Horoscopul zilei de luni, 9 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 9 martie 2020


Horoscop 9 martie 2020, Berbec:

Aştrii recomandă răbdare nativilor(elor) Berbec, căci multe lucruri se vor schimba în viitorul apropiat. Luaţi deciziile potrivite pentru sufletul vostru, discutaţi cu persoana iubită, ajungeţi la o înţelegere, altfel, s-ar putea să fiţi implicaţi(te) din nou în conflicte fără sens.


Horoscop 9 martie 2020, Taur:

Cei(le) aflaţi(te) sub acest semn zodiacal au mare noroc de bani în această zi, cel mai probabil în urma unor colaborări cu anumite firme. Superiorii(arele) vor aprecia iniţiativa voastră şi proiectele duse la bun sfârşit cu mult profesionalism, încât mai mult ca sigur veţi primi o mărire de salariu.


Horoscop 9 martie 2020, Gemeni:

Gemenii au ceva pe suflet şi ar fi bine să vorbească despre problemele lor, altfel se vor aduna prea multe şi vor claca. Apelaţi la un ajutor specializat, ori vorbiţi cu cei(le) dragi. Lucrurile se vor aşeza în final, iar norocul va ajunge şi pe strada voastră. Dacă aveţi o pasiune este perioada perfectă pentru a vă materializa planurile puse la punct.






Horoscop 9 martie 2020, Rac:

Nativii(ele) Rac înţeleg foarte bine că trebuie să depună mai mult efort dacă vor să atingă succesul. Daţi dovadă de profesionalism la serviciu, comunicaţi eficient cu colegii(ele) voştri(astre) de echipă, daţi sfaturi, fiţi înţelegători(are), iar superiorii(arele) vor aprecia comportamentul vostru plin de altruism şi vor lua măsuri, pozitive, evident.


Horoscop 9 martie 2020, Leu:

De ce să fiţi timizi(de) în legătură cu ce simţiţi? Leii au astăzi o oportunitate mare de a-şi manifesta sentimentele faţă de un/o bărbat/femeie. Asta pentru că aştrii arată că există mari şanse să obţineţi un răspuns pe măsură. Şi dacă nu este aşa măcar ştiţi că aţi încercat şi puteţi merge mai departe. Nu mai pierdeţi timpul gândindu-vă la ce ar fi dacă. Ţineţi minte că mici gesturi de afecţiune vă pot deschide drumul spre inima persoanei iubite înainte de a da cărţile pe faţă.


Horoscop 9 martie 2020, Fecioară:

Fecioarele trebuie să înţeleagă că dacă îi/le ajuţi pe ceilalţi(lelalte) este foarte posibil să te ajuţi pe tine. Este tipul acela de zi în care norocul vi se poate întoarce înzecit. Lăsaţi de la voi şi, pe altă cale, veţi fi răsplătiţi(te) pe măsură. Energia voastră bună se poate transforma într-o zi fructoasă. Iar la finalul ei ce poate fi mai bun decât să stai relaxat(ă) şi să tragi linia în compania persoanei iubite şi într-o atmosferă de răsfăţ total.






Horoscop 9 martie 2020, Balanţă:

Astăzi aveţi nevoie să daţi dovadă de gândire rapidă. Acest lucru ar putea să facă diferenţa în favoarea voastră în probleme cât se poate de importante. Se poate ajunge până într-acolo încât să obţineţi o promovare la locul de muncă în cazul în care reuşiţi să fiţi mai rapizi(de) în gândire decât colegii(ele) cu care luptaţi pentru obţinerea unui post mai bun. Îndeplinirea interesului personal trebuie să fie prioritate astăzi pentru Balanţe.


Horoscop 9 martie 2020, Scorpion:

Una dintre cele mai vechi relații ale voastre poate ajunge la un moment de cotitură important. Acesta este momentul în care trebuie să recunoașteţi că totul este de acum sau niciodată și trebuie să faceţi alegerea de care v-a fost teamă până acum. Trebuie să realizaţi că rolul vostru în parteneriat nu este doar acela de a face ceea ce se așteaptă ca voi să faceţi tot timpul. Puteți alege să aveți o ultimă conversație pe această temă sau puteți alege să depăşiţi situaţia și să mergeți mai departe.


Horoscop 9 martie 2020, Săgetător:

Săgetătorul are azi probleme cu ambiţia. Nu că i-ar lipsi, dar uneori şi-o îndreaptă către lucruri şi persoane nepotrivite, iar asta îi aduce deservicii. Calmul vă poate ajuta să profitați cu ușurință de o mare oportunitate atunci când apare. Orice situaţie se poate gestiona cu răbdare și profesionalism. Comportamentul obiectiv te va ajuta foarte mult pe parcursul zilei.






Horoscop 9 martie 2020, Capricorn:

Capricornul învaţă azi că există două părți pentru fiecare poveste și două părți pentru fiecare relație. Astăzi, acordă o atenție deosebită relației în care te afli. Există valoare în fiecare schimb de idei, iar o comunicare constructivă cu partenerul(a) nu îţi poate aduce decât lucruri bune.


Horoscop 9 martie 2020, Vărsător:

Ai de executat o sarcină care nu este atât de ușoară pe cât crezi că ar fi. Asta nu înseamnă că trebuie să o abandonaţi sau să trataţi subiectul cu superficialitate. Ai ocazia să surprinzi și să îi/le impresionezi pe ceilalți(lelalte) şi este un lucru bun să te simți un pic depăşit(ă) de anumite evenimente, pentru că astfel vei învăţa să te întreci pe tine la orice capitol.


Horoscop 9 martie 2020, Peşti:

Pentru Peşti, astăzi este vorba despre rezistență. O şedinţă sau o întâlnire foarte plictisitoare te solicită mai mult ca de obicei, însă trebuie să rămâi concentrat(ă) pe ceea ce contează. Rezultatul acestei întâlniri, oricât de plictisitoare poate fi, este unul care te poate avantaja în mod direct, dacă îţi joci bine cărţile. Spre seară participi la o distracţie pe cinste, aşa că nu ai de ce să te enervezi prea mult.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS