Horoscopul banilor și a carierei, 9-15 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 9-15 decembrie 2019


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Berbec:

Luna Plină din 12 a lunii se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul tău general, semn cum că abilitățile tale de comunicare și socializare sunt mult potențate de aștrii în a doua parte a acestei săptămâni. Acest lucru îți vine într-ajutor în cadrul negocierilor și al întâlnirilor de afaceri. Din 9 încolo, ar fi bine să iei în calcul oportunitatea înscrierii la unele cursuri.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Taur:

Luna Plină din data de 12 a lunii se formează pe axa banilor din horoscopul tău general, dar efectul ei se resimte mai ales la nivelul finanțelor și al bunurilor pe care ai reușit sau încerci să le obții prin intermediul muncii proprii. Cu ea apar deopotrivă oportunități de suplimentare a veniturilor, dar și o serie de cheltuieli pe care nu le-ai preconizat mai devreme. Încearcă să dai dovadă de frugalitate.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Gemeni:

Același eveniment astral pune accentul și pe modul în care relaționezi cu ceilalți. Tu ești foarte activ(ă) și cu picioarele bine înfipte în prezent, dar ai impresia că clienții și colaboratorii nu văd copacii de pădure. Trebuie ca, în a doua parte a acestei săptămâni, să vezi cum anume vă puteți armoniza viziunile. Altfel, se poate ajunge la conflicte de pe urma diferențelor de viziune.






Horoscop 9-15 decembrie 2019, Rac:

Aceeași Lună Plină din ziua de 12 a lunii te poate ajuta să comunici mai ușor cu colegii de muncă, chiar și atunci când aveți idei diferite despre ceea ce doriți să realizați cu proiectele curente și cum anume intenționați să ajungeți în acel punct. În a doua parte a săptămânii, s-ar putea totuși să apară replici nu tocmai prietenoase pe această temă, deci caută să te pregătești.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Leu:

În a doua parte a săptămânii se prefigurează un program mai plin la locul de muncă, motiv pentru care s-ar putea să resimți mai puternic decât de obicei oboseala. Este foarte important ca, în aceste zile, să apelezi la rezervele de energie și automotivație. În felul acesta, nu vei nevoit(ă) să lași pe săptămâna viitoare, când deja agenda ta este plină, alte activități restante din aceste zile.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Fecioară:

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, indiciu cum că nu îți vor lipsi oportunitățile de a te face remarcat la serviciu în a doua parte a acestei săptămâni. Dacă vrei într-adevăr să faci o impresie bună, etalează-ți cunoștințele și ai mai multă grijă la felul în care comunici. În felul acesta, vei atrage oameni valoroși de partea ta.






Horoscop 9-15 decembrie 2019, Balanţă:

Mercur poposește lunea aceasta în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că abilitățile tale de comunicare vor fi potențate de astre în următoarele săptămâni. Iată un prilej numai bun să programezi, din această zi încolo, ședințe importante sau negocieri care speri să se finalizeze în favoarea ta. Aștrii te susțin în toate aceste activități pe care le întreprinzi.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Scorpion:

Efectul Lunii Pline din data de 12 se face simțit și în plan profesional, acolo unde reușești să realizezi ceea ce urmărești și prin intermediul faptul că știi să comunici cu colegii de muncă într-o manieră care nu urmărește să scoate în evidență diferențele dintre voi, ci să le armonizeze. Totuși, s-ar putea să apară unele provocări și unele schimbări la agenda acestor zile.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Săgetător:

Luna Plină de joia aceasta se suprapune tocmai peste axa relațională din horoscopul tău general, semn cum că, în plan profesional, ar fi de dorit să te concentrezi pe cultivarea relațiilor cu clienții și colaboratorii. Unele relații stabilite de curând pe acest plan ar putea ajunge la un climax care îți demonstrează că intuiția ta nu a greșit atunci când ți-a transmis să lucrezi la ele.






Horoscop 9-15 decembrie 2019, Capricorn:

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar în casa muncii din horoscopul tău general, semn cum că, cel puțin în a doua parte a săptămânii, programul de la locul de muncă ar putea fi destul de aglomerat și solicitant. Întrucât vei avea de jonglat cu mai multe activități în același timp, este foarte important să îți ordonezi cu foarte mare atenție activitățile și să nu te încurci în ele.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Vărsător:

Mercur intră lunea aceasta în casa proiectelor și a planurilor de viitor din horoscopul tău general, indiciu cum că, în următoarele săptămâni, ți-ar putea parveni tot felul de idei despre cum anume ai putea să îți transpui în practică unele idei de afaceri. Tot grație acestui astru s-ar putea să cunoști persoane care îți pot da sfaturi și îți pot facilita conexiuni cu persoane de mare valoare.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Peşti:

Mercur poposește lunea aceasta în casa carierei din horoscopul tău general, moment numai bun să te concentrezi mai mult pe acest sector de viață în zilele care urmează. În această privință, te ajută și faptul că reușești să comunici eficient cu superiorii. Știi cum să îți expui ideile astfel încât să fie luate în seamă de factorii de decizie de la locul de muncă. S-ar putea chiar și să le vezi implementate.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS