Recomandarea zilei de 8 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 8 martie 2020


Recomandarea zilei de 8 martie 2020, Berbec:

Traversaţi un moment dificil și nu reuşiţi să găsiţi echilibrul ideal între locul de muncă și familie. Sunteţi disperaţi(te) să aveţi o situație financiară mai bună, însă asta înseamnă mult timp departe de cei(le) dragi.


Recomandarea zilei de 8 martie 2020, Taur:

Puneţi la bătaie creativitatea și imaginația de care daţi dovadă și va ieși ceva la care nu v-aţi fi gândit. Și surprizele nu se termină aici pentru că azi este despre flori, cadouri și prieteni(e).


Recomandarea zilei de 8 martie 2020, Gemeni:

Vă simţiţi inspiraţi(te) și nu mai vreţi să bateți pasul pe loc. Munciţi cu drag și spor pentru lucrurile care vă aduc bucurie în suflet și nu mai ţineţi cont de faptul că azi e duminică.


Recomandarea zilei de 8 martie 2020, Rac:

Plimbările și drumurile în afara localității sunt la ordinea zilei, în ciuda faptului că v-aţi dori să staţi acasă.


Recomandarea zilei de 8 martie 2020, Leu:

Zvonurile și bârfele circulă mai repede decât orice v-aţi fi imaginat vreodată. Partea proastă este că vă ajung la urechi vorbe care vă supără și vă macină.


Recomandarea zilei de 8 martie 2020, Fecioară:

Astăzi este despre dragoste și timpul petrecut alături de partenerul(a) vostru(astră) de viață. Profitați de timpul liber pentru a vă bucura de momentele de tandrețe și armonie în cuplu.


Recomandarea zilei de 8 martie 2020, Balanţă:

Prietenii(ele) vă caută să vă ceară sfaturi și soluții la problemele lor, dar uitați că și voi le aveţi pe ale voastre. Uneori grijile proprii pălesc în fața celorlalți(te) și asta înseamnă să fiţi altruişti(ste) și un/o amic(ă) demn(ă) de încredere.


Recomandarea zilei de 8 martie 2020, Scorpion:

V-aţi săturat de incertitudini și jumătăți de măsură? Nu mai staţi degeaba și puneţi punctul pe „i”. Faceţi ceva azi, nu mai aşteptaţi ziua de mâine pentru că situația s-ar putea amplifica.


Recomandarea zilei de 8 martie 2020, Săgetător:

Reuşiţi să găsiţi forța interioară pentru a repara lucrurile defecte și a merge mai departe. Daţi dovadă de o putere incredibilă și nu vă lăsaţi doboraţi(te) prea ușor.


Recomandarea zilei de 8 martie 2020, Capricorn:

Relația cu partenerul(a) de viață pare că scârțâie și lucrurile se îndreaptă în direcția greșită. Nu mai forţaţi lucrurile și nu mai trageţi la aceeași căruță dacă simţiţi că rezultatul este același.


Recomandarea zilei de 8 martie 2020, Vărsător:

Primiţi sfaturi din stânga și din dreapta fără să le fi cerut vreodată. V-aţi săturat să vi se spună ce să faceţi! Arătaţi-le celor din jur că ştiţi să faceţi alegerile corecte și fără a fi îndrumaţi(te) de la spate.


Recomandarea zilei de 8 martie 2020, Peşti:

Nativii(ele) singuri(e) se îndrăgostesc iremediabil de o persoană la care nu s-ar fi gândit niciodată. Cât despre cei(le) aflați(te) într-o relație vor trece la nivelul următor.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS