Horoscopul lunii ianuarie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: ianuarie 2019


Horoscop ianuarie 2019, Berbec:

Horoscop Berbec ianuarie 2019
Din 1 încolo, rezervele tale de energie sunt mai mari. După data de 2, apar oportunități de a te remarca pe plan profesional. Începând cu 5 a lunii, opiniile tale cântăresc mai mult la serviciu. În cursul sau în jurul lui 4, contactele cu străinătatea și chestiunile birocratice se încheie în favoarea ta. Din 7 încolo, celor care au relații la distanță le merge mai bine decât în mod normal acum.

În cursul sau în preajma lui 8, se pot ivi tensiuni între tine și șefi. În cursul sau jurul lui 11, ele pot duce la o turnură importantă pe plan profesional. În cursul sau în preajma lui 13, te-ai putea confrunta cu o criză emoțională. În cursul sau jurul lui 18, poate fi dificil să menții armonia în raport cu șefii. În cursul sau preajma lui 20, te poți confrunta din nou cu angoase și frustrări.

În cursul sau jurul lui 21, pot apărea din nou probleme de comunicare cu șefii. În cursul sau în preajma lui 22, stai mai bine cu moralul. În cursul sau în jurul lui 23, se prea poată să apară iar unele tensiuni între voi. Din 24 încolo, viața ta socială urmează o curbă ascendentă. În cursul sau preajma lui 25, schimbarea în bine este vizibilă, iar în jurul lui 29, pari a fi neobișnuit de popular.






Horoscop ianuarie 2019, Taur:

Horoscop Taur ianuarie 2019
Din 1 încolo, se poate ca unele frustrări și nemulțumiri să lovească din plin, deci caută să gândești pozitiv și să te înconjori de persoane optimiste. În cursul sau în preajma zilei de 2, în viața socială se întâmplă lucruri bune și te simți mai bine ca oricând în compania prietenilor, mai ales dacă ați trecut prin evenimente grele împreună de curând. Acestea v-au apropiat extrem de mult.

Din 7 încolo, pot apărea oportunități de a lega parteneriate care se pot dovedi extrem de fructuoase pe viitor. Important este să-ți găsești timpul și disponibilitatea să investești în ele. În cursul sau în jurul zilei de 11, se prea poate ca relația ta cu anumiți prieteni să ia o cu totul altă întorsătură și nu neapărat în bine. În cursul sau jurul lui 18, poate ar fi bine să discutați ce anume v-a adus aici.

În cursul sau jurul lui 21, s-ar putea să realizezi că poate ar fi mai bine să luați o pauză, cel puțin pentru o vreme, pentru a vă da seama dacă mai merită să cultivați ce aveți. În cursul sau jurul lui 22, apar primele profituri de pe urma relațiilor stabilite cu câteva săptămâni în urmă. După data de 24, comunici mai bine cu șefii, iar în cursul sau jurul lui 29, opiniile tale cântăresc mult la job.






Horoscop ianuarie 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni ianuarie 2019
După data de 1, viața ta socială urmează o curbă ascendentă și se dinamizează. În cursul sau în jurul lui 2, se poate să apară unele jocuri de putere între tine și partenerul de viață și/sau afaceri, După data de 5, s-ar putea să comunici mai ușor asociatului/ei sau a celui drag. Din 7 încolo, se poate ca lucrurile să evolueze într-o direcție bună pe plan relațional, dar mai ales în cel de cuplu.

În cursul sau în jurul zilei de 11, pot apărea unele tensiuni în raport cu partenerul de viață și/sau de afaceri sau se dezechilibrează raportul de forțe dintre voi. În cursul sau în preajma zilei de 18, s-ar putea ca în urma discuțiilor dintre voi, bomba să se dezamorseze. În cursul sau în jurul zilei de 21, s-ar putea să observi totuși că au rămas unele sechele de pe urma tensiunilor dintre voi.

În cursul sau în preajma zilei de 22, s-ar putea să observați primele semne că atmosfera dintre voi începe ușor-ușor să se schimbe în bine. Din data de 24 încolo, se anunță o perioadă bună să pleci în delegații, să mergi la cursuri sau să ai anumite contacte cu străinătatea. În cursul sau în jurul lui 29, întâlnirile cu persoane din străinătate sau drumurile la instituții publice se termină cu bine.






Horoscop ianuarie 2019, Rac:

Horoscop Rac ianuarie 2019
Din 1 încolo, ești mai activ/ă pe plan profesional și ai o atitudine mai voluntară la acel nivel. În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să-ți vină mai greu să relaționezi cu persoana iubită și/ sau cu asociatul/a. Din 5 încolo, interacțiunile voastre s-ar putea să devină ceva mai protocolare. Din 7 încolo, s-ar putea ca această răceală să se mai reducă, dar rămân totuși unele rezerve mari.

În cursul sau în preajma zilei de 11, ai putea simți că pășești pe coji de ouă în raport cu cel drag și/sau partenerul de afaceri. În cursul sau în jurul zilei de 18, comunicați mai bine, dar există un zid totuși între voi. În cursul sau în preajma zilei de 21, acesta ar putea ridica unele sincope în felul în care vă raportați unul la celălalt. În cursul sau jurul lui 22, ești productiv/ă la serviciu.

Din data de 24 ianuarie încolo, se poate ca felul în care manageriați banii sau responsabilitățile în cadrul parteneriatului de viață și/sau de afaceri să fie unul atipic, dar care să dea rezultate și să ajute legătura voastră să reziste. În cursul sau în preajma zilei de 29, s-ar putea să apară primele rezultate ale metodelor inedite pe care le aveți în ceea ce privește felul vostru de a colabora.






Horoscop ianuarie 2019, Leu:

Horoscop Leu ianuarie 2019
Din 1 încolo, se anunță multe călătorii la distanțe mai mari de casă ori chiar în străinătate, cursuri de perfecționare, examene, contacte cu instituțiile publice și tot felul de chestiuni birocratice. În cursul zilei de 2, se prea poate să iasă la iveală unele frustrări de ordin profesional. După data de 7, admiratorii/oarele tale s-ar putea înmulți, semn că devii ceva mai popular/ă pe acest plan.

În cursul sau în preajma zilei de 11, poți avea impresia că stai pe un butoi cu pulbere în raport cu cei de la serviciu. În cursul sau în jurul lui 18, nici de comunicat cu colegii nu mai poți pentru că ai impresia că riști mereu să ajungeți la ceară. S-ar putea să ajungă să te pună serios pe gânduri, în jurul sau în preajma zilei de 21, faptul că trebuie să te ferești să le spui anumite lucruri vitale.

În cursul sau în jurul zilei de 22, norocul face că-ți merge mult mai bine pe plan amoros sau în raport cu copiii. Din 24 încolo, comunici eficient cu persoana iubită și cu cel/a cu care desfășori anumite activități. În cursul sau în preajma zilei de 29, discuțiile de la suflet la suflet pe care le porți cu aceștia vă pot ajuta să depășiți un hop care v-a ținut în loc o vreme destul de lungă.






Horoscop ianuarie 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară ianuarie 2019
Din 1 încolo, s-ar putea ca, pe plan intim, relația dintre tine și cel drag să se dinamizeze, iar cea profesională dintre tine și partenerul de afaceri să se desfășoare într-un ritma mai alert, mai ales dacă sunteți amândoi firi competitive. În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să devii ceva mai conștient/ă de lipsuri sau neajunsuri din relația cu persoana iubită și/sau în raport cu copiii.

Din 5 încolo, s-ar putea să fii ceva mai deschis/ă către comunicare în legătură cu ceea ce face să nu te simți tocmai în apele tale alături de ei. Din 7 încolo, se prea poate ca relația dintre tine și părinți sau alți membri din familie și rude apropiate să se schimbe în bine. În cursul sau în jurul zilei de 11, s-ar putea să fi atras/ă în unele jocuri ale seducției care riscă să nu se termine bine.

În cursul sau în preajma zilei de 18, ideal ar fi să știi ce vrei în raport cu un potențial partener, pentru că altfel te expui riscurilor de dezamăgire. În cursul sau jurul lui 21, poți întâmpina unele dificultăți de comunicare cu partenerul/copiii. În cursul sau preajma lui 22, te înțelegi însă bine cu rudele. Din 24 încolo, vorbești pe limba colegilor de muncă, fapt ce devine vizibil pe 29.






Horoscop ianuarie 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă ianuarie 2019
Din 1 încolo, s-ar putea ca relația ta cu partenerul de viață și/sau de afaceri să se dinamizeze. În cursul sau în prejma zilei de 2, s-ar putea să se aștearnă o atmosferă destul de rece între tine și unii membrii de familie, poate chiar părinți. Din 5 încolo, acest lucru se poate manifesta și în felul în care comunicați unii cu ceilalți. În cursul sau preajma lui 7, carisma ta este la cote ridicate.

În cursul sau în preajma zilei de 11, s-ar putea ca tensiune să crească văzând cu ochii între tine și unele rude. În cursul sau în jurul lui 18, ar putea apărea unele probleme de comunicare destul de importante între voi. În cursul sau în preajma lui 21, acestea pot să escaladeze destul de mult. În cursul sau în jurul lui 22, se anunță o perioadă destul de bună să negociezi contracte și legături.

În cursul sau în preajma lui 24, ești mai comunicativ/ă, iar acest lucru pare să placă persoanelor din jurul tău destul de mult. S-ar putea ca acum să-ți vină mai ușor decât de obicei să flirtezi și să te faci plăcut/ă. În cursul sau în jurul zilei de 29, se poate ca acest lucru să ducă la unele surprize în cercul tău de prieteni unde se prea pare să apară persoane noi sau să te apropii de unii amici.






Horoscop ianuarie 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion ianuarie 2019
Din 1 încolo, ești ceva mai activ/ă pe plan profesional și nu te mai îngrozesc sarcinile de serviciu care implică muncă și concentrare. În cursul sau în preajma lui 2, s-ar putea să fii mai detașat/ă în comunicare, iar din 5 încolo, acest lucru să devină mai evident ca oricând. După 7 a lunii, se pot ivi unele șanse de suplimentare a veniturilor și/sau valorificare a economiilor de până acum.

În cursul sau în preajma lui 11, s-ar putea ca această răceală de care dai dovadă să producă unele efecte bune și să te facă să pari mai carismatic/ă. În cursul sau în preajma zilei de 18, s-ar putea totuși să te închidă pe partea de comunicare. În cursul sau jurul lui 21, s-ar putea să fii tentat/ă să lași faptele să vorbească pentru tine. În cursul sau preajma lui 22, îți intră unele sume în buzunar.

Din 24 încolo, s-ar putea să-ți vină mai ușor să vorbești pe limba apropiaților sau a părinților. În cursul sau în jurul zilei de 29, se prea poate ca acest lucru să vă facă să discutați despre lucruri pe care le-ați măturat multă vreme sub covor. Așa se face că acesta poate fi începutul unei mai mari deschideri pe plan familial care poate duce la închegarea unor legături mai puternice între voi.






Horoscop ianuarie 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător ianuarie 2019
Din 1 încolo, s-ar putea să ai parte de mai multă atenție din partea admiratorilor/oarelor, iar în ceea ce privește relația de cuplu, să se dinamizeze lucrurile între voi. În cursul sau în preajma lui 2, s-ar putea să observi că te confrunți cu unele lipsuri din punct de vedere financiar. După data de 5, îți pot veni multe idei realizabile despre cum să-ți valorifici economiile făcute pân-acum.

Din 7 încolo, nivelul tău de carismă și fler crește văzând cu ochii. În cursul sau î preajma zilei de 11, ai spor în ceea ce privește a distinge sursele palpabile de suplimentare a veniturilor și cele care nu merită atenția ta. În cursul sau în preajma zilei de 18, caută să te documentezi despre cum să le pui în practică. S-ar putea să găsești unele strategii mai mult decât potrivite în acest sens.

În cursul sau în preajma zilei de 21, s-ar putea să apară unele obstacole, dar ele te impulsionează și mai mult să faci tot ceea ce trebuie să iasă așa cum ți-ai dorit. În cursul sau în preajma zilei de 22, urmărește să atragi în direcția ta persoane cu care poți dezvolta relații de mari perspectivă. Din 24 încolo, comunici mai eficient cu tot felul de lume, iar acest lucru devine vizibil în 29.






Horoscop ianuarie 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn ianuarie 2019
Din 1 încolo, te bucuri de mai multă popularitate în rândul persoanelor din jur, ceea duce la tensiuni cu partenerul. Concentrează-ți forța de seducție în direcția acestuia. În cursul sau în jurul lui 2, ești ceva mai restras/ă și introspectivă decât de obicei, dar acest lucru îți conferă un șarm aparte. După data de 5, s-ar putea să lași faptele și nu vorbele să comunice în locul tău mai mult.

Din 7 încolo, s-ar putea să revină în peisajul tău actual o fostă iubire din trecut. Ideea ar fi să-ți aduci aminte la timp că ciorba reîncălzită arareori are același gust. În cursul sau în preajma zilei de 11, popularitatea de care te bucuri s-ar putea să-ți aducă și unele deservicii. În cursul sau în jurul lui 18, s-ar putea să fii destul de evaziv/ă, ceea ce ți-ar putea crea probleme de comunicare.

În cursul sau în jurul zilei de 21, caută să fii clar/ă în ideile pe care le transmiți altora căci există riscul să se creeze unele tensiuni altfel. În cursul sau în jurul zilei de 22, se poate vedea la orizont o conciliere cu o persoană dragă din trecut. Din 24 încolo, îți parvin unele ponturi despre cum să-ți suplimentezi veniturile/valorifici economiile, pe care ai putea să le pui în practică după 29.






Horoscop ianuarie 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător ianuarie 2019
Din 1 încolo, s-ar putea să fii mai asertiv/ă în comunicare. În cursul sau în jurul zilei de 2, poți fi tentat/ă să cultivi unele tipare de gândire coercitive și destul de învechite, cu toate că nu este felul tău. Din 5 încolo, ești mai introspectiv/ă și preferi să lași semnalele decât cuvintele să vorbească pentru tine. După data de 7, te bucuri de mai multă popularitate în rândul celor din cercul tău.

În cursul sau în preajma zilei de 11, s-ar putea ca unele frustrări, angoase și neajunsuri personale, reale sau închipuite, să devină mai potențate decât de obicei. În cursul sau în preajma lui 18, se dorește să încerci să nu stăruiești în gânduri negative. În cursul sau în jurul lui 21, poate ar fi mai bine să te înconjori de oameni pozitivi care să te ajute să-ți păstrezi o stare optimistă orice ar fi.

În cursul sau în preajma zilei de 22, n-ar strica să-i inviți acasă pe prieteni la un mic chef ca în vremurile bune. Cert este că ți-ar face extrem de bine așa ceva, conferindu-ți un suflu nou după o perioadă cam stresantă. După data de 24, abilitățile tale de comunicare și socializare îți revin la standardele cu care ești obișnuit, urmând ca în preajma lui 29 ele să se potențeze și mai mult.






Horoscop ianuarie 2019, Peşti:

Horoscop Peşti ianuarie 2019
Din 1 încolo, se prea poate să fii tentat/ă să cheltuiești mai mult, dat fiind că și sumele pe care le vei câștiga sunt mai mari. idea ar fi totuși să pui la ciorap dacă stă așa situația ca atunci când dai de momente mai grele, să nu fie nevoie să-ți faci griji. În cursul sau în preajma zilei de 2, s-ar putea să observi că atmosfera dintre tine și unii prieteni începe să se răcească neobișnuit de mult.

Din 5 încolo, comunici eficient cu amicii, dar pare să intervină o ușoară detașare între voi. După data de 7, te bucuri însă de apropiere în relație cu superiorii. În cursul sau în jurul zilei de 11, se prea poate să observi și mai multe neajunsuri în relația ta cu anumiți prieteni. În cursul sau jurul lui 18, caută să vorbești despre ele, mai ales dacă ții la apropiere dintre voi și vrei să o păstrezi.

În cursul sau jurul lui 21, s-ar putea să afli că și ei simt acest lucru și că îi afectează destul de mult. În cursul sau în jurul lui 22, relația apropiată cu șefii poate începe să aibă unele beneficii mai vizibile. Din 24 încolo, s-ar putea ca felul în care comunici să trădeze anumite frustrări în raport cu ei, care riscă să dăuneze și mai mult relației voastre în cursul sau preajma zilei de 29.






Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS