Horoscopul anului 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul anului 2019
Horoscop 2019, Berbec:

Pentru Berbeci anul 2019 va aduce schimbări atât pe plan profesional cât şi sentimental. Acum eforturile pe care le-aţi depus în munca voastră vor fi recunoscute şi vor da roade nebănuite. Încercaţi să fiţi atenţi/te la cuvinte şi să nu reacţionaţi în faţa situaţiilor apărute în familie pentru a păstra o atmosferă cât mai plăcută. Dacă sunteţi deja într-o relaţie, veţi avea momente greu de uitat alături de persoana dragă. Dacă sunteţi singuri/e, fiţi atenţi/te la cunoştinţele pe care le veţi face şi nu permiteţi nimănui să profite de pe urma voastră! Deşi se preconizează posibilităţi de creştere a veniturilor, se recomandă o mai mare atenţie la cheltuieli, arată horoscopul anului 2019.


Horoscop 2019, Taur:

Pe voi vă aşteaptă un 2019 plin de succese pe toate planurile vieţii. Profesional sunteţi mereu triumfători/are şi se arată realizări şi progrese mari în acest sens. Important este să nu vă pierdeţi răbdarea şi să perseveraţi în tot ceea ce faceţi. În viaţa de familie s-ar putea să apară mici perturbări, dar, cu perseverenţă şi inteligenţă veţi reuşi să menţineţi lucrurile sub control. Pentru persoanele singure se întrevede o căsătorie.


Horoscop 2019, Gemeni:

Deşi nu pare un an foarte norocos pentru Gemeni, cu perseverenţă şi un plus de efort, există şanse mari să progresaţi şi să vă atingeţi scopurile propuse, atât în carieră cât şi în viaţa de familie. Încercaţi să vă păstraţi răbdarea şi acordaţi o mai mare atenţie sănătăţii. Se pare că nu vă veţi bucura de prea multă susţinere din partea familiei, pentru că ai/le voştri/astre nu vor fi lângă voi atunci când veţi avea nevoie. Fiţi mai prevăzători/are în alegerea amicilor/elor şi nu le permiteţi să profite de pe urma voastră. Încercaţi să evitaţi investiţiile în această perioadă pentru că nu sunt bine aspectate. Bine ar fi să fiţi prudenţi/te şi atenţi/te la fiecare pas pe care intenţionaţi să îl faceţi.
Horoscop 2019, Rac:

În lunile iunie şi iulie cariera voastră va cunoaşte un puternic avânt şi se arată schimbări importante şi promovări la serviciu. Va fi un 2019 încărcat, plin de presiune şi de activităţi, aşa că atenţie la stres! Din fericire familia este alături de voi şi vă susţine în tot ceea ce faceţi, ceea ce vă va ajuta să vă redresaţi foarte uşor. În relaţia sentimentală se prevăd momente de neuitat. De asemenea, la uşa voastră vor bate nenumărate şanse financiare pe care le veţi valorifica.


Horoscop 2019, Leu:

Pe plan profesional vă puteţi aştepta la recompense şi recunoaşteri, iar rezultate pozitive vor apărea şi în celelalte aspecte ale vieţii. Datorită activităţilor spirituale şi religioase veţi avea un mental echilibrat şi puternic. Vor apărea noi surse de venit şi se prea poate să primiţi o moştenire. Viaţa sentimentală va fi asemeni unui balansoar al iubirii şi vă veţi bucura de tot sprijinul posibil din partea persoanei iubite. Încercaţi să vă temperaţi nerăbdarea şi agresivitatea şi ocazii minunate se vor deschide în calea voastră, arată horoscopul anului 2019.


Horoscop 2019, Fecioară:

Din punct de vedere profesional, 2019 va fi un an plin de încercări, pentru că vă veţi confrunta cu probleme legate de colegii/ele de muncă. Însă, prin muncă asiduă şi perseverenţă, veţi depăşi toate neajunsurile ivite. Din fericire viaţa de familie va fi foarte bine aspectată şi veţi avea parte de excursii şi plimbări alături de persoanele dragi, ceea ce vă va ajuta să depăşiţi momentele stresante. Veţi fi interesaţi/te de viaţa spirituală şi acest lucru vă va ajuta să vă păstraţi mentalul echilibrat. Atenţie cu investiţiile şi cheltuielile, pentru că nu se preconizează câştiguri prea mari în acest an!


Horoscop 2019, Balanţă:

Pentru Balanţe este un an al finalizărilor, deoarece o mare parte din ceea ce aţi început în anii anteriori acum se va încheia şi veţi culege roade fructuoase ale muncii intense din trecut. O persoană neaşteptată va intra în viaţa voastră şi vă va sprijini la greu. Totuşi, acest an vă va testa perseverenţa şi răbdarea, pentru că nimic nu se va realiza fără acestea şi va trebui să fiţi prezenţi/te şi pe fază tot timpul pentru a vă adapta situaţiilor apărute. Atenţie la cheltuieli şi investiţii pentru că riscurile sunt mari!


Horoscop 2019, Scorpion:

Deşi 2019 este un an de creştere şi evoluţie pentru Scorpioni, stresul, anxietatea şi tulburările mentale vă vor însoţi pe tot parcursul lui. În carieră vă puteţi aştepta la recunoaşteri şi promovări. Viaţa de familie este liniştită şi armonioasă, iar cauzele unor viitoare certuri le dezamorsaţi acum uşor prin discuţii calme şi pline de bunăvoinţă. Vă bucuraţi de o sănătate excelentă şi sursele de venit vor creşte considerabil.


Horoscop 2019, Săgetător:

Pe Săgetători îi aşteaptă un an dinamic şi important. Din punct de vedere profesional nu se arată lucruri noi, dar se vor simţi îmbunătăţiri considerabile ale celor deja existente. Nu trebuie să vă faceţi probleme în ceea ce priveşte finanţele, nu veţi avea probleme cu banii şi, mai mult, investiţiile voastre vor da roade bune. Chiar vă puteţi propune să creşteţi sursele de venit acum, pentru că sunteţi foarte bine aspectaţi. În viaţa sentimentală problemele se vor rezolva doar cu calm şi înţelegere, altfel se poate ajunge la rupturi şi despărţiri. În general vă veţi schimba în bine, iar această schimbare se va reflecta în viaţa voastră şi în anii următori.
Horoscop 2019, Capricorn:

2019 va fi un an pozitiv pentru Capricorni. Şansele par a se îngrămădi la uşa voastră, iar voi aveţi capacitatea de a le valorifica pe toate acum. Munca voastră va fi observată şi recunoscută, aşa că vă puteţi aştepta la o promovare serioasă. Pur şi simplu, succesul este la picioarele voastre. Atenţie la problemele de sănătate şi încercaţi să petreceţi mai mult timp cu familia pentru a evita neînţelegerile care pot apărea pe viitor din cauza lipsei de comunicare!


Horoscop 2019, Vărsător:

Vă veţi bucura de rezultate fericite pe toate planurile vieţii: carieră, finanţe, dragoste şi sănătate. Evitaţi deciziile luate în grabă şi încercaţi să analizaţi cu atenţie lucrurile înainte de a acţiona. Va fi un an în care vă puteţi relaxa şi bucura de roadele care vor veni din anii anteriori, în special pe plan profesional. S-ar putea ca din cauza încrederii sporite în voi înşivă/sevă să vă îndepărtaţi de persoana dragă, aşa că aveţi în vedere şi faptul că cel/a pe care îl/o iubiţi are nevoie de voi şi acordaţi-i timpul şi atenţia necesare. Veţi avea parte de nenumărate câştiguri financiare şi vă veţi bucura de o stare generală pozitivă şi plină de veselie.


Horoscop 2019, Peşti:

Pe plan profesional, pentru Peşti lucrurile o iau în direcţia bună, aşa că va fi un 2019 cât se poate de pozitiv. Veţi avea acces la persoane influente care vă vor propulsa în carieră. Dar acest lucru este posibil să vă afecteze viaţa personală, pentru că nu veţi mai avea suficient timp pentru cei apropiaţi, aşa că fiţi atenţi/te. De asemenea, nu vă neglijaţi sănătatea şi în special ochii. Încercaţi să evitaţi investiţiile şi situaţiile financiare complicate, pentru că nu sunt foarte bine aspectate şi se prea poate să pierdeţi sume mari de bani, arată horoscopul anului 2019.

Va urma...Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS