Previziunile generale ale anului 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Previziunile generale ale anului 2019


Dacă acest an a fost frenetic și tensionat pentru majoritatea dintre noi, anul următor pare mult mai uşor. Deci, puteți respira ușuraţi și să mergeţi mai departe.

Da, pentru anul 2019, stelele trimit semne pozitive pentru toată lumea. După 3 ani de haos, putem vorbi în cele din urmă despre o îmbunătățire reală.

Cu toate acestea, ianuarie, februarie si martie vor mai fi încă destabilizatoare datorită lui Uranus și a lui Pluto. Poziția acestor planete anunță atât schimbări individuale, cât și colective!

Din fericire, Jupiter se alătură contraofensivei și ne oferă protecție, ceea ce sugerează că această ultimă fază a schimbării va fi eliberatoare sau cel puțin mult mai pozitivă.






Pluto în continuare, în Capricorn va încuraja nativii să se îndrepte spre ceea ce este cu adevărat important și îi va ajuta să găsească o cale de a echilibra problemele financiare.

În anul Mistreţului de Pământ, vom reuși să găsim mai ușor dragostea, dar va trebui să privim lucrurile cu mai mult optimism și detașare. Cel mai important eveniment astrologic, în ceea ce privește dragostea, va avea loc pe 3 decembrie 2019, când Jupiter, Marele Benefic, va intra în Capricorn, care asigură, printre altele, stabilitate în relații indiferent de natura lor.

Saturn este planeta care simbolizează, în tema natală a fiecăruia, cariera și realizările profesionale. Saturn a revenit în Capricorn pe 20 decembrie 2017 și va rămâne acolo până în 18 decembrie 2020, deci pe tot parcursul anului 2019.

Să nu uităm că semnul Capricornului stăpâneşte structurile guvernamentale ale societății: monarhie, marile corporații, sistemul monetar macroeconomia...






Saturn în Capricorn va pune, în continuare, un accent puternic pe aceste structuri, fie prin contestarea lor, fie, dimpotrivă, prin consolidarea și împuternicirea lor.

Din punct de vedere social, aştrii prezumă o fază de muncă de 3 ani, în care afirmarea socială, reconstrucția, imaginea publică, noile roluri în familie și societate, orientarea către schimbare și progres, îşi vor da mâna.

Din punct de vedere financiar, în 2019, nativii semnelor de pământ dar mai ales Capricornii, dacă intenționează să se îmbogățească, vor găsi soluții imediate şi aş spune, inedite, deoarece sunt serioși, responsabili și nu evită munca grea.

Persoanele născute în zodiile Taur, Leu, Scorpion și Peşti vor fi dispuse să lucreze şi cum sunt serioase, cu un simț practic foarte dezvoltat, vor fi ajutate financiar, pe tot parcursul anului.






Din punct de vedere a sănătăţii, este recomandat pentru toate semnele zodiacale o alimentaţie sănătoasă și echilibrată, care îi poate ajuta pe foarte mulţi să se vindece și să nu se confrunte cu probleme de sănătate.

Universul prin glasul Pământului, oferă ocazia abordării tratamentelor alternative, cum ar fi acupunctura, homeopatia și meloterapia. Este o perioadă excelentă de reconectare cu natura și de vindecare spirituală.

În concluzie, anul Mistreţului de Pământ va fi un an de stabilitate și de echilibru din punct de vedere astrologic. Mișcarea planetelor îi va obliga însă pe nativii tuturor semnelor să iasă din zona de confort cu care s-au obișnuit în perioada 2016–2018 și vor aduce un aer nou în toate aspectele vieții: bani, carieră, dragoste și sănătate.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS