Horoscopul banilor și al carierei, 9-15 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și al carierei, 9-15 martie 2020


Horoscop 9-15 martie 2020, Berbec:

Resimți efectul Lunii Pline din data de 9 și la nivel profesional, unde se poate să experimentezi o perioadă destul de plină și solicitantă. Lucrurile s-ar putea să nu meargă conform planului, dar aceasta ar trebui să te învețe multe despre limitele și posibilitățile tale actuale la acest nivel. Caută să vezi unde anume ar fi cazul să lucrezi mai mult.


Horoscop 9-15 martie 2020, Taur:

În data de 10 martie, Mercur revine la mersul direct prin casa carierei din horoscopul tău general, indiciu că dacă ai întâmpinat probleme în a te înțelege cu șefii(ele) sau nu ai reușit să îți faci punctul de vedere cunoscut în plan profesional, îți vei redobândi săptămâna aceasta capacitatea de a comunica eficient cu superiorii(arele) și de a-ți impune părerile în fața factorilor de decizie.


Horoscop 9-15 martie 2020, Gemeni:

Luna Plină din ziua de 9 nu se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, dar îi vei simți negreșit influența și la nivelul acestui sector de viață. În termeni mai clari, ar putea fi vorba despre un conflict între cele două domenii de viață, semn cum că familia și cariera te-ar putea solicita în aceeași măsură săptămâna aceasta. Nu lăsa problemele de acasă să îți afecteze randamentul.






Horoscop 9-15 martie 2020, Rac:

Luna Plină din data de 9 se suprapune peste axa caselor comunicării și călătoriilor din horoscopul tău general, ceea ce poate crește riscul unor neînțelegeri, dar și pe cel al unor amânări în cazul deplasărilor pe care le-ai programat pentru această săptămână. De ținut minte ar mai fi și faptul că nu se dorește să duci negocieri sau să semnezi contracte importante în aceste zile.


Horoscop 9-15 martie 2020, Leu:

Luna Plină din ziua de 9 interconectează casele banilor din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, îi simți efectele în sectorul finanțelor câștigate prin munca proprie. Acest eveniment astral poate încuraja un comportament înclinat spre riscuri pe acest plan, motiv pentru care este foarte important să fii cu ochii pe obiceiurile tale de consum.


Horoscop 9-15 martie 2020, Fecioară:

Mercur revine în data de 10 la mersul direct prin casa muncii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că îți revine nivelul obișnuit de randament la locul de muncă. Iar dacă te-ai ales cu unele erori în exercițiul lucrului, din 10 a lunii încolo, le sesizezi și reușești să le repari. Vești bune se anunță și în raport cu colegii(ele) de muncă, în sensul că se reinstaurează armonia în relația cu ei(le).






Horoscop 9-15 martie 2020, Balanţă:

Luna Plină din 9 martie poate comporta efecte și în plan profesional, în sensul că te așteaptă o săptămână destul de ocupată și solicitantă. De asemenea, s-ar putea ca unele situații din mediul profesional să ajungă la un soi de apogeu. Este greu de spus dacă sunt pozitive sau negative, dar cert este că apoi lucrurile vor reintra în matca lor. Dar nu fără unele urmări de durată.


Horoscop 9-15 martie 2020, Scorpion:

Zilele de sâmbătă și duminică vin la pachet cu unele cheltuieli pe care nu le-ai prefigurat și pe care bugetul tău le va suporta cu greu. Vestea bună este aceea că mai poți tăia din ele, deoarece nu reprezintă decât altceva decât deraieri de la planurile pentru acest weekend. Așadar, încearcă să nu te întinzi mai mult decât îți permit resursele.


Horoscop 9-15 martie 2020, Săgetător:

Din cauza Lunii Pline din data de 9, nu puține vor fi situațiile în care nu te poți concentra pe deplin la serviciu din pricina unor evenimente de acasă la care tot îți fuge mintea. Pe de altă parte, vestea bună este că, din 10 încolo, Mercur se mișcă în sens direct prin casa comunicării, indiciu că știi cum să te exprimi în contexte sociale dintre cele mai dificile și care pot avea urmări pe termen lung.






Horoscop 9-15 martie 2020, Capricorn:

Pe fondul Lunii Pline din 9 martie, nu sunt tocmai indicate călătoriile și negocierile deoarece s-ar putea să nu obții chiar ceea ce îți dorești de pe urma lor. De asemenea, ține cont de faptul că în data de 10 revine la mersul direct Mercur prin casa banilor, ceea ce înseamnă că îți parvin din nou idei și informații despre cum anume îți poți suplimenta veniturile și/sau valorifica unele economii.


Horoscop 9-15 martie 2020, Vărsător:

Luna Plină din 9 martie poate duce la unele cheltuieli inutile, plăți nepreconizate sau pagube financiare la care nu te-ai fi așteptat. Dacă ești atent(ă) în zilele care urmează, s-ar putea să eviți o parte din aceste scurgeri de fonduri. Iar faptul că Mercur revine la mersul direct în ziua de 10 te ajută să lași o impresie mai bună în raport cu persoanele cu care vei derula curând afaceri.


Horoscop 9-15 martie 2020, Peşti:

Din pricina Lunii Pline din 9 martie, ar putea interveni unele discuții în contradictoriu între tine și partenerul(a) de afaceri, clienți(te) și/sau colaboratori(are). Ori poate că simți în ceafă mai acut ca de obicei respirația competiției din ce în ce mai acerbe. Este foarte important să menții controlul, atât asupra activităților care intră în răspunderea ta, cât și asupra propriilor reacții.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS