Recomandarea zilei de 1 Mai 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 1 Mai 2020


Recomandarea zilei de 1 Mai 2020, Berbec:

Horoscopul de azi pentru zodia Berbec îi susține în negocieri, dar îi atenționează că trebuie să fie corecți și cinstiți.


Recomandarea zilei de 1 Mai 2020, Taur:

Horoscopul de azi pentru zodia Taur le poate aduce idei revoluționare, nonconformiste despre cum să se pună în valoare sau să valorifice ceva din viața lor, poate chiar niște proiecte.


Recomandarea zilei de 1 Mai 2020, Gemeni:

Horoscopul de azi pentru zodia Gemeni le poate aduce ocazia să reia legătura cu o persoană cu care au avut cândva o relație, poate chiar au trăit o poveste de iubire.


Recomandarea zilei de 1 Mai 2020, Rac:

Horoscopul de azi pentru zodia Rac le poate aduce un cadou, o sumă de bani, un premiu, o veste financiară neașteptată.






Recomandarea zilei de 1 Mai 2020, Leu:

Horoscopul de azi pentru zodia Leu le poate aduce un dialog legat de un nou proiect care, se pare, le va aduce și venituri suplimentare.


Recomandarea zilei de 1 Mai 2020, Fecioară:

Horoscopul de azi pentru zodia Fecioară le poate aduce un dialog sau o idee ingenioasă despre un curs, despre studii, poate vor dori să învețe ceva nou sau să se folosească altfel de o diplomă obținută.






Recomandarea zilei de 1 Mai 2020, Balanţă:

Horoscopul de azi pentru zodia Balanță poate aduce vești despre moșteniri și pune în prim plan o idee sau dialog neașteptat legat de banii partenerului(ei) sau ai unei terțe persoane.


Recomandarea zilei de 1 Mai 2020, Scorpion:

Horoscopul de azi pentru zodia Scorpion le aduce ocazia unui dialog neașteptat pe teme patrimoniale, legate de o mutare, schimb de locuință sau chiar pe teme personale.


Recomandarea zilei de 1 Mai 2020, Săgetător:

Horoscopul de azi pentru zodia Săgetător le poate aduce vești legate de starea de sănătate, poate răspunsul unor analize pe care le-au făcut, poate află un diagnostic.






Recomandarea zilei de 1 Mai 2020, Capricorn:

Horoscopul de azi pentru zodia Capricorn le poate aduce ocazia unică de a transforma o pasiune într-o meserie. Atenție la ideile care vin!


Recomandarea zilei de 1 Mai 2020, Vărsător:

Horoscopul de azi pentru zodia Vărsător le poate aduce unora ocazia să afle că vor deveni părinți.


Recomandarea zilei de 1 Mai 2020, Peşti:

Horoscopul de azi pentru zodia Pești le poate aduce intuiție și idei sclipitoare.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS