestești prietenilor(elor) despre asta.






Horoscop 2 mai 2020, Balanţă:

Încearcă să te organizezi din timp. Există o mulțime de lucruri care îți stau la cale, în care vei dori cu siguranță să te implici și vei vrea să pregătești programul pentru ele. Finalizează-ți micile sarcini plictisitoare și proiectele mari la fel de repede. Trebuie să creezi mai mult timp pentru distracție, creativitate și o poveste captivantă, în viitorul apropiat. Energia ta crește și ești pe val.


Horoscop 2 mai 2020, Scorpion:

Autocontrolul tău este foarte puternic acum, așa că nu îți face griji dacă te confrunți cu ispita astăzi. Poți face față. Puterea voastră nu vă va oferi numai puterea asupra lucrurilor pe care încercați să le depășiți, ci va servi și ca inspirație pentru altcineva care se luptă cu asta. Ar trebui să împărtășești povestea ta cu această persoană. Nu presupune că nu poate învăța ceva din experiențele tale doar pentru că traseele voastre sunt diferite. Poate și vrea.


Horoscop 2 mai 2020, Săgetător:

În viața ta apar schimbări mari și astăzi s-ar putea simți că vor veni toate simultan! Acest aflux de activitate ar putea fi un pic copleșitor, dar cel puțin nu te vei plictisi! Ai control asupra lucrurilor, așa că folosește-ți vocea și stai cu picioarele pe pământ dacă simți că ești împins(ă) mult prea repede. Oamenii te vor asculta. Le pasă de tine și nu vor să te trimită într-o margine. Fii deschis(ă) și nu-ți face griji că pari că nu te poți descurca.






Horoscop 2 mai 2020, Capricorn:

Astăzi, Capricornii vor întâmpina tot felul de probleme, care mai de care mai complicate. Nu ar trebui să îți faci griji, pentru că le vei rezolva pe toate cu succes. Singura problemă care îți poate da bătăi de cap, sâmbătă, este o slăbiciune a organismului. Încearcă să te relaxezi și să ajungi la un echilibru fizic și emoțional. Aștrii îți recomandă să-ți îmbunătățești dieta cu alimente vegetale, bogate în vitamine.


Horoscop 2 mai 2020, Vărsător:

Vărsătorii nu trebuie să lase totul la voia întâmplării. Încearcă să evaluezi fiecare situație în parte și decide în consecință. Vei avea o după-amiază agitată și este posibil ca o persoană foarte apropiată să facă un gest urât care îți lasă un gust amar. Sfatul aștrilor pentru tine este să te liniștești și să nu te lași afectat(ă) de acest incident. Seara, câteva ore în compania unei cărţi bune îți vor asigura un somn liniștit.


Horoscop 2 mai 2020, Peşti:

Sâmbătă, Peștii se vor bucura de vizita unei persoane foarte dragi, pe care nu au mai văzut-o de foarte multă vreme. Dacă nu ești implicat(ă) într-o relație, astăzi, destinul te va bucura cu un dar prețios. Seara, o rudă îți va face o mărturisire neobișnuită, care îți va schimba total percepția legată de o anumită situație, conform horoscop-urania.org.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS