Horoscopul dragostei, 9-15 decembrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 9-15 decembrie 2019


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Berbec:

Trebuie să ții cont de faptul că ar putea crește și riscul de a se porni unele discuții nu prea pozitive. Mai exact, între tine și anumite rude există puțină toleranță vizavi de acele principii de viață pe care nu le înțelegeți neapărat. Trebuie să aveți grijă să nu ajungeți în situația de a spune lucruri pe care v-ați dori să le retrageți cândva apoi, mai devreme sau mai târziu.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Taur:

Mercur poposește luni într-una dintre cele mai importante case relaționale din horoscopul tău general, punându-ți la încercare comunicarea cu partenerul de viață, mai ales în ceea ce privește chestiunile dificile sau sensibile care necesită o abordare mai atentă. Așadar, este foarte important ca, de săptămâna aceasta începând, să lucrezi la felul în care pui pe tapet astfel de probleme.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Gemeni:

Intrarea lui Mercur în casa partenerului de viață din horoscopul tău general coincide cu debutul unei perioade în care te vei înțelege bine și vei interacționa eficient cu persoana iubită. Există însă riscul ca lucrurile să nu meargă atât de bine de fiecare dată. Dacă întâmpinați subiecte de discuție care vă fac să polemizați, încercați să dezbateți opiniile diferite într-o manieră productivă.






Horoscop 9-15 decembrie 2019, Rac:

În cursul sau în jurul zilei de 10 decembrie, ai putea simți efectul conjuncție dintre Venus și Saturn, configurație astrală care poate pune la încercare trăinicia relației tale cu persoana dragă. Este posibil să iasă la iveală privațiuni sau lipsuri ale cuplului pe care îl formați pe care trebuie să le depășiți împreună. Comunicați deschis despre ceea ce vă lipsește în plan relațional.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Leu:

Luna Plină dim 12 decembrie se manifestă plenar în casa vieții sociale din horoscopul tău general, motiv pentru care este de dorit să îți faci timp pentru prieteni, cel puțin în a doua parte a acestei săptămâni. Prin intermediul lor, s-ar putea să cunoști alte persoane care gândesc similar ție și care îți împărtășesc viziunile și idealurile. Venirea lor în viața ta va avea un impact destul de mare.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Fecioară:

Cu Mercur începând de luni în casa familiei din horoscopul tău general, se deschide o perioadă în care dai dovadă de mai multă implicare pe acest plan. Te interesează sincer care sunt nevoile și dorințele celor dragi, iar acest lucru se vede din faptul că dai dovadă de ascultare activă și ții cont de părerile lor. Lucrează mai mult și la a le accepta acele tabieturi pe care nu le înțelegi.






Horoscop 9-15 decembrie 2019, Balanţă:

În cursul sau în jurul zilei de 11 decembrie, ai putea resimți alăturarea lui Venus la Saturn în Capricorn, deci în casa familiei din horoscopul tău general. Atmosfera din acest sector ar putea fi destul de rece, dar este foarte important să nu confunzi seriozitatea și faptul că cei dragi sunt orientați către chestiuni palpabile cu distanța emoțională. Cele două nu sunt înrudite.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Scorpion:

În cursul sau în preajma zilei de 12 a lunii, ar putea apărea unele situații mai dificile în viața unor nativi(e) ai(le) acestui semn care au o relație mai dificilă cu anumite persoane apropiate sau care traversează o perioadă dificilă momentan în raport cu frații și/sau surorile. Este foarte important să te concentrezi și în acest caz pe ceea ce vă aduce mai aproape și nu pe ceea ce vă dezbină.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Săgetător:

Relația cu partenerul de viață intră și ea sub incidența casei unde se formează plenar acest eveniment astral, semn cum că s-ar putea ca și cuplul pe care îl formezi să treacă prin unele transformări în aceste zile. Dat fiind specificul acestei Luni Pline, îți recomandăm să lucrezi la felul în care comunici cu persoana iubită. În felul acesta, nu se va mai ajunge la neînțelegeri absurde.






Horoscop 9-15 decembrie 2019, Capricorn:

În cursul sau în preajma zilei de miercuri, Venus și Saturn își dau mâna în semnul nașterii tale, potențându-ți șarmul și carisma cu care te-au înzestrat aștrii. În felul acesta, nu duci lipsă de atenție din partea admiratorilor(oarelor), chiar și dacă ești implicat(ă) într-o relație. În cazul în care ai deja pe cineva, străduiește-te să nu îi dai motive de îngrijorare și caută să-l recucerești pe partener.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Vărsător:

Luna Plină din data de 12 se manifestă plenar în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că cei dragi ar trebui să figureze în topul listei de priorități. Așadar, caută ca, în a doua parte a acestei săptămâni, să îți faci timp pentru persoanele dragi pregătind un program mai special pentru weekend care să vă aducă mai aproape.


Horoscop 9-15 decembrie 2019, Peşti:

Luna Plină din ziua de 12 se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se arată un sfârșit de săptămână în care s-ar dori să te concentrezi mai mult pe chestiuni de ordin domestic. O masă extinsă la care să inviți rudele apropiate ar putea fi o metodă de petrecere a timpul liber potrivită pentru a vă bucura de momente de calitate unul în prezența celuilalt.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS