Horoscopul lunii octombrie 2019

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop lunar adevărat: octombrie 2019


Horoscop octombrie 2019, Berbec:

Horoscop Berbec octombrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 1, se poate să apară unele tensiuni între tine și șefi sau poate că partenerul își arogă drepturi pe care nu le are conform convenției relației voastre. Din 3 încolo, comunici mai ușor cu partenerul de viață și/sau afaceri, cel puțin cât privește chestiunile financiare comune. După data de 4, se dinamizează atmosfera în planul relației de afaceri sau de cuplu.

În jurul sau cursul lui 7, caută să nu te supui la riscuri de ordin financiar. Din 8 încolo, axează-te mai mult pe cultivarea intimității dintre tine și partener. În cursul sau în preajma zilei de 12, ar putea apărea iar provocări bănești. În cursul sau în jurul datelor de 15 și 21, s-ar putea să simți nevoia odihnei mai mult decât de obicei. În cursul sau jurul lui 27, se anunță mult stres la serviciu.

În preajma sau în cursul datei de 30, este posibil să se ivească unele oportunități de suplimentare a veniturile și/sau de valorificare a economiilor realizate până acum în asociere cu partenerul de viață și/sau de afaceri. Din 31 octombrie încolo, ar putea apărea unele tensiuni în raport cu cel drag sau cu asociatul(a). Încearcă să dai dovadă de mai multe deschidere în relație cu partenerul de viață și/sau de afaceri.






Horoscop octombrie 2019, Taur:

Horoscop Taur octombrie 2019
În cursul sau în jurul datei de 1, ar putea apărea unele tensiuni în plan profesional. Sau poate doar ai de-a face cu cerințe mai mari decât de obicei și o răspundere pe măsură. Începând cu data de 3, comunici mai eficient cu partenerul de viață și/sau de afaceri. După 4 octombrie, ai mai multă energie și dai dovadă de un nivel crescut de randament la serviciu. Profită de forma în care te afli.

În cursul sau în preajma zilei de 7, riscă să se iște unele scântei între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. După data de 8, cresc șansele burlacilor(ăcițelor) acestui semn de a cunoaște pe cineva special, dar în cursul sau jurul lui 12, s-ar putea ca tensiunile pe plan sentimental să revină. În cursul sau preajma lui 15 și 21, concentrează-te pe negocieri, proiecte de grup și aflarea de sponsori.

În cursul sau în jurul zilei de 27, așteaptă-te ca standardele la care va trebui să performezi că crească destul de mult, dar condițiile de muncă nu par să se îmbunătățească prea mult. În cursul ori în preajma lui 30, comunici însă eficient cu cei de lângă tine, dar mai ales cu partenerul de viață și/sau de afaceri. Din 31 încolo, s-ar putea însă ca felul în care vă înțelegeți să dea de dorit în anumite momente.






Horoscop octombrie 2019, Gemeni:

Horoscop Gemeni octombrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 1, ar putea apărea unele tensiuni între tine și partener. După data de 3, comunici mai ușor cu colegii de muncă. Din 4 încolo, viața ta sentimentală se dinamizează destul de mult. În cursul sau în jurul datei de 7, s-ar putea să nu fi în cea mai bună formă a ta. Ar fi bine să ai mai multă grijă de sănătatea ta la finele primei decade a lunii octombrie.

După data de 8, atmosfera de la serviciu este mai armonioasă, semn că se risipesc tensiunile pe care le-ai resimțit în zilele trecute. În cursul sau în jurul zilei de 12, există posibilitate să reapară problemele de sănătate cu care te-ai confruntat cu câteva zile înainte. În cursul sau în preajma datelor de 15 și 21, dispui de multă productivitate în plan profesional. Încearcă să o folosești la maximum.

În cursul sau în preajma zilei de 27, s-ar putea ca gelozia și posesivitatea să îți dea din nou târcoale. În cursul sau jurul datei de 30, te înțelegi bine cu colegii de la serviciu și nu este exclus chiar să filtrezi cu unul dintre ei. După data de 31 octombrie, s-ar putea ca lucrurile să se strice la locul de muncă. Încearcă să nu lași loc de interpretări și dă dovadă de claritate în exprimare.






Horoscop octombrie 2019, Rac:

Horoscop Rac octombrie 2019
În cursul sau în jurul datei de 1, ar putea apărea unele tensiuni între tine și partener, generate cel mai probabil de unele chestiuni de familie sau gospodărești. Din 3 încolo, comunici mai eficient cu persoana iubită și/sau copiii. După data de 4, atmosfera de acasă se dinamizează și chiar poate ajunge să se tensioneze. În cursul sau preajma zilei de 7, te împarți cu greu între viața socială și cea amoroasă.

Din 8 încolo, burlacii(ăcițele) acestui semn au mai multe șanse de a-și găsi pe cineva special. De asemenea, în cazul în care cauți să îți mărești familia, s-ar putea ca tu și partenerul să aveți parte de mai mult succes acum. În cursul sau în preajma lui 12, îți divizi iar greu timpul între viața socială și cea sentimentală. În cursul sau jurul lui 15 și 21, pari să fii într-o dispoziție bună, dispusă să încerce lucruri noi.

În cursul sau preajma datei de 27, ar putea interveni unele tensiuni în plan relaționat, pricinuite poate de unele probleme casnice sau domestice. În cursul sau în jurul zilei de 30, te înțelegi mai bine decât de obicei cu persoana iubită și/sau copiii. Profită de acest lucru întrucât există riscul ca din 31 octombrie încolo să aveți parte de multe tensiuni. Diferențele dintre voi ies la suprafață.






Horoscop octombrie 2019, Leu:

Horoscop Leu octombrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 1, s-ar putea ivi unele tensiuni între tine și colegii de muncă. Din data de 3 încolo, pare că te înțelegi mai bine cu membrii familiei. După data de 4, abilitățile tale de socializare și comunicare se potențează per ansamblu. În cursul sau în jurul zilei de 7, ți-ar putea fi destul de dificil să te împarți cu succes între viața de familie și carieră. Ai grijă ce alegere faci.

Din 8 încolo, atmosfera din planul familial este mai liniștită decât de obicei. În cursul sau în jurul zilei de 12, s-ar putea să faci iar cu greu față cerințelor concomitente ale vieții de carieră și familie. În cursul sau preajma datelor de 15 și 21, se pun în ordine unele aspecte de familie care ți-au dat bătăi de cap în ultima vreme. Asigură-te că tu și cei dragi nu mai treceți prin ceva similar.

În cursul sau jurul zilei de 27, ar putea reveni tensiunile între tine și colegii de muncă. În plus, ar putea crește riscul comiterii unor erori la locul de muncă. În cursul sau preajma datei de 30, pare că te înțelegi mai bine decât de obicei cu familia. Lucrurile iau însă o altă întorsătură după data de 30, atunci când riscă să se tulbure apele pe plan domestic. Caută să faci ceva la timp.






Horoscop octombrie 2019, Fecioară:

Horoscop Fecioară octombrie 2019
În cursul sau în jurul zilei de 2, caută să nu te înhami la cheltuieli pe care le-ai fi putut evita. Din 3 încolo, aștrii îți potențează abilitățile de socializare și comunicare. Începând cu data de 4, se prea poate să te precipiți întrucâtva pe plan financiar și să nu iei cele mai bune decizii. În cursul ori în jurul zilei de 7, s-ar putea să fii destul de agresiv(ă) în felul în care vorbești cu ceilalți.

După data de 8, ești fermecător(oare) și îi cucerești pe toți prin felul în care interacționezi cu ei și te exprimi. În cursul zilei de 12, s-ar putea să te implici iar în unele dezbateri inutile. În cursul ori în preajma zilelor de 15 și 21, se creează un climat propice negocierilor, ședințelor de vânzare sau de promovare de idei, brainstorming-urilor sau chiar interviurilor de angajare.

În cursul sau în jurul datei de 27, s-ar putea să îți lipsească iar inspirația în plan financiar. Ai grijă ce faci odată ce te abați de la lista de cumpărături. În cursul sau în preajma zilei de 30, nu te baza doar pe flerul tău în comunicare, căci și pe șarmul pe care aștrii și-l scot în evidență. Din 31 încolo, s-ar putea să le duci dorul pentru că sar mai rar în ajutorul tău în contextele sociale sensibile.






Horoscop octombrie 2019, Balanţă:

Horoscop Balanţă octombrie 2019
Ceva din comportamentul unor membrii ai familiei te deranjează destul de mult în cursul sau în preajma zilei de 1. Din 3 încolo, intri în posesia unor idei sau ponturi în legătură cu oportunități de rotunjire a projiturilor și/sau de valorificare a unor economii realizate până acum. După data de 4, ai mai multă energie și se vede că îți porți altfel corpul. Încearcă să cultivi această stare de bine.

În cursul sau în jurul datei de 7, ar putea interveni unele griji de ordin financiar, pricinuite cel mai probabil de unele cheltuieli la care nu te-ai așteptat. Din 8 încolo, cresc șansele de a-ți suplimenta bugetul sau de a investi o parte din economiile pe care le-ai făcut. În cursul sau preajma zilei de 12, pot apărea iarăși cheltuieli pe care nu le-ai preconizat. În cursul sau jurul lui 15 și 21, se ivesc iar șanse de câștig.

În cursul sau în preajma zilei de 27, ar putea să apară din nou tensiuni între tine și unii membri ai familiei. În cursul sau jurul datei de 30, este posibil să o duci mai bine decât de obicei în plan financiar. Lucrurile riscă totuși să se schimbe după 31, atunci când Mercur începe să retrogradeze prin casa banilor și a bunurilor dobândite prin eforturi proprii. Caută să îți schimbi obiceiurile financiare.






Horoscop octombrie 2019, Scorpion:

Horoscop Scorpion octombrie 2019
În cursul sau în jurul zilei de 1, caută să nu dai prea multă atenție eventualelor bârfe care circulă în această perioadă despre tine sau unul dintre apropiați. Din 3 încolo, ești mai comunicativ(ă) decât de obicei. După data de 4, ai putea să te confrunți cu unele temeri. Unele dintre ele sunt bine întemeiate, dar altele nu au în spate nicio cauză reală. Încearcă să faci corect distincția între ele.

În cursul sau în preajma zilei de 7, ar putea apărea unele tensiuni între tine și partenerul de viață și/sau de afaceri. Din 8 încolo, aștrii îți potențează șarmul și carisma. Caută să profiți din plin de ele, mai ales în cursul sau în jurul datei de 12, cât atmosfera dintre tine și asociat(ă), clienți ori persoana iubită este din nou cam încărcată. În cursul sau preajma lui 15 și 21, ești într-o formă mentală bună.

În cursul sau în jurul lui 27, s-ar putea să te întâlnești din nou cu unele zvonuri. Caută ca și de data aceasta să nu le dai prea multă crezare. În cursul sau în preajma datei de 30, poți obține tot ceea ce îți dorești grație farmecului de care dai dovadă pe plan social, în interacțiunea cu toate persoanele din jurul tău. Din 31 încolo, lucrurile se mai schimbă și îți poate scădea stima de sine.






Horoscop octombrie 2019, Săgetător:

Horoscop Săgetător octombrie 2019
În cursul sau în jurul zilei de 1, ar fi de dorit să nu faci investiții în proiecte de grup și dacă vrei să împrumuți un prieten, gândește-te de două ori dacă ar fi oportună o astfel de mișcare. După data de 3, s-ar putea să îți revină în minte unele pricini de teamă și frustrare cu care te lupți de ceva vreme. Din 4 încolo, ești mai activ(ă) pe plan social, iar proiectele tale se dezvoltă mai rapid.

În cursul sau în preajma zilei de 7, s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă de luna aceasta. Din 8 încolo, ar putea reveni un fost parteneri în viața unor nativi(e). Sau poate doar se luptă cu ce a rămas după o relație eșuată. În cursul sau în preajma zilei de 12, s-ar putea ca starea ta de sănătate să lase din nou de dorit. În cursul sau jurul lui 15 și 21, revii la o stare de echilibru interior.

În cursul sau în preajma zilei de 27, nu glisa capital în direcția planurilor de viitor sau a unor idei de afaceri care nu îți aparțin. În cursul sau jurul datei de 30, s-ar putea să îți dai seama de ce anume ar trebui să scapi pentru a face loc unei stări durabile de echilibru în viața ta. S-ar putea ca, din 31 încolo, să îți fie mai greu să îți pui planul în aplicare. Schimbările din scurt îți vor face bine totuși.






Horoscop octombrie 2019, Capricorn:

Horoscop Capricorn octombrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 1, s-ar putea să ai parte de unele tensiuni în raport cu superiorii sau poate că doar îți revin responsabilități mai mari decât de obicei. După data de 3, comunici mai ușor cu prietenii, dar și cu persoana cu care derulezi proiecte extraprofesionale sau care ți le finanțează. Din 4 încolo, ascensiunea ta profesională înregistrează progrese mai mari decât te-ai fi așteptat.

În cursul sau în preajma zilei de 7, s-ar putea să te împarți cu dificultate între viața socială și cea sentimentală. Din 8 încolo, te bucuri de mai multă popularitate în plan social. În cursul sau jurul datei de 12, s-ar putea să ți se reproșeze din nou că stai prea mult timp cu partenerul și îți neglijezi prietenii sau viceversa. În cursul sau jurul zilelor de 15 și 21, apar unele oportunități rare de colaborare.

În cursul sau în preajma datei de 27, s-ar putea să revină scânteile între tine și șefi sau poate că te trezești iar cu sarcini de serviciu care te pun în situații-limită. În cursul sau jurul zilei de 30, poți cunoaște o serie de persoane care gândesc similar ție și îți împărtășesc visurile și idealuri. Căutați să strângeți rândurile. Din 31 încolo, pot apărea unele probleme de comunicare între tine și unii prieteni.






Horoscop octombrie 2019, Vărsător:

Horoscop Vărsător octombrie 2019
Aștrii nu sunt cele mai blânde cu tine în cursul sau în preajma datei de 1. Din 3 încolo, pare că te înțelegi mai bine decât de obicei cu superiorii. După data de 4, se anunță șanse de călătorie la distanță destul de mare de casă. În cursul sau în preajma zilei de 7, s-ar putea să te împarți mai greu între viața de familie și carieră. Din 8 încolo, ai mai multă trecere în ceea ce-i privește pe șefi.

În cursul sau în jurul zilei de 12, ar putea apărea unele tensiuni între tine și apropiați. În cursul sau în preajma datelor de 15 și 21, te bucuri de spor la serviciu, iar realizările de care ai parte te fac eligibil(ă) pentru o primă sau un bonus. În cursul sau în jurul zilei de 27, s-ar putea să te confrunți din nou cu unele temeri. Încearcă să nu îți pierzi prea mult timpul cu ele, mai ales dacă nu ai motive reale de îngrijorare.

În cursul sau în preajma zilei de 30, comunici și relaționezi bine cu superiorii. Dacă ai făcut mai multe eforturi pentru a evolua pe plan profesional, s-ar putea ca această zi să vină la pachet cu promisiunea fermă a unei promovări la locul de muncă. Din 31 încolo însă, există riscul ca lucrurile să ia o altă întorsătură. Nu turna gaz pe foc dacă apar tensiuni între tine și șefi.






Horoscop octombrie 2019, Peşti:

Horoscop Peşti octombrie 2019
În cursul sau în preajma zilei de 1, te-ai putea confrunta cu unele pagube financiare sau cel puțin cu temeri în privința stabilității tale financiare pe viitor. Din 3 încolo, ți se oferă mai multe șanse de a călători și de a te perfecționa. După data de 4, atmosfera în raport cu partenerul de viață și/sau de afaceri se dinamizează. Sunteți mai competitivi decât de obicei, dar și mai pasibili de certuri.

În cursul sau în jurul datei de 7, s-ar putea să te dedai destul de ușor la dezbateri fără o miză clară. Din 8 încolo, unii(ele) nativi(e) acestui semn pot dezvolta o relație la distanță. În cursul sau jurul lui 12, ai putea fi din nou intempestiv(ă) în comunicare. Ai mai mare grijă cum te exprimi.

În cursul sau preajma lui 15 și 21, pari să fii într-o formă destul de bună. În cursul sau în jurul zilei de 27, ai de-a face din nou cu temeri referitoare la stabilitatea financiară a zilei de mâine. Ori poate repeți o alegere nu tocmai inspirată în ceea ce privește destinația unor investiții. În cursul sau jurul lui 30, se arată o posibilitate de călătorie ce întâlnește unele piedici după 31 a lunii.





Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS