Horoscopul sănătății, 9-15 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 9-15 decembrie 2019


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Berbec:

În zilele de 13 şi 14 decembrie, Luna se deplasează prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face destul de nostalgic(ă). Nivelul tău de sensibilitate poate crește destul de mult pe seama acestui tranzit selenar, deci încearcă să cauți compania unor oameni veseli, alături de care poți să îți păstrezi zâmbetul pe buze. Nu ajută la nimic dacă cedezi în fața melancoliei.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Taur:

S-ar putea să îți începi săptămâna plin(ă) de energie și gata să susții energetic orice activitate de pe agenda următoarelor zile. Acest lucru se datorează tranzitului Lunii prin semnul nașterii tale, care se continuă până luni inclusiv. Încearcă să conservi această stare de spirit, astfel încât să te bucuri de ea și mai târziu, atunci când poate că aștrii nu îți sunt la fel de favorabili pe acest plan.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Gemeni:

Luna Plină din data de 12 a lunii se manifestă plenar tocmai în semnul nașterii tale, indiciu că nu îți va lipsi energia în această săptămână. Ține însă cont de faptul că acest eveniment astral te predispune la situații în care în care nu îți folosești energia în cea mai productivă manieră. Mai exact, este vorba de riscul de a o disipa pe activități care nu vor produce totuși mare lucru.






Horoscop 9-15 decembrie 2019, Rac:

Mercur ajunge lunea aceasta în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, semn că se deschide o perioadă în care îți este recomandat să te interesezi care ar fi modalitățile de a te odihni activ pe care crezi că le-ai putea practica pe termen lung. În felul acesta, te-ai putea menține la un nivel de formă fizică ce îți permite să duci la bun sfârșit toate activitățile propuse.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Leu:

Vineri și sâmbătă, Luna se mișcă prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, făcându-te mai puțin rezistent(ă) la stres decât în mod normal. Ar fi de dorit să încerci să dai dovadă de mai puțină implicare emoțională în aceste zile pentru că ea riscă să te aducă în punctul de a resimți la nivel fizic impactul emoțiilor. Caută așadar să iei puțină distanță dacă ți se pare prea mult.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Fecioară:

Cu excepția zilei de 15 decembrie, atunci când Luna intră în casa subconștientului din horoscopul tău general, această săptămână nu este una în care ar trebui să te preocupe mai mult decât de obicei acest sector de viață. Ești o persoană care oricum are grijă de sănătatea sa, dar trebuie să mai vezi din când în când și de mentalul tău. Încearcă să nu aștepți confirmare din exterior.






Horoscop 9-15 decembrie 2019, Balanţă:

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar tocmai în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că a doua parte a acestei săptămâni poate veni la pachet cu experiențe care vor schimba ceva la modul în care vezi tu cumva lucrurile. Așadar, așteaptă-te ca sistemul tău de referință să înregistreze unele schimbări destul de importante în zilele următoare.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Scorpion:

Luna Plină de joia aceasta se manifestă plenar în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în a doua parte a săptămânii, ar fi de dorit să fii mai atent(ă) la semnalele pe care ți le transmite propriul organism. Această conexiune mai profundă la nevoile corpului tău te poate ajuta să îți modifici stilul de viață și alimentație într-o manieră sustenabilă pentru tine.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Săgetător:

Mercur ajunge lunea aceasta în semnul nașterii tale, ceea ce te face mai comunicativ(ă) cu privire la nevoile și dorințele tale. Așadar, s-ar putea să îți fie mai ușor să navighezi eventualele momente dificile care pot apărea în raport cu cei(le) dragi sau cu persoanele cu care derulezi afaceri pentru că nu te dai în lături să spui cum ți-ar plăcea să stea lucrurile și care îți sunt așteptările de la ei(le).






Horoscop 9-15 decembrie 2019, Capricorn:

Mercur poposește lunea aceasta în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în următoarele săptămâni, ar putea apărea situații în care ies la iveală temeri și prejudecăți pe care nu vrei să admiți că le ai. Încearcă să te ocupi de ele mai îndeaproape în această perioadă pentru a evita situațiile în care preiau controlul în locul tău.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Vărsător:

În cursul sau în preajma zilei de miercuri, are loc o conjuncție între Venus și Saturn în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te-ai putea confrunta cu unele probleme de ordin relațional care îți afectează destul de mult starea de spirit. Caută să nu le lași să își pună prea mult amprenta asupra ta, căci altfel îți va fi destul de complicat să le remediezi.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Peşti:

Cu excepția zilei de duminică, atunci când Luna intră în casa sănătății din horoscopul tău general, nu există alte zile pe parcursul acestei săptămâni în care să fii nevoit(ă) să acorzi mai multă atenție în planul medical. Dar în ultima zi a săptămânii, ar fi de dorit să nu exagerezi cu mesele copioase ori cu excesele de orice fel. Încearcă să îți faci timp și pentru mișcare.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS