Horoscopul anului 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop 2019


Dacă în prima jumătate a anului trecut ne-am aflat sub dominația semnelor Fixe, ca mai apoi să o experimentăm pe cea a elementului Mutabil, în acest an, se poate spune că același joc discret între Mutabil și Fix marchează firmamentul cosmic. Spre sfârșitul anului, când Jupiter părăsește domiciliul său diurn și se mută în Capricorn, se prefigurează supremația elementului Cardinal și primii boboci ai noului început cu care va veni la pachet anul 2020, nu doar din punct de vedere al cifrei rotunde, dar și din punct de vedere astral.


Previziunile astrologice ale anului 2019




Horoscop 2019, Berbec

Horoscop Berbec 2019

Dragoste şi cuplu:
Anul 2018 a fost unul plin pe acest plan, cu destul de multe schimbări de peisaj, dar se prea pare că nici cel care urmează nu se lasă mai prejos. Totuși, s-ar părea că poți respira ușurat/ă. Provocările mai grele au trecut, iar acum trebuie doar să investești și să cultivi ceea ce s-a legat în anul anterior. Ține-i aproape pe cei care contează.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie, poți lucra la consolidarea relației de cuplu și la (re)conectarea cu partenerul pe un plan emoțional mai profund. În februarie și martie, reflectorul cosmic se ațintește pe viața ta socială, semn că poți să-ți faci prieteni noi și suda amicițiile pe care deja le-ai format în anii anteriori.

În cel de-al doilea trimestru al lui 2019, abilitățile tale de comunicare și socializare sunt la înălțime, indiciu cum că-ți vine ușor să legi relații și să le menții. Dispui de toate atuurile pentru a-ți forma un cerc de prieteni destul de mare sau dacă ai fost activ/ă pe acest plan, să-l întreții și să răspunzi angajamentelor sociale care se ivesc.

În cel de-al treilea trimestru al anului, accentul cade pe viața sentimentală, fiind avantajați/te, de data aceasta, nativii/ele acestui semn care se află încă în căutarea partenerului potrivit. Pot apărea unele împotriviri din partea părinților în iulie sau poate niște complicații în cazul celor care au copii dintr-o altă relație anterioară.

În ultimul trimestru al lui 2019, dar mai cu seamă în prima jumătate a lui octombrie, se anunță o perioadă propice oficializării relațiilor, fie că este vorba de căsătorie sau doar de afișarea în public cu un nou partener. Există posibilitatea însă ca în noiembrie să se dezechilibreze raportul de forțe în cuplu, ceea ce trebuie remediat imediat.

Așa cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede un an dinamic pe acest plan pentru tine, din acest pachet făcând parte și unele obstacole, suficient de mari încât să te învețe ceva important despre cum merg lucrurile la acest nivel, dar și suficient de mici încât să nu te marcheze pe termen lung. Nu lăsa însă piedicile să te oprească.


Bani şi carieră:
S-ar părea că și în 2019 se anunță multă agitație astrală pe aceste planuri, dar parcă ceva mai multe oportunități de a crește și a câștiga mai mult decât anul trecut. În schimb, pentru acestea, este nevoie să faci în așa fel încât să nu te dai în lături să te implici în multe proiecte și să ai ceva mai puțin timp liber pentru tine însuți/însăți.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie, se prea poate să se arate șanse de a lega colaborări cu persoane importante, legături care se vor arăta foarte lucrative în următoarele două luni. În același timp, caută să-ți mai potolești orgoliul întrucât poți risca să se ducă totul de râpă pentru că nu ai reușit să fii mai conciliant/ă uneori.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai cu seamă în mai și în prima jumătate a lui iunie, pot apărea oportunități de a-ți suplimenta veniturile, dar și de a-ți valorifica economiile realizate până acum. În plus, în prima lună de vară, se anunță o perioadă bună pentru a semna colaborări și a te ocupa de cultivarea unor relații importante.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în septembrie, atmosfera de la serviciu este una care îți permite să te afirmi și să perseverezi. Poate că până în prima lună de toamnă îți va fi greu să obții și o promovare, dar oricare ar fi situația, cert este că lucrurile vor merge înspre acolo, dar ceva mai anevoios decât te-ai fi așteptat.

În ultimul trimestru al lui 2019, ar fi de dorit să vezi cum manageriezi colaborările profesionale, cum vă înțelegeți la bani, care sunt beneficiile și responsabilitățile fiecărora dintre voi. În caz contrar, s-ar putea să apară situații dificile și chiar ruperea unor relații care până atunci să se fi dovedit extrem de profitabile și de perspectivă.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, vei avea parte de destul de multe provocări pe acest plan în 2019, dar multe dintre ele se pot dovedi oportunități de a crește în carieră și de a te împlini financiar. Poate că nu se va lăsa cu o promovare, dar cel puțin, primești semnale că ești pe direcția potrivită și că evoluezi într-acolo.


Casă şi familie:
Anul 2018 nu a fost unul plin de evenimente pe plan personal, tendință care se continuă și în cel care urmează. Totuși, ți se oferă prilejul să faci în așa fel încât să rezolvi unele conflicte mocnite cu cei dragi ai casei, mai ales dacă vrei să începi un capitol nou în relația voastră. Căutați să învățați ceva de pe urma provocărilor.

În primul trimestru al lui 2019, n-ar trebui să ai motive să te preocupe prea mult acest domeniu al vieții tale, dar acest lucru nu înseamnă că îl poți neglija fără probleme. În ianuarie, se arată o ocazie bună să reglezi un raport de forțe inegal dintre tine și anumite figuri autoritare din familia ta. Altfel, se poate cultiva starea de tensiune.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales în iunie, concentrează-te pe relația cu frații și/sau surorile (dacă este cazul) ori pe cea cu rudele apropiate. Caută să reiei legătura dacă ați pierdut-o cândva în trecut și urmărește să păstrezi un contact stabil pe viitor. S-ar putea, de asemenea, ca relația cu unii vecini să evolueze mai mult.

În al treilea trimestru al lui 2019, dar mai ales în iulie, poate fi nevoie să te concentrezi mai mult decât oricând în restul anului pe relația cu familia, mai ales cea de origine. Atunci se prea poate ca ai tăi să nu fie de acord cu o nouă relație începută cândva la mijlocul verii sau să aibă de comentat când vine vorba despre cum îți crești copiii.

În al patrulea trimestru al anului, nu se poate spune că acest domeniu al vieții tale figurează printre cele care te solicită cel mai mult. Oricare ar fi situația însă, cert este că luna decembrie te aduce mai aproape de ai tăi, dar și de acele persoane apropiate ție cu care ajungi mai mereu să te contrezi. Caută să eviți conflictele măcar atunci.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, în afara unor meciuri mai puțin amicale cu familia de origine, nu se întrevăd provocări pe acest plan, dar se prefigurează suficiente ocazii de a închide unele capitole mai tensionate din relația ta cu cei dragi. Oricare ar fi apele în care vă scăldați, important este să comunicați.


Sănătate:
Cu foarte mici excepții, anul acesta nu pare să se diferențieze prea mult de precedentul în ceea ce privește agenda astrelor pe acest plan. În afară de momentele în care s-ar putea să fii mai epuizat/ă și/sau mai predispus/ă la virusuri, nu se anunță nimic serios la orizont pentru care să trebuiască să faci schimbări radicale importante.

În primul trimestru al lui 2019, dar mai exact în ianuarie și prima jumătate a lui februarie, se prea poate să ai parte de multă energie grație tranzitului lui Marte prin zodia nașterii tale. Fii atent/ă însă ca în februarie să nu ajungi cu bateriile la cote de avarie. Retrogradarea lui Mercur te predispune la asta și poate fi contraproductiv.

În următoarele trei luni ale anului, dar în special în aprilie și prima decadă a lui iunie, se prea poate să te simți iar revigorat/ă, gata să întâmpini orice provocare pe care și-o aduc primăvara și debutul verii. Ține cont totuși și de tine, astfel încât să nu ajungi în situația de a fi prea extenuat/ă în lunile care urmează. Drămuiește-ți atent energia.

În al treilea trimestru al lui 2019, se arată o perioadă propice să aduci unele ajustări binemeritate stilului tău de viață și regimului alimentar. Cele mai mari șanse de succes pe acest plan le ai în prima jumătate a lui septembrie. Ce-i drept, poate fi nevoie să te lupți nițel cu lenea și delăsarea, dar vei reuși dacă faci ceva eforturi.

În ultimul trimestru al anului, dar mai cu seamă în noiembrie, se prea poate să fii ceva mai prăpăstios/oasă decât de obicei, mai sumbru/ă și tranșant/ă, cel mai probabil din pricina unor motive de natură sentimentală. Oricare ar fi situația, ideal este să nu cultivi aceste stări întrucât s-ar putea să te afecteze pe o perioadă ceva mai lungă.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, nu se poate spune că te așteaptă mari provocări la acest nivel în 2019, dar astrele nu te vor lăsa nici să te plictisești cu totul. În definitiv, ar trebui să iei aceste situații mai neplăcute drept un imbold să schimbi ceva la ritmul în care-ți trăiești viața și la ceea ce consumi regulat.








Horoscop 2019, Taur

Horoscop Taur 2019

Dragoste şi cuplu:
Anul 2019 poate fi unul al cultivării lucrurilor bune care s-au întâmplat în viața ta personală în cel precedent, dar și unul care poate aduce tot felul de obstacole care te vor aduce mai aproape de persoana iubită și vor suda și mai mult relația dintre voi doi. Așadar, ceea ce unește anul acesta, cu greu vor dezbina următorii, indiferent ce aduc.

În primul trimestru al anului, atât viața sentimentală intră în colimatorul astrelor (în ianuarie), cât și cea sentimentală (mai ales în martie), dar dacă în cazul celei dintâi vorbim despre o atmosferă armonioasă, în cazul celei de-a doua se prea poate să fie nevoie să mai triezi din membrii cercului tău social. Nu toți dintre ei sunt de calitate.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales până la jumătatea lui aprilie, se relaxează totuși lucrurile în viața ta socială și revin la o stare cât de cât normală. Dar se pare că între tine și cel drag apar tensiuni de atunci încolo. Poate unul dintre voi nu este în totalitate sincer sau se dezechilibrează raportul de forță dintre tine și cel drag.

În al treilea trimestru al anului, se arată o perioadă bună pentru nativii/ele acestui semn care se mai află încă în căutarea persoanei potrivite. În august, dar mai ales septembrie, aceștia s-ar putea să întâlnească sau să ajungă să cunoască unele persoane care le vor surescita interesul pe plan sentimental și-i vor face să încerce mai mult.

În al patrulea trimestru al lui 2019, cei/le aflați/te în relații cu ștate vechi ar putea avea parte de provocări, mai ales în noiembrie, cât comunicarea, mai ales pe plan intim sau subtil, cu partenerul nu mai este atât de bună. Caută să fii sincer/ă cu cel de lângă tine și nu-i ascunde nimic, chiar dacă s-ar putea să-l/o doară mult ce va auzi de la tine.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se arată un an în care se întâmplă lucruri bune pe plan relațional și social în viața ta, dar mai apar totuși și unele episoade care te pun pe gânduri dacă tu și partenerul sau în relația cu amicii te îndrepți în direcția bună. Nu abandona drumul pe care te afli, dar nu înceta să înveți.


Bani şi carieră:
Ca în anii trecuți, acest sector de viață este unul care solicită mult din atenția ta, mai ales când vine vorba de parteneriate profesionale, străinătate sau călătorii ori birocrație. Oricare ar fi situația, către ce trebuie tu să țintești este echilibrul de forțe în relații, ordine când vine vorba de documente, delegații și chestiuni peste hotare.

În primul trimestru al anului acesta, atenția îți este atrasă în direcția parteneriatelor profesionale unde lucrurile par să meargă mai anevoios, cel mai probabil din cauza unei comunicări mai greoaie. În martie, se poate ca unele proiecte să meargă mai greu sau să afli că sponsorizările pe care le așteptai întârzie să apară. Nu te panica totuși.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales în iunie, pot apărea unele oportunități de a-ți suplimenta veniturile și/sau a-ți valorifica economiile. Acestea vin, printre altele, să acopere unele cheltuieli inevitabile din aprilie încolo. Tot din aprilie începând, poți întâmpina provocări în eliberarea unor adeverințe sau a unor aprobări.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august încolo, se prea poate să nu apară unele șanse de câștig pe care le preconizai sau chiar să se strângă robinetul într-atât de tare încât să fii nevoit să apelezi la economii. Oricare ar fi situația, cert este că-i doar ceva temporar care se poate evita cu gândire în perspectivă la timpul oportun.

În al patrulea trimestru al lui 2019, se mai stabilizează contactul cu străinătatea, chestiunile care țin de călătorii sau de dependență de instituțiile statului, ceea ce înseamnă că din octombrie încolo, poți să te ocupi de astfel de chestiuni. Tot atunci, sunt favorizate cursurile de orice fel. Bate fierul cât este cald și să nu pierzi timpul.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede o perioadă bună pe plan profesional, cu toate că vine la pachet și cu unele provocări destul de mari. Ele te pot ajuta să crești destul de mult, deci încearcă să le înfrunți cu pieptul în față și să nu te dai bătut/ă. Vei vedea că ești mai experimentat/ă și rezistent/ă la stres decât credeai.


Casă şi familie:
Nici în acest an, sectorul domestic și cel al vieții de familie nu par să-ți dea prea mari bătăi de cap. Nu te aștepta totuși să scapi de tot de provocări, căci ele vor veni, dar le poți folosi în avantajul tău. Așadar, caută totuși să nu ignori în totalitate ce se întâmplă pe acest plan al vieții tale, cu atât mai mult dacă familia depinde de tine.

În primul trimestru al lui 2019, nu se întrevăd mari schimbări de macaz pe aceste planuri, dar cu toate acestea, merită menționat că lucrurile par să meargă în direcția bună între tine și cel drag, ceea ce creează o atmosferă armonioasă care îi va face și pe copii să se dezvolte frumos, dar și pe cei dragi din familie să simtă că totul este bine.

În al doilea trimestru al anului, intră în colimatorul astrelor relația cu rudele tale apropiate, mai ales în iunie. Ceva mai repede, în aprilie, pot apărea unele probleme în raport cu cei dragi ai partenerului. Poate fi vorba de unele chestiuni care trenează de anul trecut, deci caută să le rezolvi perioada aceasta. Altfel, te vor urmări mult și bine.

În al treilea trimestru al lui 2019, în iulie mai ales, se poate să se nască momente conflictuale cu familia extinsă, adică părinții, frații/surorile/verii/verișoarele, dar nu rezolvați nimic dacă tot ceea ce vă doriți în definitiv este să vă impuneți orgoliul. Din august încă, se mai liniștesc apele însă între tine și rudele apropiate ale partenerului.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales în noiembrie, riscă să apară unele probleme între tine și partener, tensiuni care nu trec neobservate pe plan personal. Bine ar fi totuși să rămână în bucătăria internă a cuplului, mai ales dacă genul de amestec al rudelor apropiate ale celui drag face mai mult bine decât rău vouă.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, se întrevede un an în care sectorul casnic și cel al vieții de familie nu-ți rezervă prea multe provocări, dar oricare ar fi situația, cert este că depinde de tine dacă eventualele mici probleme care se ivesc lasă urme adânci sau doar de suprafață. Important este să comunici cu cei dragi.


Sănătate:
Cu mici excepții, nici anul acesta nu va fi unul dificil la acest capitol. Ține cont totuși că Jupiter tranzitează casa tensiunilor și a emoțiilor din horoscopul tău general, indiciu cum că eventualele dezechilibre vor fi de ordin mental mai degrabă decât fizic. Iar cum acestea se pot răsfrânge asupra organismului, lucrurile se pot complica.

În primul trimestru al lui 2019, dar mai ales în ianuarie, poți fi destul de încercat pe plan emoțional, dar în sensul plăcut. Se întâmplă multe lucruri, majoritatea frumoase, în viața de cuplu, ceea ce înseamnă că se prea poate ca buna ta dispoziție să ajungă să depindă de cel drag. Străduiește-te totuși ca unele lucruri să mai rămână și pentru tine.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales în aprilie, ai putea fi destul de tensionat, ceva mai reactiv decât de obicei, iar corpul tău, obișnuit cu lentoarea-ți caracteristică, ar putea ajunge să se resimtă, mai ales că tot de atunci, Jupiter se mișcă în sens aparent invers prin casa sănătății din horoscopul tău general. Nu uita să iei și pauze.

În al treilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din august, stai mai bine cu sănătatea la nivel fizic, indiciu cum că nu te mai consumi chiar atât de tare, reușești să te aduni cumva în situații de stres și să faci față provocărilor fără să te frămânți prea tare. Cu toate acestea, s-ar putea să fie uneori nevoie de efort din partea ta să faci acest lucru.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales în noiembrie, poate și în decembrie, s-ar putea să ai parte de unele tensiuni în cuplu sau în relația cu partenerul de afaceri, ceea ce riscă să-ți aducă multe frământări pe plan emoțional. Poate că sezonul sărbătorilor de iarnă vă va aduce la sentimente mai bune, dar este nevoie să încerci ceva mai mult.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede o perioadă destul de bună pe acest plan anul acesta, cu excepția acelor episoade în care de agiți prea mult, emoțional și fizic, extenuându-te și riscând chiar să cazi pradă unor afecțiuni destul de serioase. Nu uita să te menajezi și să te relaxezi, mai ales dacă te expui mult la stres.








Horoscop 2019, Gemeni

Horoscop Gemeni 2019

Dragoste şi cuplu:
În acest an, relațiile de lungă durată, dar mai ales căsătoriile, ar putea să aibă parte de cele mai multe provocări, care țin, cel mai probabil, de cât de conectați sunt cei doi parteneri la nivel emoțional. Așadar, dacă între tine și persoana iubită este o competiție mai mult decât o colaborare, se prea poate ca lucrurile să evolueze prost.

În primul trimestru al lui 2019, s-ar părea că atmosfera din relația voastră este una destul de liniștită, dar este caracteristică unei acalmii mai mult decât unei armonii reale. Lucrați așadar la comunicare, aveți mai multe discuții de substanță unul cu celălalt și încercați să nu vă ascundeți nimic. Doar așa nu o să vă sabotați reciproc.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din a doua jumătatea a lui aprilie încolo, se prea poate ca relația ta cu partenerul să înregistreze unele complicații, cel mai probabil din cauza faptului că echilibrul de forțe dintre voi este unul precar. Poate n-ar fi rău ca, în aceste luni, să clarificați și confuziile cu privire la banii deținuți la comun.

În al treilea trimestru al lui 2019, în special începând din august, lucrurile revin pe făgașul normal între tine și persoana iubită, dar s-ar putea să mai apară divergențe notabile până în septembrie, când, cel mai probabil, luați măsuri serioase pentru a le preveni. Puteți începe, de exemplu, prin a renunța la unele prejudecăți și la orgoliu.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales din decembrie încolo, relația cu partenerul poate trece la un alt nivel, fie pentru că găsiți forța de a vă face unele destăinuiri care vă apropie și mai mult, fie pentru că legați și un parteneriat profesional, semn că relația voastră avansează pe alte planuri. Nu încurați însă oalele.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, viața sentimentală, cu atât mai mult dacă ești implicat/ă într-o relație deja consacrată, s-ar putea să necesite multă atenție din partea ta și eforturi multe pentru ca lucrurile să evolueze în direcția cea bună. Cu toate acestea, cert e că dacă ții la persoana de lângă tine, nicio măsură nu va fi prea dificilă.


Bani şi carieră:
Acest sector de viață rămâne unul care te preocupă destul de mult anul acesta, mai ales în ceea ce privește legăturile profesionale. Așadar, se poate spune că, la acest nivel, parteneriatele, în special cele care implică un capital comun sau dependență de eforturile celuilalt în obținerea de câștiguri, vor fi cele care-ți vor solicita atenția.

În primul trimestru al anului, dar cu precădere în februarie, se prea poate ca creșterea ta profesională să întâmpine unele obstacole, dar acestea sunt doar temporare. În rest, în această perioadă, chestiunile birocratice și parteneriatele nu înregistrează probleme, semn că multe din sarcinile pe care voiai să le finalizezi vor ieși așa cum ai sperat.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, se prea poate ca unele călătorii să sufere întârzieri sau contactele cu străinătatea să nu aducă ceea ce ai sperat. Tot începând de atunci, se prea poate ca parteneriatele profesionale în care ești implicat/ă să sufere și ele unele piedici, pe care însă le puteți depăși fără probleme.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales începând din septembrie, se echilibrează raportul de forțe dintre tine și asociați. De asemenea, legăturile cu străinătatea și delegațiile în interes profesional vor evolua așa cum ai sperat. În iulie, de dorit ar fi să nu semnezi contracte sau să negociezi parteneriate. S-ar putea să ieși în pierdere.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în special în noiembrie, se prea poate să nu stai tocmai bine cu productivitatea, indiciu cum că ceea ce realizezi în această lună s-ar putea să fie invers proporțional cu ceea ce ți-ai propus. Caută, de asemenea, ca din decembrie începând, să te focalizezi pe perfecționarea la nivel profesional prin cursuri.

După cum bine reiese din paragrafele de mai sus, te așteaptă un 2019 în care vei avea parte de destul de multe provocări pe acest plan, dar ele te vor ajuta să-ți descoperi cea mai bună direcție de urmat la nivel profesional. Străduiește-te să le transformi în oportunități de a te face remarcat și de a evolua în ierarhia de la locul de muncă.


Casă şi familie:
La fel ca anul trecut, și în 2019, viața ta familială și sectorul domestic nu te preocupă prea mult sau cel puțin, astrele nu formează aspecte suficient de puternice încât să schimbe mersul lucrurilor în relația cu tine și cei dragi ai casei. Dar cu toate acestea, nu neglija ceea ce se întâmplă pe acest plan, căci s-ar putea să fie în dezavantajul tău.

În primul trimestru al anului, în februarie mai exact, intră în colimatorul astrelor relația cu rudele apropiate ale partenerului. Lucrurile evoluează în direcția cea bună în ceea ce vă privește, dar s-ar putea totuși să apară și unele remarci mai usturătoare. Fă în așa fel încât să nu te coste luni de progrese în raport cu ei. Nu pune gaz pe foc.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din iunie încolo, s-ar putea ca relația cu socrii să fie ceva mai complicată, indiciu cum că s-ar putea să-ți fie dificil să găsești ceva în comun cu ei ori să înțelegi unele din viziunile lor mai retrograde. Pentru liniștea partenerului, caută să investești și să cultivi ceea ce vă aduce mai aproape.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, pot apărea unele probleme în relația cu rudele apropiate, cel mai probabil frați, surori, veri sau verișoare, de care te leagă, în afara legăturilor de sânge, și un parteneriat sau orice altceva care implică finanțe. Oricare ar fi situația, ține minte că arareori este bine să amesteci lucrurile.

În al patrulea trimestru al lui 2019, mai ales din decembrie începând, se așterne calmul în relația ta cu rudele apropiate ale partenerului, semn că spiritul sărbătorilor de iarnă vă aduce mai aproape și vă ajută să iertați eventualele greșeli comise peste an. Chiar și așa, de dorit ar fi să cauți în continuare metode de a te apropia de ei.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, nu se poate spune că sectoarele familial și domestic îți pricinuiesc îngrijorări anul acesta. Dar cu toate acestea, de dorit ar fi să nu lași lucrurile nici să evolueze de capul lor. Păstrează-l așadar în raza radarului atenției tale și intervin-o atunci când se deraiază de la direcția potrivită.


Sănătate:
Și în 2019, acest sector al vieții tale se arată a fi unul care te solicită destul de mult, dar la nivel emoțional și nu neapărat fizic. Dar cum felul în care te simți din punct de vedere mental poate ajunse să aibă un impact și asupra stării tale de sănătate, ar trebui ca anul acesta să te focalizezi pe echilibrare la nivel interior și pe eliminarea stresului.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie, s-ar dori să faci în așa fel încât să nu mai permiți tuturor lucrurilor să-ți pricinuiască frământări. S-ar putea să ajungi să te resimți la nivel fizic din cauza lor și să nu te poți ține de angajamentele luate atunci. În februarie însă, pari mai liniștit/ă și pregătit/ă să faci față presiunilor.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales începând din aprilie, s-ar putea ca din pricina unor prejudecăți sau a răcelii de care dai dovadă în momentele în care s-ar dori să fii mai cald/ă și empatic/ă, să ajungi tot tu să suferi cel mai mult. Pentru bunăstarea ta emoțională este important să-ți găsești curajul de a fi vulnerabil/ă cel puțin uneori.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din septembrie încolo, te deschizi mai ușor, în special în raport cu persoana iubită, ceea ce înseamnă că nu-ți mai vine chiar atât de dificil să te deschizi și să-ți iei piatra cea mai grea de pe inimă când simți că nu mai poți ține totul doar pentru tine. Aceasta îți va oferi o stare de confort nebănuită.

În al patrulea trimestru al lui 2019, îndeosebi în noiembrie, se prea poate ca nivelul tău de energie să fie destul de scăzut, cel mai probabil pentru că ai multă treabă la locul de muncă sau te preocupă unele lucruri peste care nu reușești să treci. Oricare ar fi situația, cert este că de dorit ar fi să nu te extenuezi prea tare. Caută să te și relaxezi.

Cu toate că, pe planul acesta, anul 2019 nu este unul care-ți aduce multe surprize ori griji, indicat ar fi să vezi de sănătatea ta pe tot parcursul lui, mai ales că ai tendința să uiți să mai mănânci sau să dormi atunci când cineva sau ceva te fascinează cu totul. Încearcă să te pui pe tine și bunăstarea ta fizică mereu pe locul întâi. Meriți acest lucru.








Horoscop 2019, Rac

Horoscop Rac 2019

Dragoste şi cuplu:
Acest sector de viață se află printre cele mai active de anul acesta, indiciu cum că încă mai ai de tras pe acest plan pentru ca lucrurile să evolueze într-o direcție mai liniștită. Important este să știi că acolo unde este zbucium, există și posibilitatea de a crește, iar dacă relația cu partenerul nu a înregistrat progrese prea mari, acum sigur o va face.

În primul trimestru al anului, intră în atenția astrelor, în prima parte a lui ianuarie, viața ta sentimentală, dar nu iese cu nimic în evidență, semn că lucrurile se desfășoară normal. În a doua jumătate a lui februarie și în martie, se întrevăd progrese pe plan social, unde s-ar putea să cunoști oameni noi care vor aduce un suflu nou în viața ta.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se prea poate să apară unele sincope în viața ta de cuplu, poate chiar niște pauze sau doar unele distanțări, semn că se cere reevaluată relația în care te afli, cu atât mai mult dacă are deja câțiva ani la activ. Cauza nu este încă pierdută, dar cu toate acestea, trebuie să luați măsuri.

În al treilea trimestru al anului, în special din a doua jumătate a lui septembrie încolo, lucrurile încep să reintre ușor-ușor pe făgașul normal în cuplu, indiciu cum că treptat vă dați seama unde stați și ce ați putea face pentru a deschide un nou capitol în relația voastră. Provocări mai apar, dar începeți să vedeți luminița de la capătul tunelului.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales în noiembrie, nu se arată o perioadă prea bună în raport cu persoana iubită și nici mult noroc în peisajul amoros al nativilor acestui semn care se află încă în căutarea marii iubiri. Nu trebuie să abandonați orice speranță, ci doar să nu vă puneți prea mari speranțe în intervenții benefice de la astre.

După cum se poate vedea în paragrafele de mai sus, lucrurile evoluează lent, dar sigur spre o oarecare stare de stabilitate în cuplu. Dar pentru a ajunge la acest mult râvnit, mai sunt multe provocări de trecut și probe de depășit de voi ca relație. Dacă nu reușiți, nu dispera: înseamnă că era doar o lecție pentru a-ți da seama ce-ți dorești.


Bani şi carieră:
Sectorul acesta se numără printre ariile tale de interes și în 2019, indiciu cum că dacă îți dorești să evoluezi pe plan profesional sau să consolidezi un statut câștigat pe acest plan cu mult efort în anii trecuți, trebuie să dai dovadă de implicare la acest nivel și în acest an. Important este să-ți cunoști valoarea și să investești în tine în continuare.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se recomandă să eviți plecările în străinătate sau să te informezi cu multă atenție înainte de a depune un dosar pentru eliberarea unei aprobări. În caz contrar, s-ar putea să te alegi cu tot felul de piedici și probleme care mai mult să te încurce decât să te ajute să evoluezi pe plan profesional.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se prea poate ca lucrurile să meargă într-o direcție nu tocmai bună în raport cu partenerii de afaceri. Pentru ca situația să se remedieze, este nevoie să faci în așa fel încât să-ți schimbi atitudinea în ceea ce-i privește. Fii ferm/ă, dar în același timp, cunoaște-ți interesele.

În al treilea trimestru al anului, în iulie mai exact, s-ar putea să fii tentat/ă să cheltuiești mai mult decât ai preconizat pe răsfățuri personale sau lucruri care țin de imaginea ta, dar nu exagera. Din august încolo, stai mai bine cu productivitatea pe plan profesional, iar începând din septembrie, te înțelegi mai bine cu asociații/ele.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din noiembrie încolo, călătoriile în interes de serviciu și contactele cu străinătatea s-ar putea înlesni și-ți aduc ceea ce ai sperat, dar doar dacă știi clar ce-ți dorești să realizezi de pe urma lor și cum anume să acționezi pentru a obține ce vrei. Oricum, piedicile de până acum dispar cu totul.

Din câte se poate deduce, ți se pregătește un an în care sectorul profesional și cel financiar se arată a fi destul de ofertante și dinamice, indiciu cum că poți realiza multe în 2019 dacă-ți propui ca aceste domenii de viață să se numere printre preocupările tale. Gândește-te cât de dispus/ă ești să dai tot ce ai mai bun la acest nivel anul acesta.


Casă şi familie:
Cu toate că nu se numără printre sectoarele de viață care te solicită mult, cel familial și domestic rămâne unul de interes pentru tine, presupunând constant investiții de timp, energie și bani din partea ta. Dar cum îți vine natural să te preocupe fericirea celor dragi și bunăstarea căminului tău, este de înțeles că nu-l vei neglija deloc.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate să te confrunți cu o situație mai complicată în raport cu rudele apropiate ale partenerului. Cert este că nu le convine ceva, ție ți-este destul de greu să le faci pe plac, relația voastră se derulează destul de anevoios. De dragul persoanei iubite, ar fi indicat totuși să nu abandonezi.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales de la finele lui iunie încolo, situația nu pare să se îmbunătățească între tine și cei dragi ai partenerului, cu atât mai mult dacă vă și despart câțiva kilometri buni sau chiar câteva granițe. Trebuie să faci ceva neapărat în acest sens, mai ales dacă urmărești să meargă bine lucrurile în cuplul tău.

În al treilea trimestru al anului, lucrurile par să meargă bine în familia de origine și intră ușor-ușor în normalitate în raport cu cea de origine a persoanei iubite. Nu se semnalează situații deosebite în niciunul dintre cele două cazuri, indiciu cum că eforturile tale de a menține starea de a fi pe o linie de plutire nu au fost în zadar.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în special în noiembrie, s-ar putea să ai parte de niște situații mai speciale, nu neapărat în bine, cu copiii care par că și-au cam luat nasul la purtare. Poate n-ar fi rău să aduci unele ajustări atitudinii tale față de ei. Nu se arată prea mult noroc nici în cazul celor care caută să-și mărească familia atunci.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, se arată un an în care familia rămâne un subiect fierbinte pe harta sectoarelor de viață care îți solicită atenția, dar lucrurile merg înspre mai bine dacă nu le lași să evolueze în ritmul lor. În definitiv, Racul este o zodie Cardinală, căreia nu-i este teamă să ia atitudine când situația o cere disperat.


Sănătate:
Acest sector al vieții tale rămâne unul de interes și în 2019, indiciu cum că dacă-ți dorești să poți duce la bun sfârșit orice îți propui anul acesta, trebuie să faci în așa fel încât să te asiguri că poți susține activități solicitante din punct de vedere emoțional și fizic. Altfel, s-ar putea să te epuizeze și mai mult și să dai înapoi de la un punct.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie și martie, pari să stai destul de bine cu rezervele de energie. Cu toate acestea, se recomandă să nu tragi de tine prea mult. În perioadele care urmează, s-ar putea să nu fi atât de norocos/asă, ceea ce înseamnă că este important să știi când anume să te oprești și să iei totuși o pauză.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din iunie încolo, s-ar putea ca sistemul tău de valori, principii și confuzii să se destabilizeze nițel și să-ți construiești unele viziuni greșite despre ceea ce se întâmplă în viața ta perioada aceasta. Ideal ar fi să te scuturi nițel singur/ă, astfel încât să nu ți-o ia viața înainte și s-o facă ea în locul tău.

În al treilea trimestru al anului, în iulie în special, s-ar putea să te demoralizeze destul de mult unele chestiuni financiare și să-ți răpească din pofta de viață. Poate că dacă ți-ai schimba nițel atitudinea vizavi de acest aspect, lucrurile ar sta cu totul altfel. Se dorește așadar să faci în așa fel încât să nu lași astfel de chestiuni să te afecteze.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din noiembrie, intri, atât din punct de vedere fizic, cât și emoțional, pe o curbă ascendentă. Atmosfera sărbătorilor pare să aibă un efect extrem de bun asupra ta, oferindu-ți o doză crescută de bunăstare pe toate planurile. Ține cont însă că perioada aceasta vine și cu multă oboseală la pachet.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, se întrevede un an destul de plin pe acest plan, dar se poate spune că ești obișnuit/ă cu oscilațiile la acest nivel. Tocmai grație acestui fapt, nu-ți vor părea prea mai provocările pe care ți le pregătesc astrele și-ți vei da seama fără prea mare greutate că te vor ajuta să te întărești și mai mult.








Horoscop 2019, Leu

Horoscop Leu 2019

Dragoste şi cuplu:
Aceste sectoare de viață se anunță a fi unele destul de active în 2019, dar mai ales în asociere cu alte domenii, indiciu cum că ceea ce se întâmplă în alte sfere ale existenței tale poate avea un efect destul de mare asupra felului în care se derulează lucrurile pe plan social și sentimental. Important este să ai prezență de spirit să intervii la timp.

În primul trimestru al anului, atmosfera pe plan amoros este una cât se poate de armonioasă, excepție făcând luna martie când pot interveni unele tensiuni între tine și persoana iubită, declanșate cel mai probabil de faptul că există o breșă de comunicare între voi sau poate nu sunteți cu totul sinceri. Mai bine ar fi să nu vă ascundeți nimic.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, burlacii/ăcițele născuți/te în acest semn s-ar putea să nu aibă parte de mult succes pe plan amoros și să nu aibă prea mare noroc în dragoste la mijlocul primăverii acestui an. Cei/le aflați/te într-o relație de durată pot fi puși/se în situația de a-și recuceri partenerul.

În al treilea trimestru al anului, revin lucrurile la normal pe plan sentimental, se arată oportunități de flirt, se reaprinde scânteia în cuplurile deja consacrate, deci se poate spune că lucrurile încep să se miște. În iulie însă, se prea poate să se întâmple ceva cu tine pe interior, fapt ușor de observat pentru admiratorii/oarele care îți dau târcoale.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din noiembrie încolo, comunici bine pe plan emoțional cu persoana iubită, semn că sunteți racordați la aceeași frecvență interioară și că vibrați la unison. Cu toate acestea, este de așteptat să mai apară încă unele motive de ciondăneală. Dar acestea sunt totuși sarea și piperul în cuplu uneori.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, este evident că anul 2019 nu este unul care să te facă să te plictisești din punct de vedere amoros. Se întâmplă lucruri pe acest plan, chiar dacă poate nu la viteza la care sperai sau atât de interesant pe cât visai, dar cert este că nu te vei plictisi. Nu uita totuși să mizezi pe lucruri stabile, care te cultivă.


Bani şi carieră:
Astrele anunță un 2019 în care volumul de muncă pe care-l depui este în continuare unul destul de mare, iar recompensele sunt, cel puțin după părerea ta, invers proporționale cu efortul pe care l-ai depus. Cu toate acestea, ține cont că, deși există nemulțumiri, te îndrepți în direcția cea bună și faci progrese destul de însemnate însă.

În primul trimestru al anului, în martie, se poate să apară tensiuni în parteneriatul de viață și/sau afaceri cu privire la finanțele câștigate împreună și/sau deținute la comun, ceea ce ar putea complica felul în care se desfășoară lucrurile între tine și asociați și/sau persoana iubită. Abordați această chestiune pe șleau și se va rezolva cumva.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se întrevede o perioadă de câteva luni în care ți-ar putea fi dificil să întreții un ritm de lucru constant și să fii atent/ă mai multe ore la același lucru. Dat fiind că randamentul tău nu este unul foarte ridicat, doar exercițiile de voință te pot ajuta să faci față provocărilor.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din septembrie încolo, îți revine ușor-ușor cheful de muncă, dar important este să nu te lași pe tânjeală. S-ar putea să simți că ești epuizat/ă și că n-ar strica s-o lași mai moale, dar adevărul este că s-ar putea să te îneci la mal dacă te relaxezi. Caută să faci în așa fel încât să nu schimbi ritmul de lucru.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales din noiembrie încolo, se mai liniștesc lucrurile în ceea ce privește banii câștigați și/sau deținuți în asociere cu persoana iubită și/sau asociații. În plus, din decembrie încolo, s-ar putea ca productivitatea ta să crească, tendință care se continuă și în anul care urmează. Ești pe o pantă ascendentă.

Este drept că, în comparație cu alte zodii, domeniul profesional și cel financiar te vor preocupa destul de mult, dar este important să știi că deși eforturile și grijile pe care ți le vor crea vor fi destul de mari, se întrevăd recompense pe măsură. Evoluezi încetul cu încetul înspre statutul social și profesional la care visezi încă de la primul serviciu.


Casă şi familie:
Între domeniile de viață tranzitate cel mai mult de astrele, cel familial ocupă totuși un loc fruntaș. Cu toate că schimbările pe care le propun în 2019 astrele nu sunt tocmai de anvergură, este important să știi că acestea pot duce la alte transformări, mai mari, dar binevenite, care să te ajute să-ți construiești un cămin în care să te poți dezvolta.

În primul trimestru al anului, nu se anunță surprize pe plan familial și în raport cu copiii. Lucrurile se derulează din inerție, dar pe o direcție bună, ceea ce îți permite să te concentrezi pe alte aspecte ale vieții tale. Atâta timp cât nu pierzi situația din vedere pe acest plan, te poți ocupa de alte sfere fără să-ți fie teamă că deraiază totul.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se întâmplă ceva cu comportamentul celor mici. S-ar putea să fie mai îndărătnici decât de obicei și să răspundă mai greu eforturilor tale de a le corija comportamentul. Poate că ar trebui să te deschizi ceva mai mult în raport cu ei și să te pui în papucii lor. Vei fi surprins/ă.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august, s-ar putea să observi o îmbunătățire semnificativă în comportamentul copiilor. Poate că o atitudine ceva mai destinsă în raport cu ei începe să dea roade și să te ajute să îi înțelegi mai bine. Există totuși riscul ca, din dorința de a face bine, să devii mult prea indulgent/ă cu ei totuși.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai cu seamă în noiembrie, s-ar putea ca atmosfera din familie, în special în raport cu cei din cea de origine, să fie destul de tensionată, semn că viața v-a condus în direcții suficient de diferite încât să nu mai reușiți să cădeți de acord în privința unor lucruri importante. Învățați să vă tolerați.

După cum se poate remarca în paragrafele de mai sus, anul 2019 vine cu unele provocări pe plan familial, dar nu suficient de mari încât să se poate spune că te aduc la o răscruce de drumuri. Poate că dacă ai fi mai puțin înverșunat/ă pe anumite chestiuni, relația ta cu apropiații ar fi una mai degajată, fără tensiuni care mocnesc.


Sănătate:
La fel ca anul trecut, și în 2019 acest sector de viață ar trebui să se numere printre cele cărora le acorzi un interes special. Persistă unele probleme la nivelul scheletului, fie că vorbim de dureri de articulații, disconfort la nivelul spatelui, reumatism sau afecțiuni dentare. Oricare ar fi situația, cert e că trebuie să ai mare grijă în continuare.

În primul trimestru al anului, dar mai cu seamă în februarie, îți merge destul de bine în ceea ce privește sănătatea, dar în martie, echilibrul tău emoțional este unul destul de fragil, cel mai probabil din cauza unor probleme de ordin emoțional. Îngrijește-te de chestiunile sufletești pentru ca ele să nu ajungă să te afecteze prea tare la nivel fizic.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea să revină în peisaj afecțiuni vechi netratate sau cu care te confrunți de ceva vreme încoace, dar care nu recidivaseră până acum. După cum spuneam, problemele majore sunt la nivelul osaturii, fapt pentru care se recomandă să apelezi totuși la sfaturi avizate.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, se prea poate ca provocările cu care te confrunți să vină de undeva din subconștient, din situații și atașamente nerezolvate, indiciu cum că ar trebui să te concentrezi pe exerciții de introspecție și meditație pentru a depăși astfel de episoade. Altfel, ele te vor urmări o lungă perioadă.

În al patrulea trimestru al lui 2019, de la începutul lui decembrie încolo, se recomandă să faci în așa fel încât să te îngrijești serios de sănătatea ta. Poate nu vei reuși să-ți schimbi stilul de viață și/sau alimentație chiar în luna festinurilor, dar dacă este să-ți faci o rezoluție pentru anul care urmează, cu siguranță ar trebui să fie una ca aceasta.

După cum bine reiese din paragrafele acestea, sănătatea rămâne unul dintre subiectele principale și ale acestui an. Ești preocupat/ă de obicei cu felul în care arăți, iar cum ce e afară este o reflexie a ceea ce se întâmplă înăuntru, ai grijă să fii sănătos/asă și în formă. Dar poate că ar fi bine ca de data aceasta să fii mai dedicat/ă decât pân-acum.








Horoscop 2019, Fecioară

Horoscop Fecioară 2019

Dragoste şi cuplu:
Pe lângă sectorul familial, cel sentimental și social sunt sferele de viață care îți aduc și cele mai mari satisfacții, dar și cele mai mari bătăi de cap. Dacă în anii trecuți nu ți-ai dat seama ce-ți dorești cu adevărat, contextul astral al acestui an va face în așa fel încât să-ți clarifici nelămuririle pe aceste planuri. Astrele te susțin în acest demers.

În primul trimestru al lui 2019, dar mai ales în martie, se poate să se întrezărească unele tensiuni între tine și persoana iubită, cu atât mai mult dacă sunteți deja de câțiva ani împreună. Este clar că ați ajuns să scârțâiți pe anumite planuri, iar dacă nu luați atitudine, e posibil ca aceste mici probleme să se transforme în ceva mult mai mare.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea ca nativii/ele acestui semn aflați/te încă în căutarea unei persoane potrivite să nu aibă parte de prea mult succes. Dacă ești într-o relație deja consacrată, s-ar putea să sesizezi instalarea unei răceli între tine și persoana iubită, indiciu cum că trebuie să reaprinzi flacăra.

În al treilea trimestru al lui 2019, dar în special începând din septembrie, situația se mai schimbă pe plan amoros unde lucrurile încep să reintre în normalitate. Cu toate acestea, se prea poate să mai apară totuși motive de discordie între tine și cel drag, dar atâta timp cât comunicați, ele nu-și vor pune amprenta pe relația cu persoana iubită.

În al patrulea trimestru al anului, abilitățile tale de socializare și comunicare se potențează vizibil, semn că nu-ți va fi deloc greu să-ți faci prieteni noi, mai ales dacă ți-ai triat cercul de prieteni în iulie, sau să ajungi să ai mai multă trecere la admiratori/oare. În noiembrie, ești intuitiv/ă, comunicativ/ă și atragi prin acestea.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care dispui de toate atuurile pentru a stârni din nou pasiunea între tine și persoana iubită sau pentru a câștiga persoana pe care ai pus ochii acum ceva timp. Astrele te sprijină să-ți găsești fericirea pe acest plan, dar când vine vorba s-o cultivi, ține numai de priceperea ta.


Bani şi carieră:
Parteneriatele cu ceilalți, colaborările cu cei din jur și proiectele de grup sunt subdomeniile acestei sfere a vieții tale care te preocupă cel mai mult anul acesta, dar și cele care îți vor aduce cele mai multe beneficii dacă reușești cumva să întorci provocările care se ivesc în favoarea ta. Nu-i nevoie decât de multă determinare.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, s-ar putea să apară unele tensiuni între tine și partenerul de afaceri, semn că raportul de forțe dintre voi cam scârțâie. Așa se face că, din dorința de a continua relația pe care o aveți, ar fi bine să faceți în așa fel încât să puneți cărțile pe masă și să discutați eventualele probleme deschis.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special de la finele lui iunie încolo, s-ar putea ca situația să se înrăutățească dacă nu faceți ceva concret ca lucrurile să meargă în mai bine. Există multe neclarități, confuzii și chestiuni pe care nu le-ați pus la socoteală ce vă pot pune bețe în roate dacă nu luați măsuri concrete repede. Nu abandonați corabia.

În al treilea trimestru al anului, în special în iulie, se prea poate ca unele proiecte de grup să se oprească din evoluție, să stagneze ori chiar să se dizolve pentru că cei cu care le derulai nu se achită de responsabilități sau nu reușești să atragi sponsorizările de care aveai nevoie. Oricare e situația, cert e că a venit timpul să pui picioru-n prag.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai cu seamă în noiembrie, ar fi de dorit să nu negociezi contracte ori să legi colaborări pentru că s-ar putea să nu fie tocmai în avantajul tău. Cel mai probabil s-ar putea să te legi la cap cu unele parteneriate care nu duc niciunde sau care te țin în loc și nu-ți permit să te concentrezi pe altceva.

După cum reiese de mai sus, se întrevede un an 2019 în care provocările pe plan profesional nu vor lipsi, dar te vor face să-ți dai seama că poți duce mai mult decât credeai. Poate nu vei fi recompensat/ă mereu pe măsura eforturilor tale, dar mai devreme sau mai târziu, vor apărea beneficiile nervilor și ale orelor suplimentare.


Casă şi familie:
Sectorul familial, cel de origine, dar și cel pe care l-ai construit tu, se numără, fără doar și poate, printre sectoarele de viață care te solicită cel mai mult, dacă nu chiar cel care are nevoie de cea mai multă atenție din partea ta anul acesta. Așadar, dacă vrei să ai pace, trebuie să te asiguri că cei dragi ai tăi sunt fericiți și pot apela la tine oricând.

În primul trimestru al lui 2019, nu apar mari schimbări la orizontul familial și/sau domestic, indiciu cum că cei dragi n-au reproșuri cu privire la timpul pe care-l petreci alături de ei și gradul de implicare de care dai dovadă la locul de muncă. Atâta timp cât nu uiți de ei și nu-ți neglijezi treburile gospodărești, totul va merge foarte bine.

În al doilea trimestru al anului, dar mai ales din aprilie încolo, apar tensiuni în familia de origine, dar și în raport cu copiii, ceea ce ar trebui să-ți dea de gândit cu privire la modul în care te porți cu apropiații. De vreme ce ambele tabere, cu câteva generații diferență între ele, găsesc greu să relaționeze cu tine, e clar că trebuie să schimbi ceva.

În al treilea trimestru al lui 2019, în special din agust încolo, se mai liniștesc apele în raport cu părinții sau cei din familia de origine, iar începând din septembrie, parcă vorbești mai ușor pe limba copiilor. Încetul cu încetul, faci progrese, dar mai ai de tras până să poți spune că ai atins o stare de echilibru în ceea ce-i privește pe cei dragi.

În al patrulea trimestru al anului, în noiembrie mai ales, se prea poate să ai parte de unele tensiuni în raport cu frații, surorile, verii sau verișoarele. Nici cu vecinii s-ar putea să nu te ai prea bine, motiv pentru care s-ar putea să-ți faci griji în legătură cu felul în care vor arăta sărbătorile de la finele acestui an. Până atunci vă împăcați însă.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, acesta va fi un an al schimbărilor în raport cu cei din familie, fie că este vorba de cea din care provii sau cea pe care ai construit-o alături de persoana iubită. Mentalitățile se transformă, sistemele de valori suferă modificări, motiv pentru care trebuie să fii înțelegător/oare.

Sănătate:
Cât privește acest sector de viață, nu prea ai motive să fii preocupat/ă de propria bunăstare în 2019. În anii trecuți, pe bună dreptate, ai fost mai solicitat/ă pe acest plan decât în acesta, indiciu cum că dacă ai adus ajustările necesare stilului tău de viață și/sau alimentație, tot ceea ce mai trebuie să faci acum este să le întreții și să le cultivi.

În primul trimestru al anului, s-ar părea că o duci bine din punct de vedere fizic. Emoțional vorbind, s-ar putea să fii ceva mai irascibil/ă decât de obicei și să nutrești o tensiune mocnită care riscă să iasă la iveală în momente nepotrivite. Norocul face că ești o persoană suficient de rațională încât să reușești să te stabilizezi la acest nivel.

În al doilea trimestru al lui 2019, nu se întrevede nicio surpriză din partea astrelor pe acest plan, indiciu cum că te afli într-o formă fizică și emoțională care nu te pune în încurcătură și-ți permite să te concentrezi pe alte sfere ale vieții tale. Oricum ești destul de atent/ă la nevoile organismului tău și nu se pune problema unei recidive.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, s-ar putea ca unele chestiuni care țin de viața socială sau de viitor în general să-ți provoace tot felul de frământări și griji, ceea ce poate avea un efect nu tocmai bun asupra echilibrului tău interior. Ideal ar fi să nu lași lucrurile pe care nu le poți controla să te afecteze într-atât de mult.

În al patrulea trimestru al lui 2019, se reinstaurează armonia pe acest plan, pari să te afli într-o stare de echilibru din punct de vedere emoțional și fizic și nu par să existe motive pentru care să-ți pierzi această stare de liniște și bunăstare. Cu toate acestea, perioada sărbătorilor de iarnă poate veni la pachet cu unele tensiuni și frământări.

După cum reiese din paragrafele de mai sus, acest sector de viață nu se numără printre cele cărora trebuie să le acorzi o bună bucată din energia ta doar pentru a le menține pe linia de plutire. De regulă, ești o persoană care știe să se mențină la un grad de bunăstare fizică și emoțională optim, fapt ce nu se va schimba totuși nici în acest an.








Horoscop 2019, Balanţă

Horoscop Balanţă 2019

Dragoste şi cuplu:
S-ar părea că sectorul sentimental nu se numără printre cele în care astrele îți fac prea mult veacul anul acesta, indiciu cum că surprize mari nu-ți rezervă 2019 pe acest plan. Mai interesant pare să fie mersul lucrurilor în ceea ce privește viața socială, unde s-ar putea să aibă loc unele schimbări de macaz destul de interesante la mijlocul anului.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în februarie și martie, astrele vizitează sfera vieții tale sentimentale, dar nu par să aducă noutăți pe acest plan. S-ar părea că aveți parte de suficientă spontaneitate, comunicare și bună dispoziție în cuplu pentru a face față tuturor evenimentelor, fericite și mai puțin fericite, cu care vă cadorisește anul.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, se prea poate ca abilitățile tale de comunicare și socializare să cam lase de dorit, fapt pentru care, dacă te afli în căutarea partenerului potrivit, s-ar putea ca primăvara aceasta să nu fie una cu noroc pentru tine. Nu abandona însă pentru că este o situația temporară totuși.

În al treilea trimestru al anului, dar mai cu seamă în iulie, reflectorul cosmic se îndreaptă în direcția vieții tale sociale. Din pricina statutului tău în ierarhia socială și/sau profesională, se prea poate să se nască unele conflicte cu anumiți membri din cercul tău de prieteni și să vă distanțați ușor unul de altul. Nu dispera totuși încă.

În al patrulea trimestru al lui 2019, chiar înspre perioada sărbătorilor, Venus mai vizitează o dată casa iubirii din horoscopul tău general, semn că dacă nu ți-ai găsit pe nimeni în restul anului, s-ar putea totuși să nu-ți petreci Crăciunul singur/ă. Poate nu va fi vorba de mai mult decât ceva pe termen scurt, dar îți va aduce amintiri frumoase.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se anunță un an 2019 în care fluturașii nu-ți vor da târcoale prin stomac atât de mult. Dacă ai întemeiat în anii trecuți un cuplu, acum e momentul să lucrezi la sudarea lui, iar în cazul în care ești în căutarea cuiva, caută să faci eforturi pentru a fi vizibil/ă și a te arăta disponibil/ă.


Bani şi carieră:
Dintre subdomeniile care intră în componența sferei carierei și a banilor, se poate spune că finanțele dobândite de pe urma muncii proprii, colaborările cu cei din imediata ta vecinătate, tehnica ta profesională și evoluția în ierarhia de la serviciu sunt domeniile care te preocupă la un nivel mai ridicat decât oricare alte sectoare de viață.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, s-ar putea ca randamentul tău să fie destul de scăzut, dar chiar și așa, suficient de ridicat pentru a-ți suplimenta veniturile din tot felul de activități extraprofesionale. Important este să-ți regăsești însă ritmul pentru că vor veni luni în care nu vei scăpa chiar atât de ușor ca acum.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, se prea poate ca abilitățile tale de comunicare și socializare să nu fie tocmai la standardele cu care te-ai obișnuit, motiv pentru care n-ar fi tocmai înțelept să te bazezi întrutotul pe ele. În astfel de cazuri, ar fi mai bine să lași faptele și realizările să vorbească pentru tine.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august încolo, se pot arăta oportunități de a lega parteneriate, de a negocia colaborări sau a semna contracte care se pot dovedi de perspectivă și extrem de lucrative pe viitor. De asemenea, s-ar putea să faci multe drumuri încoace și încolo, prin oraș, pentru a rezolva tot felul de probleme.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în special în noiembrie, se prea poate să nu stai tocmai strălucit cu câștigurile, cu atât mai mult dacă nu ți-a ieșit pasiența cu unele proiecte în iulie și a fost nevoie să renunța la ele și la persoanele sus-puse care erau interesate să se implice în ele. Poate n-ar strica să strângi cureaua de sărbători.

Din câte reiese din paragrafele de mai sus, s-ar putea ca 2019 să îți aducă mai multe momente în care să consolidezi ceea ce ai realizat în ultimii ani decât oportunități reale de a avansa. Important este să nu te aștepți la salturi imense și să te dezamăgești dacă nu ai parte de așa ceva. Ceea ce construiești anul acesta nu-ți va lua nimeni.


Casă şi familie:
Ca anul trecut, și-n 2019 relația cu părinții rămâne un punct fierbinte pe harta astrală a sferelor vieții tale care sunt cel mai mult marcate de astre. Poate că nu ai apucat anul trecut să te ocupi de acest aspect sau nu ai acordat atenția pe care o merita, preferând să te concentrezi asupra altor lucruri. Acum este momentul să te apleci asupra lui.

În primul trimestru al anului, relația cu rudele apropiate și cu familia, mai ales cea de origine, par să se deruleze în deplină armonie, dar nu te lăsa înșelat/ă prea ușor. Se prea poate să fie vorba de o acalmie doar, de o liniște dinaintea furtunii, care să se termine fix atunci când nu credeai că se poate întâmpla ceva rău. Fii mereu pe fază.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se prea poate să-ți vină greu să vorbești pe limba părinților și a rudelor tale apropiate. Ți-e greu să-ți dai seama cum se face că ajungeți mereu la ceartă, orice fel de discuție ați purta. Oricare ar fi situația, cert este c-ar trebui să fii mai tolerant/ă față de felul în care gândesc.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august încolo, se reașterne buna înțelegere între tine și frații, surorile, verii și verișoarele tale, urmând ca în septembrie, să revii la sentimente mai bune cu părinții. Important este să trageți unele învățăminte de pe urma acestor tensiuni pentru a evita astfel de situații pe viitor.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în special începând din decembrie, accentul cade și mai mult pe sectorul familial. Acolo trebuie să-ți investești cea mai mare parte din atenție, energie și timp, iar faptul că Jupiter intră în acest domeniu al vieții tale fix în preajma sărbătorilor este un prilej extrem de bun să te reconectezi cu cei dragi.

După câte se poate observa din rândurile de mai sus, familia ar trebui să ocupe un loc fruntaș în topul priorităților tale de anul acesta. Este drept că nu ești o persoană afectuoasă ori care să-ți exprime sentimentele cu lejeritate, dar firea ta sociabilă și omenoasă poate face minuni în felul în care se derulează relația cu membrii familiei.


Sănătate:
Acest domeniu de viață nu se numără printre acelea care îți solicită cel mai mult energia și timpul în 2019. Dar pentru a reuși să duci la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus anul acesta, este important să ai grijă cum mănânci, cât dormi și cum reușești să-ți manageriezi stresul. Doar în felul acesta nu vei claca de oboseală și presiune.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în februarie, se prea poate să fii destul de apatic/ă și lipsit/ă de energie, indiciu cum că nu-i momentul să te preocupe treburile care necesită mult efort fizic și mental. Dacă ai posibilitatea, mai bine le lași pentru o altă perioadă a anului și te concentrezi pe cele care sunt mai lejere și nu te solicită.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din iunie încolo, se întrevede o perioadă în care această lentoare sau sfârșeală fizică riscă să se extindă pentru mai multe luni. Poate ai nevoie și de meditație, respectiv introspecție pentru a depăși lunile acestea cu brio. Dedică-ți suficient timp restabilirii echilibrului fizic și mental.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în august și septembrie, ar fi bine să te ocupi mai îndeaproape de tine însuți/ăți. Ești o persoană perfecționistă, deloc delăsătoare cu propria persoană, dar trebuie să fii nițel mai indulgent/ă cu tine. În caz contrar, riști să dezvolți unele complexe de care cu greu vei scăpa mai apoi în viitor.

În al patrulea trimestru al anului, dar în special din noiembrie încolo, ești în forma ta fizică obișnuită. Dispui de un bagaj sporit de energie, indiciu cum că nu-ți va fi prea greu să reziști perioadei sărbătorilor în care vei avea destul de multe de pregătit într-un timp relativ scurt. Oricare ar fi situația, cert este că vei începe anul viitor în forță.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care stilul de viață și cel de alimentație nu necesită ajustări pentru care va trebui să faci eforturi considerabile. Cu toate acestea, nu neglija acest aspect, deși ești tentat/ă să o iei în această direcție, dat fiind nivelul de presiune la care ești supus/ă pe alte planuri.








Horoscop 2019, Scorpion

Horoscop Scorpion 2019

Dragoste şi cuplu:
Dacă viața socială nu se numără printre domeniile de viață care întâmpină schimbări în 2019, nu același lucru se poate spune despre sectorul sentimental care trece prin transformări destul de mari. În cazul în care nu ți-ai dat seama pân-acum ce-ți dorești pe plan sentimental, contextul astral al anului acesta te va ajuta să-ți clarifici asta.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate să te deruteze mult sectorul emoțional. Lucrurile par să meargă bine, fie că ești deja cu cineva de ceva timp, fie că ești în curs de a cuceri pe cineva, dar intuiția îți spune că nu ești tocmai pe calea cea bună. S-ar putea ca instinctul tău să nu greșească, deci stai cu ochii-n patru.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, abilitățile tale de comunicare și socializare nu sunt tocmai la înălțime, indiciu cum că n-ar fi o idee tocmai bună să te bazezi pe ele pentru a aborda un subiect sensibil cu persona iubită ori cu cel/a căruia încerci să-i câștigi inima. Este posibil să fii înțeles/asă greșit.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din septembrie începând, reînveți să vorbești pe limba celor de lângă tine, fapt pentru care în toamnă ar fi de dorit să discuți lucruri importante cu persoana de lângă tine sau cu cel/a cu care îți dai întâlniri în ultima vreme. Acum s-ar putea să vadă lucrurile întocmai cum încerci să le redai.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales de la finele lui noiembrie încolo, se clarifică ceața pe plan sentimental și poți vedea clar unde stai cu partenerul sau cu acea persoană pe care tot încerci să o cucerești. S-ar putea să observi că au unele defecte la care nu te-ai gândit, dar depinde numai de tine dacă poți trece peste ele.

După cum se poate observa din rândurile de mai sus, se prefigurează un an 2019 în care nu au loc schimbări majore pe plan sentimental. Este drept că o bună bucată din an domnește ceața peste acest sector de viață, dar odată ce se ridică, vezi clar dacă merită efortul tău actuala relație sau nu. Se clarifică multe chestiuni perioada aceasta.


Bani şi carieră:
Capitolul profesional și cel financiar rămân domenii de viață care te preocupă și în 2019. Finanțele câștigate prin munca proprie, colaborările și parteneriatele, legăturile cu străinătatea și călătoriile, dar și cariera per ansamblu necesită multă atenție, efort și timp din partea ta pentru a se dezvolta în direcția pe care ți-o dorești. Implică-te.

În primul trimestru al anului, toate par să se desfășoare așa cum ți-ai propus. Se arată o perioadă bună așadar pentru a derula activități pe care le-ai planificat încă de anul trecut, mai ales dacă le-ai organizat în detaliu. Nu se întrevăd probleme mari și nici schimbări de macaz care implică să-ți schimbi radical modul de abordare al lor.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, ar fi de dorit să nu negociezi colaborări și să nu semnezi contracte. La o primă vedere, acestea ar putea părea în avantajul tău, dar în realitate, s-ar putea să te coste scump pe termen lung. Ai multe de câștigat dacă mai aștepți pentru a vedea cum evoluează unele legături.

În al treilea trimestru al anului, se pot arăta unele oportunități de a lucra în străinătate, fie pe termen lung, fie printr-un schimb de experiență, dar efectul lor în ceea ce privește ascensiunea ta profesională se va arăta totuși ceva mai târziu. Este drept că te-ai aștepta să vină mai repede beneficiile, dar cu răbdarea treci marea uneori.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din decembrie încolo, abilitățile tale de socializare și comunicare se potențează vizibil, indiciu cum că s-ar putea ca atunci să legi unele relații importante care să se dovedească, în viitor, a fi nu numai de perspectivă, ci și extrem de lucrative din punct de vedere financiar. Cultivă-le.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, cel puțin din punct de vedere economic, anul aduce vești bune și oportunități destule, dar poate nu așa de mari precum ai sperat. Dar chiar și așa, este de dorit să nu-ți pierzi speranța. Te afli pe drumul cel bun în ceea ce privește dobândirea unei stabilități pe aceste planuri.


Casă şi familie:
Dintre subdomeniile care țin de casă și familie, se poate spune că relația cu rudele apropiate și cea cu copiii sunt cele care te vor solicita cel mai mult în 2019. Poate că nu vor avea nevoie de atât de mult din timpul tău, dar va fi nevoie să-ți ajustezi tu atitudinea în raport cu ei. Încearcă să faci acest lucru cu multă băgare de seamă.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate să nu-ți dai seama cum ar fi mai bine să-i iei pe copii. Pare că nimic din ceea ce încerci nu merge, dar cea mai bună soluție este să dai dovadă de toleranță, atâta timp cât ceea ce fac nu este rău pentru ei și este doar ceva ce tu nu înțelegi. Caută să ai încredere în ei mai multă.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar în special din aprilie încolo, se prea poate să apară unele tensiuni între tine și frații, surorile, verii și/sau verișoarele tale. S-ar părea că nu mai poți discuta chiar orice cu ei și se lezează mai ușor decât de obicei. Poartă-te cu mănuși dacă vezi că nicio altă măsură de a dezamorsa bomba nu funcționează.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, se prea poate să apară unele discuții în contradictoriu cu rudele apropiate ale partenerului, cel mai probabil pe seama faptului că există diferențe notabile în ceea ce privește statutul tău social și profesional și cel al partenerului sau al lor personal. Dă dovadă de multă diplomație.

În al patrulea trimestru al lui 2019, noiembrie mai ales, se prea poate să se schimbe ceva la felul în care te vezi, nu prea te simți în pielea ta, iar cei din familie vor observa destul de repede acest lucru. Caută să faci în așa fel încât să nu-i împovărezi cu o criză de încredere în propria persoană care este trecătoare și se poate rezolva ușor.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care viața ta de familie și cea domestică sunt destul de stabile, dar cel puțin uneori, au nevoie de mi multă atenție din partea ta. Atâta timp cât acționezi la timp și când situația o cere, nu există motive de îngrijorare prea mari referitoare la acest domeniu.


Sănătate:
Nici în acest an, sectorul sănătății nu te solicită prea puternic. S-ar părea că cele mai mari provocări pe acest plan te-au vizitat în cei care au trecut, indiciu cum că acum nu trebuie decât să susții stilul de viață și alimentație cu care te-ai obișnuit în anii anteriori. În rest, ești la adăpost și nu se anunță vreun eveniment notabil la acest nivel.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în ianuarie și martie, s-ar părea că stai destul de bine cu nivelul de energie, ești plin/ă de viață și jovial/ă, complet pregătit/ă să faci față tuturor activităților pe care ți-ai propus să le realizezi atunci. Cu toate acestea, trebuie să știi că uneori trebuie să iei o pauză pentru a te pune pe picioare.

În al doilea trimestru al lui 2019, nu se întrevăd surprize pe planul acesta. Astrele nu formează aspecte majore în casele responsabile cu bunăstarea ta mentală și fizică, indiciu cum că ai timp să te apleci asupra altor domenii din viața ta. Ideal ar fi totuși să nu-l neglijezi cu totul. Ai nevoie de energie pentru a te ocupa de cu totul altceva.

În al treilea trimestru al anului, mai ales în iulie, sistemul tău de credințe s-ar putea destabiliza nițel, făcându-te să tinzi către aroganță și un sentiment de superioritate. Bine ar fi să nu nutrești astfel de gânduri întrucât acestea s-ar putea să crească în mintea ta și să pună stăpânire pe convingerile tale. Poți avea de suferit din cauza lor.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în special în noiembrie, se prea poate să nu te simți tocmai bine în pielea ta. Acest lucru s-ar putea datora faptului că nu ești în forma ta fizică obișnuită sau doar pentru că este nevoie de o schimbare în ceea ce privește înfățișarea sau garderoba. Poate n-ar fi rău să te lași pe mâna unui stilist.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, te așteaptă un 2019 în care sănătatea nu va constitui o problemă pentru tine. Ai avut destul de mult de tras pe acest plan în anii trecuți, semn că acum nu faci decât să culegi beneficiile atenției acordate atunci bunăstării organismului tău. Totuși, nu trage de tine prea mult.








Horoscop 2019, Săgetător

Horoscop Săgetător 2019

Dragoste şi cuplu:
Din câte se pare, sectorul sentimental și cel social nu se numără printre acele domenii de viață care îți dau bătăi de cap sau care îți aduc cele mai mari surprize frumoase în anul 2019. Cu toate acestea, tocmai pentru că ți se oferă o doză mare de libertate de mișcare pe aceste planuri, îți permiți să faci cum crezi tu de cuviință pe aceste planuri.

În primul trimestru al anului, s-ar putea să ai parte de o atmosferă destul de dinamică pe plan sentimental, suficient de înflăcărată încât să nu te lase să te plictisești, dar și de tensionată încât să riști să ajungi la unele certuri în anumite momente. Chiar dacă lucrurile stau așa, este totuși în puterea ta să eviți scenariile mai sumbre din urmă.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea să nu te simți tocmai bine în pielea ta, lucru destul de ușor de observat de admiratori/oare, dar și de persoana de lângă tine. Cu o astfel de atitudine vizavi de tine însuți/ăți nu vei atrage niciodată persoana care ți se potrivește, mai ales dacă nu ai acum pe cineva.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, se prea poate să apară unele conflicte cu partenerul pe seama banilor pentru o excursie sau o deplasare în străinătate în interes financiar cu care cel drag nu este tocmai de acord. Oricare ar fi situația, cert este că iubitul/a va înțelege ce se întâmplă dacă ai răbdare să-i explici.

În al patrulea trimestru al lui 2019, nu se întrevăd mai schimbări din punct de vedere social și sentimental. Se prea poate să se mențină tendințele lunilor din urmă, dar dacă intervii acolo unde este cazul, această perioadă de aparentă inerție ar putea conduce totuși la lucruri bune. Te bucuri de liber arbitru, deci caută să faci ceva totuși cu el.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, se arată o perioadă lipsită de evenimente majore pe plan sentimental și social. Chiar și așa, după cum am subliniat în câteva rânduri, acest lucru poate fi unul bun dacă știi să-l folosești cu înțelepciune. Străduiește-te să faci în așa fel încât să conduci situația într-o direcție mai bună.


Bani şi carieră:
Și în acest an, domeniul profesional și cel financiar sunt extrem de importante pentru tine și necesită o bună bucată din atenția ta. Așa se face, de exemplu, că poți câștiga mai mult anul acesta dacă te concentrezi mai mult pe carieră și reușești chiar să avansezi în ierarhie dacă urmărești să realizezi mai multe pe acest plan în 2019.

În primul trimestru al anului, dar mai ales de la începutul lui martie încolo, s-ar putea ca randamentul tău să nu fie același. Așteaptă-te așadar să nu termini treburi ușor și repede. Asta nu înseamnă însă că nu vei reuși să le duci la bun sfârșit, dar s-ar putea să-ți ia mai mult timp decât în mod normal. Vei învăța însă mai multe de pe urma lor.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea ca banii să vină cu țârâita, nici prea mulți, nici prea puțini, cât să te descurci cu cheltuielile care vin în acea perioadă. Oricare ar fi situația, nu dispera. Muncește la fel de susținut în continuare și beneficiile nu vor întârzia să apară dacă te concentrezi să meargă treaba.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, s-ar putea să te deranjeze faptul că impozitul pe venituri este destul de mare în condițiile în care oricum împarți câștigurile cu altcineva. De asemenea, nu înțelegi de ce tu iei mai puțin bani pentru că asociatul are mai multe studii decât tine, deși muncești ceva mai mult decât acesta.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din decembrie, reflectorul astral cade și mai mult pe planul financiar, iluminând mai ales câștigurile realizate prin munca proprie. Acestea s-ar putea să nu se mărească în ultim lună a anului, dat fiind că ea coincide cu anotimpul sărbătorilor, dar cu siguranță vei observa o îmbunătățire.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, evoluezi încet, dar sigur pe plan profesional. Nu te aștepta la schimbări de substanță pe planul carierei și al finanțelor, dar cu siguranță îmbunătățiri se simt și se vor mai sesiza în perioada care urmează. Trebuie doar să nu rămâi dezamăgit/ă dacă au loc mai încet decât te-ai fi așteptat.


Casă şi familie:
Din câte se vede, nici anul acesta nu este unul în care sectorul familial și cel domestic te preocupă prea mult. Cu toate acestea, nu ar fi de dorit să-ți neglijezi îndatoririle domestice și cele în raport cu persoanele dragi. Doar oferindu-le constant o doză din timpul și atenția ta, vei reuși să păstrezi unele relații amiabile cu membrii familiei.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în marie, s-ar putea să intervină unele tensiuni între tine și cei dragi, cel mai probabil pentru că unora dintre voi vă vine destul de greu să faceți în așa fel încât să dați dovadă de mai mult înțelegere și toleranță în raport cu lucrurile cu care nu sunteți de acord. Trebuie să le acceptați.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales de la finele lui iunie încoace, se prea poate ca apele în care te scalzi cu familia, mai ales cea de origine, să nu fie mai limpezi decât până acum. Dar cu toate acestea, nu înseamnă c-ar trebui să-ți pierzi speranța. La un moment dat, vălul se va ridica și trebuie să vezi ce e de făcut atunci.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, se prea poate să existe unele discuții în contradictoriu cu rudele apropiate ale partenerului referitoare la modul în care înțelegi sau ați decis tu și partenerul să vă folosiți de unele sume la care au contribuit și ei. Dacă este vorba de un împrumut, poate ar fi mai bine să-l înapoiați.

În al patrulea trimestru al lui 2019, mai ales din noiembrie începând, relațiile tale cu membrii familiei sunt mai armonioase, semn că înspre perioada sărbătorilor, se reinstaurează liniștea în căminul părintesc și în raport cu cei dragi ai casei. Nu te aștepta la minuni, deci caută să faci pe împăciuitorul/area pentru a evita certurile.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, se prefigurează un an 2019 în care conflictele cu apropiații nu sunt mai mari sau mici decât cele cu care te-ai obișnuit în ultimii ani, dar oricare e situația, cert e că anul acesta se cere ca schimbarea să vină de la tine. Caută să atingi o stare de echilibru într-un fel sau altul.


Sănătate:
Dintre subdomeniile care țin de acest sector de viață, se prea pare să felul în care te simți cu tine însuți/ăți, bunăstarea fizică și emoțională, respectiv filozofia ta de viață sunt cele care te solicită cel mai mult în 2019. Caută să faci în așa fel încât să te îngrijești mai mult de propria persoană în perioada următoare pentru a-ți fi bine.

În primul trimestru al anului, toate par să meargă bine pe acest plan. Ești mulțumit/ă cu tine însuți/ăți, îți merge bine pe plan fizic și emoțional, ai energie și poftă de viață. Dar nu te ocupa doar de sarcini care necesită multe investiții de timp și forță din partea ta. S-ar putea să-ți epuizezi bateriile într-un timp mai redus decât credeai.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea să nu te simți tocmai bine în pielea ta, fapt pentru care s-ar putea ca nici din punct de vedere emoțional sau mental să nu te afli în cea mai bună formă. Schimbările pe acest plan, și în bine, dar și în rău, nu au loc peste noapte, deci străduiește-te să fii mai optimist/ă.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august încolo, s-ar putea să fii destul de delăsător/oare cu tine însuți/ăți, să te răsfeți cu prea multe preparate care își pun amprenta pe forma ta fizică, să nu faci suficientă mișcare și să te complaci într-o stare care nu-ți este caracteristică. Caută să faci mai multă mișcare și să mănânci mai ușor.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales în noiembrie, s-ar putea să te trezești cu unele frământări interioare, survenite cel mai probabil de pe urma unor nemulțumiri, frustrări sau angoase care îți dau târcoale. Poate n-ar fi rău dacă ai întâmpina sărbătorile de iarnă cu ceva mai mult optimism și înconjurat/ă de veselie.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care lucrurile nu evoluează bine în ceea ce privește dacă nu faci eforturi în sensul îndreptării traiectoriei pe care ele o iau. Apar schimbări pozitive pe acest plan dacă nu te lași pradă gândurilor mai puțin optimiste care îți pot trece prin minte lunile acestea.








Horoscop 2019, Capricorn

Horoscop Capricorn 2019

Dragoste şi cuplu:
În 2019, au loc schimbări pe plan sentimental și social, dar ele nu se arată nicidecum a fi într-atât de mari încât să schimbe cu totul peisajul în aceste sectoare ale vieții tale. Ba din contră, acestea s-ar putea să se mențină, în cea mai mare parte, aceleași, iar doar atitudinea ta să fie cea care înregistrează unele transformări destul de importante.

În primul trimestru al anului, abilitățile tale de socializare și comunicare nu sunt tocmai la înălțime, motiv pentru care n-ar fi tocmai recomandat ca, în martie, să abordezi subiecte de discuție sensibile cu persoana iubită sau să aduci în conversația cu persoana pe care încerci să o cucerești anumite lucruri care nu se prea discută.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, nu se poate spune că ești în apele tale cu felul în care arăți, fapt care este ușor de observat pentru persoana iubită și dacă încă nu este cazul, de cel/a cu care îți dai întâlniri. Nu te aștepta ca admiratorii/oarele să stea la coadă la ușa ta dacă ai o astfel de atitudine față de tine.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, s-ar putea ca relația dintre tine și persoana iubită să se desfășoare ceva mai complicat, cel mai probabil pentru că există unele discuții în contradictoriu sau chestiuni nevorbite care țin de finanțele pe care fie le-ați câștigat împreună, fie le dețineți în asociere unul cu celălalt. Puneți-le la punct.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în noiembrie mai ales, se prea poate să aibă loc unele schimbări în peisajul tău social, generate mai ales de faptul că s-ar putea ca unii oameni să plece, iar alții noi să vină. Încearcă să investești din timpul și atenția ta doar în acele relații care merită cu adevărat ce-i mai bun din ceea ce poți oferi tu personal.

După câte se poate vedea în paragrafele de mai sus, nu se arată schimbări majore pe aceste planuri în 2019, prilej numai bun să lucrezi la consolidarea lucrurilor pe care le-ai dobândit până acum pe aceste planuri sau să construiești ceva încet, dar sigur, cu acea persoană lângă care simți că-ți poți face un viitor frumos. Nu te grăbi niciunde.


Bani şi carieră:
Ceea ce-ți rezervă provocări pe acest planuri în 2019 sunt abilitățile tale de comunicare și negociere, felul în care înțelegi să abordezi chestiunile financiare cu partenerul de afaceri, dar și cel în care reușești să întorci situațiile nefavorabile în cadrul unor proiecte de grup în favoarea ta. Poate fi dificil, dar îți va aduce răsplată.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, n-ar fi o idee tocmai bună să porți negocieri ori să faci înțelegeri. S-ar putea să bați palma pe unele colaborări, parteneriate sau contracte de angajare care nu te avantajează deloc. Altfel, exista riscul să ai de pierdut destul de mult de pe urma lor și chiar să fii păgubit/ă într-un fel.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, s-ar putea ca încrederea pe care o ai în tine însuți/ăți să nu fie prea ridicată. Acest lucru face ca cei care încearcă să scoată cea mai mică ofertă de la tine să speculeze orice slăbiciune pe care o arăți perioada aceasta. Comportă-te așa cum valoarea ta profesională dictează.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, se prea poate să apară unele probleme cu partenerul de viață și/sau afaceri pe seama banilor, cel mai probabil a celor câștigați, deținuți ori manageriați în asociere unul cu celălalt. Oricare ar fi situația, cert este că se cere clarificat felul în care înțelegeți să vă folosiți de ei.

În al patrulea trimestru al lui 2019, în noiembrie mai ales, se prea poate ca proiectele în care ești implicat/ă să întâmpine întârzieri, limitări sau chiar să se lupte cu dispariția. Important este ca, în cazul cel mai rău, să reușești măcar să rămâi în contact cu cei alături de care le-ai derulat pentru a pune de o altă activitate împreună curând.

După cum se poate vedea din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 care nu aduce noutăți financiare, dar care cerne inutilul de util, lucrurile de perspectivă, de cele care nu-ți aduc mare lucru pe planul carierei. Ai multe lucruri de câștigat din punct de vedere profesional, dar trebuie să ții și la recompensele pe care le meriți.


Casă şi familie:
Nici în acest an familia și sectorul domestic nu se numără printre acele domenii de viață care îți dau bătăi de cap în 2019. Cei dragi, ca de obicei, înțeleg că ai nevoie de mult timp la dispoziție pentru a te împlini pe plan profesional și sunt gata să te susțină orice s-ar întâmpla. Acest lucru nu-ți oferă însă privilegiul de a-i neglija cu totul.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate să intervină o perioadă mai tensionată între tine și frați, surori, veri și/sau verișoare, indiciu cum că nu mai merge să ignori anumite subiecte de discuție, iar felul în care le abordezi produce fricțiuni între voi. Ți-ar face mult bine să te arăți mai deschis/ă la alte viziuni.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales de la finele lui iunie încolo, se prea poate să se cronicizeze problemele cu aceștia. Ți-e mai ușor parcă să lași anumite chestiuni în coadă de pete decât să le înfrunți cu pieptul înainte, să spui lucrurilor pe nume și să speri la ce este cel mai bine. Pe termen lung nu va ajuta această atitudine.

În al treilea trimestru al anului, nu se întâmplă evenimente notabile pe plan familial și casnici și nici în ceea ce privește rudele partenerului sau socrii. Iar cum dispui de mult liber arbitru perioada aceasta, poți decide singur/ă, fără a ține cont de astre, cum abordezi subiectele fierbinți de pe agenda actuală a familiei și a gospodăriei tale.

În al patrulea trimestru al anului, dar mai ales de la finele lui noiembrie încolo, tu și rudele apropiate reveniți la sentimente mai bune. Chiar și în raport cu vecinii se observă îmbunătățiri semnificate, indiciu cum că atmosfera sărbătorilor face să vă meargă bine și să nu mai insistați în momente tensionate. Se mai liniștesc apele.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, sectorul de viață familia și cel casnic nu te solicită prea mult anul acesta. Dar cu toate acestea, este important să știi că dacă îl neglijezi cu totul, se prea poate ca, în timp, relația cu rudele apropiate și cu cei dragi din familie în general se poate degrada vizibil, ajungând chiar la o ruptură.


Sănătate:
Dintre subdomeniile care țin de bunăstarea ta, cele de care trebuie să te ocupi anul acesta sunt subconștientul și felul în care te simți în pielea ta. Dacă nu rezolvi eventualele probleme nerezolvate cu tine însuți/ăți, dar și eventualele drame pe care le duci cu tine de multă vreme, nu te aștepta ca lucrurile să ia o întorsătură prea bună.

În primul trimestru al anului, nu se întrevăd mari schimbări pe aceste planuri, indiciu cum că, cel puțin din punct de vedere teoretic, ar trebui să te bucuri de multă energie și să faci față cu brio provocărilor de care ai parte pe toate planurile. Oricare ar fi situația însă, nu uita totuși să te relaxezi din când în când. Meriți cu prisosință asta.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se arată o perioadă în care se prea poate să nu te simți prea bine cu tine însuți/ăți. Ai unele prejudecăți destul de mari și te judeci pe baza unor convingeri dacă nu eronate, atunci cel puțin deplasate. Fă în așa fel încât să privești lucrurile și pe tine dintr-o altă perspectivă.

În al treilea trimestru al anului, se prea poate să ai parte de unele frământări pe plan sentimental, tensiuni interioare care riscă să te destabilizeze destul de tare. Încearcă să faci în așa fel încât să nu lași astfel de suișuri și coborâșuri să te scoată de pe linia de plutire. Multe lucruri depind de capacitatea ta de a rămâne stăpân/ă pe situație mereu.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales din decembrie încolo, nemulțumirile cu privire la propria persoană sau strict la felul în care arăți s-ar putea aduna și mai mult. Oricare ar fi situația, cert este că nu ți-ar strica să te înnoiești ca imagine. Un sfat specializat din partea unui stilist de poate ajuta să faci alegerile cele mai bune.

După cum se poate deduce din rândurile de mai sus, se ivește un an 2019 în care nu se schimbă prea multe lucruri pe planul sănătății. Dar dacă vrei să fii în formă, trebuie să fii mulțumit/ă cu tine însuți/ăți și împăcat/ă cu trecutul, angoasele și nerealizările tale. Doar așa poți evolua într-un mod frumos, pe un teren curat, liber și cu adevărat solid.








Horoscop 2019, Vărsător

Horoscop Vărsător 2019

Dragoste şi cuplu:
Din câte se pare, sectorul de viață sentimental și cel social nu sunt cele în care primești vreo condiționare, cât de mică, din partea astrelor de a te comporta într-un fel sau altul. Influența lor este redus, deci nivelul de libertate de a lua decizii este unul invers proporțional. Se arată multe oportunități de a face schimbări în binele tău.

În primul trimestru al anului, nu se întrevede nicio noutate, nici pe plan sentimental, dar nici pe cel social, motiv pentru care dispui de liberul arbitru de a face orice îți dorești. Atâta timp cât orice decizie pe care o iei o faci în cunoștință de cauză și nu mânat/ă de instinctul de moment, nu vei avea parte de nicio surpriză neplăcută.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, viața ta socială se poate schimba destul de mult. Dispar persoane pe care nu credeai vreodată să le pierzi din viața ta, apar fețe noi cu care te înțelegi parcă din priviri, dar persistă totuși sentimentul că trebuie să faci o transformare de anvergură în cercul tău de prieteni.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, se prea poate ca o problemă de sănătate a partenerului ori a ta sau poate implicarea ta sau a partenerului în gospodărie să constituie un motiv de discordie între voi doi. Aceste obstacole vă vor aduce însă mai aproape unul de celălalt dacă vă deschideți și să faceți cunoscute vulnerabilitățile.

În al patrulea trimestru al lui 2019, nu se întrevăd mari schimbări pe scena sentimentală și cea socială, prilej numai bun să te folosești de perioada sărbătorilor ca un timp în care să cultivi relațiile de prietenie și cea sentimentală, începute acum ceva timp sau în decursul acestui an. Caută să te apropii mai mult de cei care merită.

Așa cum reiese din paragrafele de mai sus, nu intervin transformări prea mari pe aceste planuri,d ar trebuie să ții cont că pe plan social se cere să aduci unele ajustări: fie că este vorba de atitudinea ta în raport cu prietenii ori de componența anturajului tău, cert este că nu poți lăsa lucrurile să continue ca și până acum. Preia tu inițiativa.


Bani şi carieră:
Din câte se pare, cel mai solicitant domeniu din viața ta în anul 2019 pare a fi cel profesional. De provocări cel puțin la fel de mari vei avea parte și pe plan financiar, unde suișurile și coborâșurile de care ai parte îți vor arăta de ce anume ești cu adevărat în stare. Poți realiza multe lucruri mari anul acesta dacă nu te dai bătut/ă.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se prea poate ca finanțele să curgă cu țârâita, cu toate că tu muncești destul de mult pentru orice lețcaie care-ți vine în plus la salariu. Din păcate, s-ar putea să nu prea poți face ceva ca lucrurile să se amelioreze, dar se întrevede o perioadă în care nu mai trebuie să ai aceste griji.

În al doilea trimestru al lui 2019, dar mai ales din aprilie încolo, se prea poate ca proiectele de grup să întâmpine întârzieri, fie pentru că cei implicați în această activitate nu prea pun osul la treabă ori pentru că nu ai reușit să atrageți sponsorizările de care ai nevoie. Nu renunța la ele, ci caută să-i motivezi să se implice mai mult.

În al treilea trimestru al anului, se prea poate ca parteneriatul din care faci parte să se confrunte cu aceeași soartă pentru că asociatul/a nu pune osul la treabă și nu-și duce la bun sfârșit îndatoririle. Caută să faci în așa fel încât să-l/o faci să creadă din nou în obiectivele voastre. Doar în acest fel puteți să vă repuneți pe făgașul potrivit rapid.

În al patrulea trimestru al lui 2019, mai ales în noiembrie, s-ar putea să te aștepți dacă nu la o promovare, măcar la promisiune îmbunătățirii unor condiții de muncă. S-ar putea ca acestea să nu vină tocmai atunci când te-ai fi așteptat, dar chiar și așa, indicat ar fi să nu-ți setezi standardele profesionale mai jos. Poate fi mai rău decât mai bine.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care lucrurile evoluează sacadat, în trepte, deloc constant și uneori foarte anevoios. Dar în ciuda tuturor întârzierilor și limitărilor de care ai parte, ceea ce reușești să obții nu-ți va lua absolut nimeni. Cu atât mai mult cu cât tot ceea ce faci este cu mult efort.


Casă şi familie:
Ca anul trecut, sectorul familial și cel casnic nu se numără printre domeniile de viață care solicit o bună bucată din atenția, timpul și energia ta. Dar cu toate acestea, dacă neglijezi aceste sfere și nu te preocupă suficient de mult ceea ce se întâmplă cu apropiații, fie te răpune remușcarea, fie te pomenești cu furtuni de reproșuri și acuze.

În primul trimestru al anului, dar mai ales de la începutul lui martie încolo, se prea poate ca atmosfera din familie să fie ceva mai tensionată. Poate nu chiar atât de mult sau poate nu observi acest lucru de fiecare dată, dar cert este că stai pe un butoi cu pulbere, iar să dezamorsezi bomba poate fi destul de dificil. Caută să nu calci pe bec.

În al doilea trimestru al lui 2019, nu se prefigurează nicio schimbare, fie ea în bine sau în rău, pe plan familial și/sau casnic. Tronează însă o stare de acalmie amestecată cu tensiune mocnită care poate face orice întâlnire cu familia, mai ales cu cea de origine, destul de complicată. Caută să nu fii încordat/ă pentru că va fi și mai rău.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales din august încolo, de arată o perioadă mai bună în raport cu familia. Se prea poate ca cel puțin o parte din tensiunea resimțită pân-acum să se transforme în spontaneitate și dinamism, indiciu cum că poți avea parte și de surprize plăcute din partea celor dragi în a doua jumătate a acestui an.

În al patrulea trimestru al lui 2019, în noiembrie mai exact, se prea poate să treci prin unele momente tensionate în raport cu rudele apropiate ale partenerului, dar mai ales cu socrii. Aceștia pot avea un dinte împotriva ta, dar nu te aștepta la lămuriri din partea lor. Trebuie să preiei tu inițiativa și să afli ce-i deranjează la tine atât de tare.

După câte se poate deduce din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care calci pe coji de ouă în raport cu cei dragi ai tăi, dar și ai partenerului. Acest lucru ar putea fi obositor, dar decât să ai parte de conflicte ca în anii anteriori, mai bine îți iei măsuri de precauție și încerci să te ții de ele. Ușor-ușor, se poate scăpa de animozități.


Sănătate:
Singurele provocări de care ai parte pe acest plan sunt cele care vin din mintea ta. Ca să fim mai specifici, ceea ce ai adunat în trecut, fie că vorbim de neliniști, frustrări, angoase, vicii și temeri. Indicat ar fi ca în acest an să faci primul pas către curățarea acestor reziduuri din trecut care nu-ți permit să te bucuri de viață așa cum ar trebui.

În primul trimestru al anului, nu se întrevăd probleme pe acest plan, indiciu cum că începi anul în forță, cu bateriile încărcate și gata de orice provocare pe care ți-o scoate viața în cale. Propune-ți însă ca încă din primele luni ale anului să întreții un stil de viață și alimentați sănătos și echilibrat care să-ți ofere energia să faci tot ce dorești.

În al doilea trimestru al lui 2019, mai ales din aprilie încolo, s-ar putea să fii tentat/ă să cultivi tipare de gândire coercitive și învechite care nu numai că nu-ți sunt caracteristice, dar nici nu-ți permit să evoluezi, țintuindu-te într-o pasă din care nu ți-e prea ușor să ieși. Scutură-te bine și fă în așa fel încât să depășești această tendință.

În al treilea trimestru al anului, dar în special în iulie, se prea poate ca o problemă de sănătate, a ta sau a partenerului, să-ți pună bețe în roate și să te facă să-ți schimbi cu totul planurile avute pe concediul de vară. Oricare ar fi situația, important este să știi că este una temporară și că nu este vorba de ceva cu care să vă luptați multă vreme.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales începând din decembrie, se întrevede o perioadă în care ai și mai multă nevoie să te concentrezi pe restabilirea echilibrului interior. Meditația și introspecția, dacă nu ai apelat la ele până acum, se pot dovedi un ajutor de nădejde pentru tine, mai ales dacă nu ai reușit să-ți controlezi subconștientul.

După câte se poate vedea de mai sus, se întrevede un an 2019 în care cel mai mare dușman pe plan fizic și emoțional riști să fii chiar tu. Fii mai îngăduitor/oare și iertător/oare cu tine însuți/ăți, mai ales pentru că viața nu a fost tot timpul generoasă cu tine. Caută să fii cel mai bun prieten al tău și doar așa vei avea parte de succes.








Horoscop 2019, Peşti

Horoscop Peşti 2019

Dragoste şi cuplu:
Dintre cele două mari domenii de viață tratate în această secțiune, cel care-ți rezervă cele mai mari surprize în 2019 este cel social. Așa se face că poate peisajul amoros nu înregistrează prea mari schimbări, spre deosebire de cel social, unde s-ar putea să dispară unele personaje sau să apară fețe noi de care te vei lega destul de repede.

În primul trimestru al anului, nu se întrevăd schimbări prea mari, nici în bine, nici în rău, pe plan social și amoros. Lucrurile se mențin în starea lor de a a fi din ultima jumătate a lui 2018, indiciu cum că dispui de multă libertate de acțiune. Ține însă cont că asta presupune o mare responsabilitate din partea ta în prima parte a lui 2019.

În al doilea trimestru al lui 2019, din aprilie încolo, se arată o perioadă care poate aduce transformări spectaculoase în anturajul tău. Pot dispărea persoane care nu ai fi crezut că nu vor mai face parte din viața ta socială și apar oameni cu care te vei conecta încă de la primele cuvinte. Oricare ar fi situația, cert este că va fi bine în final.

În al treilea trimestru al anului, ai putea să te îndrăgostești de un/o coleg/ă de muncă. Nu c-ar fi ceva rău în asta, mai ales dacă serviciul nu taxează astfel de legături, dar s-ar putea să complice nițel lucrurile la locul de muncă. Poate că merg bine pe plan intim și privat, dar în ceea ce privește raporturile voastre la serviciu, poate fi dificil.

În al patrulea trimestru al lui 2019, are loc o schimbare destul de mare în sistemul tău de valori, principii și credințe, lucru destul de evident pentru persoana iubită, dar și pentru admiratorii/arele tale. Acest lucru te-ar putea face mai puțin abordabil/ă, cel puțin în noiembrie, dar este nevoie să ieși din acest con de umbră cât poți de rapid.

Din câte se poate observa din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 fără prea multe surprize pe plan sentimental și cu revoluții de peisaj pe plan social. Poate că și tu te-ai schimbat și era nevoie de o astfel de transformare în anturajul tău pentru a reflecta perioada din viață și nivelul de maturizare pe care l-ai atins. Nu dispera.


Bani şi carieră:
Din punctul de vedere al domeniilor financiar și profesional, se întrevede un an 2019 în care provocările vor fi pe măsura recompenselor. Așteaptă-te așadar să ai destul de mult de muncă, dar și suficiente beneficii de pe urma a ceea ce întreprinzi. Atâta timp cât nu ți-e teamă de efort, vei avea parte de multe lucruri bune în aceste sectoare.

În primul trimestru al anului, nu se prefigurează nicio noutate la orizonul banilor și al muncii, dar cu toate acestea, caută să menții un ritm de muncă susținut și să nu te lași pe tânjeală. Altfel, există riscul să-ți vină multe oportunități buluc și să nu știi de unde să le apuci. După o perioadă de pauză, îți va fi mai greu să te pui pe treabă rapid.

În al doilea trimestru al lui 2019, din aprilie încolo mai exact, se prea poate ca ascensiunea ta profesională și socială să nu fie chiar atât de rapidă pe cât ai sperat sau să fie chiar întârziată de tot felul de blocaje. Aceeași tendință se observă și în ceea ce privește proiectele de grup în care ești implicat/ă și activezi împreună cu alți oameni.

În al treilea trimestru al anului, dar mai ales în iulie, s-ar putea ca pofta ta de lucru să scadă, să nu mai crezi la fel de mult în ceea ce faci, iar randamentul și productivitatea de care dai dovadă să aibă destul de mult de suferit. Este în puterea ta să nu permiți lucrurilor să evolueze în această direcție și să-ți găsești motivația de a continua totuși.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales în decembrie, se prea poate ca delegațiile sau colaborările cu străinătatea pe care sperai să le faci s-ar putea să nu se materializeze. nu dispera însă, păstrează contactul și ușile deschise întrucât anul viitor cel târziu, la început, lucrurile se vor schimba în bine în ceea ce le privește pe acestea.

După cum se poate observa din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care cariera și sectorul financiar pot avea parte de multe transformări. Nu te aștepta să fie vorba de ceva spectaculos, dar cu siguranță te vei maturiza destul de mult pe acest plan în lunile care urmează. Realizările, dacă țintești în direcția lor, vor fi și ele mari.


Casă şi familie:
Provocările de care ai parte pe plan familial nu vin, surprinzător, din partea celor dragi ai casei, ci din direcția rudelor partenerului care par să aibă un dinte împotriva ta. Meciurile dintre voi s-ar putea să fie mai puțin amicale decât în anii trecuți, dar dacă iei atitudine, cu siguranță va fi mai bine între voi decât în ultima perioadă.

În primul trimestru al anului, nu se prefigurează mari surprize pe acest plan, indiciu cum că atmosfera din căminul personal, dar și cele părintești al tău și al partenerului este liniștită și nu-ți pregătește nimic. Oricare ar fi situația însă, nu preda armele atât de ușor. Sau mai bine fă-o, dar asigură-te că ai asupra ta o doză mare de diplomație.

În al doilea trimestru al lui 2019, se prea poate ca relațiile tale cu socrii să se răcească destul de mult, cu atât mai mult chiar dacă proveniți din medii sociale diferite. Este drept că poate vina nu este, cel puțin în totalitate, a ta, dar dacă urmărești să-i faci pe plac partenerului, poate nu ar fi rău să faci eforturi și să te (re)apropii totuși de ei.

În al treilea trimestru al anului, se prea poate ca unul dintre copii să sufere de o anumită problemă de sănătate care să vă facă mijlocul verii, dar mai ales luna iulie, nu tocmai cea mai fericită. Poate că dacă ai petrece mai mult timp cu el/ea și ai încerca să înțelegi cauzele emoționale ale afecțiunii, ai putea să-l/o ajuți mai mult decât credeai.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar mai ales în noiembrie, se prea poate să apară unele tensiuni între tine și frații, surorile, verii și/sau verișoarele partenerului. Parcă n-ar fi o problemă așa de mare, dar viața face să vă tot loviți unii de ceilalți în acea perioadă, mai ales odată cu venirea sărbătorilor. Caută totuși să nu ai animozități.

După cum se poate constata din rândurile de mai sus, te așteaptă un an 2019 destul de dificil pe plan familial și casnic, dar nu într-atât de complicat încât să te pierzi cu firea și să nu mai știi ce să faci. Păstrează-ți cumpătul, caută să-i înțelegi pe cei dragi ai tăi și ai partenerului și vei vedea că lucrurile vor evolua totuși într-o direcție potrivită.


Sănătate:
Din câte se pare, se întrevede un an, la fel ca precedentul, în care nu au loc schimbări prea mari pe acest plan. Cu sănătatea, dar și forma emoțională și mentală în care te afli, ești în standarde, fapt pentru care nu ai motive să dedici o parte prea mare din atenția, energia și eforturile tale acestui domeniu de viață. Trebuie să dai dovadă de echilibru.

În primul trimestru al anului, dar mai ales în martie, se întrevede un timp în care nu te simți tocmai în largul tău în pielea ta. Adică, cu alte cuvinte, nu-ți prea place felul în care arăți, ceea ce te afectează destul de mult din punct de vedere emoțional. Poate nu ar strica dacă ai fii mai pozitiv/ă și indulgent/ă cu tine însuți/ăți în lunile următoare.

În al doilea trimestru al lui 2019, nu se întrevede nicio schimbare prea mare pe acest plan, nici în bine, nici în rău. Dar cu toate acestea, de dorit ar fi să nu dai dovadă de delăsare pe acest plan. Caută să dai dovadă de echilibru și moderație în toate, întreținând un stil de viață și alimentație sănătoase, care să-ți ofere multă energie.

În al treilea trimestru al anului, mai ales în iulie, ar fi de dorit să te ții departe de dulciuri, mâncăruri grase, băuturi alcoolice sau orice tip de aliment care ți-ar putea afecta sănătatea ori vreo boală din trecut pe care ai reușit s-o ții în frâu ceva vreme până acum. Nu ruina progresul făcut până acum pentru niște răsfățuri prea mari.

În al patrulea trimestru al lui 2019, dar în special în noiembrie, se prea poate să nu te afli în cea mai bună formă a ta din punct de vedere mental. Sistemul tău de valori, principii și credințe se cere reevaluat pentru că în viața ta au avut loc unele evenimente care au adus cu ele lecții ce se cer integrate rapid în crezul tău personal.

După cum se poate deduce din paragrafele de mai sus, se întrevede un an 2019 în care nu trebuie să-ți faci griji pentru sănătatea ta, dar nici pentru bunăstarea mentală și cea emoțională. Te afli pe linia de plutire, într-o stare de echilibru de care te poți bucura mult și bine dacă nu te dedai la excese și la tot felul de alte răsfățuri imprudente.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS