Horoscopul lunii noiembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: noiembrie 2019


Horoscop noiembrie 2019, Berbec:

Horoscop Berbec noiembrie 2019
Din 1 începând, se anunță o perioadă favorabilă pentru Berbecii implicați în relații la distanță sau cu persoane de altă religie și/sau naționalitate. În cursul sau în jurul datei de 5 a lunii, s-ar putea ca balanța forțelor din parteneriatul de viață și/sau afaceri să se dezechilibreze. În cursul sau în preajma zilelor de 13 și 14 noiembrie, se poate să fii ceva mai retras(ă) decât de obicei. Acordă-ți timp.

Din 19 încolo, este posibil să cheltuiești mai mult decât în mod normal. Începând cu data de 20, se răresc conflictele cu clienții, colaboratorii și/sau partenerul de viață ori/sau afaceri pe seama banilor și apar noi oportunități în acest sens. În cursul sau în jurul datei de 24, se arată unele întâlniri care vor avea un impact puternic asupra mentalității tale. Ai grijă însă cât cheltuiești!

Din 26 începând, unii(ele) nativi(e) s-ar putea să se îndrăgostească de cineva dintr-o altă pătură socială sau care are un statut profesional diferit de ei/ele. Data de 28 sau zilele din jurul ei te găsesc din nou meditativ(ă). Tot atunci însă, este de așteptat să fii mai frugal(ă) cu finanțele sau să descoperi metode la care nu te-ai fi gândit altcândva pentru a-ți rotunji veniturile.






Horoscop noiembrie 2019, Taur:

Horoscop Taur noiembrie 2019
Din 1 încolo, cresc șansele să pui bazele unor parteneriate de afaceri sau colaborări extrem de lucrative. Ori poate că obții un contract extrem de avantajos. În cursul sau în preajma zilei de 5, s-ar putea să ai parte de o perioadă grea la serviciu. În cursul sau în jurul datei de 13, se formează climatul astral optim pentru a pune bazele unei relații profesionale sau sentimentale.

În cursul sau în preajma zilei de 14, se poate să te confrunți cu unele temeri legate de viitor. Din 19 încolo, se dinamizează parteneriatele de viață și/sau de afaceri în care ești implicat(ă), dar este posibil să crească și riscul de tensiuni. În cursul sau în preajma zilei de 24, se arată șanse de profit, dar pot apărea unele disensiuni în raport cu partenerul de viață și/sau afaceri.

Din 26 încolo, relațiile la distanță resimt mai puțin intens problemele unei astfel de legături, iar în cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre începerea unui cuplu cu o persoană care are o altfel de mentalitate. În cursul sau în preajma zilei de 28, ești din nou activ(ă) pe plan social, iar în ceea ce privește tonusul mental, nu ai nimic de reproșat. Ești într-o stare bună și se vede acest lucru.






Horoscop noiembrie 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni noiembrie 2019
Din 1 începând, se măresc ocaziile de a lega relații cu clienți importanți și/sau de coopta persoane extrem de bine pregătite în proiectele tale. Dacă ești singur(ă), s-ar putea să apară perspectiva unei relații. În cursul sau în preajma zilei de 5, se pot ivi anumite tensiuni între tine și partener, pricinuite cel mai probabil de gelozie. În cursul sau jurul datei de 13, ai parte de randament.

În cursul sau în preajma zilei de 14, s-ar putea să îți fie greu să împarți autoritatea în parteneriat cu persoana iubită și/sau asociatul(ții). Din 19 încolo, nivelul tău de productivitate crește, dar s-ar putea să fii și destul de reactiv(ă). După data de 20, s-ar putea să se mai rărească din certurile cu partenerul. În cursul sau jurul lui 24, ți-e greu la locul de muncă, dar te înțelegi bine cu partenerul de viață și/sau afaceri.

Din 26 încolo, profiți de unele oportunități de a rotunji veniturile colective cu partenerul de viață și/sau afaceri sau valorificați o parte din economiile comune prin niște investiții. În cursul sau în preajma zilei de 28, nu îți lipsește randamentul la serviciu, dar s-ar putea să fii mai retras(ă) decât de obicei. Totuși, acest lucru nu înseamnă automat că ți se întâmplă ceva rău.






Horoscop noiembrie 2019, Rac:

Horoscop Rac noiembrie 2019
Din 1 încolo, atmosfera de la serviciu se armonizează, indiciu că te înțelegi mai bine cu colegii de muncă și astfel reușești să dai dovadă de un randament mai mare. În cursul sau în jurul zilei de 5, ar putea apărea unele tensiuni între tine și partener din cauza unor chestiuni gospodărești sau de familie. În cursul sau preajma datei de 13, se arată ocazii de flirt, dar și de călătorie.

În cursul sau jurul datei de 14, s-ar putea să ai parte de unele provocări la serviciu. Din 19 încolo, se anunță mai mult dinamism în viața de cuplu și/sau în relație cu copiii, dar pot crește și tensiunile. Din 19 încolo, comunici mai bine cu cel drag și cei mici. În cursul sau în jurul zilei de 24, ai parte de randament la serviciu, dar îți vine greu să-ți împarți timpul între viața de cuplu și cea socială.

Din 26 încolo, cresc șansele de a pune bazele unui parteneriat de afaceri, ale unei colaborări sau de a obține un contract foarte important. În cursul sau în preajma zilei de 28, s-ar putea să cunoști pe cineva special sau să revitalizezi într-un fel sau altul viața de cuplu. Tot atunci, s-ar putea să fii mai activ(ă) decât de obicei pe plan social și să pui bazele unor prietenii de mare perspectivă.






Horoscop noiembrie 2019, Leu:

Horoscop Leu noiembrie 2019
Din 1 începând, observi îmbunătățiri în ceea ce privește relaționare cu partenerul de viață și/sau cei mici. Dacă ești singur(ă), cu siguranță nu vei duce lipsa șanselor de a flirta. În cursul ori în preajma zilei de 5, pot apărea unele tensiuni la birou sau frizezi riscul de a comite unele erori pe care nu le faci în mod normal. În cursul sau jurul zilei de 13, ai parte de armonie acasă.

În cursul sau preajma zilei de 14, ar putea interveni unele tensiuni între tine și persoana iubită și/sau copii, cauzate cel mai probabil de gelozie sau lipsă de încredere. Din 19 încolo, atmosfera din familie devine mai dinamică, dar în același timp riscă să apară mai des tensiuni. Începând cu data de 20, comunici mai bine cu cei dragi. În cursul sau jurul lui 24, apar momente de calitate în raport cu copiii și/sau partenerul.

Tot atunci însă, s-ar putea să îți fie greu să te împarți echitabil între casă și carieră. Din 26 încolo, nu duci lipsă de randament la locul de muncă, iar cu colegii de muncă pare că te înțelegi destul de bine. În cursul sau preajma zilei de 28, ești mai retras(ă), dar destul de vivace în grupuri mici și în raport cu familia. La serviciu, nu îți lipsește deloc energia, dând dovadă de productivitate.






Horoscop noiembrie 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară noiembrie 2019
Din data de 1 începând, atmosfera din familie se armonizează, efect ce se vede mai ales dacă ai trecut prin tensiuni cu cei dragi. În cursul sau în jurul zilei de 5, ar fi de dorit să ai grijă cât de mult cheltuiești întrucât riști să depășești măsura. În cursul sau preajma datei de 13, se creează un cadru propice începerii unei relații sentimentale și/sau profesionale. Familia are însă un cuvânt greu de spus în 14.

Din 19 încolo, ești mai asertiv(ă) în comunicare, dar cresc și șansele de a ridica tonul mai des decât ar fi indicat. După data de 20, îți controlezi însă mai bine această tendință. În cursul sau în preajma zilei de 24, se întrevede o realizare mare în plan casnic și/sau familial. Ai grijă însă la modul în care vorbești pentru că există riscul să te răstești. Încearcă să îți păstrezi controlul.

După data de 26, ar trebui să te concentrezi mai mult pe relația cu copiii și/sau cu partenerul de viață. În cazul în care ești singur(ă), se arată mai multe oportunități de a flirta decât în mod normal. În cursul sau în preajma zilei de 28, se arată iar ocazia de a pune bazele unor parteneriate de viață și/sau de afaceri. Tot atunci, sunt recomandate călătoriile și activitățile romantice în doi.






Horoscop noiembrie 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă noiembrie 2019
Din 1 încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare se potențează. În cursul sau în preajma zilei de 5, ar putea apărea unele tensiuni între tine și anumiți membri ai familiei. În cursul sau în jurul datei de 13, se întrezăresc unele oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de a investi o parte din economiile pe care le-ai făcut până acum. Gândește-te care merită atenția ta.

În cursul sau în preajma zilei de 14, s-ar putea să apară tensiuni între tine și unii colegi de muncă sau poate riști să comiți unele erori la serviciu. Din 19 încolo, cresc șansele de a încasa câștiguri, dar este posibil să crească și cheltuielile. După data de 20, apar mai multe oportunități financiare și reușești să le observi mai repede decât până acum. În felul acesta, stai destul de bine cu banii.

În cursul sau jurul zilei de 24, se creează contextul astral propice pentru a semna contracte și a derula negocieri. Ai grijă însă cât cheltuiești. Din 26 încolo, atmosfera de acasă reușește să se armonizeze. În cursul sau în preajma zilei de 28, apar din nou oportunități de câștig, iar în raport cu familia, ai parte doar de momente frumoase. Încearcă să o ții tot așa în continuare.






Horoscop noiembrie 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion noiembrie 2019
Din 1 încolo, se întrevăd mai multe oportunități de suplimentare a veniturilor și/sau de valorifica unele economii pe care le-ai realizat până acum. În cursul sau jurul datei de 5, caută să nu pleci urechea la zvonuri. În cursul sau preajma zilei de 13, se anunță o perioadă bună pentru viața de cuplu. În cursul sau jurul datei de 14, ar fi indicat să ai mai multă grijă cât anume cheltuiești.

Din 19 încolo, ești mai asertiv(ă) și te impui în orice context social te-ai afla. După data de 20, dispui și de mijloacele de expresie necesare pentru a face o impresie bună. În cursul sau în jurul zilei de 24, apare o oportunitate financiară demnă de luat în calcul, dar în același timp, s-ar putea să ai parte de unele tensiuni în raport cu partenerul de viață și/sau afaceri. Nu le da curs.

Din 26 încolo, ți se potențează abilitățile de comunicare și sociale și se formează contextul astral necesar pentru a pune bazele unor relații profesionale de mare perspectivă. În cursul sau în jurul zilei de 28, se întrevăd momente unice în raport cu partenerul de viață și/sau copiii. Tot atunci, se creează cadrul cosmic ideal pentru a derula negocieri sau pentru a semna contracte de colaborare.






Horoscop noiembrie 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător noiembrie 2019
Din 1 încolo, aștrii îți scot în evidență șarmul și carisma. În cursul sau în jurul datei de 5, nu e de dorit să faci investiții în planuri de viitor sau proiecte de grup, indiferent dacă sunt ale tale sau ești doar implicat(ă) în ele. În cursul sau preajma zilei de 13, ești ceva mai retras(ă), dar te bucuri de prezența celor dragi în jurul tău. În cursul sau jurul datei de 14, apar însă tensiuni între voi.

Din 19 încolo, s-ar putea să iasă la iveală unele temeri și frustrări de care ai crezut că ai scăpat. Sau poate că se întețește competiția neloială la serviciu. Din 20 încolo, s-ar putea să descoperi care este sursa a o parte din aceste gânduri negative. În cursul sau în preajma zilei de 24, ai parte numai de beneficii din partea aștrilor, dar ai mai mare grijă cu sănătatea și ce faci la serviciu.

Din 26 încolo, apar mai multe oportunități de a-ți rotunji bugetul și/sau de a valorifica o parte din economii prin intermediul unor investiții. În cursul sau în jurul zilei de 28, se așterne iar liniștea acasă și se ivesc unele șanse de câștig prin intermediul unor activități extraprofesionale. Caută să profiți de ele cât mai repede cu putință și nu vei mai duce grija banilor o vreme.






Horoscop noiembrie 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn noiembrie 2019
Din 1 încolo, unii(ele) nativi(e) ai(le) acestui semn se pot reîntâlni cu un fost partener și vor fi tentați(e) să reînchege legăturile. În cursul sau în preajma zilei de 5, ar fi indicat să nu dai curs tensiunilor care se manifestă între tine și superiori. În cursul sau în jurul datei de 13, se creează un cadru propice pentru a începe un parteneriat sau o relație de cuplu.

În cursul sau în preajma zilei de 14, s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă a ta, cel mai probabil pentru că lași anumite zvonuri sau bârfe să te afecteze prea mult. Din 19 încolo, planurile tale de viitor și proiectele evoluează mai repede decât te-ai fi așteptat, dar ține cont că graba strică treaba uneori. Din 20 încolo, se mai risipesc din tensiunile experimentare în raport cu unii prieteni.

În cursul sau în preajma zilei de 24, s-ar putea să reînchegi relația cu un partener mai vechi sau să îi pui punct după o lungă perioadă în care nu ați lămurit lucrurile. Tot atunci, s-ar putea să te împarți cu greutate între viața sentimentală și cea socială. Din 26 încolo, dai dovadă de carismă și șarm, iar în cursul sau jurul lui 28, apar oportunități de colaborare sau de a lega o relație de cuplu.






Horoscop noiembrie 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător noiembrie 2019
Din 1 încolo, apar oportunități de a intra într-un proiect sau de a găsi persoane interesate să se alăture unei idei de afaceri pe care intenționezi să o dezvolți. În cursul sau în preajma zilei de 5, s-ar putea să te confrunți cu unele temeri sau întrebări existențiale. În cursul sau în jurul datei de 13, apar unele oportunități de suplimentare a veniturilor printr-o primă sau un bonus.

În cursul sau în preajma zilei de 14, ar fi de dorit să nu faci investiții în planuri de viitor sau proiecte de grup. De asemenea, dacă ți se solicită un împrumut, gândește-te bine dacă ar fi înțelept să în acorzi. Din 19 încolo, evoluezi mai rapid în plan profesional, dar pot apărea tensiuni în raport cu unii superiori. Din 20 încolo, reușești să te controlezi mai bine în raport cu ei.

În cursul sau jurul zilei de 24, s-ar putea să faci progrese consistente în raport cu unele proiecte sau planuri de viitor. Tot atunci însă, ai grijă cum îți împarți timpul între carieră și familie. Din 26 încolo, poate reveni în peisajul tău actual un fost partener. În cursul sau în preajma zilei de 28, apar oportunități financiare demne de luat în calcul și petreci momente de calitate cu familia.






Horoscop noiembrie 2019, Peşti:

Horoscop Peşti noiembrie 2019
Din 1 încolo, s-ar putea să descoperi că ai dezvoltat sentimente pentru o persoană cu un statut profesional sau social diferit de al tău. În cursul sau în preajma zilei de 5, s-ar putea să ai parte de unele temeri cu privire la viitor. În cursul sau în jurul datei de 13, ești într-o formă mentală bună. În cursul sau preajma zilei de 14, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și superiori.

Din 19 încolo, se anunță oportunități de a călători sau de a învăța multe lucruri într-un timp relativ scurt. Începând cu data de 20, te ajută și capacitatea de concentrare, respectiv puterea de muncă de care dispui. În cursul sau în preajma zilei de 24, ai parte de o oportunitate mare de a te afirma, dar ține cont că îi poți da cu piciorul dacă nu te controlezi atunci când presiunea crește.

Din 26 încolo, se întrevăd mai multe șanse de a te alătura unui proiect derulat de un prieten sau de a implementa tu o idee de afaceri în care ți-ai pus speranțele. În cursul sau în preajma zilei de 28, dispui de un tonus mental foarte ridicat și pe lângă aceasta, cresc șansele de a lega relații de mare perspectivă pentru proiectele extraprofesionale pe care le ai în derulare. Profită de ele la maximum.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS